úúú arra nem gondolatm, de most itt arról van szó, hogy szintem már mindenki lecserélte a 2xxx ét.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
kicsigeri
(őstag)

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Nevezzük át arra, hogy: kapjátokbeja
Megint rajtam gyakoroltok?
Ha meg azt akarjátok, hogy félig inteles maradjak tessék kibakott drágán eladni a kölök 2180-t és negyed áron szerezni egy 7300-t minimum. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

lipi67
(PH! nagyúr)
én már 45 nm-en nyomomelőször 45négyzetméternek olvastam
,s irígykedtem is,jó nagy ágyad van.. 
Én.szerelmes vok a 2xxx-be attól,h nincs nekem.
A legjobb proci.(ha szórakozni akarsz)
Gyuri:mennyiér köll eladni(számolj rá 400Ft pk-t.-lehet kell 1 2 napon belül..
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

TeeBee73
(őstag)
Akkora hát'! Bent lakom az ágyneműtartóban. 
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

kicsigeri
(őstag)
Dehogy gyakorlunk rajtad, éppen azért javasoltam hogy a névbe vegyünk be téged is. Kellesz te ide nekünk, mert ha nem lennél kitől kérnénk tanácsot ha valami amd-s vagy ati-s problémánk van.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
De ne vegyé amd-t nem neked való. Sütné a kicsi kezedet.

Pipi: mit nem értel? Max 2k-t dobnék 5200-re 4-t 7300-ra.
De gyanitom ekkora állat nem lesz senki. 

lipi67
(PH! nagyúr)
Kivel?Tollasbál?(anyám kiskoromban este mindíg odaküldtött.Én baromarcu meg elhittem,h buli lesz,és..repült a pizsama
-Mondjuk 4évesen elindultan világgá menni(talán ezért,vagy csak 1xüen azért mert naponta 3x elvert?)Pedig jó gyerek voltam.Jó rossz
Topik: Okosan procit választók meg a Gyuri barátságos topikja

ÉnGyörgyöm?Értem én.procim nem van de eladni lehet el tudnám..ezt mondtam.
Te!A györgyöt hogy becézik,Györgyike? 
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

TeeBee73
(őstag)
Mikor-kivel... 
MOD: A "Tollasbál"-ról nekem csak egy régi magazin ugrik be. (Meg a Színész-Újságíró.)
[ Szerkesztve ]
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Ha babám leszel szólithatsz úgy is. Én leszek hátul te térdelsz. De sirva könyörgöm ne nézz vissza. 

lipi67
(PH! nagyúr)
Na látod!Ezért van ez a topik!Itt senki se nem normális.Most jó példa voltál rá 
Ha jól olvasok a sorok között,az asszonyod vak,vagy az eszedért szeret?
-Ne űbereled,feladom!!!!-
TeeBee73
-Nekem volt egy nazi punk haverom 20 éve,a haja miatt volt tollas a beceneve.Kbarcikáról kitiltották,hogy rontja városképet...-meg ahogy anyám 2 pofonnal elaltatott.-más a tollasról nem jut eszembe..Ill.csendőrök. 
[ Szerkesztve ]

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Mivan má? Csak nem szeretném látni az arcod mikor élvezed a sexet ennyi az egész.
Amúgy szép is vagyok, okos is, meg ügyes is, meg házias is. 

lipi67
(PH! nagyúr)
"Csak nem szeretném látni az arcod mikor élvezed"------------
-Nyertél.
Éreztem,h visszavágsz,de..mindenre számítottam,csak erre nem.Tuti őrült vagyol.
-Ha ezeket a dolgokat a rokonság is alátámasztja(főz,mos,vasal a Gyuri)hamar bekötik a fejed! 
kicsigeri: Neked is!
[ Szerkesztve ]
én is így váltottam csak 0 ráfizetéssel 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

lipi67
(PH! nagyúr)
Összeraktam a régi imádott Abit ST6-os lapomat meg a kedvenc Tualatin PIII-as 1266(512c.)-es procimat.hasít!!!!
[link]
[link]

kicsigeri
(őstag)
Szépen szalad 

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Add meg a pacák nevét gyorsan. 

lipi67
(PH! nagyúr)
Pasizol? 

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Ha ez kell akkor szopok, nyalok, gombot varrok. Mert Pénzem az nincs. 

kulerr
(őstag)
....tippem lenne pedig Gyuribááá

[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)

kulerr: Khm..Elnézést!Mi ismerjük 1mást?A név olyan ismerős..
Járt már erre? 
[ Szerkesztve ]

kicsigeri
(őstag)
Jóreggelt, hajrá ónosesső, megyek Győrbe
Pont a Bakonyon keresztül, szép kis mutatvány lesz a sok balfasz 40 el tötymörgő miatt.

tsigalko87
(őstag)
Jobban jarsz te is tartod a 40et
Én tükörjégen 10el csak oldalra tudtam menni előre nem nagyon.. Ez a jo ha szép nyugodt kis utcában laksz hogy.. jeges marad az első +ig...
Amúgy jóreggelt..

