ez jó
jaja meglesz. Csak finom legyél és nőies 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
kicsigeri
(őstag)

lipi67
(PH! nagyúr)
Nem fejezted be!"100x visszasírom azt az időt,amikor még nekem is állt!
"
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Na majd én rendet rakok. Mindenki kussol. Totyikot nem szemeteli tele. Ez egy off nem pedig vita totyik.
A moderáció milyensége nem témája a totyiknak.
Ez mint a téma cimében látható barátságos hely. Minden inzultációt, sérelmet miegymást kéretik kint hagyni, vagy azt a megfelelő helyen kitárgyalni. Olyan ez mint mikor a paraszt leveti a sáros gumicsizmát.
Remélem városiak, vidékiek értik egyaránt. Aki nem annak külön órát fogok tartani.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

lipi67
(PH! nagyúr)
Szuper György!!!!Igy is kell!Csak 1et nem értek!Mitől lett sáros a gumicsizmád,hisz esik a hó!!! 
Na..most mennem kell valóban.-nem ám támadni addig..-majd gyüvök még iccaka
Valóban főznöm kell 
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
Gyurika ezaz 
De hogy megnyugodjál
:Ez az Intel.........
...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

Csakénvagyok
(őstag)
Ez a beszéd. Miattam ne tiltsanak ki senkit. Inkább igyunk, hívjuk meg a modikat is, de egy feltétellel: ők fizetnek mindent

New world...old thinking...IBM T60;)

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Ejj pedig a nyáron esedékes egy jó berugás ám. 
Amúgy meg senemsenkit meg téged se tiltsanak ki (jóbarát).
Gondolom beszartatok inteles bagyázs mi? 
Lipi: a hó nem más minz szilárd halmaz állapotú hó. Ha bemész vele a lakásba kis idő mulva sár lesz. Ha nem hiszed próbáld ki. 
Krami: olyan nugodt leszek mikor neked nem lesz pénzed i7-re. Az i5 meg fostalicska (+mindent kell cserélni). Nekem meg csak fasza procit kell vennem.
Majd jössz te akkor, hogy Gyuri báttya nem lenne egy jó amd be-d (tuningos mint állat) eladó? De olcsóé nem fogom megszámolni. 
[ Szerkesztve ]

kulerr
(őstag)
mi van már megint?????
[ Szerkesztve ]

tsigalko87
(őstag)
Fenn vannak a képek már 4en vagyunk a listán..!
Most nyomozzak le mindenkit.. és tegyek fel én magam..?
ljd.hu ide irjátok be h.. e2xxx és akkor látható..

tsigalko87
(őstag)
Azt kérdeztem eddig hogy a faxba lehet duplázni hát így...

[ Szerkesztve ]

kicsigeri
(őstag)
Mizu tsigi azt a képet találtad a legjobbnak 

Pedig lipi a lovacskásat szerette volna. De jó ez is. Maradjom
Most már maradjon, ez jobban tetszik 
[ Szerkesztve ]

tsigalko87
(őstag)
Nem az a legjobb.. valóban a lovas..

kicsigeri
(őstag)
Szia kulerr rég láttalak errefele. Mi a helyzet mostanság?

kicsigeri
(őstag)
Azt montad nem rakod bele a fórumba
erre tessék. Kell az nekünk?

lipi67
(PH! nagyúr)
Neked komolyan kellene foglalkozni a politikával!A semmit ilyen méltóságteljesen senki se fogalmazta még meg!"a hó nem más minz szilárd halmaz állapotú hó"-
-Hát ja!Folyékonyan már víznek,200°-osan meg gőznek hívnánk
Másik gyönygszem:"Ha bemész vele a lakásba kis idő mulva sár lesz"-Ha földből van a padló,biztos 
S ezt mind 2 picit felturbózott tőmondatban!!!
Megint jó a kedvem!
Köszönöm György!!!! 

tsigalko87
(őstag)
Kivettem új a jelszó..

kulerr
(őstag)
hali!!
tegnap itt tobzódtam..ti nem voltatok sehol, de ahogy látom megtaláltátok a mai napra az elfoglaltságot magatoknak.
Ha nem vagyok itt mindjárt balhéztok 
most alkudozok egy q9550-re

