De legalább egy VID-et írhatott volna. Tudjuk mennyit megy VID-en, csak azt nem tudjuk az mennyi
New world...old thinking...IBM T60;)
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
De legalább egy VID-et írhatott volna. Tudjuk mennyit megy VID-en, csak azt nem tudjuk az mennyi
majd pótolja...............
Srácok: van valakinek ismerőse aki Keeway vagy CPI robogóval szaladgál??
Itt van egy komplett hengerem hozzá,1000km-rel,fillérekért odaadom...... 
[ Szerkesztve ]
...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

Ha akartok sirni. 
Chaser: szép is vagyok 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Tudom,tudom.
Én csak a saját példámból indultam ki.A szomszéd faszi meg a fia légpuskával lövöldözték a kutyánkat meg a macskáinkat.Egész addig amíg egyszer rajtakaptam őket.Átpattantam a kerítésen kicsavartam a kezéből a szaros légpuskáját és darabokra szétvertem a betonon.Közöltem, hogy ha mégegyszer meglátom szétverem a hülye fejüket.Azóta mindkettő tudja hol a helye...A két hülye "paraszt".
Nálunk is be van szórva a padlás patkányméreggel de figyelek rá, hogy a feljáró mindíg hermetikusan el legyen zárva a cickáktól.

Lassan kész egy hiányos 1.3V eredmény... csak hogy felkerüljek...
Nem lenne rossz
Meddig tart egy VID-et beírni? ![;]](/dl/s/v1.gif)
#953 Gyuri27: Szépséged mellett ráadásul még AMD-is van...te aztán jó party vagy
Szép
Hát igen, a régi jó 6300-asok
6x500-at nem megy?
,ha megvagy linkeld be a másik topikba adatokkal együtt 
Chaser: megvan a Vid,ugyanaz mint a Tied 
...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******
Látom
Úgy néz ki kicsivel jobbak vagyunk, CSóri lappal, rammal, hűtővel
Lehet veszek még 1-et, hátha az még jobb lesz, most direkt ezzel a céllal veszem, az mindig beválik
egyenlőre a Tied néz ki jobbnak 

Eredmény 1.45V 7*500
Majd nézek max FSBt is csak a 800as ramok korlátoznak... sajnos...

Hova linkeljem..?? Linkelnél nekem egy topikot..?
Nem mondod,hogy még nem jártál itt? 
Este ha hidegebb lesz, nézek egy 1.35V-os eredményt is.
#962 tsigalko87 :

rendben 

Párásodott beony!(ez a kva hagymapucolás
)Aki érző,az erős is!
NEM NEKED SZÓL,DE IGAZ:"Üss vagy csókolj,de mindíg jókor!".
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Jó cucc!Néztem,elég HI-FI közeli eredményeket produkál.(CD korrekt)mFM-en kicsit necces a felső frekvenciatartománya(15.000Hz-ez éppen határeset,s a harmonikus torzitása 0,5..egy alap asztali hifi 0,04.De kocsiba...Tökéletes 
[OFF]Tildy!El ne temetsd,Bandi ....Na jó,tom szeretted.Én..1x lelőttem egy galambot.A szárnyát kapta.Vagy 2 hónapig ápoltam.Meggyógyult.Kiengedtem.Felrepült és..durr,ez már fejbe ment!A kutyákon kívűl más állat..
.De..majd szerzek egy britt kék meg egy sziámi keveréket Neked!-Ha más nem,befestem magam acáélkékre,elkapok egy stiámit s köze a fülébe sugom
uck![/OFF]
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

1Gb rammal ennnyi... de ez még stabil is lesz asszem.. ha jol emlékszem... minjárt futtatom kicsit..
F1:1.Álonzó-2.Kubica-3.Rájkönen......8.Massza

[ Szerkesztve ]

Nem tok írni!Újra:Tildy!El ne temetsd,Bandi ....Na jó,tom szeretted.Én1x lelőttem egy galambot.A szárnyát kapta.Vagy 2 hónapig ápoltam.Meggyógyult.Kiengedtem.Felrepült és..durr,ez már fejbe ment!A kutyákon kívűl más állat..De..majd szerzek egy britt kék meg egy sziámi keveréket Neked!-Ha más nem,befestem magam acélkékre,elkapok egy sziámit s köze a fülébe sugom: Fuck!
[ Szerkesztve ]
Szégyeld magad!!!!
Brit kék és PERZSA keverék volt
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Akkor el se mondom, az én kutyám miket mívelt a cicusokkal
De csak azokkal, amelyiknek volt annyi balszerencséje, hogy futásnak eredt...amelyik megállt előtte, azzal cimbizett 

Bazdmeg megáll az eszem.A Monorierdőnél történt vasúti katasztrófa roncsaiból tegnap éjjel elloptak a "nem magyarok" 20méter rézkábelt.Hogy miért nem tudott az egész putri fent ülni azon a vonaton. 
Meg a vonatból is elloptak egy nagyobb részt...
ezek komolyan mondom nem normálisak, bár ezt eddig is lehetett sejteni, az osztályomban is vannak páran és ők sem cáfolják meg a származásukat, most 2 hétig voltm bent a koliban folyamatosan és úgy voltam vele ha az egyik ilyen "gyerek" megint beszól agyon ütött, de szerencsére békén hagyottaz emberek szine ...
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

