Jazzos: Köszi még1x a lapért, müxik frankón 
MacBook Pro 8.1 , iPhone 4s

Jazzos: Köszi még1x a lapért, müxik frankón 
MacBook Pro 8.1 , iPhone 4s

Természetesen arra a farokra gondoltam (és Jazzos is, de be nem vallaná), ami a nőstény egereknek is van! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

Kancaegér ![]()
Meg kölökcápa 
- www.tands.hu -

- www.tands.hu -
Akkora mint egy kék csokornyakkendő, vagy mint egy nagy piros mellény?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

Biztos velem van a baj, meg hogy még enyhén harmadnapos vagyok, de nem értem.
még jó hogy van univerzális távirányító
De nem hiszem, hogy ezt ne ismerné minden júzer.

Akkor jól sejtettem, csak nem emlékeztem arra, hogy ilyen ruhájuk van.

FSP200-60ATV(PF) vatta új/nogar táp 1.990-ért EKSÜN! Az ár mind az 1db készleten lévő termékre vonatkozik. Siessen, hogy Önnek is jusson! 
- www.tands.hu -
Gyerekek, az mitől lehet, hogy ráz a gépház?

Arányjavítás bármelyik torrent oldalon, 1000ft/100gb...
_-_ www.bugalaszlo.hu _-_

villanytól???
ment pü.
http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html
Bithura is? 
Miért, lenne rá más tipped? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Vedd le a kötött pulcsid, mert feltölt. Rajtam is az van és minden kilincs ráz. 
De a legnagyobb poén ahogy észrevettem. Tesóm gépe egy számítógépes asztal erre kialakított rekeszében helyezkedik el, és mögé kell hajolni, hogy elérjem a csatlakozókat. Utp kábelt akartam kihúzni, de előre kellett dőlnöm, ezért a fejemmel megtámaszkodtam afűtőtestben, ami még nem lett átfestve mióta ideköltöztünk,és a tetején a festék lepattogzott. Arra lettem figyelmes, hogy valami csípi a homlokomat és valami fények ugráltaka szemem előtt (mint később kiderült áthúzott
). Na ekkor fogtam a multimetert... és derítettem fényt az idegen eredetű fényekre.

Biztos a gépház ráz és nem a fűtőtest lett rákötve a 220-ra? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem tudom, azóta világítanak a szemgolyóim. 

Legalább sötétben nem kell neked lámpa. 

Akkor Flow mint sötétben világító egyén nyugodtan nyithat Paks topikot, ahol sok magához hasonlóval találkozhat
Egyébként véletlen nem találkozott valaki ilyen házzal: LC-Power 909BD?
E=MZ²

Téglaházat, meg panelházat még csak-csak, de iylen házat 
Múltkor kérdeztem, hogy kia matek tanárod...
http://Flickr.com/T4KI

Engem az áram baszott meg egyik nap, de nagyon
Egy kivételével az összes biztosítékot lecsptam, szedem le a konyhai konnektort, áram nincs benne, fázisceruza nem mutat semmit, aztán egyszer csak bumm, majd megvakultam
Le is vágta a villanyóra alatti biztit... Azóta se értem a dolgot...

Oh, bocsi nem vettem észre :S
Matek 1&2-nél Martonné volt, Matek3-nál Csik Árpád.
Engem eddig gyújtás, meg karácsonyfa rázott meg 
E=MZ²

Hello!Eladó egy amd athlon 3500+
egy 512-es ddr2-es ram
és egy asus en8400gs
érd:counterg@citromail.hu(ez az msn-em is)
vigyázz,nehogy a Győrhő/Égáz kiszámlázza a plusz díjat a kiegészítő megaFLops teljesítményért....
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
hát,ez ütött,mint az ipariáram!
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Gondolom mindent megkapott és még meg is hívták egy ajándék pizzaszeletre! ![;]](/dl/s/v1.gif)
gyerekek,nagy az isten állatkertje,nem kell hozzá semmi oldalt böngészni.tegnap este 10óta nem volt se tv,se net,egész délutánig..meg lépcsőházvilágítás se...kijöttek a vidanetesek,majd visszakapcsolták azt a fázist,amin a kettő volt..valami homárfajbarom hogy csapták volna csecsemőként a falhoz részegen lekapcsolta egyszerre mind2-t...

ezmiez. omfg.

Viselkedjél b+, mert odaküldöm azt a 3 emberemet, látom a tegnap esti figyelmeztetés nem volt elég
De most kemények lesznek, mint a vídia, nem a villanyotokkal fognak pöcsölni 

Kösz

Hali.
Van egy K610i-m, 1 éves, pannonos, sarkainál a festés kopottas(hölgyemény tulaj miatt(farmerzseb)...
), de amúgy teljesen jól működik. 64Megás M2-vel, gyári dobozában(cd, töltő,guide). Mennyiért lehetne ezt eladni?
Vagy esetleg, ha érdekel vmit, ajánlatokat várok.
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

yes

Eladó Sony PSP + játék - 30.000Ft
Wherever you go - go with all your heart.
No? Jutottál valamire? Nincs sehol egy elfekvő HP nyominger, ami 27-28 -as tintát eszik?
Amúgy asszem vagy valahol a kun bélán vették, vagy a metróba. Sajnos nem kérték ki a véleményem, hogy hol KELL vásárolni. 
De azért ha minden kötél szakad így is beszámíthatnád jóárasítva

Mondjuk még annyit megprószálok, hogy jövő héten megnézem azt a nyomtatót, oszt szétkapom, hátha némi ráolvasás segít.
Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.
Fizetés módja?

Utalás, készpénz, kajajegy... 

PÜ ment 
mégvmi!
Arcok!
Régen volt vmi olyan odlal ahol csinálhttál magadról ilyen southparkos képet! Tudjátok ilyen kis szerkesztő volt amiben elkészíthettél egy south parkos emberkét. Hol lehet eztet fellelni? 
[ Szerkesztve ]
Youth hides the key to salvation
Kezd tetszeni ez a vista....csak kár,hogy gépcsere előtt vok igy oem-be beruházni ajjj
Többiektől is kérdezem, ezt a cfg-t a64 3000+ 2*512ram 80 ata, 400 sata, dvd, ati x300 elbírja eza táp? FSP200-60ATV(PF)
vagy egyátalán ez atx?
[ Szerkesztve ]
hm de eszi a CPU-t mint ha regegli lenne...
Hang lejátszása közben 15-20% terhelés....msn 30% 

Hát akkor lehet megpróbálom jazzos kollégával megbeszélni, hogy kifizetem, kipróbálom, de ha nem jó, legyen olyan kedves visszavenni.
Te,ez még jobb!
Miez,valami magyar film? az a magas,vékony cingár,az a egy bolond százat csinálba is játszott,nem? Kell,ha megvan!