Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz albiosz #24667 üzenetére

    Milyen az a két dimenziós test? :D

    Én használtam 3-4 évig Oral-B elektromos kefét, utána 2010 óta Philips Sonicare kefém van. Nekem ég és föld a kettő. A szónikus javára.

    (Múltkor otthagytam a szónikusat és amíg vissza nem kaptam, a régi Oral-B-t vettem elő. Olyan kényelmetlen és traktor mozgása volt, hogy meg is lepődtem. Persze fejlődtek azóta az Oral-B fejek is, és biztos sokkal jobbak már, de én már nem váltok vissza szónikusról soha többé. Számomra ez tökéletes. Még annyi, hogy volt Philips Sonicarből 35 ezres kefém is, majd amikor tönkrement, utána a legolcsóbb EasyClean szériát vettem 10k-ért. Tisztításban semmi különbség. Csak vizes kézben jobban csúszik a test, nincsen gumis borítása, és nincs masszázs és refresh funkció, amit amúgy sem használtam.)

    2010 óta a fogorvoshoz csak ellenőrzésekre járok. Persze hozzátartozik, hogy elmex fogkrémet, elmex Gélt és szájvizet is használok rendszeresen. De mikor a fogorvossal beszélgettünk a fogkefékről, akkor ő is csak a legjobbakat mondta a Sonicarről. Puha sörte, hatékony tisztítás, stb..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák