Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bbubby00

    őstag

    válasz z123456789 #41738 üzenetére

    Z ha van kérdésed nyugodtan... 3hónapja használok egy 4 slim fejes laser interceptort.
    Használtan egyik ismerőstől sikerült beszereznem, nem hazudok 110e ft-ért. Számlát is adott, így a nettó ára még kedvezőbb volt számomra.. :D
    Beszerelést magunk oldottuk meg leírás alapján az ex Civicemve, elmentem a forgalmazóhoz, ott pedig saját trafival próbált rámérni, sikertelenül (nekem persze ez jó ;] ). Viszont most az off autóba viszem beszereltetni a héten. Azt 25be csinálják meg 1nap alatt.(reggel viszed este hozod). Eléggé zsúfolt, összetett az a kocsi, h meg merjem bontani.. inkább szakita bízom.
    Usb kábellal laptopra akármikor ráköthető és MINDEN állítható rajta. Ha akarod csak parkradar, vagy csak detektor, vagy blokkol. Van benne kapunyitó, stb.
    Szoftvere feissíthető. Magyarul üdvözöl, ha trafiznak riaszt, majd bemondja h mivel mérnek. Lelassítasz a megengedettre, kikapcsolod a blokkolást, majd a rendőr is boldog , h be tudott mérni.
    Nem nótorikus gyorshajtó vagyok, hanem a "véletlen" kintfelejtett 20-30as táblák végett... megnyugtató érzés h most nem kell értelmetlenül lelassítani gyök2re. Meg persze az ára sem volt vészes... :)
    Qru: nem csak álcázva van, hanem tudja is azt a funkciót.
    Azért ha az ember kimegy külföldre, érdemes utánaolvasni, h milyen szankciókkal jár a használata.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5

Új hozzászólás Aktív témák