lipi67
(PH! nagyúr)
Meg fogtok hóni az utakon arrafelé.Én meg majd jól beköltözök a házaitokba,ne álljon már ott üresen
-Jó reggelt!-

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Mivan, mivan, mivan? Azt hittem elraboltak az ufókok mikor az udvarodra tévedtek öreg roncsok után kutatva. El is képzeltem ahogy elvisznek téged meg a zsukkot, hogy ők biz ilyet még nem láttak.
[link] 
[ Szerkesztve ]

kicsigeri
(őstag)
Lipi nem jött be, semmi nem volt az úton. Pici jégkása a közepén, de a kerék csak úgy vágta szét 100 nál, előzés közben 

TeeBee73
(őstag)
Kecskemét környékén csunyán le volt jegesedve az út. 3 km. után vissza is fordultunk.
Egy busz ment előttünk gyökkettővel, (20 km/h alatt) majd szépen keresztbe csúszott.
Dél körül ért erre a sószóró. (Biztosan nem voltak felkészülve a télre.) 

kicsigeri
(őstag)
Úgy őszintén mikor vannak felkészülve valamire is a magyar hatóságok, vagy a közútkezelő.

kicsigeri
(őstag)
Úgy őszintén mikor vannak felkészülve valamire is a magyar hatóságok, vagy a közútkezelő.

TeeBee73
(őstag)
A hatóságok? Október 23. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

kicsigeri
(őstag)
Aha
mert tanultak az előzőekből, és be voltak szarva hogy mi lesz ha nagyobb balhé lesz.

lipi67
(PH! nagyúr)
Pihend ki magad!
kicsigeri: Hali!Szóval túléltétek.Nem is baj
Én..beteg vok asszem.Folyton aludnék(nem teszem).Sose voltam ilyen álmos.Lehet,megelőztem a koromat és ez már a tavaszi fáradság?
Teebee8814: Jaja!Igy ahogy mindod..
[ Szerkesztve ]

kicsigeri
(őstag)
Igen túléltük
Ilyen szar időben én is csak aludnék 

kicsigeri
(őstag)
Kihalt a topik mint az utcák atomtámadás idejém 

lipi67
(PH! nagyúr)
Hát..valami van.Talán az,hogy kevés a szabadidő,s amikor van.Bár úgy gondolták,hogy csevegni járunk ide(oda),de valójában nem volt 2xxx-téma,s ezért "züllött le"szakmailag a topik.Most..Most szépen mindenki elkalandozik komolyabb topikok felé.Nem azért mert itt nem jó!!!Sőt!Azért mert nem csak pletykázni,építeni,szerelni,tuningolni is szeretünk.
-lehet,h nem jól gondolom-
Én..Én 1xűen keveset vok mostanában gép előtt,ill.a saját gépem előtt..
Viszont mior tudok,benézek!
[ Szerkesztve ]

tsigalko87
(őstag)
Most a baratikor.hu-t nyomom csomó hajlandó nő van rajt..

TeeBee73
(őstag)
Teebee8814? Kijaz'?

lipi67
(PH! nagyúr)
Te!
A számok meg..(ilyen a mentalitásod!)[link]
-fel nem tett kérdésedre a válasz:A tömör ABC-
[ Szerkesztve ]

TeeBee73
(őstag)
Leesett... 

kulerr
(őstag)
sok a meló...kevés a teszt. meg próbálkozok valamiféle biznisszel is 
Lipi:

[ Szerkesztve ]

tsigalko87
(őstag)
Voltam ma érden mindenkibe téged láttalak..

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Az nem jó. Viszont sokat melózol tele leszel lével. Meg ha nem bizniszelsz nem foghatsz mellé 
Csigi: hivjá föl ha erre jársz 2körül már itthon vagyok.

tsigalko87
(őstag)
Elmentem a számod.. Nem volt meg és nem talaltam wifit.. gondoltam rá..

kulerr
(őstag)
jjja azzal leszek tele.
....tuti nem mással másom

[ Szerkesztve ]

TeeBee73
(őstag)

tsigalko87
(őstag)
Itt ez ON..

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Ha jösz adok enni (más nem zsiros deszkát). A környék legjobb kávéját én fözöm, azt is kapsz. Megy hozz egy 5200-t hogy azt szörbe tudjuk cserélni a 2180-ra. 
kulerr:
szegény. Erre sokat nem tudok mondani. 

tsigalko87
(őstag)
Ok
kb. vacsorára érek oda egyik kedvencem a zsíros deszka.. annak örülnék a legjobban.. Kerestem a 30as 90 kilos copfos tagokat.. meg néztem a 100nm körüli családi házakat de nagyon sok van.. mindenből..! Riasztóboltba voltam de nem volt semmilyük.. hivatalból meg a Total kúton az meg nem tom miylen utca..
[ Szerkesztve ]