"Aztán 1óra kajakóma...
" ez mit jelent, 1 órán keresztül, nincs meló, mert emészteni kell a kaját? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
kicsigeri
(őstag)

fekeandras
(őstag)
Aha kb.
De most megtehetem, szerdáig nincs meló.Itthon ülök és bambán bámulom a monitort.

kicsigeri
(őstag)
Milyen jól megy egyeseknek. Otthon pihiznek. Én is bambán bámulom a monitort, de közbe dolgozom is. 
Kb Én is ezt teszem...bambán bámulok magam elé, de csak mert semmi melónk sincs...

kicsigeri
(őstag)
Én meg asszem főzök magamnak egy kávét, meg elszívok egy cigit. 
Ne is mond...lassan Én is kilépek egy szünetre...éhesek a rákok...

kicsigeri
(őstag)
Na 2 cigi lett belőle 
Nekem is...lassan megyek is haza...
Végre...dög unalom volt ez a nap, kint meg tökre jó idő van...

kicsigeri
(őstag)
Hát ez az. Tegnap meg nem volt olyan jó idő 

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Amd-s szép napot.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

kicsigeri
(őstag)
Inteleset viszont 
Tegnap se volt annyira rossz idő sztem...

kicsigeri
(őstag)
De nem volt valami meleg azért. Így nem is mentem el biciklizni 

lipi67
(PH! nagyúr)
Ez nem az én napom!
Ha 1 héten belül nem jelentkezem..meghóttam.
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
nekem a tegnapi volt kedves 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Nekem nincsenek rossz napjaim. Kiegyensúlyozottan élem az életem. Milyen procim is van? Hmm Amd. Ez a titok nyitja. 

lipi67
(PH! nagyúr)
Nekem.. ma kezdődik a buli,s nemtom, lesz-e vége, s ha igen, mikor.
Gyuri: Ez természetes! Csodák nincsenek, s mivel racionális ember vagy, tudod : Akár hétfő, akár szerda, tetü lassú az a "verda". Nem kiegyensúlyozott vagy barátom, fásult!
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
csak basszon ki a barátnőd téged is, aztán bújhatsz az amd procidhoz 
amúgy nem kell sajnálni, 4 hónapos kapcsolat volt, 7végi találkozással... szóval hirtelen probléma lett a távolság. vagy arra fogta csak. sebaj, még időben történt, így nem is bánom.
de azért ma megünnepeltem ezt a legkedvesebb ex-szel... ő hozta a bort, én álltam a túróscsuszát. de hogy mi történt utána a filmben...
majd megnézem újra és beszámolok róla 
szóval üdv nekem újra a gyümölcsöskosárban, ahogy pitya havarom mondta 
[ Szerkesztve ]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

tsigalko87
(őstag)
Ez a "beszéd"
Engem is kibaszhatna már valaki csak sajna nincs ki..

lipi67
(PH! nagyúr)
"hirtelen probléma lett a távolság" -Miért? Lusta voltál átmenni a másik szobába? Nekem is volt ilyen! Csak nem lustaság volt az ok, hanem undor 
-sztem nekem is most lett vége egy 4 hónaposnak, nem miattunk. Érdekes..du. 2x hívott a 3.feleségem.(komoly). basszus! Nem kérdeztem, hogy van-e bor nála.Gondolom a távolság nem probléma, csak 500Km
tsigalko87 :
Mosogatós szerelmem? Hova tetted?
reggel 5kor indulunk Debrecenbe, s nem bírok alaudni..
[ Szerkesztve ]
Ne akard annyira hogy kibaxanak,meg hogy átbaxanak,nem a legjobb érzés........................,kicsit AMD-s 
Lipi: szoritunk................ 
[ Szerkesztve ]
...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

kicsigeri
(őstag)
Jó reggelt mindenkinek.
Na ma megyek, holnap délután vagyok.
Üdv.

tsigalko87
(őstag)
Kell az izgalom.. jo ideje lapos minden.. abból lehet meríteni..
lipi.: talonba van.. de a köv lépés hogy feleségül veszem.. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jó napokat mindenkinek...
Ma már van melóm... 
szegény te 
nem, úgy látszik nehezen tűrte h én hazautazok miatta 7végére, 220km-t 
Én is sajnálom magam... 
Ma kaptam két geforce g210-es karit tesztre...

