Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#951) Chaser válasza krammerka (#950) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De legalább egy VID-et írhatott volna. Tudjuk mennyit megy VID-en, csak azt nem tudjuk az mennyi:D

New world...old thinking...IBM T60;)

(#952) krammerka válasza Chaser (#951) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

majd pótolja...............

Srácok: van valakinek ismerőse aki Keeway vagy CPI robogóval szaladgál??
Itt van egy komplett hengerem hozzá,1000km-rel,fillérekért odaadom...... :K

[ Szerkesztve ]

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#953) Gyuri27 válasza kulerr (#944) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Ha akartok sirni. :DDD

Chaser: szép is vagyok :K

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#954) fekeandras válasza Gyuri27 (#943) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Tudom,tudom.
Én csak a saját példámból indultam ki.A szomszéd faszi meg a fia légpuskával lövöldözték a kutyánkat meg a macskáinkat.Egész addig amíg egyszer rajtakaptam őket.Átpattantam a kerítésen kicsavartam a kezéből a szaros légpuskáját és darabokra szétvertem a betonon.Közöltem, hogy ha mégegyszer meglátom szétverem a hülye fejüket.Azóta mindkettő tudja hol a helye...A két hülye "paraszt".

Nálunk is be van szórva a padlás patkányméreggel de figyelek rá, hogy a feljáró mindíg hermetikusan el legyen zárva a cickáktól.

(#955) tsigalko87 válasza krammerka (#952) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Lassan kész egy hiányos 1.3V eredmény... csak hogy felkerüljek...

(#956) Chaser válasza krammerka (#952) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem lenne rossz:) Meddig tart egy VID-et beírni? ;]

#953 Gyuri27: Szépséged mellett ráadásul még AMD-is van...te aztán jó party vagy:D

(#957) tsigalko87 válasza tsigalko87 (#955) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Eredményem 1.3V

[ Szerkesztve ]

(#958) Chaser válasza tsigalko87 (#957) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szép :R Hát igen, a régi jó 6300-asok :K 6x500-at nem megy?

(#959) krammerka válasza tsigalko87 (#957) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

:C :C ,ha megvagy linkeld be a másik topikba adatokkal együtt :K

Chaser: megvan a Vid,ugyanaz mint a Tied :K

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#960) Chaser válasza krammerka (#959) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Látom:) Úgy néz ki kicsivel jobbak vagyunk, CSóri lappal, rammal, hűtővel ;] Lehet veszek még 1-et, hátha az még jobb lesz, most direkt ezzel a céllal veszem, az mindig beválik:D

(#961) krammerka válasza Chaser (#960) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

egyenlőre a Tied néz ki jobbnak :K

(#962) tsigalko87 válasza Chaser (#958) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Eredmény 1.45V 7*500
Majd nézek max FSBt is csak a 800as ramok korlátoznak... sajnos...

(#963) tsigalko87 válasza krammerka (#959) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Hova linkeljem..?? Linkelnél nekem egy topikot..?

(#964) krammerka válasza tsigalko87 (#963) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Nem mondod,hogy még nem jártál itt? ;)

(#965) Chaser válasza krammerka (#961) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Este ha hidegebb lesz, nézek egy 1.35V-os eredményt is.

#962 tsigalko87 : :C :R

(#966) krammerka válasza Chaser (#965) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

rendben :K

(#967) lipi67 válasza Gyuri27 (#937) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Párásodott beony!(ez a kva hagymapucolás:) )Aki érző,az erős is!
NEM NEKED SZÓL,DE IGAZ:"Üss vagy csókolj,de mindíg jókor!".

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#968) lipi67 válasza tsigalko87 (#935) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Jó cucc!Néztem,elég HI-FI közeli eredményeket produkál.(CD korrekt)mFM-en kicsit necces a felső frekvenciatartománya(15.000Hz-ez éppen határeset,s a harmonikus torzitása 0,5..egy alap asztali hifi 0,04.De kocsiba...Tökéletes ;)

[OFF]Tildy!El ne temetsd,Bandi ....Na jó,tom szeretted.Én..1x lelőttem egy galambot.A szárnyát kapta.Vagy 2 hónapig ápoltam.Meggyógyult.Kiengedtem.Felrepült és..durr,ez már fejbe ment!A kutyákon kívűl más állat.. :( .De..majd szerzek egy britt kék meg egy sziámi keveréket Neked!-Ha más nem,befestem magam acáélkékre,elkapok egy stiámit s köze a fülébe sugom:Fuck![/OFF]

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#969) tsigalko87

tsigalko87
(őstag)

