Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#101) kavicssli válasza lipi67 (#99) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD :Y :C ez új hír a számomra! Most negyedév végén megint kapkodás van a cégnél! :W

Ti merre melóztok!

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#102) kavicssli válasza shteer (#100) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Olyan piti dolgokkal nem foglalkozunk :DDD
Amúgy nem tudom pontosan milyen alkatrészeket gyártottunk vele de nagy óvintézkedések voltak az tuti!

Gondolom a LabVIEW-t ismeritek? :U

[ Szerkesztve ]

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#103) Aggregátor válasza lipi67 (#99) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de most itt vagyok! :))
lassan le kellene feküdnöm, holnap korán kelek.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#104) shteer válasza kavicssli (#102) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szóval nem engedtek a közelükbe :D helyes

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#105) kavicssli válasza shteer (#104) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak semmi nyugalom, mindenki őrizze meg a pánikot! :DDD

(#106) lipi67 válasza kavicssli (#101) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hát..ez az..Tildy itt Bp-en programozgat,én meg..semerre.Remélem,h ez hamarosan módosul

Aggregátor:Akkor Üdv a klubban:)

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#107) TeeBee73

TeeBee73
(őstag)

USB rovat. :D

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#108) kavicssli válasza TeeBee73 (#107) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD :C qrva jó

TeeBee73 te mit melózól? :R

[ Szerkesztve ]

(#109) TeeBee73 válasza kavicssli (#108) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Most semmit. :))
Majd péntektől védem a Hazát. (Kecskemét/Honvédkórház, előtte Reptér.) :U

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#110) kavicssli válasza TeeBee73 (#109) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Biztonsági őr vagy? :B :U esetleg katona? :D :R
Látom Sapphire 3850es kártyád van! éppen ma rendeltem én is egy ilyet csak 512Mb-os változatba! Gondolom a tied is full rev :B

[ Szerkesztve ]

(#111) TeeBee73 válasza kavicssli (#110) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Utóbbi. :B
Hitvallásos... izé... hivatásos. :B :B :B

MOD: Rev, bizony. A BIOS-át át kell firkálni, mert alapon hajlandó 90°C fölé is felkúszni, nálam már "csak" 75-ig megy, igaz, olyan hangja van a hűtőnek, mint egy porszívó.

[ Szerkesztve ]

(#112) kavicssli válasza TeeBee73 (#111) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem előtte egy 2900Pro volt na annak is volt hangja! :D Most per pillanat egy X300as full passziv ideiglenes kártyával tolom!

Mellesleg én ezt a hűtőt néztemki a 3850re! Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Szerintem az ára sem vészes!

(#113) shteer válasza TeeBee73 (#107) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:C LOL

kár, h a honlapjukon nincs - így tuti nem kapható :(

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#114) lipi67 válasza shteer (#113) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Sört küldhetek :B :D

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#115) TeeBee73 válasza kavicssli (#112) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Ez nem csak egy venti páros az S1-re? Gyanúsan olcsó.

sheeter: ha valahol mégis találnék, rendeljek Neked is egyet? :DDD

MOD: Sör, bor, pálesz, Whiskey. Tölthetek? ;) :DDD :C

[ Szerkesztve ]

(#116) shteer válasza TeeBee73 (#115) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

árfüggő, de egy kis felárat megér :K

csak egy kortyot ;) egy kis Ballantines nedűm még nekem is van otthon :)

Lipi: milyen van? :)

[ Szerkesztve ]

(#117) kavicssli válasza TeeBee73 (#115) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem nem! Ez egy S1 plusz rajta 2 venti! Új termék az AC-nál! Holnap akarok engusznál rákérdezni pontosabban! :K

(#118) TeeBee73 válasza kavicssli (#117) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Nekem is kell egy ilyen! :)) :C :R

shteer: töltöttem. :D

[ Szerkesztve ]

(#119) shteer válasza TeeBee73 (#118) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egészségedre!
írd már le rendesen a nickem :DDD

[ Szerkesztve ]

(#120) lipi67 válasza kavicssli (#117) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

engusz nyaral

shteer :Én paraszt vok,nálam csak Borsodi :K (remélem jól írtam a Neved-Ezért jobb a"Béla" :D )jaja!Talizni kellett volna Vele,de nem jött össze.Mentünk volna szétnézni hozzá Tildyvel,de csak kedd délig volt.(Így Ősemberrel söröztem:) )

[ Szerkesztve ]

(#121) kavicssli válasza TeeBee73 (#118) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért is linkeltem be! De az AC oldalán olvashatsz róla bővebb infót+a neten is van egy csomó leírás

(#122) kavicssli válasza lipi67 (#120) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:W :O

Köszike az infót! :R

(#123) shteer válasza lipi67 (#120) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ősszel? :)

ilyenkor öszöl, nem nyaral :DDD

Lipi: szeretem én azt is, bár mi Sopronihoz vagyunk szokva + edelweiss de azt ritkán mert feleannyit lehet csak inni belőle :D
múltkor Oldmans-ben ittunk edelweisst... nem is kedvelem a csapoltat, de szerencsére nem járok oda sokat (jól, de akár Bélázhatsz is - tudod, Béláim, gondolkodjunk! :) )

[ Szerkesztve ]

(#124) TeeBee73 válasza shteer (#119) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

B*sztikuli! :W
10000* bocs! Ilyenkor már néha összeszavakat a keverem. :B :B :B
(Miért nincs idióta smiley?) :)

(#125) lipi67 válasza TeeBee73 (#124) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

"Miért nincs idióta smiley?"-Ha beírod a nevem kb u.az:)
shteer: "Bélával" nyertél :K 1:0oda :R

[ Szerkesztve ]

(#126) shteer válasza TeeBee73 (#124) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

no problemo! ez megfelel?

(#127) kavicssli válasza shteer (#126) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Látom az adatlapodon hogy szereted az edelweisst! :D A legjobb sör ;) :K

(#128) shteer válasza lipi67 (#125) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[link] :DDD
[link] :))

kavicssli: :K

[ Szerkesztve ]

(#129) TeeBee73 válasza shteer (#128) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

:C :C :C
Megvan a "Legényanya", csak piszkosul rég néztem...

Én most "balra el", mert álmos vagyok. :U

MOD: még valami: Hozzám hasonlóan, elváltaknak...
Nem rakom OFF-ba. :U

[ Szerkesztve ]

(#130) lipi67 válasza kavicssli (#122) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

nincs mit :R

shteer :2:0 :K

[ Szerkesztve ]

(#131) kulerr

kulerr
(őstag)

...ha tudom h piálás lesz este, nem fekszem le az tuti :D
Látom lipi téged is összeszedtek azért éjszakára ;)

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#132) kulerr válasza kavicssli (#102) üzenetére

kulerr
(őstag)

most akkor monhatjuk h mákotok van? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#133) shteer válasza kulerr (#132) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mindannyiunknak ;]

(#134) lipi67 válasza kulerr (#131) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Egész nap csak olvastam és lestem ki a fejemből.Gondoltam írok már valamit én is,igaz,kicsit elkalandoztam :K

(#135) kulerr válasza lipi67 (#134) üzenetére

kulerr
(őstag)

Ma én is itthon vagyok délelőtt és Shteer megfertőzött a Béláimmal! meg kellene nézni megint:D , meg már azt hittem küldenem kell egy kis mézes cseresznyepálinkát, ha már elkészült :R ...az az orrodat is tisztítja :DDD

shteer: :C lehet igazad van...inkább nekünk van :D

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#136) lipi67 válasza kulerr (#135) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Cserkó?Küldheted!Nem tudom,valahogy nem tudok mit írni,hogy most lehet...

(#137) kulerr válasza lipi67 (#136) üzenetére

kulerr
(őstag)

jaja...az a szájíz sokáig keserű marad azért.

[ Szerkesztve ]

(#138) krammerka válasza lipi67 (#136) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Helló srácok!

Nállatok is ilyen trágya idő van?
Havernál ablakot cserélünk,illetve csak ő,én csak egykezes vagyok :B

Sztem délután,csinálok pár tesztet a 2180-as+Abit párossal,azt töltögetem egyedül a táblázatot :DDD

[ Szerkesztve ]

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#139) lipi67 válasza kulerr (#137) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Nem arra értettem.Ez így..hiányzik belőle
valami.Más. :O

krammerka:most milyen 2180?Itt is szar az idő,esik is asszem

[ Szerkesztve ]

(#140) shteer válasza krammerka (#138) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hazafelé megáztam, de már tisztul :)

(#141) kulerr

kulerr
(őstag)

jelentem nálunk süt a nap!! de attól függetlenül qrva hideg van...

[ Szerkesztve ]

(#142) shteer válasza kulerr (#141) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hideg? ugyan már :) hűvös :P

(#143) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Itt se nem hideg,se semmi,sőt!Süt a nap! :K (kint még nem voltam)

(#144) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó reggelt evribádi! :DD
szép napnak nézünk elébe ezért el is húztam 1-2 üzletet lebonyolítani :D

Október festre megy valaki fel? Úgy néz ki én menni fogok haverral! Alig várom...
Sör+cicik+sör+cicik+Sör+cicik+sör+cicik+Sör+cicik+sör+cicik+Sör+cicik+sör+cicik+Sör+cicik+sör+cicik+

(#145) lipi67 válasza kavicssli (#144) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

:)Mi ez a jókedv?Mivel üzletelsz?

(#146) fekeandras

fekeandras
(őstag)

Itt Kalocsát 1000-el süt a nap.16°C Fasza idő van.

[ Szerkesztve ]

(#147) kulerr válasza fekeandras (#146) üzenetére

kulerr
(őstag)

itt meg beborult :O minden értelemben...és már kinn tudok menni egy polóban is ...igaz csak pár perc erejéig :C

[ Szerkesztve ]

(#148) lipi67 válasza kulerr (#147) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Érdekes!Nekem nem az határozza meg,hogy tudok-e menni vagy sem,hogy póló van-e rajtam. :U Szerintem pihenj!Mert póló ide-póló oda,pár perc az kevés,még elmenni is :D

[ Szerkesztve ]

(#149) krammerka válasza lipi67 (#148) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a 2180 akkor került hozzám,amikor beszámoltam a havernak,elcseréltem a 7200-as procimra.Alapfeszen megy 3Ghz körül,nem rossz.

A táblázatban maradjanak ezek a fesz értékek,amiket megbeszéltünk?Vagy változtassunk rajta vmit?Nem rossz ez így,csak többen is kérdezik mit,s hogyan.Meg valahogy pontosítani kellene a feltételeket,mert nem egyértelmű.

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#150) lipi67 válasza krammerka (#149) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

megyek oda

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.