[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]

kicsigeri
(őstag)
Mit te teszel, elkapott a Q láz? De ennyire? Ráéről még arra, nem lenne elég valami jobbfaja 2 magvas?

lipi67
(PH! nagyúr)
(#5005) krammerka : Hogy mik vannak!Gratula!Képzeld pont a mai nap panaszkodott egy srác nekem,hogy elege van,eladja az új giga lapját.Próbáltam kicsit ráhangolni a feladatra,lehet,h sikerült

kicsigeriÉn-e?Le vigyorogsz mint egy tejbetök azon a lovon..Most látom-LOVACSKA
-Értem én!(segítség bika!bika..bikuci.)
Kulerr:Asszem akkor nézhetsz új táp után is!
[ Szerkesztve ]

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Te hüle. A viz 100 fokon forr. Kettő a csizmán mindig akad annyi szennyeződés, jellemzően sár, por, hogy abból ne szintiszta iható viz legyen. Kapis?
Kulerr: mivan. Egy szopok a gyerek gépén egy trójaival (lehet ujra instal lesz belőle). kettő fenyitem a tisztelt inteles kollegákat. Mert a coró óta nem tudják hány kilóak. 
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Eszméletlen vagy!Megmagyarázza az ujdonsűllt Petőfi
?Vagy E.A.Poe?Mert ebből horror lesz ám!Bejöttem,havas a bakám a 2.fűzőig.lassan olvad.Bejön anyám,meglátja,tuti azt hiszi,hogy megint berugtam,s magamalá pisáltam.Leüt oszt jól meghalok.
200°-tuti gőz,100°-optimális esetben forráspont(függ a nyomástól)
üdv.Sándorom! 

kulerr
(őstag)
én csak annyit mondok Shalom 
Lipi: azt egy szóval nem mondtam h megtartom 
Gyurka: mi a helyzet te installálsz én meg fekszem csucsuzni...e 720-as meg jön..kíváncsi leszek mit fog hozni 
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Nem hiszem el!olyat szívtam,minGyuri a multkor!minden létező oprendszerem megadta magát.Ubuntu live-ról meg..hát nehéz.Most belemásztam a hdd-be,de ki kell írnom tizenakárhány dvd-t,hogy gyalulni tudjak.Persze,ilyen nfs-meg crisys warh.szarokat,s darabolhatok mert 7,6gigás Iso..
á.sosenemlesznekemtöbbet csak 386-os,az is nem ám dx,sx!
kulerr:A feleségeim szerint én is így voltam a nekik tett igéreteimmel..
Na drabolok.
Erről jut eszembe,volt egy antipropaganda könyv,A wandsbeki hentesbárd.
[ Szerkesztve ]

fekeandras
(őstag)
De az csakis Cyrix procival!
Az a karaj!
mod: Enyém volt az ötezredik.
Amúgy tényleg nem is vagy küklopsz.
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Emlékszel azokra a csodákra?
Ja!Most komolyan kérdem,nem viccfaragásra labda!!
Mi a fenéért van az(s hogy létezik),hogy engem minden ráz!!!Már a mikro,kenyérpirító közelébe se megyek,pc-t akkor fogok meg(nem vicc)ha táp-monitor ki van húzva.S egyre erősödik az érzékenységem.Lassan kiszagolom a 12v-ot,pedig ezzel a széttört orral..
Kvra zavar.A multkor is,egy gépet kaptam szét(csak kezdtem csavaroszni a ház oldalát,de olyat kaptam..-táp be volt dugva,de..-1xüen nem értem!
Kvra idegesítő.
Amúgy tényleg nem is vagy küklopsz.-elakadtam.Bár ez az 1 szem se marad itt sokáig,egyszer 4,5v agyoncsap és kiugrik..
Én a 9323-asra várok.
[ Szerkesztve ]

fekeandras
(őstag)
Naná hogy emlékszem.Suliban azzal nyomtuk anno a GrandPrix-et meg a Prince-et.Állat cuccok voltak.Most van függőben bacsisnál pár Cyrix proci.(486 tól felfelé)
azthiszem összedobok magamnak valami win95 csodát és elleszek azokkal a retro játékokkal.Fosok a Crysisra meg a többi csilli villi cuccra.Valahol láttam a weben egy tuning versenyt volt ott AMD, P4, C2D stb...
Egy öreg szakadt vízhűtéses "szarral" nyert valami ázsiai srác.Szerinted meddig húzták fel a 66Mhz-es Cyrix procit? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Amúgy miért nem mész villanyszerelőnek? 

