Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz pjen #24650 üzenetére

    Túlbonyolítod. Aki ipari porszívót keres, annak iparit is ajánlunk, aki takarítógépet, az takarítógépet keres. Aki kimondottan ragaszkodik a vizes porszívóhoz, az ott néz szét. Mindenki tudja, hogy ezek is zsáknélküli gépek (nagyjából, mert az ipari és a takarítógép is használható zsákkal), egyeltalán, soha nem ezekről volt szó!

    Amiről a fórumon szó van, és ha lehet lebeszéljük a vásárlót, az a háztartási, porzsáknélküli, portartályos porszívó amilyet a legtöbben keresnek, a 20-30 ezres ársávban. Samsung, Zanussi, stb. vonal. Igen, ezesetben ha lehet inkább lebeszéljük róla. Sehol nincs képben vizes és vödrös porszívó. Nem kéne rémeket látni. Ezek a kicsi, huszonezres gépek amik semmit nem érnek.

    De a fentebb idézett teszt tök utolsó 10porszívója tudod mik? Ezek a tartályos, kis háztartási gépek, szégyellnivaló eredménnyel. Tisztítási hatékonyság: 1-2 között. Porkibocsátás: 0 - legrosszabb pontszám. Szívás takarítani, szívás szárítgatni, a hepa pár hónap alatt lenullázódik. Ezt ajánljuk jószívvel?

    Nem a vizes porszívóról, meg az ipari vödrösről van szó, hanem csak ezekről a gépekről.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák