minden elfogultság nélkül, átlagban hány fok lehet hűtésben egy zalman cnps 9900 javára a procihoz adott gyári hűtővel szemben ?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/ <-- csekkold adás-vétel előtt

minden elfogultság nélkül, átlagban hány fok lehet hűtésben egy zalman cnps 9900 javára a procihoz adott gyári hűtővel szemben ?
Joreggeltet kivanok.
Jamba, akkor hozzad menjek a S754-es MSI lap + komboert + a ramert vagy szervezzem le Weaver-rel direktbe?
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Hi
Weaver kollégánál van a lap és a proci ramért hozzám kellene jönnöd.
-------------------W.O.T.----------------------

Wherever you go - go with all your heart.

Okkes, ugy nez ki, szombat delelott (kb 10-11 korul) viszem asszonykat Baratira, onnet egy ugras a sugar, igy be tudnek lepni hozzad a ramert (512/400 DDR1 ugye, majd arat lszi pm-ben).
Viszont Weaver, ha megoldhato Jamba utan odaugranek hozzad a lap+proci+hutoert komboert, de hova is? Kismegyerrol nem szivesen bumliznek be a Videkibe... 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
(#43006) Márk01 válasza papaizsolt (#42987) üzenetére

Megvan még? 
===============================================================

Olcsó és szép gépezet a karácsonyfa alá : [link]
-------------------W.O.T.----------------------

akkor ha jól veszem ki, akkor igazából annak érdemes ilyen hütőbe befektetni, aki elég rendesen tuningolja a prociját. thx

Csekkoltam, válaszoltam...
Word of TandS

Vagy aki nem bírja a gyári zaját. Bár nem tudom az a Zalman mennyire zajos , de a gyári hűtők nagyon zajosak , legalábbis számomra.
"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

Hát így megnézve nem valami jó lehet ez a Zalman , 80 dollárért már komolyabb hűtőt is lehet kapni.(pl. Alpenföhn Matterhorn , ez van nekem , 4 magos proci terhelésen 35 fok , egy halk ventillátorral. (kettőt is rá lehet tenni)
Jok amugy ezek az Alpenföhn hutok? minap lattam egy Heidi vga hutot eleg turheto aron

jók ám 

Bizony-bizony. Sokan esküdöznek Zalman hűtőre, de nem vagyok túlzottan elszállva tőle. Jó a légszállítás, de ha pörögni kell, akkor zajos.
Nekem van egy Gigabyte 8600GT 256os ddr3-as pcie vga-m, gyári zalman hűtővel. Hiába tisztítottam, zsíroztam, hangos. Így most le van szabályozva egy fanmate-vel, így egész jó.
A CM-ek sokkal csendesebbek, processzorra pedig kiváló. Van egy CM-L3-asom, bő 10fokot (most 25 fok magonként) vert a HTX2re, a gyárira meg...és csendes.
Alpenföhn-ről hallottam, nagyon dícsérik, meg a Scyte-ra(így írják azt hiszem, javítsátok ha nem) írják, hogy csendes és kiváló!
Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
akkor jo. megneztem a bolt oldalat, ahol lattam a polcra kirakva, €39-ba kerul...majd meglatjuk, lehet a Mikulas ezt fog tojni, csak nehogy szekrekedese legyen

nekem is tojhatna egyet a core i5-re, úgy visít ez a gyári hogy el nem tudom mondani
szerencsére fejhallgatóval tolom, így annyira nem zavar.

nekem ez a zalman 9900 nem zajos, de az igaz h bezörren az egész gépház ha rákapcsol
, de csak 1-2 mp-re amíg felpörög. bazi nagy darab , gyak megeszi az egész gépház belsejét. akinek kell, viheti, most úgy döntöttem eladom.

A Freezer Extreme (kb.10k) és az Asus Triton (13k) nagyon jó és hang nélküli hűtők, ezeket tudnám javasolni. Még tuninghoz is elégségesek.
A gyárinál valamivel jobbak és halkabbak a Freezer (7 vagy 64? ) és CM Hyper TX3.
Tesztek:http://borokafa.fotoalbum.hu/index * http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2163739

Én nem tudom a hűtő pontos típusát, de erről van szó:
[link]
A képen rajta van. Jó, mert tényleg hűt, de ha nincs szabályozva, akkor elég hangos, szoftveresen pedig sajnos nem sikerült, nekem.
A CM HTX2-3-nem rossz, de csak 4pinest szabad venni
, sajna én vettem belőle 3pinest, mondanom sem kell, alapból 2000-t pörög, és a 9,2cm-es venti visít elég rendesen. Szabályozni kell.
[ Szerkesztve ]

A Matterhorn - ról tudok nyilatkozni , szerintem nagyon jó. Halk és sokkal jobban hűt mint a gyári. Nekem nagyon bevált.

köszi az ajánlásokat 
most egyelőre a gyári hűtő megy vissza, de ha legk veszek megnézem amiket írtatok.

Na, ma este voltam gyúrni, holnap ne keressetek... 
Fullon volt a terem 8-kor, az összes öltözőszekrény ki volt adva. Én a pult mögé adtam be a cuccomat.
Viszont volt egy csajszi hasonló adottságokkal: 

hova jársz?

Akkor csak remélni tudom hogy holnap is ott lesz 
Jáájjj

Ide: 

Gondolod, csak Gabi fáradt ki a gyúrásba'? 
0,0
Jóóóreggeleket! Eladó félkonfom.
2x1 GB DDR2 memoval győrkörnyéki phórumtársaknak 20k-ért elvihető!
már ha érdekel vkit
adok hozzá egy 2,5"-os chieftec kártyaolvasót, vagy egy m205-ös wless egeret
[ Szerkesztve ]
Sokat vásárolsz? Sokat autózol? Szeretnél a vásárlásaid után pontok helyett pénzt gyűjteni? Írj rám és csak jól járhatsz!

melyik terem ez ?

Eladó minipc
Azona házikó, kinyitható előlappal.
A ház sötétkék színű,oldalán több helyen karcolások láthatók (kis esztétikai hibák)
3,06GHz LGA775 Celeron D, 1GB DDR2/800, 80GB Sata HDD, DVD olvasó, Integrált Via Unicrome VGA, Microsoft Windows Home eredetiséget igazoló matricával.
Ára 21000Ft
képek:

Word of TandS

Colosseum...
bár nem tudom honnan ilyen jól informált a kollega...mármint honnan lehet ilyen fotókhoz hozzájutni...
Kicsit csalóka a kép, tényleg megvan a csajnak mindene, ciciben meg pláne....
Látnotok kellene élőben!
Word of TandS

Shuttle AV49V S-478-as lap 2.4 GHz Celeronnal és gyári hűtővel 4.500.-ért vihető.
- www.tands.hu -

Laci: a weblapjukról van a kép.
[ Szerkesztve ]

ehh, én is ide járok 

Fiú a lányhoz:
- Nincs kedved feljönni hozzám bűvészkedni?
- Dehogy nincs. És mit fogunk csinálni?
- Előbb megb@szlak, aztán eltűnsz.
Közvélemény kutatás Németországban: „Ön szerint túl sok külföldi él itt?” Az eredmény:
24% Igen.
11% Nem.
65% Götünü sik tir lan! (Nyald ki a seggem!)

Keresek piszok olcsón core2 es procit, valami kicsi e21 akármi vagy bármi csak 10k körül legyen.
Jáájjj

Felsőtestre, karra még most is megteheted, szóljál Rómeónak meg a Dagadt-nak aztán csak összedobnak neked valami fekvenyomó-pad félét fentre a szobádba, így le se kell menned ha egy kicsit kondiznál....
Lassan sietek hozzád
Word of TandS

Ide is siess majd, ma akció van a kafféban. szőrös nyuszit rajzolnak a kapuccsínóra. 
- www.tands.hu -
Nagyonolcsónnetbúkot akarok vevőm van! Valakinek eladó, jól működő, 10-13" gépe volna? min 40-es hdd, vagy 8GB SSD-s háttértár legyen benne. (Android és WINCE tablet kizárt...)
Sokat vásárolsz? Sokat autózol? Szeretnél a vásárlásaid után pontok helyett pénzt gyűjteni? Írj rám és csak jól járhatsz!

Szevasztok!
Ellopták bnőm biciklijét vasárnap a Skála elől a biciklitárolóból. Érdeklődnék, hogy tudtok-e olyan embert/boltot, aki használt biciklikkel foglalkozik és nem nagyon érdekli, hogy honnan van a bicikli. Ez egy teljesen felszerelt női Schwinn-Csepel Budapest bicikli volt, kosárral, világítással, zárral, csomagtartóval.
Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!
Üdvi! Az álmos utcában van egy bácsi, aki használt bringákkal is foglalkozott, nem tudom megy-e még a boltja de nézd meg. Sok sikert az előkerítéshez.
Embörök. Volna egy athlon x2 5000+ -os procim hűtővel, meg egy 8400gs / 256 MB videokarim. Ezt a kettőt adnám egy athlon x2 245-250-ért. Vki esetleg?

hi!
Aki szeret bütykölni, és hasonlók, most segíthetne nekem!
Sajnos a skullcandy fülesem sikeresen megtörött, jó fél évig bírta a kiképzést. Ez elég hosszú idő nálam 
Nos, mivel van egy ipod touchom, annak a fülesét szívesen használnám, csak hát szarul szól. Na de a skullcandy-t rá lehetne műteni.
Olvasnivaló: [link]
Egy ilyet kéne eszközölni!
1 ezressel díjaznám az elkövetőt.
Esetleg valaki csinált már ilyet?

Hi.
Valaki segítsen nekem. Mi a különbség a gyári router antenna (3dB) és egy hozzá vásárlandó 8dB-es között. Nem az enyém, lényeg, hogy gyenge a jel, kb 15-20 m után. Ezért lenne cserélve a gyári antenna. Érdemes, vagy sem? (tp-link 340-es)
Sürgős lenne a válasz, ha nem gond.
Köszönöm mindenkinek
Üdv.
Sagesz: Ezt nem egyszerű szétszedni, ahogy elnézem. Anno a Sonyk, meg a Panák voltak ilyen jól összerakva. Forrasztani nem gáz, de épségben szétszedni, lehet órákba telik...Pedig egyet-kettőt már javítgattam, de ez nagyon gáznak tűnik-de lehet nem az.
[ Szerkesztve ]

melyik szétszedésre gondolsz? a gyári apple cuccossal nem kell vigyázni, az úgyis kuka.
A skullcandy-ből ilyesmim van: [link]
Na ez necces lehet.
Gondolom valaki itt csinált már ilyet, legalábbis hasonlót. Én nem, meg semmi cuccom nincs hozzá, így igazán segíthetne valaki.

hopsz dupla
[ Szerkesztve ]

Ezt igazából nem ismerem
. A gyári apple cuccra meg azért kell vigyázni, mert mint a srác is írja, könnyű megsérteni a belsejét. 
Ha gondolod, valamikor akár segíthetek, de a hetem elég zűrös, éjjeles vagyok. Szóval kicsit necces így...

ja a belsejére kéne az igaz, de a külső nem lényeg, viszont a skullcandynél kéne vigyázni..
Kösz a segítséget, annyira nem sürgős 
[ Szerkesztve ]