Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#18001) hackeeeee válasza Gorneck23 (#18000) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mondjuk igaz, me elég a szorzókkal szenvedni.... :)

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#18002) dízelracer

dízelracer
(őstag)

Jó reggelt. Remélem nem baszik ki velem az időjárás. A Kispesten holnap van lomtalanítás. Ma még vagy egy fél ifa platónyi szirszart ki kellene hordani de nagyon lóg az eső lába. Igazi AMD-s idő van ma... :(((

(#18003) Gorneck23 válasza dízelracer (#18002) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Felénk reggel már esett...

(#18004) lipi67 válasza darál0w (#17993) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

az a max Te! Viszont ha nem látom értelmét..lehet nem is cserélek sosenem. ;)
Nincs kedved Kókára jönni velem?

(#17994) dízelracer : Nevetni fogsz, de.. pont azon agyaltam, hogy megkeresem Chibot és visszaveszem a 2180-ast, s meghajtom ezzel a lappal. Csak..télre való mulatság az, és a lapom a héten mén. (ha a gyerek nem furfangoskodik, elég fura srác)

(#17995) krammerka : Nem, nem láttam semmit, s mivel a másik oldalról jók a visszajelzések, 2 gigát rendeltem.

(#17996) Gorneck23: Példa volt csak, azt se tudom, eszik vagy isszák őket! :B

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#18005) Gorneck23 válasza lipi67 (#18004) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

(#18006) darál0w válasza lipi67 (#18004) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

reggelt.

hát én 700kt láttam itt. ;]

mondom ŐRŰŰŰŰŰLT :DDD ra? minek?

A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

(#18007) Gorneck23 válasza darál0w (#18006) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Elment a nemlétező étvágyam... :DDD

(#18008) darál0w válasza Gorneck23 (#18007) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

hát aztmondja mennyünk Kókára! :DDD

nekem egyből ő ugrott be. aztsetudom hol van kóka, meg minek oda menni :))

A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

(#18009) lipi67 válasza darál0w (#18008) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Nem vagy normális!!!

Kóka: Pest mellett egy falu. Egy pali írt, hogy van ott részem a feleségem házából, kifizetne mert övé lesz a ház. Valami papírokat alá kell írnom vagy mi. Ezért.
1edül lehet kicsit rosszalkodnék, s nem akarok..

Balu: Nézem!

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#18010) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Lehet, hogy elkelt a Team Xtreem is! :C

(#18011) Gorneck23 válasza lipi67 (#18010) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:C

(#18012) Gyuri27 válasza hackeeeee (#17998) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Ott low voltage ramot kell nézni. Az meg elég drága magában is. Nem hogy az 1800-2000 (ha van egyáltalán lv ilyen sebességgel). Meg azért jó drágán venni ramot, mert a teljesitményt nagyban nem befolyásolja viszont félárért el lehet adni később. :DDD

Amd-s szép napot.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#18013) lipi67 válasza Gorneck23 (#18011) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

;)

(#18014) darál0w válasza lipi67 (#18009) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

végülis...itt a kocsi, elmehetünk. mikor?

pedig elmentem volna Kókához is :DDD

#18010) lipi67

melyik elvetemült veszi meg? :D

#18012) Gyuri27 most olvasom a fejleményeket a sandy bridgeről :D

nem elég lapot, ramot cserélni, még ramot is kell :DDD

[ Szerkesztve ]

(#18015) Gyuri27 válasza darál0w (#18014) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Az 1,65 is low voltage volt. Mostmeg 1,5. LOL két új tokozás. Ráadásul az i7 mehet a levesbe. Öcsém jó nagy ez az intel harcif.sz. Jó sokan bekapták már és még mindig van belőle.

Ha amd-nek van esze. Még 2 év muéva is tolnak procit am2+-ba meg am3-ba.