lipi67
(PH! nagyúr)
Engem sem vonz(hiába is tenné)a fullos cucc.Szarból várat ..az szép feladat.Ha a fiam nem lenne..a procihűtő árábol meglenne a gép.
Fogalmam sincs mennyire húzták..Én már a DX 40-est is villámként éltem meg.(vagy már akkor érzékeny voltam..)
Villanyszerelőnek?Nem fázisceruzát akartál írni?
Lassan már a műanyag vonalzó is agyoncsap..a "szentjánosbogarak"meg veszélyes ragadozók a számomra.
amúgy ..fura,de akkoriban tök jó volt.2db wd caviar 80megás hdd volt a gépemben,256kb-os trident vga és tudtam játszani.Ramra nem emlékszem már de volt vagy 2mega(486-os gépembe már 4megás trio asszem,de lehet h már keverem..
-hál'Istennek nem ismeri fel most a winrart..-lehet,h jobban járok ha rátolok egy vistat(az megy fel a leggyorsabban)s úgy írom ki Krisztiánnak a vackait.
-lehet megyek,aluszok ,s reggel megcsinálom..-A baj az,h mire hazaér a suliból..szuper vista,carlosa(az is megadta magát-igaz..tettem róla-,meg egy biztonsági vmi kell,hogy legyen rajta,adatai kimentve,mert ha unatkozik..húúú,nagyon rossz tud lenni.Közben még lehet,h jön a proci(remélem),dolgom is lenne,és 1/2 2kor indulni kellene Miskolcra..
-lehet,addigra fel se ébredek.
ha nem vszolnék-joccakát!-
MOD:Ha jól megy majd a proci,elcserélem a patriotokat 1150-es reaperekre..Már szóltam ez ügyben.Jó gép lesz,ha ki nem nyírom addig a hdd-met.Sajnálnám,nem melegedős.
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Megvan...
Feltoltam egy lézengó part.-ra vistát,szabdalok,írkálok.
utána egy be az egész hdd,majd 3 oprendszer és kész is vagyok.Közbe megjött a 8500-ös.
Ki se bontottam még...
s lassan mennem kell majd a suliba..
Remélem este leszek..

kicsigeri
(őstag)
Lipi legalább boncsad ki ahogy biztos az van e benne 
Sok sikert a telepítgetésekhez
Nekem is a kedvenc mókám szokott lenni
De általában csak 1 oprendszert használok

lipi67
(PH! nagyúr)
benne van
én is 1et használnék..csak
van játék ami nem fut XP-n(vmi kva gyűrük ura)meg a WoW valamihez is Vista jobb a fiamnak.Viszont van más szaros játék,ami miatt xp kell.S ha összeomlana az egész mert a szaros proci nem bír ki 5GHZ-et,akkor legyen egy linux,hogy legalább netem legyen...
du.-ig lementek mindet,este telepítgetés.S ha Engusztól megjön a hűtőm,akkor szétkapom az egészet.-már nagyon unom-
Vista alatt a wow lassabb, FPS-bne vagy 5-10%-al.
(ubuntut rakj fle, múltkor már sikerült
)
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

kicsigeri
(őstag)
Én jut eszembe nekem is van 1 visztám, de asszem lecserélm 64 bites XP re. De az egy külön vinyón van. Egy 40 Gb os maxtor csodán van 

fekeandras
(őstag)
Jó "reggelt".Este nem tudtam belépni...
amúgy 180 valamennyi Mhz -re. 

kicsigeri
(őstag)
66 Mhz-ról 180 ra. Az nem semmi. Valamit tud az ember.

