Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#5001) kicsigeri válasza lipi67 (#4999) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

:) ez jó :D jaja meglesz. Csak finom legyél és nőies :)

(#5002) lipi67 válasza fekeandras (#5000) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Nem fejezted be!"100x visszasírom azt az időt,amikor még nekem is állt! :DDD"

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#5003) Gyuri27 válasza lipi67 (#5002) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Na majd én rendet rakok. Mindenki kussol. Totyikot nem szemeteli tele. Ez egy off nem pedig vita totyik.
A moderáció milyensége nem témája a totyiknak.
Ez mint a téma cimében látható barátságos hely. Minden inzultációt, sérelmet miegymást kéretik kint hagyni, vagy azt a megfelelő helyen kitárgyalni. Olyan ez mint mikor a paraszt leveti a sáros gumicsizmát.

Remélem városiak, vidékiek értik egyaránt. Aki nem annak külön órát fogok tartani.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#5004) lipi67 válasza Gyuri27 (#5003) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Szuper György!!!!Igy is kell!Csak 1et nem értek!Mitől lett sáros a gumicsizmád,hisz esik a hó!!! :D

Na..most mennem kell valóban.-nem ám támadni addig..-majd gyüvök még iccaka :K
Valóban főznöm kell :W

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#5005) krammerka válasza Gyuri27 (#5003) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Gyurika ezaz :C

De hogy megnyugodjál :) :Ez az Intel.........

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#5006) Csakénvagyok válasza Gyuri27 (#5003) üzenetére

Csakénvagyok
(őstag)

(#5007) Chaser válasza Gyuri27 (#5003) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez a beszéd. Miattam ne tiltsanak ki senkit. Inkább igyunk, hívjuk meg a modikat is, de egy feltétellel: ők fizetnek mindent ;] :)

New world...old thinking...IBM T60;)

(#5008) Gyuri27 válasza Chaser (#5007) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Ejj pedig a nyáron esedékes egy jó berugás ám. :K

Amúgy meg senemsenkit meg téged se tiltsanak ki (jóbarát).

Gondolom beszartatok inteles bagyázs mi? :DDD

Lipi: a hó nem más minz szilárd halmaz állapotú hó. Ha bemész vele a lakásba kis idő mulva sár lesz. Ha nem hiszed próbáld ki. :K

Krami: olyan nugodt leszek mikor neked nem lesz pénzed i7-re. Az i5 meg fostalicska (+mindent kell cserélni). Nekem meg csak fasza procit kell vennem.
Majd jössz te akkor, hogy Gyuri báttya nem lenne egy jó amd be-d (tuningos mint állat) eladó? De olcsóé nem fogom megszámolni. :N

[ Szerkesztve ]

(#5009) kulerr

kulerr
(őstag)

:( :( mi van már megint?????

[ Szerkesztve ]

(#5010) tsigalko87

tsigalko87
(őstag)

Fenn vannak a képek már 4en vagyunk a listán..!

Most nyomozzak le mindenkit.. és tegyek fel én magam..?:)

ljd.hu ide irjátok be h.. e2xxx és akkor látható..

(#5011) tsigalko87

tsigalko87
(őstag)

Azt kérdeztem eddig hogy a faxba lehet duplázni hát így...:) :W :C

[ Szerkesztve ]

(#5012) kicsigeri válasza tsigalko87 (#5010) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

Mizu tsigi azt a képet találtad a legjobbnak :D:D:D Pedig lipi a lovacskásat szerette volna. De jó ez is. Maradjom :D Most már maradjon, ez jobban tetszik :)

[ Szerkesztve ]

(#5013) tsigalko87 válasza kicsigeri (#5012) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Nem az a legjobb.. valóban a lovas..:)

(#5014) kicsigeri válasza kulerr (#5009) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

Szia kulerr rég láttalak errefele. Mi a helyzet mostanság?

(#5015) kicsigeri válasza tsigalko87 (#5010) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

Azt montad nem rakod bele a fórumba
erre tessék. Kell az nekünk?

(#5016) lipi67 válasza Gyuri27 (#5008) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Neked komolyan kellene foglalkozni a politikával!A semmit ilyen méltóságteljesen senki se fogalmazta még meg!"a hó nem más minz szilárd halmaz állapotú hó"- :C :C :C -Hát ja!Folyékonyan már víznek,200°-osan meg gőznek hívnánk:)
Másik gyönygszem:"Ha bemész vele a lakásba kis idő mulva sár lesz"-Ha földből van a padló,biztos :D
S ezt mind 2 picit felturbózott tőmondatban!!!
Megint jó a kedvem! :C
Köszönöm György!!!! :DDD

(#5017) tsigalko87 válasza kicsigeri (#5015) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Kivettem új a jelszó..