(#18016) darál0w válasza Gyuri27 (#18015) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

mondjuk az előző HSZem félresikerült. az első ram helyére proci ment volna :DDD

dehát idioták...nem is értem őket...mi a f@szomnak uj foglalat? meg nem is mind1 milyen DDR3 megy bele...ebből is annyi pénzt bezsebelhetnének még, ha maradna vagy 2-3 évig...de nem...nekik az kell, h az emebr teljes konfigot cseréljen...előbb-utobb ennek meg lesz a böjtje...

már csak az hiányzik, h kitaláljanak a pcie VGAk helyett vmi másikat...aztán megint egy uj foglalat. na én ott adnám be a kulcsot...de már most is közel állok ahhoz, h soha többé ne vegyek intelt....

jaaa és azt is biztosra veszem, h az 1156/1366 hűtők nem fognak felmenni az ujra...

[ Szerkesztve ]

(#18017) Gyuri27 válasza darál0w (#18016) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Na hallod úgy kerek, hogy hűtöt is kell cserélni. Ha én az intel lennék hagynám az atx, matx szabványt is a p.csába. Új mobo szabványt csinálnék, hogy házat is lehessen cserélni.

(#18018) darál0w válasza Gyuri27 (#18017) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

na ezt kifelejtettem :DDD

de lehet meglépik még ezt is. és meg se lepne :U

(#18019) lipi67 válasza darál0w (#18014) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Szuper! Azért előtte csak meg kéne várni egy bírósági értesítést, nem? Csak egy ház átíratásáról van szó..

A ramokat már ki is fizették, holnap mennek pöstre. Az új tulaj Gaben01

(#18020) darál0w válasza lipi67 (#18019) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nemtom hogy megy ez. övé lesz a ház vagy mit írtál, ő meg előre kifizet téged, te meg nem akarod átverni, akkor nem kell várni papírt...ha csak ő nem akarja megvárni :D

Gaben01. elvetemült még a neve is :DDD

(#18021) krammerka válasza lipi67 (#18019) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Mondtam én,hogy Te is el tudsz adni mindent,a Neved kötelez :K

Szép napot mindenkinek,jó szar idő lett megint :U

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#18022) darál0w válasza krammerka (#18021) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

itt süt a nap, de este meg esett az eső. fáj is a fejem, de lehet csak azért, mert pénteken megfáztam kcsit...

(#18023) hackeeeee válasza darál0w (#18014) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nekem ezek 1,5V-sek, haha... :DDD

Auto-n 1,6V-t kapnak, és nem is akarok nekik többet adni. :D És így mennek CL7-ben ~1200-at.

Időjárás: Itt reggel borult volt, hoztam a csudiszép Cisco-s esernyőmet, mert azt hittem, hogy le fog szakadni az ég, erre semmi nincs.. Süt a nap.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#18024) krammerka válasza darál0w (#18022) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

mázlista :)

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#18025) darál0w válasza krammerka (#18024) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

mi a mázli? hogy megfáztam? :DDD

#18023) hackeeeee de csak dual chanel. hahah :DDD

Ciscos esernyő? az milyen?

[ Szerkesztve ]

(#18026) hackeeeee válasza darál0w (#18025) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jó hát mindegy, de 1,5V-t is tud ha kő. :D Max szerzek még1-et, bár úgyse fog kelleni, haha. :D

Hát olyan esernyő, amin van Cisco logó, és gyári. Nem hómméd. :D

(#18027) dízelracer válasza lipi67 (#18004) üzenetére

dízelracer
(őstag)

Komolyan gondoltam az E21xx szériát. :K

(#18028) Gyuri27 válasza dízelracer (#18027) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

:K Persze. Az ember könnyen vált lefelé q ról. Főleg akkor ha tuning bajnok. Szerintem hiteles és átjön. :DDD

(#18029) lipi67 válasza darál0w (#18020) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

tömören:
A gyerekeim "mamája" kva sok (nekem) lével lóg a mai napig. Fizuját tiltja a végrehajtó, és a pest melletti házra is tett terhelést (pontos adatokat nem tudok, mert a tartozása csak nő)
Nagykátáról kaptam a földhivataltól egy papírt régebben, hogy tulajdonjogom van a volt feleségem házában. Most meg megkeresett egy fasz, hogy neki is volt, sőt..övé lett a ház mert bebizonyította , hogy a volt feleségemnek alig volt benne pénze. S a nevére akarja íratni, de addig nem megy, amíg én alá nem írok papírokat. Úgy akarja, hogy a feleségem részét (mi annak jár) kifizeti nekem. valami ilyesmi no. Többet nem tudok.
Erről viszont csak van valami passzus hivatalosan (azt mondta, hogy majd kapok). Ha igen, elmegyünk, ideadja a lét és csókolom. Ha nem..elmegyünk jól erverem, kiteszek egy táblát a házra, hogy eladó oszt kész:)
Érted é már?

(#18021) krammerka: Á! Most meg az alaplapos tünt el. Még"jó", hogy holnap jön a másik giga... :W

(#18027) dízelracer : Én se vicceltem. kíváncsi vagyok erre a kis giga g31-re. brutalul passzol 3200/3300 alá, az eddigi eredményeit látva.
-mondjuk..ez lesz a szép. 667-es kingstonokkal, gyári hűtővel:)
Még ha kingmax lenne..kingstont én még nem láttam se hibásat, se olyat ami brutal lett volna.. :D

(#18028) Gyuri27 : Elég lenne sztem most az is nekünk. Jön a nyár, remélem a törpék nem itt a gép előtt akarnak rohadni majd, nekem meg..még sok is. Ha beindulna vmi játék azivga-n, megy a vga is..

[ Szerkesztve ]

(#18030) Gyuri27 válasza lipi67 (#18029) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nálatok minden egyszerű. :DDD

Mondtam mit csinálj. Kölköknek jóáron egy amd-s cucc (tartós használatra). Magadnak meg valami amivel lehet tuningolni. Senki nem zavar senkit, mindenki bolog és egy halom pénzt se költöttél.

(#18031) lipi67 válasza Gyuri27 (#18030) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hát ja..
Ha minden igaz, anyám most éppen agyCT-n van..

A baj az, hogy ha másik gép lenne..képtelen lennék rendet tartani. Éjszakai is gépezne, elfelejtene enni (nem 1x volt rá példa) stb.. Így meg tudja: osztoznia kell és míg nem ül előtte még besegít nekem itthon is. :K

(#18032) Gyuri27 válasza lipi67 (#18031) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Mit mondjak. Te vagy az apja, tégy rendet.

(#18033) lipi67 válasza Gyuri27 (#18032) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Teszek is ha kell, de ...vele engedékenyebb vagyok..

(#18034) krammerka válasza lipi67 (#18029) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

g31 es2l?
Azt vettél?
Én még a Biostárnál tartok :B
Oda a 667-es ram tökéletes............,12,5x333 az mehet 1:1-be 4160MHz....... :C

Ááá,itt meg teljes halál anyagiak terén,fizú lófasz,kiadás annál több,el kellene vállni (egyéb okok miatt is),meg...........,meg se kellett volna nősülni,vagy nem is tudom már,de ez így nem jó,az tuti :U

Vagy a fasz se tudja,kész vagyok mostanában,vérnyomásom folyamatosan az eget nyaldossa (180/115/98),de van hogy lejjebb is megy úgy 165 körül :U

[ Szerkesztve ]

(#18035) darál0w válasza hackeeeee (#18026) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

és hány mhzen? :D

cisco...azt se tudom mijaz :DDD

#18029) lipi67 értem.

a 3. lehetőség, h ideadja a pénzt, majd megverjük és mehet a tábla :DDD

[ Szerkesztve ]

(#18036) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hö...

