kell akkor az a gép, amiről beszéltünk vagy sufnizol még őszülésig? ![;]](/dl/s/v1.gif)
a helyedben, ha win3.1-et akarnék, simán egy ''virtual PC''-vel csinálnám.. 
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

kell akkor az a gép, amiről beszéltünk vagy sufnizol még őszülésig? ![;]](/dl/s/v1.gif)
a helyedben, ha win3.1-et akarnék, simán egy ''virtual PC''-vel csinálnám.. 

No akkor én is mutatok valamit

![[kép] [kép]](http://thunder78.fw.hu/images/teszt.jpg)
Azt hiszem, ehhez nem nagyon kell kommentárt fűzni. Alapórejelen megy minden, semmi tuning. Az egyetlen dolog amit megcsináltam, hogy a BIOS-ban a memóriaidőzítési beállításoknál mindent a lehető legalacsonyabb időzítési értékre vettem 
(69082) ''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!'' - by Knife www.sx4forum.hu

quake-ben erre azt mondja az AI hogy : impressive! 
azért egy tuningolt eredményre kiváncsi lennék! 
addig is itt a saját gépem bench-e, kizárólag ízelítőnek szánom
: ![[kép] [kép]](http://img222.imageshack.us/img222/1593/everestox5.jpg)

Oké ... majd levadászom én is ezt az Everest verziót, amivel Ti is mértek, és akkor lesz szerintem igazán összehasonlítható a dolog 
Szerk.: De az azért megnyugtat, hogy alapórajelen hozza a ddr2-800 eredményeit a két Corsair-em

[Szerkesztve]
(69082) ''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!'' - by Knife www.sx4forum.hu

no akkor adok érte 3 db milkát meg egy bocicsokit!

Youth hides the key to salvation

Gyárekek!
Sürgibe köll nekem 256 vagy 512 ddr ramocska,akinek van az ne tartsa meg magának,mert nekem köll

Persze minél olcsóbban 
[Szerkesztve]
Jáájjj

ti akartátok 
![[kép] [kép]](http://img172.imageshack.us/img172/2999/cachemem4001000fast4441sn9.png)
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!

Üdv!
Olympus D-535-keszülék újszerű állapotban 16000-ft irányárban ELADÓ.
Jellemzői://////3.2 millió pixeles felbontás3x-os optikai zoom (35mm-es megfelelője 38 - 114mm) f2.9-5.01.5 hüvelykes LCD kijelző, 130,000 pixel12MB-os belső memóriaFunkciónként egy gomb elv, ,reset˝ gombÚj felhasználói felület, amely ismerteti az expozíció-vezérlési üzemmódokatNégy expozíció-vezérlési program (Portré, önarckép, éjszakai felvétel, tájkép)Korlátlan filmfelvétel (csak a rendelkezésre álló memóriakapacitás korlátozza)PictBridge támogatásSzuper makró felvételkészítés 2cm távolságrólSzabványos AA méretű akkumulátor használata
További kellemes 7végét már amennyi maradt belőle 
-=A hal bosszúja a szálka=-
(#259) Szuperboci válasza portás (#258) üzenetére

irtam privátot ám... 
Silent World...Just once pls....

akkor itt az enyim is
[link]
(hogy kell csinálni, h it tis látszódjon a fórumon a kép?
)
[Szerkesztve]

Cakis azért én is én is tuningoltam!! 
![[kép] [kép]](http://img230.imageshack.us/img230/4642/drymantuningam0.png)
[Szerkesztve]
Word of TandS

cuna AMD-s bácsik 

Na jól bemutatkoztam! 
Az ImageShack alapértelmezettként ilyen kicsi képpel örvendeztetett meg....
semmi abnormális versenyszellem, de az alábbi értékek cpu vcore alapfeszültségen , és 2,7V-os ramfeszek mellett keletkeztek..
Jé! így még a stalker is gyorsabb
![[kép] [kép]](http://img152.imageshack.us/img152/5995/drymantuningtq3.png)
Word of TandS