(#5018) kulerr válasza kicsigeri (#5014) üzenetére

kulerr
(őstag)

hali!!

tegnap itt tobzódtam..ti nem voltatok sehol, de ahogy látom megtaláltátok a mai napra az elfoglaltságot magatoknak.:)
Ha nem vagyok itt mindjárt balhéztok :D

most alkudozok egy q9550-re:):)

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#5019) kicsigeri válasza kulerr (#5018) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

Mit te teszel, elkapott a Q láz? De ennyire? Ráéről még arra, nem lenne elég valami jobbfaja 2 magvas?

(#5020) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

(#5005) krammerka : Hogy mik vannak!Gratula!Képzeld pont a mai nap panaszkodott egy srác nekem,hogy elege van,eladja az új giga lapját.Próbáltam kicsit ráhangolni a feladatra,lehet,h sikerült :B :D
kicsigeriÉn-e?Le vigyorogsz mint egy tejbetök azon a lovon..Most látom-LOVACSKA :Y -Értem én!(segítség bika!bika..bikuci.)
Kulerr:Asszem akkor nézhetsz új táp után is!

[ Szerkesztve ]

(#5021) Gyuri27 válasza lipi67 (#5016) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Te hüle. A viz 100 fokon forr. Kettő a csizmán mindig akad annyi szennyeződés, jellemzően sár, por, hogy abból ne szintiszta iható viz legyen. Kapis?

Kulerr: mivan. Egy szopok a gyerek gépén egy trójaival (lehet ujra instal lesz belőle). kettő fenyitem a tisztelt inteles kollegákat. Mert a coró óta nem tudják hány kilóak. :N

[ Szerkesztve ]

(#5022) lipi67 válasza Gyuri27 (#5021) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

:D
Eszméletlen vagy!Megmagyarázza az ujdonsűllt Petőfi :DDD?Vagy E.A.Poe?Mert ebből horror lesz ám!Bejöttem,havas a bakám a 2.fűzőig.lassan olvad.Bejön anyám,meglátja,tuti azt hiszi,hogy megint berugtam,s magamalá pisáltam.Leüt oszt jól meghalok.
200°-tuti gőz,100°-optimális esetben forráspont(függ a nyomástól)

üdv.Sándorom! :D

(#5023) kulerr válasza kicsigeri (#5019) üzenetére

kulerr
(őstag)

:DDD én csak annyit mondok Shalom ;)

Lipi: azt egy szóval nem mondtam h megtartom :K

Gyurka: mi a helyzet te installálsz én meg fekszem csucsuzni...e 720-as meg jön..kíváncsi leszek mit fog hozni :)

[ Szerkesztve ]

(#5024) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Nem hiszem el!olyat szívtam,minGyuri a multkor!minden létező oprendszerem megadta magát.Ubuntu live-ról meg..hát nehéz.Most belemásztam a hdd-be,de ki kell írnom tizenakárhány dvd-t,hogy gyalulni tudjak.Persze,ilyen nfs-meg crisys warh.szarokat,s darabolhatok mert 7,6gigás Iso..
á.sosenemlesznekemtöbbet csak 386-os,az is nem ám dx,sx!

kulerr:A feleségeim szerint én is így voltam a nekik tett igéreteimmel.. :U
Na drabolok.
Erről jut eszembe,volt egy antipropaganda könyv,A wandsbeki hentesbárd.

[ Szerkesztve ]

(#5025) fekeandras válasza lipi67 (#5024) üzenetére

fekeandras
(őstag)

De az csakis Cyrix procival! ;] Az a karaj!

mod: Enyém volt az ötezredik.

Amúgy tényleg nem is vagy küklopsz.

[ Szerkesztve ]

(#5026) lipi67 válasza fekeandras (#5025) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Emlékszel azokra a csodákra?

Ja!Most komolyan kérdem,nem viccfaragásra labda!!
Mi a fenéért van az(s hogy létezik),hogy engem minden ráz!!!Már a mikro,kenyérpirító közelébe se megyek,pc-t akkor fogok meg(nem vicc)ha táp-monitor ki van húzva.S egyre erősödik az érzékenységem.Lassan kiszagolom a 12v-ot,pedig ezzel a széttört orral..
Kvra zavar.A multkor is,egy gépet kaptam szét(csak kezdtem csavaroszni a ház oldalát,de olyat kaptam..-táp be volt dugva,de..-1xüen nem értem!
Kvra idegesítő.

Amúgy tényleg nem is vagy küklopsz.-elakadtam.Bár ez az 1 szem se marad itt sokáig,egyszer 4,5v agyoncsap és kiugrik..
Én a 9323-asra várok.