(#18037) darál0w válasza hackeeeee (#18036) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

előfordul. ;]

(#18038) hackeeeee válasza darál0w (#18037) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Naja, bár az az ~1,7V az nem pite. :D

Amúgymeg 1066-on, naés. :D Most CL7, ~1200mhz, 1,6V.

[ Szerkesztve ]

(#18039) Gyuri27 válasza hackeeeee (#18036) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Kaksi. :DDD

(#18040) hackeeeee válasza Gyuri27 (#18039) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

elégez. :D

(#18041) Gorneck23 válasza hackeeeee (#18026) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mekkora egy kocka vagy teeeee...sziszkós esernyő? Beszarás...a világ egyik legjobb cége...mármint ami hálózat...

(#18042) hackeeeee válasza Gorneck23 (#18041) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:DDD Simán. Amikor mentem suliba meg is kaptam párszor.... Hogy "nézdmáááááár Cisco-s esernyőőőője van... !" :D

(#18043) Gorneck23 válasza hackeeeee (#18042) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:D

(#18044) darál0w válasza hackeeeee (#18038) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

barátságos az még 24/7re is :DDD nitroval ;]
hát akkor egyelőre tul nagyot nem fejlődtél a ramokkal a DDR2höz képest :DDD

(#18045) hackeeeee válasza darál0w (#18044) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hát, alapjában véve is jobban mennek ezek, me 24/7ben azok 900 körül mentek... időzítésben ugye ezek gyengébbek, dehát ez van. :)

Lehet jobb lenne DDR2-vel, de komplett platformot akartam váltani. és váltottam is... :)

[ Szerkesztve ]

(#18046) lipi67 válasza krammerka (#18034) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ahogy írtad, pontosan az a terv:) , de ..szarnik rá mert..

Te megbolondultál? Miket írsz bakker!!! Tudom nagyon jól mi a baj, de..nézz rám! Hozzád képest én akkor mi a lófasz vok?
Van akiknek bejön minden, van akiknek többé-kevésbé..Nekünk nem sok maradt. Aludni van hol, kaja van, anyud él virul, Csabika hálIstennek egészséges, az is jó, hogy nincs egy huga.. Most próbálj ezeknek örülni!!! Ha nálunk 1 hónapig nincs kórház, nincs daganat, már havaii! Morbid és tom, h nem vigasz, de ha más nem, adjon erőt Neked az én nyomorúságom. ;) Én sokszor már kínomban nevetek magamon, de.. ha belegondolok akár itt a PH nagy öregei között 1-2 "srác" dolgaira..Nem cserélnék velük.
Egyszer csak lemegy minden szar itt is (vagy ha Kókára megyek éppen) majd mén hozzád és 1 nap hawaii. Elmegyek én pecázni is Veled, csak ha pia kerül elő, kötözz a parthoz, mert ha azt képzelem, hogy tudok úszni..könnyem meghalom magam!

Se rá fütty!!! KITARTÁS! ;)

(#18035) darál0w : A 3. a legjobb! A tábla is mehet a nyakába is.. :DD

(#18036) hackeeeee: Én már rég nem éret amikről beszéltek..csak hallgatok nagyokat :K

[ Szerkesztve ]

(#18047) dolargaan válasza lipi67 (#18046) üzenetére

dolargaan
(tag)

Ez a helyes hozzáállás. Tőled tanultam, de szinte mindenre jó. Szóval, se rá fütty.

(#18048) hackeeeee válasza lipi67 (#18046) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nembaj, néha már mi sem értjük. :D

Nah, sztem dobok az asztali masinára is linuxot a win mellé.

(#18049) lipi67 válasza dolargaan (#18047) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

:R ;)

(#18048) hackeeeee: Ha majd meglátod az új masinám..hátast dobsz. A mATX-es lapot meg se fogom találni a házba :DDD

[ Szerkesztve ]

(#18050) hackeeeee válasza lipi67 (#18049) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nah arra kíváncsi leszek.. :D Nekem az ep35 is elveszett ebbe, pedig ez kisebb. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.