amíg meg nem unjuk, delarcozd meg
Jáájjj

amíg meg nem unjuk, delarcozd meg
Jáájjj
delarcozd meg,nem lehet a karakterfejlődésről beszélni? 
Jóreggelt!
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
Al Brandy,
ha olvasod ezt,lszi beírnád az OPN kódját annak a háromezerkettes sempinek ?
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
Uraim,
találtam tegnap otthon egy G&G márkáju T0441-es fekete utángyártott bontatlan tintapatront (17ml). Jazzos kézírásával 1440,- Ft van rávésve,valakinek nem kell egy ezresért?
Bali
Jazzos kézírásával? És te névérték alatt árulod? Hisz legalább a tízszeresét éri így 
Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.
hát,látod erdey_a,...az a baj,hogy nem egy fizetési meghagyáson van az a kézírás egy hiteles aláírás formájában,hanem csak egy epson tintapatronos dobozon...hogy hasít a Samu ram amit Gézabá adott,vagy még csicssen összerakva? Tegnap Oliverda linkelte huga gépét,Asus G-s lap és 3200+ sempi, 9x300 Orthos stabil.. 
áá... még se lapom, se prockóm. péntekre igérik
csak vasárnap lesz összerakva (esetleg valami csoda folytán szombaton)
[Szerkesztve]
Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.
kíváncsi vok,hogy válik be az asus lap nektek!
hisz te is azt vettél? mégis tőlem vársz tapasztalatot? 
szerintem jó lesz. nem kell tuning meg semmi. Összerakom, bekapcsolom, telepítek és kész. Ugyan megpróbálgatnám a kicsikét, mert érdekel, de mivel nem az enyém, inkább hamar összehányom, hadd menjen.
jaja,csak aszittem már te is összédbodbtad...
1 dolgot viszont még így gyk, látatlanba is javallanék, nézd csak mega bios releaseket az asus oldalán,sztem érdemes feltenni a leguccsó biost!
okés, majd csekkolom. Azaz meg is nézem most.
van a laphoz cédé? vagy már nem divat az ilyesmi? múltkor járt a kezeim közt telepítésre egy vacsi új hp notesz, na ahhoz semmi nem volt. Úgy kellett összevadászni mindent a netről. a vicc az, hogy még a hálózat driverét is a netről kell leszedni. namost ez ugye alapból feltételez egy második gépet.
asszem láttam a dobozba és mintha rá lenne irva,hogy Vistás driverek is vannak rajta,szal nem lehet túl régi...7.6-os Catalyst-ot ajánlják a szaktopikban ehez a laphoz.

Jóreggelt!
DDR1 1giga ram kellene nekem (2x512 is jó) max 8-9k -ért... Ha esetleg valakinek van eladó...
_-_ www.bugalaszlo.hu _-_
akkor jó... nem akarom elcipelni a laptopot, hogy azzal töltögessem le a drivereket. felrakom a cédén lévőket, oszt ha ázuszéknál van frissebb, majd letöltöm.
hagyd a ramot a francba, vegyél inkább vga-t. éppen van nálam egy klassz radeon 
[Szerkesztve]

ELADÓ:
2x512 DDR2 800mhz A-Data ram Zoty-hoz garis még sokáig 7,5k
2x512 DDR2 800mhz A-Data tuning ram (piros hűtőbordás) 1 hó gari 9k

Adtam már rá ajánlatot...
Amúgy nincs rá szükségem, csak a polcra vettem volna, hogyha valami ismerősnek bexarik valamelyik régi agp-s karija legyen valami... 
ajánlatnak mered nevezni? 

Jó reggelt !
Balinov Nagymester kérésére Sempi OPN : SDA3200IAA2CW igyenyesen a proci hátára telepített tetkóról másolva.
nemrég raktam össze egy x2-es konfigot ánusz M2N lappal,ott teljesen használható volt a drivercd,sőt,mi Törp,egész korrektül sikerült a Gigabyte-tól lopott Express install is...azért
nem árt +nézni,hogy chipset,vga,lan,hd audio és AMD Cpu driverből nincs-é frisssebb!

nekem van 2*512/400as kingston, 480-on is elketyeg, 10k az ára.
Lacibácsi,
ha meg tudod mondani,hogy a sima 800-ason ill. a 800+ -os tuningon milyen ramok vannak (lehet elég a matricán,adattáblán lévő számsor is
), akkor ma vinnék legalább 1gigányit! Komoly,nem viccelek,kp-ra fizetek! 

mégsem eladó, sorry

MSN-en megtárgyalva... 
akkor késődélutány 
Na, ha Bali viszi a ramodat, akkor ugye pénz áll a házhoz. Így semmi akadálya, hogy ismét licitálj a videokártyámra 
le se tagadhatnád,hogy rábás vagy,vazze

a 4 giga viszi ám a pénzt ... 
megoldás --> végy csak hármat

Sajnos nem lehet... TIltja a vallásom... 
/ping győrkörnyéki!
Meghal az egyik törpe a hétből. Egy másikuk betelefonál a rádióba:
''Szeretném kérni Hófehérke és a 6 gyászoló törpe nevében a Vidor without you című számot!

A nyúl a legerősebb jellem! - Egész nap a fűben ül,mégsem szívja el!
Elkelt a ram?
Supr@,itt hirdet egy srác egy x1950-et x550/x600 beszámítással![link]
üdw,igen,hálistennek elvitték ma délelőtt. 
Tudom, mit érzel most. Meg kellett válnod a ramjaidtól. Nyilván muszáj volt, menniük kellett. Az idő ellenük dolgozott. Nem könnyű az embernek egy ilyen szakítást feldolgoznia. De az ilyen esetekre volt egy jó cikk valamelyik női lapban. Azt írták, könnyebb átvészelni ezeket az időket, ha vásárolunk egy radeon 9550-es videokártyát.

te,erdey_a,vigyázz az elmédre,kezdesz delarcósan postolni...

Ezt visszautasítom! Senki nem tud ugy postolni mint én! Vagyis mindenki ugy postol mint én mert nem postolok furán! Tehát teljesen rendben van az egész hiszen semmi nincs ami furcsa lenne. 
Youth hides the key to salvation
úgylátom ,megint elgurult a gyógyszered...

egyenlőre csak érdeklődés szinten (vevő még nem mondott rá áment) keresek x1950pro-t AGP-set! előre is köszi! 
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

ping [link]
[Szerkesztve]

Hellosztok!
Az miért van hogy torrent ről 120 kb al töltök,sima hp rol meg 10-20 kb al?
a pingem is ilyen 500-600 as
De már egy honapja...volt minden,windows resti,cfosSpeedet is felpakoltam,virusellenőrzés.
A szolgáltató meg azt mondja csak nálam van ilyen probléma,és hogy bentről úgy látják hogy rendesen megkapom a sávszélességet.(1024kbit) Meg azt is mondták hogy azért kijönnek megnézni,csak már 2 hete jönnek... 
Lehet hogy modemem halt meg?(modemre ez van ráirva:Lancity.ilyen ki**szott nagy ,oldalán hűtőbordákkal.Elég meleg szokott lenni)
Valaki help me!
Silent World...Just once pls....
(#145) helkis válasza Szuperboci (#144) üzenetére

próba más modemmel? 

ne kössé nyúl ne kössé!

kemény vok mint egyszer. épp most nézek egy vezli sznájpszos akciót szal vigyázzatok velem! 
(#147) tekeyagd válasza Szuperboci (#144) üzenetére

1 megas nettel sztem ettol gyorsabb letoltest ne var,a lassu szervereket meg keruld le 
http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html
Lacus,köszi a ramokat,már az új gépről,friss winről írok.
Érdekes,hogy mind 2 fajta adatának 5-5-5-18 az SPD értéke DDR2-800-on..

(#149) Szuperboci válasza tekeyagd (#147) üzenetére

nem értelek ,nekem semmi bajom hogy 100-120 kb al töltök,hanem az hogy CSAK torrenten...szentem ez nem normális.
Magyar servereken eddig 15-20 as pingem volt szal pst
.még ha americai serverre megyek ott is stabil 350 es pingem volt,nem ugrándozik 100 és 600 között mint most.
Modemet honnan szerezzek?amugy kábel net.esetleg valamelyik boltos nem ad probára eggyet?aztán ha jo lesz megveszem 
Silent World...Just once pls....
(#150) DelArco válasza Szuperboci (#149) üzenetére

hát látod nem kell annyit gamolni! csak viszi elfele az időt! 
nem lehet hogy túlmelegszik a modemed? nálunk volt hasonló pinges probléma ilyen miatt.