Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz ribarszki #20217 üzenetére

    a józan paraszti ész, az hiányzik...

    nem tépni kell, hanem megvárni amíg nyitható, ugyanis: a hűtőben az ételen kívül hideg levegő van. amikor kinyitod a hűtőt, a hideg levegő egy része kiáramlik, és helyet cserél némi szobahőmérsékletű, meleg levegővel.

    amikor becsukod a hűtőajtót, akkor ez a fránya meleg levegő veszi a bátorságot és lehűl, s ez által a fizika törvényeinek engedelmeskedve meg is próbál meghunyászkodni és apró pici ponttá összezsugorodni, de legalább is annyira, amennyire az új hőmérséklete ezt neki megengedi.

    s leszen a hűtőben vákuum s az embereknek jóakarat. ez húzza be az ajtódat, nem a mágnes, és ez is része annak, hogy a hűtőd tripladuplapluszjó energiatakarékos besorolású, mert hogy a tömítő gumi tényleg tömít így egy ideig ellenáll a hűtőben foglalt tér sürgető igényének mi szerint a vákuumot feltöltené némi további szobahőmérsékletű levegővel, legalább is amíg hátul a kis csöpögő kloákán nem avászkodik be a szükséges mennyiség. de addig a kis genya vákuum húzza belülről az ajtót mint a répát, kint meg apóka húzza anyókát a leves meg üresen rotyog.

    ezt te feltépheted ha akarod, kb. annyit érsz vele, mint amikor a bekötött sportcipőt oldás nélkül rúgod le, előbb utóbb ott valami szakadni fog. ha erőkarral csinálod ha erőtlen karral, tök mindegy.

    Édeasnyám elux hűtője is vákuumol erősen, de sem nem akar felborulni sem nem csapódik az ajtaja, stabilan áll.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák