Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TexT-BoY

    addikt

    válasz Integra #2992 üzenetére

    -Mert rengeteg alkatrészt tudok poton áron.
    -Mert friss jogsival az 1.6fentartása drágább.
    -Mert van lehetőségem fillérekből 1.5 VTEC-et épiteni és minden alkatrész kb 1napon belül megvan a létező leg olcsobb áron.
    -Nyáron már én is a SzakálMetálba dolgozom:) és a motort alkatrésznettóbol fogják jó minőségben megcsinálni nekem.
    -mert drága
    -Mert Rasta Civicje kivül belül jobban bejön és nekem a 115lo eleget lép majd:) a célom egy igényes normális fogyasztásu és jo fentartásu autó elérése, mellesleg meg egy 2.0 astra ne szivasson:)
    -jha és van ebayes ismeretség is szoval pl rota kereket valamivel a csokiék alatt betudom hozni, de bunkoság lenne belöle üzletet csinálni, mivel nekem is szivességet tesznek vele.
    -Legfontosabb: Qki civicje 1.5:) hiába legendásan jo, hiába stimmel minden illesztés, hiába gyári állapotu vagy mmég jobb is. Nekem 1.5milliót ez nem ér meg.
    Amugy pedig a bejáratott utat követem. Csoki elektronikázik, qki family kalapál meg fest stb:). Nem akarok humbuk melót, ezért is kell egy olyan kocsi amivel érdemes foglalkozni.

    Ha tlaálálnék szép Prelude 3gent az lenne az alap, csak az lusta, és tudom mekkora meló mire megy. De formára még mindig a top 3ba van (elötte van az inti;]). Ha viszont bjön az élet január körül lehet hogy belevágok egy Román rendszámos integrába. (valószinüleg ott fog folyni a bizniszünk)

    MOD: Kicsi? belekerül egy 40literes láda és 1 karton ásványviz 1 karton tej +5kiló hagyma és heló :D

    [ Szerkesztve ]

    HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

Új hozzászólás Aktív témák