Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#19001) hackeeeee válasza darál0w (#18999) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jah.. lehet.. ócsópéz mondhatni.

Baz ez a videó.. Áh..

A szar az egészben az, hogy annak idején, láttam 1 srácot, aki a 10. emeletről ugrott ki, szerencsére nem láttam azt, amikor kiugrott, csak azt, hogy lent feküdt a földön, így nemtom hogy kitekeredve...És akkor valami akarta, hogy késve induljon a busz, mert ha időbe indult volna, végignéztem volna az egészet...

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#19002) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nah megyek hunyni. Jóéjt mindenkinek.

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#19003) darál0w válasza hackeeeee (#19001) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

és azzal beljebb leszel?

mekkora teljesítményt nyujt az a 4650 CFben a alaplapival?

hát én már láttam érdekeseket....de anyám....gyerekkorában lent játszott és vki kiugrott a tetőről, pont a kertben lévő nagy fenyőre(10-15mes). a tetejétől az aljáig tiszta bél volt minden aztmondja...

meg nemrégiben...ugy 5 éve...boltba ment, és szintén leugrott vki a tetőtől...nah hova csapodott be?! anyám mellett 5 méterrel...akkor anyám lett tiszta vér :U

A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

(#19004) darál0w válasza hackeeeee (#19002) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

joéjt.

A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

(#19005) dízelracer válasza darál0w (#19003) üzenetére

dízelracer
(őstag)

Szerintem semekkorát. Legalább is úgy rémlik csak 3450/3470-el megy CF ben az igp.

(#19006) darál0w válasza dízelracer (#19005) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

gondolom nem az ujjábol szívta ki, h a 4650 is megy vele :D

vki jobbanhoozáértő biztos megmondta neki :)

(#19007) dolargaan válasza dolargaan (#18990) üzenetére

dolargaan
(tag)

Látom, túlzottan off voltam. :)
Jó éjt.

(#19008) darál0w válasza dolargaan (#19007) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

észre se vettelek :D

joéjt ;)

(#19009) hackeeeee válasza darál0w (#19006) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

elvileg a 785ben mennek a 4k-s radeonokkal is. Nya joéjt.
Amugy az meg faxa :U

(#19010) darál0w válasza hackeeeee (#19009) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

na kíváncsi vagyok rá.

ha meg nem jön be micsinálsz vele? :DDD

joéjt megint :DDD

(#19011) krammerka

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Jó reggelt!

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#19012) Gorneck23

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Szép napot mindenkinek. :)

Reggel azt hittem dörög az ég...közben csak a egy trakesz gurult el a ház előtt. Mondjuk most legalább nem 6kor kezdték a munkát...

(#19013) hackeeeee válasza darál0w (#19010) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hát akkor meg marad egy 4650 1 ideig azt kész.. :)

(#19014) shteer válasza Gorneck23 (#19012) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szépet :)

itt is túrják az utat, aszfalt kerül a macskakő helyére - nem kevés autós örömére :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#19015) hackeeeee válasza shteer (#19014) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Legalább nem a macskakövet aszfaltozzák le. :D

(#19016) Gorneck23 válasza shteer (#19014) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hááát itt nemtom pontosan mit csinálnak, de ami biztos, hogy zárttá teszika csatornarendszert...

(#19017) dízelracer válasza hackeeeee (#19013) üzenetére

dízelracer
(őstag)

Unokaöcsémnek is az van. A legtöbb játék mindenféle tuning nélkül elmegy rajta.

(#19018) darál0w

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

szép napot :)

(#19019) Gyuri27 válasza hackeeeee (#19009) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Irni kell a supportnak. Az én 780-s zafir lapommal a 24xx széria nem megy. A 34xx. és a 4350 igen (legalábbis ezt írták).

Amd-s szép napot.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#19020) krammerka válasza Gyuri27 (#19019) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv!

Nállam meg kékhalál van ,mikor betöltené a wint,megjelenik az egér,párat forog mellette az a karika,és halál..........
Csökkentett módba meg be tudok lépni :F ,keresem a hibát,most leszedtem a igp drivert de változatlan..........
Más 5let? :B

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#19021) Gyuri27 válasza krammerka (#19020) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Konfig, előzmények?

Ha van valami ami kell mensd le. Csinálj egy javitást. Ha jó örülj. Ha nem win7.

(#19022) hackeeeee válasza Gyuri27 (#19019) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Lehet az lesz, hogy írok az AMD-nek, aztán majd írnak vissza valamit. :)

(#19023) darál0w válasza hackeeeee (#19022) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nem a gigának? :D

(#19024) Gyuri27 válasza darál0w (#19023) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Jobb lenne nekik. Laponként változik a helyzet. :K

[ Szerkesztve ]

(#19025) hackeeeee válasza Gyuri27 (#19024) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Sztem ez chipsetfüggő.. Nem? :U

(#19026) darál0w válasza hackeeeee (#19025) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

már magam se tudom...de sztm gigáék igen. írj nekik ;)

(#19027) Gorneck23 válasza hackeeeee (#19022) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Készülj fel lelkiekben, hogy több lelevelet kell majd lehet írnod...főleg, ha GBnek küldöd...mondjuk velük jobban jársz...

(#19028) Gyuri27 válasza hackeeeee (#19025) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Elvileg igen. Gyakorlatilag meg a lap gyártóján múlik.

(#19029) dízelracer

dízelracer
(őstag)

Bazdki olyan vihar van majd letépi a szél a tetőt... :O De tudom irigyelni ilyenkor azt aki panelban lakik.

(#19030) hackeeeee válasza darál0w (#19026) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nah az lesz.. :) Sztem.

@dízelracer: Errefelé is közeledik. Hát aki panelban lakik az is meg tudja szívni, tud ám ázni a panel is, nem kicsit...

(#19031) darál0w válasza dízelracer (#19029) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

szélszélszél. na nem bélszél.

bár az is van :DDD

(#19032) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Szép estét!
Hihetetlen de van netünk..
Bakker, hogy itt mi volt! Én kedden elmentem pin@zni, mire hazaértem se kábel Tv, se net, se kert. Emberek alig az utcán, mindenki a gáton (most se tudom, hol van... :B ), sulikba tűzoltók alszanak az ország összes részéből vegyesen. 2 Utcát vitt a víz, VTV is méteres vízben. Holnap lesz az első tanítási nap..(végre).
Asszem megválaszolom lassan a maileket meg a priviket. Visszaolvasni..ma tuti nem. Remélem minden ok, mindenki él és virul.

darál0w: Már nagyon gyors volt..(összeköltözés, válás stb..) Ma ügyi voltam, gyorsan összevesztem vele. Remélem, van benne büszkeség. Hétvégén iszunk 1et?

Krammerka: Rambeállítás meg ide-sata. Nálam is ezt csinálta amikor letiltottam mindent ami felesleges volt. Meg..Ez a kis lap kvra nem szereti ha win7-ben szelektív indítást használsz. Nem tudom, hogy miért.

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#19033) darál0w válasza lipi67 (#19032) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nah megérkeztél :)

üdv ujra itt ;)

(#19034) dízelracer válasza darál0w (#19031) üzenetére

dízelracer
(őstag)

Csak vigyázz most ki ne csusszanjon a nyele... :DDD

Üdv. papa smurf

[ Szerkesztve ]

(#19035) lipi67 válasza darál0w (#19033) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Meg bakker:)
Rájöttem, net nélkül vííííígem van. Az élő fába is belekötöttem már. Tegnap még a hal is visszapofázott az akváriumból:)

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#19036) darál0w válasza lipi67 (#19032) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:DDD :DDD

akkor gyorsan véget is vetettél ennek a kis kalandak.

#19035) lipi67 a hétvégét még nemtudom hogy lesz, de vszínű nem érek rá sajna :U

[ Szerkesztve ]

(#19037) darál0w válasza dízelracer (#19034) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

az a baj, h nincs nyele...:D

egyből befolyik minden gigyelmeztető nyél nélkül :DDD

(#19038) lipi67 válasza darál0w (#19036) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ok, akkor kezdjük csütörtökön!