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Nem barátnőm van, hanem párom. Nem szarom van, hanem amd-m. Mindkettő örök. Ti meg matityizzatok az intelre. Sok kielégületlen kandúr. 
Amd-s szép napot.
Gorni: azmiazaz? Majd a 4777. Na az fincsi lesz.
[ Szerkesztve ]
na de ki írta h "szarod" van? enyhén paranoiás vagy... tudom mitől van ![;]](/dl/s/v1.gif)

Gyuri27
(PH! nagyúr)
A sok oltástól. 
4777..azt hittem valami PIN-kód 
New world...old thinking...IBM T60;)
Egy ilyen kis hoki képet adó vacak...ES példánynak is mondhatnánk... 

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Egy hetessel több lett.
Gorni: azt mond ez mi volt előtte és azt miről nevezték át. Úgy tudni fogom. 
[ Szerkesztve ]
Ha végeztem a tesztel, akkor széthentelem a faszba... 

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Daráld le. 
Kár, jó lett volna ilyen ATI kártya is
Néztem pár tesztet, majdnem ott van mint a 4850, elvileg 80W fogyival, 1et nem értek, mért ekkora böszme NYÁK-on ül, ha 128 bites. Pár napja volt egy 4830, amit megcsináltak 4670 méretű NYÁK-on is. Valszeg csúnyán le fogja nyomni a 4830-asok árát...

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Remélem is.
Az meg tényleg x hogy a nyák miért nem kissebb. Lehet egy csomó le van már gyártva így azt használják.
Az hogy nem kell külön tápcsati + jó. Kiváncsi leszek az nv 80w-ból mikor hoz ki közel ennyit. 
Amd-s szép napot.

fekeandras
(őstag)
"Valszeg csúnyán le fogja nyomni a 4830-asok árát..."
Úgy legyen!!
Nyugdíjazom az aggastyán korú X800XT-met. 

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Gyanitom ingyé nem lesz. Amit reálisnak tartok kb 20 dodo. Akkor a zafir 4830 kb 22k-ba fog kerülni. de ha így lesz a többi vga ára is csökken szvsz.
Amiket eddig láttam minden volt tápcsati. Sztem a 4830-at és talán az 50-et is nemes egyszerűséggel kivonják, persze hogy nálunk ez mikor következik be más kérdés..

fekeandras
(őstag)
Az az igazság, hogy amivel én játszom annak egy 4650 is untig elég lenne.
De szerintem kivárom míg br. 22-23k ra esik a 4830 és az lesz a befutó.Természetesen csakis Sapphire... 
Hát arra várhatsz...
Többe kerül nekik legyártani egy 4830-at mint egy 4770-et.
áhhhh... majd dx11-re váltok csak. akkor nv úgyis lenyomja az atit ![;]](/dl/s/v1.gif)

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Én is szeretem a zafirt de: némi felárért a his-re azonnali csere gari van. Ami ugye nem a megszokott 2-3 hetet jelenti jó magyar szokás szerint. Ha meg pesti vagy az ügyintézés ideig csere kari van (ha kell).

fekeandras
(őstag)
Hát hol itt hol ott.Többnyire Kalocsa, de sűrűn Kispest és néha Dunakeszi is...
Ez az azonnali cseregarancia mit jelent?
Beszarik a kártyám nem beveszik gariztatni hanem adnek egy másikat vagy mi???
Tényleg nem vágom...
Mod : Áhh... 4:2 -re vezetnek, és még nincs vége...

[ Szerkesztve ]
5:2 és vége 

fekeandras
(őstag)
Pedig milyen szépen indult ...