Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz tboldi #46152 üzenetére

    Kattogás: igen, és nem. Szériajelenség, de nem normális. Viszont a legtöbb autóban amiben ültem, és "úgymaradós" az indexkar, abban kattogott. A zopelekben ahol nem marad úgy, ott nem kattog. De az olyat meg gyűlölöm. Mindazonáltal én épp ezért kifejlesztettem az indexujjat, hogy normál esetben nem is kattintom be, inkább félig meghúzva tartom egy ujjal míg kell. Nyilván nem mindig lehet, olyankor meg kattog. Enyémben nincs 3 villanós.

    A klímavilágítás meg izzókiégés, és lehetnek olyan gomb-párok, amiknél két gombra jut egy izzó. Nálam Civicben a hőmérséklet szabályzó, és az alsó gombsor 2 gombja nem ég, a visszajelző meg nálam is ok.
    Cserélni lehet, meg kell nézni az összefoglalóban elérhető robbantott ábrás linkeken, hogy az adott modellbe milyen típusú izzót ír. De még egymás melletti gombok/izzók is különbözhetnek...Ha már megvan a típusszám, lehet hozzá rendelni. Én gyárit rendelek majd, Csepelről.

    De szétbombázni a műszerfalat nekem se esik jól, télen neki se fognék, nyáron meg nincs idő. Pedig nekem még pontos leírásom is van 8genes fórumról.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák