Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz xxxjjjkkk #32666 üzenetére

    amikor a Mielet tervezték a brandet létrehozták, megvolt eleve a cél, kik a tervezett fogyasztói célközösség. Aki a mesterségesen tultolt áru készülékekről hiszi csak el hogy jo lehet, eszébe sem jut otthon sittes vagy falbontás utáni port porszívózni, mert az ilyen munkákat eleve vállalkozókra bizza , ő nem foglalkozik ilyennel. .Halálosan preciz ön és céltudatos ha a telitettségjelző megmoccan azonnal leállítja és üriti, temészetesen gond nélkül megenmgedheti magának hogyha kell hetente cserélje benne az akár 3ezer forintos porzsákot , hisz azt is megengedhette magának hogy megvegye.
    Eleve nem is tervezték a motoját emiatt ugy hogy 3 perc levegő nélküli üzemmódot túléljen ( bár lehet ilyen motorokat is tervezni)
    Fontos hogy EPA HEPA 10 , 100 vagy 1000 legyen mert csak akkor élet az élet . Ez kérem az Életérzés része ami minősít a többi pórnép közöl. Amugy is annyira göthös hogy a rendes porszívók által kiköpött levegőtől azonnal megbetegedne allergiás lenne.
    Aztán véletlen olyan is vett egyet, aki nem számitott a célközönség közé.. és urambátyám snitett porszívózótt vele !!! hát jól meg is érdemelte ami vele történt.
    Neki neki lidles meg Eta meg ilyen porszivók valók. De hát aki korpa közé keveredik megeszik a disznók...
    Ezzel számolni kell, így járt :D :D

Új hozzászólás Aktív témák