[ Szerkesztve ]

(#5027) fekeandras válasza lipi67 (#5026) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Naná hogy emlékszem.Suliban azzal nyomtuk anno a GrandPrix-et meg a Prince-et.Állat cuccok voltak.Most van függőben bacsisnál pár Cyrix proci.(486 tól felfelé)
azthiszem összedobok magamnak valami win95 csodát és elleszek azokkal a retro játékokkal.Fosok a Crysisra meg a többi csilli villi cuccra.Valahol láttam a weben egy tuning versenyt volt ott AMD, P4, C2D stb...
Egy öreg szakadt vízhűtéses "szarral" nyert valami ázsiai srác.Szerinted meddig húzták fel a 66Mhz-es Cyrix procit? ;]

Amúgy miért nem mész villanyszerelőnek? :D

(#5028) lipi67 válasza fekeandras (#5027) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Engem sem vonz(hiába is tenné)a fullos cucc.Szarból várat ..az szép feladat.Ha a fiam nem lenne..a procihűtő árábol meglenne a gép.
Fogalmam sincs mennyire húzták..Én már a DX 40-est is villámként éltem meg.(vagy már akkor érzékeny voltam..)

Villanyszerelőnek?Nem fázisceruzát akartál írni?
Lassan már a műanyag vonalzó is agyoncsap..a "szentjánosbogarak"meg veszélyes ragadozók a számomra.

amúgy ..fura,de akkoriban tök jó volt.2db wd caviar 80megás hdd volt a gépemben,256kb-os trident vga és tudtam játszani.Ramra nem emlékszem már de volt vagy 2mega(486-os gépembe már 4megás trio asszem,de lehet h már keverem..

-hál'Istennek nem ismeri fel most a winrart..-lehet,h jobban járok ha rátolok egy vistat(az megy fel a leggyorsabban)s úgy írom ki Krisztiánnak a vackait.

-lehet megyek,aluszok ,s reggel megcsinálom..-A baj az,h mire hazaér a suliból..szuper vista,carlosa(az is megadta magát-igaz..tettem róla-,meg egy biztonsági vmi kell,hogy legyen rajta,adatai kimentve,mert ha unatkozik..húúú,nagyon rossz tud lenni.Közben még lehet,h jön a proci(remélem),dolgom is lenne,és 1/2 2kor indulni kellene Miskolcra..
-lehet,addigra fel se ébredek.

ha nem vszolnék-joccakát!-
MOD:Ha jól megy majd a proci,elcserélem a patriotokat 1150-es reaperekre..Már szóltam ez ügyben.Jó gép lesz,ha ki nem nyírom addig a hdd-met.Sajnálnám,nem melegedős.

[ Szerkesztve ]

(#5029) kicsigeri

kicsigeri
(őstag)

Jóreggelt!

(#5030) lipi67 válasza kicsigeri (#5029) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Megvan...
Feltoltam egy lézengó part.-ra vistát,szabdalok,írkálok.
utána egy be az egész hdd,majd 3 oprendszer és kész is vagyok.Közbe megjött a 8500-ös.
Ki se bontottam még...
s lassan mennem kell majd a suliba..
Remélem este leszek..

(#5031) kicsigeri válasza lipi67 (#5030) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

Lipi legalább boncsad ki ahogy biztos az van e benne :)
Sok sikert a telepítgetésekhez :) Nekem is a kedvenc mókám szokott lenni :) De általában csak 1 oprendszert használok

(#5032) lipi67 válasza kicsigeri (#5031) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

benne van:)
én is 1et használnék..csak
van játék ami nem fut XP-n(vmi kva gyűrük ura)meg a WoW valamihez is Vista jobb a fiamnak.Viszont van más szaros játék,ami miatt xp kell.S ha összeomlana az egész mert a szaros proci nem bír ki 5GHZ-et,akkor legyen egy linux,hogy legalább netem legyen...
du.-ig lementek mindet,este telepítgetés.S ha Engusztól megjön a hűtőm,akkor szétkapom az egészet.-már nagyon unom-

(#5033) tildy válasza lipi67 (#5032) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Vista alatt a wow lassabb, FPS-bne vagy 5-10%-al.
(ubuntut rakj fle, múltkor már sikerült ;) )

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#5034) kicsigeri válasza lipi67 (#5032) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

Én jut eszembe nekem is van 1 visztám, de asszem lecserélm 64 bites XP re. De az egy külön vinyón van. Egy 40 Gb os maxtor csodán van :D

(#5035) fekeandras válasza lipi67 (#5028) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Jó "reggelt".Este nem tudtam belépni...
amúgy 180 valamennyi Mhz -re. :D

(#5036) kicsigeri válasza fekeandras (#5035) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

66 Mhz-ról 180 ra. Az nem semmi. Valamit tud az ember.

(#5037) lipi67 válasza tildy (#5033) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Kicsi bogárka,életem keserítője!
-Neki nem maga a játék,a net miatt jobb.-kapcsolódások miatt,nem mennék bele,gondolom érted:)
Jó lenne ha tudnám,h beszéltél-e Kegyessel.Most hívott,h a suli előtt vár.Felviszem Zsófit(geri-erre utaltam Te tod)s utána mén az igazgatóhoz Kegyessel.Közben szóba fog kerülni a géped.Mi legyen?

kicsigeri: Hát..kva 64esXP se nem jó neki :W -Csak a vista(64+sp1)másra rá se néz.Én is inkább server 2003 100X.Bár az sp1-es Vista nem rossz.
40GB..Hm..szép idők.Ennek a törpének annyi a WoW. :W
carlosa 20Gigás,Vista 50Gigás,Ubi 30Gigás részre megy majd.400Giga meg marad ..

András:Én is így vok vele.Ősemb.mondta,h este szar a ph,de 2hét és ok lesz.Ez bíztató lenne,de sajna ezt 3 hete mondta:)

[ Szerkesztve ]

(#5038) tildy válasza lipi67 (#5037) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem hívott még. Mi legyen? Add el neki :)

Tányéros? Adjak tányért?

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#5039) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Box Order Code: BX80570E8500
BXC80570E8500

Mi a kül.a 2 között?Nekem a felső.

kben:SLB9K és FPO:Q823A686

Azt mondták,h az SLB9K jelenti,h E0-s

tildy:Azon leszek,hidd el!Viszont ára van!(tányéros)

[ Szerkesztve ]

(#5040) kicsigeri válasza lipi67 (#5037) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

És amúgy milyen a 64 bit-es XP mert nem ismerem még soha nem foglakoztam ezzel a kérdéssel. Jó volt a 32 bit is. A másik kérdés kezeli e a CAD -et mert ha nem akkor b@szhatom. Bár másodlagos oprendszernek jó.

(#5041) lipi67 válasza kicsigeri (#5040) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Geri: Korrekt,jó.Én a régebbi Vistákkal szívtam,2 nap és gyalultam.Ez ok.Hogy CAD-eket kezel-eMiért ne kezelne?Ha gondolod..van itt vhol egy Archicad 9(hu),ha kész leszek mindennel feldobom,s idétlenkedek vele kicsit.

fekeandras:Mi a baj a memkezeléssel?S ha van,akkor ..ha játék nem hasal el,mi ami igen?
Nálam 8giga patriot-tal szépen futkosott..Bár ,ha mén a mag majd,akkor 2v 4 giga lesz..2giga reaper már van,Péter csak kipótolja nekem:)

[ Szerkesztve ]

(#5042) fekeandras válasza kicsigeri (#5040) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Én max. játszani használnám a memória kezelése miatt.Programokkal nem tudom mi a helyzet.

(#5043) kicsigeri válasza lipi67 (#5041) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

Aha. azt megköszönném ha kprobálnád nekem. Sok időt megsórolnék. Meg meglesed azt is ha van időd hogy a Vista hogy áll vele. Bár én a 10 et használom, de lehet áttérek a 11 re.

fekeandras lehet jó, de lehet nem. Memoria kezelés miatt meg nem érdekes, mert úgyis csak 2X1 GB van. Egy darabig marad is.

[ Szerkesztve ]

(#5044) lipi67 válasza kicsigeri (#5043) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

ha minden igaz,holnapra lesz gépfélém..(még darabolgatok)
9es vhogy megmaradt,sose játszottam sokat vele..2x1giga vista 64-hez..Hát elaluszol majd mellette...

(#5045) kicsigeri válasza lipi67 (#5044) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

Lehet nem kéne inkább leírni. :)

[ Szerkesztve ]

(#5046) fekeandras válasza kicsigeri (#5045) üzenetére

fekeandras
(őstag)

:Y

:N

(#5047) lipi67 válasza kicsigeri (#5045) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Vista Ult.-tedd ha van sok mem.SP1 64bit-est.
Ha nincs sok mem,akkor 32bit-sztem

XP 64bit sp3-ez mi?server 2003 sp3-mal fésülve?-valami vegyes jószág lehet..
Carlosa sp2-es a nyerő.
2x1 Giga rammal én a többivel nem is foglalkoznék.
-ha lesz 4giga akkor vista sp1 64bit..

(#5048) kicsigeri válasza lipi67 (#5047) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

Most az van fent. Carlosa sp2.

(#5049) lipi67 válasza kicsigeri (#5048) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Á! Felejts el mindent!Pisilj 1et(később be ne csurogjon)ülj kényemesen,zárd ki a külvilágot és..
[OLVASD EL EZT!!!!]
beszarol!!!! :C :C :C
:Y :Y :Y

[ Szerkesztve ]

(#5050) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

na indulok Miskóciába..Remélem nem lesz veszekedés..se más...:(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.