CPUZ Valid 3570

1Gb rammal ennnyi... de ez még stabil is lesz asszem.. ha jol emlékszem... minjárt futtatom kicsit..:)

(#970) krammerka

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

F1:1.Álonzó-2.Kubica-3.Rájkönen......8.Massza :C :C :DDD

[ Szerkesztve ]

(#971) lipi67 válasza lipi67 (#968) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Nem tok írni!Újra:Tildy!El ne temetsd,Bandi ....Na jó,tom szeretted.Én1x lelőttem egy galambot.A szárnyát kapta.Vagy 2 hónapig ápoltam.Meggyógyult.Kiengedtem.Felrepült és..durr,ez már fejbe ment!A kutyákon kívűl más állat..De..majd szerzek egy britt kék meg egy sziámi keveréket Neked!-Ha más nem,befestem magam acélkékre,elkapok egy sziámit s köze a fülébe sugom: Fuck!

[ Szerkesztve ]

(#972) tildy válasza lipi67 (#971) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szégyeld magad!!!! :((( :O :O
Brit kék és PERZSA keverék volt

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#973) Chaser válasza tildy (#972) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor el se mondom, az én kutyám miket mívelt a cicusokkal:D De csak azokkal, amelyiknek volt annyi balszerencséje, hogy futásnak eredt...amelyik megállt előtte, azzal cimbizett :DD

(#974) fekeandras

fekeandras
(őstag)

Bazdmeg megáll az eszem.A Monorierdőnél történt vasúti katasztrófa roncsaiból tegnap éjjel elloptak a "nem magyarok" 20méter rézkábelt.Hogy miért nem tudott az egész putri fent ülni azon a vonaton. :U

(#975) Chaser válasza fekeandras (#974) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Meg a vonatból is elloptak egy nagyobb részt...

(#976) No-kia válasza Chaser (#975) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezek komolyan mondom nem normálisak, bár ezt eddig is lehetett sejteni, az osztályomban is vannak páran és ők sem cáfolják meg a származásukat, most 2 hétig voltm bent a koliban folyamatosan és úgy voltam vele ha az egyik ilyen "gyerek" megint beszól agyon ütött, de szerencsére békén hagyottaz emberek szine ...

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#977) fekeandras válasza No-kia (#976) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Uhh.Wazz.Az utolsó soron kicsit nehezen igazodtam el. :D
De már tényleg túlzás amit művelnek.Meddig kell még ezeket pártolni,etetni,eltartani?
Sárospatakon szabályos lázadás volt amiért megvonták a rendszeres szociális segély több családtól is mert 1,5millás kocsival jártak be a segélyért...LOL
És még nekik áll feljebb. :W
Áhh.Igaza volt a Fábry-nak.
Idézet a Fábry Showder-ből:"Lakatos Vendel:ima... eljött végre a mi országunk".És "azthittük hogy magyarország lakatlan lesz... de nem lakatlan.>Lakatos".
Hát van benne igazság, valljuk be. :(((
És hogy ez hová vezet majd... :U
Ha belegondolok mi lesz itt 15-20év múlva?!?

[ Szerkesztve ]

(#978) lipi67 válasza No-kia (#976) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

"az emberek szine ..."-kiké? :F Na ebbe én nem megyek bele mert szaonképesek csak az írásjelek lennének..

[ Szerkesztve ]

(#979) Chaser válasza No-kia (#976) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez a vonatos történet tényleg no comment, mostmár lehet azt se tudják kideríteni, mi okozta a balesetet.

(#980) lipi67 válasza Chaser (#979) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

A balesetet a II.vilháború kimenetele okozta..

Gyuri!Ha beletenném a csomagba?

(#981) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Srácok!(pont én mondom..)Ne hozzuk be a politikát,legalább itt ne b@sszuk fel az agyunkat.Itt próbáljunk vidámak lenni(haha).

BOCS SZIVEM,DE TUDOD JÓL,NEM SZERESSEM A MACSKÁKAT.-Különben ezt se nem értem!!!Miért a kutyákat kell veszettség ellen oltani?Azok zárt helyen vannak.A macskák meg elkolbászolnak.jönnek,mennek.Fura,hogy őket nem...

[ Szerkesztve ]

(#982) Chaser válasza lipi67 (#981) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mer' a mcskákat eloltani kell:D

(#983) tildy válasza lipi67 (#981) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Te is tudod, hogy én meg szeretem a cicákat.
De aki a cicákat nem szereti az jó ember nem lehet :U

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#984) fekeandras válasza lipi67 (#981) üzenetére

fekeandras
(őstag)

B+!Hát milyen ember vagy te?Se a macskákat se a Fradit nem szereted.Áhh... :DDD

(#985) lipi67 válasza Chaser (#982) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

A lovakat meg lelövik,ugye?(Mi mikor kicsik és rosszak voltunk,diót tettünk a mancsaikra,oszt'Hajrá! :D )-úgy értem a macskákra..
Szivem: A cica...az más :K ;)
fekeandras:Hogy milyen?Egy alkoholista,agresszív náci,meg egy angyalka.Ezt mondták a nagyok..Kb.