Uhh.Wazz.Az utolsó soron kicsit nehezen igazodtam el.
De már tényleg túlzás amit művelnek.Meddig kell még ezeket pártolni,etetni,eltartani?
Sárospatakon szabályos lázadás volt amiért megvonták a rendszeres szociális segély több családtól is mert 1,5millás kocsival jártak be a segélyért...LOL
És még nekik áll feljebb.
Áhh.Igaza volt a Fábry-nak.
Idézet a Fábry Showder-ből:"Lakatos Vendel:ima... eljött végre a mi országunk".És "azthittük hogy magyarország lakatlan lesz... de nem lakatlan.>Lakatos".
Hát van benne igazság, valljuk be. 
És hogy ez hová vezet majd...
Ha belegondolok mi lesz itt 15-20év múlva?!?
[ Szerkesztve ]

"az emberek szine ..."-kiké?
Na ebbe én nem megyek bele mert szaonképesek csak az írásjelek lennének..
[ Szerkesztve ]
Ez a vonatos történet tényleg no comment, mostmár lehet azt se tudják kideríteni, mi okozta a balesetet.

A balesetet a II.vilháború kimenetele okozta..
Gyuri!Ha beletenném a csomagba?

Srácok!(pont én mondom..)Ne hozzuk be a politikát,legalább itt ne b@sszuk fel az agyunkat.Itt próbáljunk vidámak lenni(haha).
BOCS SZIVEM,DE TUDOD JÓL,NEM SZERESSEM A MACSKÁKAT.-Különben ezt se nem értem!!!Miért a kutyákat kell veszettség ellen oltani?Azok zárt helyen vannak.A macskák meg elkolbászolnak.jönnek,mennek.Fura,hogy őket nem...
[ Szerkesztve ]
Mer' a mcskákat eloltani kell
Te is tudod, hogy én meg szeretem a cicákat.
De aki a cicákat nem szereti az jó ember nem lehet 
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

B+!Hát milyen ember vagy te?Se a macskákat se a Fradit nem szereted.Áhh... 

A lovakat meg lelövik,ugye?(Mi mikor kicsik és rosszak voltunk,diót tettünk a mancsaikra,oszt'Hajrá!
)-úgy értem a macskákra..
Szivem: A cica...az más

fekeandras:Hogy milyen?Egy alkoholista,agresszív náci,meg egy angyalka.Ezt mondták a nagyok..Kb.
[ Szerkesztve ]
NEm. A macska az cica és fordítva is. utálom, hogy utálod a macskákat
Én meg a bandidat aki azt hiszi akkora mint egy mopsz, csak az a baj, hogy nem....

Uhh.Barátom.Az komoly...

De most komolyan.hogy nem lehet szeretni egy ilyen kis macsekot?Meg kell zabálni a kis szarost! 
[ Szerkesztve ]

A macska az az az állat,amelyik nyávog,bolhás,karmol,betegségeket terjeszt stb.A cica az meg,este (vagy bármikor)....Érted -é?
Bandika meg szép,erős,kicsit buta,de legalább nem lóg ki a családból!.Őt miért nem tetted be?Én betenném,de nem tudom,hogy kell!(Nem röhögni feke és társai
,nem arra értettem,ezt Ő is tudja
)-mielőtt lecsapna rá vki.Nagyon magas labda volt,s tuti nem jövök ki jól belőle!-na ez meg olaj a tűzre,basszus!
fekeandras: Önéletrajz
-nem én mondtam,jellemeztek- Bár egy jellemtelen alakot...mind1 
[ Szerkesztve ]
Én értem.
De az én macskám nem nyávogott,(max ha a farkára léptél, de ki az aki nem nyavikolna, ha a farkára llépnek...) nem volt bolhás, karmolni sem karmolt, csak ült és figyelt, és ment az emberek után . És betegséget sem terjesztett.
Na akkor a többiek örömére: Bandika:
No-kia: hááát.
Szerintem abszolút nem a szín számít, hanem ami belül van. Lehet a külsőleg fehér belülről fekete vagy sötétség, és így tovább...
[ Szerkesztve ]

"meg kell zabálni a kis szarost!" Ne várjuk meg míg hízik egy kicsit? 
Szivem: Most világosodtam meg!(fehérnek születtem,nem így értem---megint magas labda volt,nem az én napom)Már értem,miért volt ismétlődő az az a lábmozdulatod
[ Szerkesztve ]
egyik ismerősömtől hallottam: az emberek szine a fehér ,ami nem ilyen az állat vagy hasonló, remélem nem bannolnak emiatt 
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

angol humor?

Ne!Légyszi ,ne.Nem szarjukl el ezt a topikot is.Kben,mikor mondtam Neked?
fekeandras: Ezalatt úgy érted,Angolosan?Nem!Süssük jól át!!!Az olyan állatt jó 
Chaser: Meg a békák cigiztetése.(ha betéved egy állatvédő....Akkor többé nem bánthattok ám!
[ Szerkesztve ]
A cicákat én is szeretem
Jó begyes szőke..hmmm
#985 lipi67: egyik kolegám épp ezt mondta a céges macskára, vagy kössünk a farkára konzervdobozt 
Megyek is innen.... Ti...macskaszomorítók....
Zoli: Veled? Együtt? Hova?
[ Szerkesztve ]

Basszus...
(Még egy ilyen komoly bandát mint ami itt van...
) 

Elmenel?Menjünk el 1ütt! 
Hát kultúra az van.Én is csak lesek,hogy sziporkázunk!!! 
[ Szerkesztve ]

A radiátor alá

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Mindenki meghótt?
Szivem: Festettél?