Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#101) Coyot válasza DelArco (#100) üzenetére

Coyot
(őstag)

amíg meg nem unjuk, delarcozd meg:D

Jáájjj

(#102) Balinov válasza DelArco (#100) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

delarcozd meg,nem lehet a karakterfejlődésről beszélni? :DD

Jóreggelt!

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#103) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Al Brandy,
ha olvasod ezt,lszi beírnád az OPN kódját annak a háromezerkettes sempinek ?

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#104) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Uraim,

találtam tegnap otthon egy G&G márkáju T0441-es fekete utángyártott bontatlan tintapatront (17ml). Jazzos kézírásával 1440,- Ft van rávésve,valakinek nem kell egy ezresért?

Bali

(#105) erdey_a válasza Balinov (#104) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

Jazzos kézírásával? És te névérték alatt árulod? Hisz legalább a tízszeresét éri így :Y

Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.

(#106) Balinov válasza erdey_a (#105) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hát,látod erdey_a,...az a baj,hogy nem egy fizetési meghagyáson van az a kézírás egy hiteles aláírás formájában,hanem csak egy epson tintapatronos dobozon...hogy hasít a Samu ram amit Gézabá adott,vagy még csicssen összerakva? Tegnap Oliverda linkelte huga gépét,Asus G-s lap és 3200+ sempi, 9x300 Orthos stabil.. :DD

(#107) erdey_a válasza Balinov (#106) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

áá... még se lapom, se prockóm. péntekre igérik
csak vasárnap lesz összerakva (esetleg valami csoda folytán szombaton)

[Szerkesztve]

Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.

(#108) Balinov válasza erdey_a (#107) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kíváncsi vok,hogy válik be az asus lap nektek!

(#109) erdey_a válasza Balinov (#108) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

hisz te is azt vettél? mégis tőlem vársz tapasztalatot? :D
szerintem jó lesz. nem kell tuning meg semmi. Összerakom, bekapcsolom, telepítek és kész. Ugyan megpróbálgatnám a kicsikét, mert érdekel, de mivel nem az enyém, inkább hamar összehányom, hadd menjen.

(#110) Balinov válasza erdey_a (#109) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

jaja,csak aszittem már te is összédbodbtad... :DDD 1 dolgot viszont még így gyk, látatlanba is javallanék, nézd csak mega bios releaseket az asus oldalán,sztem érdemes feltenni a leguccsó biost!

(#111) erdey_a válasza Balinov (#110) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

okés, majd csekkolom. Azaz meg is nézem most.

(#112) erdey_a válasza Balinov (#110) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

van a laphoz cédé? vagy már nem divat az ilyesmi? múltkor járt a kezeim közt telepítésre egy vacsi új hp notesz, na ahhoz semmi nem volt. Úgy kellett összevadászni mindent a netről. a vicc az, hogy még a hálózat driverét is a netről kell leszedni. namost ez ugye alapból feltételez egy második gépet.

(#113) Balinov válasza erdey_a (#112) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

asszem láttam a dobozba és mintha rá lenne irva,hogy Vistás driverek is vannak rajta,szal nem lehet túl régi...7.6-os Catalyst-ot ajánlják a szaktopikban ehez a laphoz.

(#114) Buga_Laci

Buga_Laci
(senior tag)

Jóreggelt!

DDR1 1giga ram kellene nekem (2x512 is jó) max 8-9k -ért... Ha esetleg valakinek van eladó...

_-_ www.bugalaszlo.hu _-_

(#115) erdey_a válasza Balinov (#113) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

akkor jó... nem akarom elcipelni a laptopot, hogy azzal töltögessem le a drivereket. felrakom a cédén lévőket, oszt ha ázuszéknál van frissebb, majd letöltöm.

(#116) erdey_a válasza Buga_Laci (#114) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

hagyd a ramot a francba, vegyél inkább vga-t. éppen van nálam egy klassz radeon :DDD

[Szerkesztve]

(#117) Buga_Laci

Buga_Laci
(senior tag)

ELADÓ:

2x512 DDR2 800mhz A-Data ram Zoty-hoz garis még sokáig 7,5k

2x512 DDR2 800mhz A-Data tuning ram (piros hűtőbordás) 1 hó gari 9k

(#118) Buga_Laci válasza erdey_a (#116) üzenetére

Buga_Laci
(senior tag)

Adtam már rá ajánlatot... :R Amúgy nincs rá szükségem, csak a polcra vettem volna, hogyha valami ismerősnek bexarik valamelyik régi agp-s karija legyen valami... :P

(#119) erdey_a válasza Buga_Laci (#118) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

ajánlatnak mered nevezni? :DDD

(#120) Al Brandy válasza Balinov (#103) üzenetére

Al Brandy
(kvázi-tag)

Jó reggelt !

Balinov Nagymester kérésére Sempi OPN : SDA3200IAA2CW igyenyesen a proci hátára telepített tetkóról másolva.

(#121) Balinov válasza erdey_a (#115) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nemrég raktam össze egy x2-es konfigot ánusz M2N lappal,ott teljesen használható volt a drivercd,sőt,mi Törp,egész korrektül sikerült a Gigabyte-tól lopott Express install is...azért
nem árt +nézni,hogy chipset,vga,lan,hd audio és AMD Cpu driverből nincs-é frisssebb!

(#122) Supr@ válasza Buga_Laci (#114) üzenetére

Supr@
(senior tag)

nekem van 2*512/400as kingston, 480-on is elketyeg, 10k az ára.

(#123) Balinov válasza Buga_Laci (#117) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lacibácsi,

ha meg tudod mondani,hogy a sima 800-ason ill. a 800+ -os tuningon milyen ramok vannak (lehet elég a matricán,adattáblán lévő számsor is :R :R :R ), akkor ma vinnék legalább 1gigányit! Komoly,nem viccelek,kp-ra fizetek! :R

(#124) Supr@ válasza Supr@ (#122) üzenetére

Supr@
(senior tag)

mégsem eladó, sorry:R

(#125) Buga_Laci válasza Balinov (#123) üzenetére

Buga_Laci
(senior tag)

MSN-en megtárgyalva... :D

(#126) Balinov válasza Buga_Laci (#125) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:R :R :R akkor késődélutány :))

(#127) erdey_a válasza Buga_Laci (#125) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

Na, ha Bali viszi a ramodat, akkor ugye pénz áll a házhoz. Így semmi akadálya, hogy ismét licitálj a videokártyámra ;)

(#128) Balinov válasza erdey_a (#127) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

le se tagadhatnád,hogy rábás vagy,vazze :C :C :C :DD :DD

(#129) Buga_Laci válasza erdey_a (#127) üzenetére

Buga_Laci
(senior tag)

a 4 giga viszi ám a pénzt ... :D

(#130) erdey_a válasza Buga_Laci (#129) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

megoldás --> végy csak hármat

(#131) Buga_Laci válasza erdey_a (#130) üzenetére

Buga_Laci
(senior tag)

Sajnos nem lehet... TIltja a vallásom... :R

(#132) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

/ping győrkörnyéki!

(#133) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Meghal az egyik törpe a hétből. Egy másikuk betelefonál a rádióba:

''Szeretném kérni Hófehérke és a 6 gyászoló törpe nevében a Vidor without you című számot!

(#134) Veatta válasza Balinov (#133) üzenetére

Veatta
(tag)

A nyúl a legerősebb jellem! - Egész nap a fűben ül,mégsem szívja el!
:)

Elkelt a ram?