[ Szerkesztve ]

(#986) tildy válasza lipi67 (#985) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

NEm. A macska az cica és fordítva is. utálom, hogy utálod a macskákat :( :( Én meg a bandidat aki azt hiszi akkora mint egy mopsz, csak az a baj, hogy nem....

(#987) fekeandras válasza lipi67 (#985) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Uhh.Barátom.Az komoly... :C :DDD

De most komolyan.hogy nem lehet szeretni egy ilyen kis macsekot?Meg kell zabálni a kis szarost! :P

[ Szerkesztve ]

(#988) lipi67 válasza tildy (#986) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

A macska az az az állat,amelyik nyávog,bolhás,karmol,betegségeket terjeszt stb.A cica az meg,este (vagy bármikor)....Érted -é?
Bandika meg szép,erős,kicsit buta,de legalább nem lóg ki a családból!.Őt miért nem tetted be?Én betenném,de nem tudom,hogy kell!(Nem röhögni feke és társai :D ,nem arra értettem,ezt Ő is tudja :W :D )-mielőtt lecsapna rá vki.Nagyon magas labda volt,s tuti nem jövök ki jól belőle!-na ez meg olaj a tűzre,basszus!

fekeandras: Önéletrajz:)-nem én mondtam,jellemeztek- Bár egy jellemtelen alakot...mind1 :DDD

[ Szerkesztve ]

(#989) tildy válasza lipi67 (#988) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én értem.
De az én macskám nem nyávogott,(max ha a farkára léptél, de ki az aki nem nyavikolna, ha a farkára llépnek...) nem volt bolhás, karmolni sem karmolt, csak ült és figyelt, és ment az emberek után . És betegséget sem terjesztett.
Na akkor a többiek örömére: Bandika:

No-kia: hááát.
Szerintem abszolút nem a szín számít, hanem ami belül van. Lehet a külsőleg fehér belülről fekete vagy sötétség, és így tovább...

[ Szerkesztve ]

(#990) lipi67 válasza fekeandras (#987) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

"meg kell zabálni a kis szarost!" Ne várjuk meg míg hízik egy kicsit? :D
Szivem: Most világosodtam meg!(fehérnek születtem,nem így értem---megint magas labda volt,nem az én napom)Már értem,miért volt ismétlődő az az a lábmozdulatod:)

[ Szerkesztve ]

(#991) No-kia válasza lipi67 (#978) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egyik ismerősömtől hallottam: az emberek szine a fehér ,ami nem ilyen az állat vagy hasonló, remélem nem bannolnak emiatt :B

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#992) fekeandras válasza lipi67 (#990) üzenetére

fekeandras
(őstag)

angol humor?

(#993) lipi67 válasza No-kia (#991) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ne!Légyszi ,ne.Nem szarjukl el ezt a topikot is.Kben,mikor mondtam Neked?

fekeandras: Ezalatt úgy érted,Angolosan?Nem!Süssük jól át!!!Az olyan állatt jó :DD

Chaser: Meg a békák cigiztetése.(ha betéved egy állatvédő....Akkor többé nem bánthattok ám!

[ Szerkesztve ]

(#994) Chaser válasza tildy (#983) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A cicákat én is szeretem :K Jó begyes szőke..hmmm:D

#985 lipi67: egyik kolegám épp ezt mondta a céges macskára, vagy kössünk a farkára konzervdobozt :DD

(#995) tildy válasza Chaser (#994) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Megyek is innen.... Ti...macskaszomorítók....:(
Zoli: Veled? Együtt? Hova?

[ Szerkesztve ]

(#996) fekeandras

fekeandras
(őstag)

Basszus... :W (Még egy ilyen komoly bandát mint ami itt van... :U ) :DD

(#997) lipi67 válasza tildy (#995) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Elmenel?Menjünk el 1ütt! :B

Hát kultúra az van.Én is csak lesek,hogy sziporkázunk!!! :K

[ Szerkesztve ]

(#998) lipi67 válasza tildy (#995) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

A radiátor alá

(#999) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Mindenki meghótt?

Szivem: Festettél?

(#1000) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én még nem, bár aludni kéne, holnap reggel már tanulni kell a hétfői órákra

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.