Ja! A 2 film Chase39 -Árva- kva jó az utóbbi 1-2 hónapban a legjobb amit néztem. :K

[ Szerkesztve ]

(#19039) dízelracer válasza darál0w (#19037) üzenetére

dízelracer
(őstag)

Az elég "szar ügy". :))

(#19040) darál0w válasza lipi67 (#19038) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nem kaptál elég folyadékot az elmult héten? :DDD

(#19041) darál0w válasza dízelracer (#19039) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

szo szerint...ez még az ínyem miatti gyogyszer mellékhatása... :U

(#19042) lipi67 válasza darál0w (#19040) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Én ugyan nem!
A kert (ha az az ami a házunk mögött van) kapott, de én meg a földek..Tudtad, hogy még egy szaros sata kábel se van benne? 1x próbáltam (fiatal titán koromban) ásózni. Azt hittem találtam 1et, de gyökér vagy mi a szar volt. El se hinnéd mennyi rejtély van a föld alatt. Én is meglepődtem, meg..rájöttem, hogy csak ostoba bugris vagyok, de paraszt vagy mi sose lesz belőlem. Hú de fárasztó és unalmas meló az. A gátakon meg ilyen kényszermelós romák is voltak (el is lpotak szerszámokat..), jobb volt, hogy nem mentem, csak balhé lett volna belőle...
-meg anyámat is meg kellett tanítanom járni..már szépen veszi a kanyarokat!!!!. Ami folyadék ért azt a mennyiséget meg átadtam timinek, hol itt, hol ott..-
Igyunk hát!

(#19041) darál0w: Nemtom mit kaptál, de ha ilyen hosszú a hatása..érdekelne:)
-vicceltem!!! Nekem a sör / vodka pont ok.

[ Szerkesztve ]

(#19043) krammerka válasza lipi67 (#19032) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Jó reggelt!!

Üdv újra itt! :C

Délután megnézem mi a szar lehet még ezzel,ja ez most a g33-as lap,másikat eladtam (EP31).

Gyuri: g33+E3200+ddr2 1066,és most is win7 van rajta.
Tegnap reggel még ment,aztán ahogy visszanéztem frissített vmi szart,és mikor hazajöttem délután,már nem ment.Csökkentettbe elindul.

(#19044) bolcsodal válasza krammerka (#19043) üzenetére

bolcsodal
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Memória gondok lesznek szerintem. A Win7 prefetch benyeli az egészet és ha egy minimális instabilitás van benne, akkor fagy... :U

Korábban jártam úgy, hogy Xp alatt nagyon ritkán előjövő memhiba azonnal kicsinálta a gépet Win7 alatt...

They drew first blood....

(#19045) lipi67 válasza krammerka (#19043) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Fura jószágok ezek:) No meg a win7 is egy önimádó kütyü. Most tesztelgetem 5-ösével emelgetem az FSB-t, memókat hagyom, hagy vigye amíg bírja, tudni akarom mennyire lineáris a tuning alatta.. A ramkezelesée..borzasztó. Istenítették a rendszerkövetelményeit, hááát..A boot meg a működés nem uaz, ez a szar valóban eszi a ramot. XP 100x korrektebb.

(#19044) bolcsodal :K

[ Szerkesztve ]

(#19046) Gorneck23 válasza lipi67 (#19032) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Üdv köztünk... :)

(#19047) hackeeeee válasza lipi67 (#19045) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Pedig jó az a win7.. ;]

Üdv újra itt. :)

(#19048) lipi67 válasza Gorneck23 (#19046) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hali!!!!!!!!!!!!!!!!!ű

(#19047) hackeeeee : Persze, hogy jó 24/7-re, sőt..nagyon eltalált oprendszer sztem, csak..Ha Xp-re lőtted be a tuningot, el lehert felejteni, és ez "eltünteti" a memóriát:)

-már elvonási tüneteim voltak...- :U

[ Szerkesztve ]

(#19049) Gorneck23 válasza lipi67 (#19048) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

De fel is szabadítja, ha köll...

(#19050) lipi67 válasza Gorneck23 (#19049) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Polgárháború?
Kizi meg Kunta Kinte:) Engem is felszabadíthatna már valami lottó 5-ös. :K
Ha így meg tovább..eladom a kis lapot-procit-ramot, veszek egy ASRock deszkát meg a 940-es procidat mert ..unalmas ez. Csak..azzal is lenne vagy 3-4 óra oszt kész..(se a lap se a proci nem arra lett kitalálva, igaz erős mint állat)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.