A Corsair ramistene meghallgatta imáidat

Tuningmentes:![[kép] [kép]](http://thunder78.fw.hu/images/teszt_alap.jpg)
Tuningolt:![[kép] [kép]](http://thunder78.fw.hu/images/teszt_tuning.jpg)
A memória még menne tovább, de mivel a procit nem hajtottam feljebb, innentől nem szinkronba, így számottevő sebességnövekedés sincs. Talán az olvasás 9000 fölé megy, ami kicsit szembetűnőbb változás 
[Szerkesztve]

Morgen mindenkinek...
küldjétek el a program linlkjet nekem is lecci, lehuzom, megneznem min docog a vasam...
thx 
sziasztok,látom jó szkrínshotolás volt tegnap,helyes,csak így tovább.. 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
/ping győrkörnyéki
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

brutális! 
hát ha még visszavennél még egy szorzót és megkínálnád 300-as FSB-vel, ill 600Mhz-el a ramokat! 

vérszemet kaptam 
még mindíg jobb,mint a vérhas.. 

azmilyen? 
te akartad tudni..[link]

pfujj, hát nem lehet kellemes az biztos 

Nem vagyok nagy kisérletező, ezt is csak az érdekesség kedvéért csináltam. Egyébként még ddr520-on elindult 2,5-3-2-6-tal is, de minimálisak a különbségek, ezért nem is csináltam szkrínsotot 
Egyébként általában mindent alapórajelen használok. És meg is nyugtat, hogy azon szinte hozza a tuningolt eredményeket a ram. Lehet hogy nem is kéne cserélnem, csak egy jó kétmagos prockóra, meg beletenni még két ilyen kaliberű ramot?

Mellesleg ha nem tudom eladni, akkor multimédia-pc lesz belőle. A tervek már megvannak, most már csak pénz kell hozzá

mijeza pangás?
Jazzos: kazamatákban hogy állsz őskövület hardwarekkel? Olyan cucc kellene,hogy isa vagy pci slotos LPT és COM port kártya. kinek van ilyenje?
[Szerkesztve]

Sziasztok!
Thunder78-nak!
A proci azonos, a procituning is azonos, mégis odaver a ramod a Hardcore-jaimnak szintén 520MHz-en, igaz én időzítésekkel nagyon hadilábon állok ebben a lapban, annyi állítási lehetőség van, hogy nyugdíjas leszek mire sikerül egy olyan stabil időzítést kihozni mint nálad, de lehet ezt már nem is tudja a ramom.......
És akkor most ugrik a majom a vízbe:
Hogyan is volt az a lehuzom a ramjaid árát néhány hsz.....
kérdezem én mi is az a DDR2 ehhez képest
Mondtam én hogy nem szabadna összevetni sem árban sem teljesítményben, ennek ellenére megtették..
Balinov!
Ha jobban belegondolsz minek ez a böszme tuning ha nem játszol, na ja videókonvertálás meg ilyenek, de minek fűtsem otthon a házat, oláne nyáron, ha alapteljesítményen is elegendő a cucc
Word of TandS

PCI slotba párhuzamosporti és sorosporti kártya csak külön hardverrel van!
azaz egy kártya az LPT-nek, egy kártya a sorosportoknak...
de mivel ez egy IRQ-ra felfüzött DMA erőforráscímmel megáldott szoftveres bizbasz, ne várd hogy hardveres erőforráscíme legyen......sok őskövület eszköz meg ezt várja......
Kellett neked az a support?
2250-ért van sunix ujba, én ilyet vettem, nem is lett jó
pedig 2xLPT-t tud a bót meg nem veszi vissza mert troger a tulaj...hogy miért is nem Jazzosnál vettem..... 
[Szerkesztve]
Word of TandS
Igazad van, Dry,csak tudni szeretném a rendszer teljesítményének a végét,semmi haszna,azt is tudom,de én már csak ilyen vagyok. régi Newcastle sem ment a maxon,csak 9x250n..Inno GST-t is max GT órajelen hajtom...
Dry,#278-ra: nem ragaszkodom a pci-buszos megoldáshoz,nekem bőven jó lenne az isa-s is,csak lenne. az a baj,hogy ami hátlapi kivezetésem van egy p3-as lapról,azon csak az 1ik tüskesoron van végig a luk,míg a soltek lapon mind2 tüskesor végig van. 2x soros porti kivezetés is érdkes egy állat, ugye ittis a piros ér az 1-esnél ökölszabály érvényesül,nade hiába dugom akár com1-re ,akár com2-re,a korábban a ps/1-el hibátlanul működő genius soros egér baszik se megmukkanni,hiába állítom be a w3.1-be,hogy genius soros egér a com 1/2 porton...

[Szerkesztve]

Sztem a DOS-t neked találták ki! 
0,0
most mér?

Bali nekem nincs ilyenem sajnos.
Amúgy meg mindenki menjen haza, idegesít, hogy már nem nyaralok! 
- www.tands.hu -
nem gond,köszi hogy megnézted azét. pc abc-be találtunk isa buszos multi I/O kártyát,remélhetőleg azzal menni fog
szar dolgozni ,mi?képeket nem teszel fel páratM?

DeM majdM teszekM felM, deM iwiwenM márM vanM fentM háromM! 
- www.tands.hu -
csakhogy az iwiwet mi nem lássuk, mert komoly férfiember nem iwiwezik.
Így van e férfitársak? (...és lőn síri csend
)
Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.
höhö,izé,azmijaz?

Nem tom, divat is iwiwezni, meg nemiwiwezni is divat. Én azért reggeltem, mert ingyenes hirdetési felület nekem, mint hiénának! 
Ha meg te nem is vagy regisztrálva, lépj be a barátnőd accával. A jelszava a születési dátum lesz

- www.tands.hu -
vagy a tiéd...
bocsiii..

Mi? Ezt nem értem, az én születési dátumom az ő belépése?
Vagy a sajátomé?
Az nem lehet, nekem a lábméretem a password 
- www.tands.hu -

Azét jo az iwiw, mert lehet menonzni, hogy milyen ismeroseim vannak...lasd a kepeimet....
Most meno vagyok?????

Ja, velem menőzöl!
Én viszont annyira jóképű gyerek vagyok, hogy magammal menőzök! 
- www.tands.hu -
úgyúgy,az előbbi.csodálkozom is,mé nem jöttél rá a smiley-ből.. 

Ha idegesít, akkor menj haza, majd választok magamnak egy ingyen 5,25-ös előlapot. 
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

na megnezem a kepeidet iwiw-en de ha nem leszek koztuk gloriaval akkro nem tudom mi lesz... 

Az ISA buszos kártyát pont neked találták ki!
van azon minden ami szem szájnak ingere....párhuzamos port a végén, kimadzagolható 2xsorosporti 9tűs csatival, valamint 33Mbit/sec-es IDE csatik 2x és egy kisfloppy csati.....
kész főnyeremény egy ilyen, de vajon tudja az alaplap kezelni...?
Word of TandS

Ti nagyon pihentek vagytok ma.....kivétel a Jazzos, mert ő hullára elfáradt már attól is hogy a munkára gondolt!
Beszejetnék menni a boltba Zoli Báci! Hoztál nekem kiszkagyjó ajándékot az akvájiumomba? 
[Szerkesztve]
Word of TandS
hát,ha nem akkor csinálok egy jó éles fuckést és jól tökönszurom magam.érdekes egy jószág ám az a soltek p1-es lap,van rajta usb tüskesor...nem mernék megesküdni rája,de mintha Via feliratokat láttam volna a chipkészleten. VIA Apollo MVP3,talán..ami ronhatja az esélyeimet,hogy ez egy metrós Hardline-s konfig alapját képezte anno..Cyrix Pr233 MMX proci van benne EDO/SD bővíthetőséggel.Ménem tok inkább gyár intel lapokba belecsúszni? vagy egy jó kis intel VX,HX vagy TX chipsetes lapba..
Meg miért ne tudná kezelni a zalaplap? ha eccer komájja az isa buszo ríltek vga-t,akkor zzel se lehet gond,vagy mégse? biosba az onbórd portokat le kell tiltani,addig már elméletben is eljutottam vala..
[Szerkesztve]

Gyere be, és Vidic fel! 
- www.tands.hu -
300,hamár lemarattam az 5k-ról