(#135) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Supr@,itt hirdet egy srác egy x1950-et x550/x600 beszámítással![link]

(#136) Balinov válasza Veatta (#134) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

üdw,igen,hálistennek elvitték ma délelőtt. :D

(#137) Veatta válasza Balinov (#136) üzenetére

Veatta
(tag)

Grat! :)

(#138) erdey_a válasza Balinov (#136) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

Tudom, mit érzel most. Meg kellett válnod a ramjaidtól. Nyilván muszáj volt, menniük kellett. Az idő ellenük dolgozott. Nem könnyű az embernek egy ilyen szakítást feldolgoznia. De az ilyen esetekre volt egy jó cikk valamelyik női lapban. Azt írták, könnyebb átvészelni ezeket az időket, ha vásárolunk egy radeon 9550-es videokártyát.

:DDD :DDD :DDD

(#139) Balinov válasza erdey_a (#138) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

te,erdey_a,vigyázz az elmédre,kezdesz delarcósan postolni... :D :D

(#140) DelArco válasza Balinov (#139) üzenetére

DelArco
(senior tag)

Ezt visszautasítom! Senki nem tud ugy postolni mint én! Vagyis mindenki ugy postol mint én mert nem postolok furán! Tehát teljesen rendben van az egész hiszen semmi nincs ami furcsa lenne. :))

Youth hides the key to salvation

(#141) Balinov válasza DelArco (#140) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

úgylátom ,megint elgurult a gyógyszered... :DDD :DDD :DDD

(#142) helkis

helkis
(PH! addikt)

egyenlőre csak érdeklődés szinten (vevő még nem mondott rá áment) keresek x1950pro-t AGP-set! előre is köszi! :R

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#143) helkis

helkis
(PH! addikt)

ping [link]

[Szerkesztve]

(#144) Szuperboci

Szuperboci
(senior tag)

Hellosztok!

Az miért van hogy torrent ről 120 kb al töltök,sima hp rol meg 10-20 kb al?
a pingem is ilyen 500-600 as :( De már egy honapja...volt minden,windows resti,cfosSpeedet is felpakoltam,virusellenőrzés.
A szolgáltató meg azt mondja csak nálam van ilyen probléma,és hogy bentről úgy látják hogy rendesen megkapom a sávszélességet.(1024kbit) Meg azt is mondták hogy azért kijönnek megnézni,csak már 2 hete jönnek... :(((
Lehet hogy modemem halt meg?(modemre ez van ráirva:Lancity.ilyen ki**szott nagy ,oldalán hűtőbordákkal.Elég meleg szokott lenni)
Valaki help me!

Silent World...Just once pls....

(#145) helkis válasza Szuperboci (#144) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

próba más modemmel? ;)

(#146) DelArco válasza Balinov (#141) üzenetére

DelArco
(senior tag)

ne kössé nyúl ne kössé! :DD :))
kemény vok mint egyszer. épp most nézek egy vezli sznájpszos akciót szal vigyázzatok velem! :Y

(#147) tekeyagd válasza Szuperboci (#144) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

1 megas nettel sztem ettol gyorsabb letoltest ne var,a lassu szervereket meg keruld le :DDD

http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

(#148) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lacus,köszi a ramokat,már az új gépről,friss winről írok.
Érdekes,hogy mind 2 fajta adatának 5-5-5-18 az SPD értéke DDR2-800-on.. :DD :DD

(#149) Szuperboci válasza tekeyagd (#147) üzenetére

Szuperboci
(senior tag)

nem értelek ,nekem semmi bajom hogy 100-120 kb al töltök,hanem az hogy CSAK torrenten...szentem ez nem normális.
Magyar servereken eddig 15-20 as pingem volt szal pst ;) .még ha americai serverre megyek ott is stabil 350 es pingem volt,nem ugrándozik 100 és 600 között mint most.

Modemet honnan szerezzek?amugy kábel net.esetleg valamelyik boltos nem ad probára eggyet?aztán ha jo lesz megveszem :DDD

Silent World...Just once pls....

(#150) DelArco válasza Szuperboci (#149) üzenetére

DelArco
(senior tag)

hát látod nem kell annyit gamolni! csak viszi elfele az időt! :))
nem lehet hogy túlmelegszik a modemed? nálunk volt hasonló pinges probléma ilyen miatt. :Y

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.