lipi67
(PH! nagyúr)
Kicsi bogárka,életem keserítője!
-Neki nem maga a játék,a net miatt jobb.-kapcsolódások miatt,nem mennék bele,gondolom érted
Jó lenne ha tudnám,h beszéltél-e Kegyessel.Most hívott,h a suli előtt vár.Felviszem Zsófit(geri-erre utaltam Te tod)s utána mén az igazgatóhoz Kegyessel.Közben szóba fog kerülni a géped.Mi legyen?
kicsigeri: Hát..kva 64esXP se nem jó neki
-Csak a vista(64+sp1)másra rá se néz.Én is inkább server 2003 100X.Bár az sp1-es Vista nem rossz.
40GB..Hm..szép idők.Ennek a törpének annyi a WoW.
carlosa 20Gigás,Vista 50Gigás,Ubi 30Gigás részre megy majd.400Giga meg marad ..
András:Én is így vok vele.Ősemb.mondta,h este szar a ph,de 2hét és ok lesz.Ez bíztató lenne,de sajna ezt 3 hete mondta
[ Szerkesztve ]
Nem hívott még. Mi legyen? Add el neki 
Tányéros? Adjak tányért?
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

lipi67
(PH! nagyúr)
Box Order Code: BX80570E8500
BXC80570E8500
Mi a kül.a 2 között?Nekem a felső.
kben:SLB9K és FPO:Q823A686
Azt mondták,h az SLB9K jelenti,h E0-s
tildy:Azon leszek,hidd el!Viszont ára van!(tányéros)
[ Szerkesztve ]

kicsigeri
(őstag)
És amúgy milyen a 64 bit-es XP mert nem ismerem még soha nem foglakoztam ezzel a kérdéssel. Jó volt a 32 bit is. A másik kérdés kezeli e a CAD -et mert ha nem akkor b@szhatom. Bár másodlagos oprendszernek jó.

lipi67
(PH! nagyúr)
Geri: Korrekt,jó.Én a régebbi Vistákkal szívtam,2 nap és gyalultam.Ez ok.Hogy CAD-eket kezel-eMiért ne kezelne?Ha gondolod..van itt vhol egy Archicad 9(hu),ha kész leszek mindennel feldobom,s idétlenkedek vele kicsit.
fekeandras:Mi a baj a memkezeléssel?S ha van,akkor ..ha játék nem hasal el,mi ami igen?
Nálam 8giga patriot-tal szépen futkosott..Bár ,ha mén a mag majd,akkor 2v 4 giga lesz..2giga reaper már van,Péter csak kipótolja nekem
[ Szerkesztve ]

fekeandras
(őstag)
Én max. játszani használnám a memória kezelése miatt.Programokkal nem tudom mi a helyzet.

kicsigeri
(őstag)
Aha. azt megköszönném ha kprobálnád nekem. Sok időt megsórolnék. Meg meglesed azt is ha van időd hogy a Vista hogy áll vele. Bár én a 10 et használom, de lehet áttérek a 11 re.
fekeandras lehet jó, de lehet nem. Memoria kezelés miatt meg nem érdekes, mert úgyis csak 2X1 GB van. Egy darabig marad is.
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
ha minden igaz,holnapra lesz gépfélém..(még darabolgatok)
9es vhogy megmaradt,sose játszottam sokat vele..2x1giga vista 64-hez..Hát elaluszol majd mellette...

kicsigeri
(őstag)
Lehet nem kéne inkább leírni. 
[ Szerkesztve ]

fekeandras
(őstag)

lipi67
(PH! nagyúr)
Vista Ult.-tedd ha van sok mem.SP1 64bit-est.
Ha nincs sok mem,akkor 32bit-sztem
XP 64bit sp3-ez mi?server 2003 sp3-mal fésülve?-valami vegyes jószág lehet..
Carlosa sp2-es a nyerő.
2x1 Giga rammal én a többivel nem is foglalkoznék.
-ha lesz 4giga akkor vista sp1 64bit..

kicsigeri
(őstag)
Most az van fent. Carlosa sp2.

lipi67
(PH! nagyúr)
Á! Felejts el mindent!Pisilj 1et(később be ne csurogjon)ülj kényemesen,zárd ki a külvilágot és..
[OLVASD EL EZT!!!!]
beszarol!!!!

[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
na indulok Miskóciába..Remélem nem lesz veszekedés..se más...