Sajnos ez most tényleg haveré... 
_-_ www.bugalaszlo.hu _-_

Sajnos ez most tényleg haveré... 
jóreggelt sráczok
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Jó reggelt mindenkinek...
Sajnos nincs kocsim, igy nem tudok Pestre menni 
Csabinho, küttem pü-t 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
Most már gyorsabban tudnak jönni, mert ugye eddig kijöttek a kuckójukból és körbe kellet menniük a teherportáig. Most viszont már kerítésen belül vannak a régi olajraktár mellett, mögött. A régi kuckójukat meg már ugye eldózerolták.
Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.
tényleg? akkor qrva régen jártam arra! te,nem ott lett a Dana?
Nem, nem a Dana miatt lett eldózerolva a tűzoltóság és vele a kisbolt meg a korcsma. Az egy telekkel odéb van.
Itt most kezdődtek a földmunkák, a tábla tanúsága szerint a Rudolph Logisztikának lesz itt valamije.
Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.
a kisboltot is Ltolták,nemá?! kocsma sose érintett,nade a kisbolt...milyen fasza volt,mikor aszemélyi porta felett székeltünk,lépcsőházunk is az utcáról nyílt,nem a gyárudvarról...istencsászárság volt,azzal mi lett? úgytudom azt is sale-nek eresztették..
hát a kisbolt épülte is földdel egyenlő má úgy egy hete.
Amennyire tudom, idő kérdése és a portaépület is bontásra kerül, mert egész a 8ezres csarnokig eladták/el fogják adni a területet. Szóval azt a nagy rétet. A kerítés pedig a 67e oldalában fut majd, a porta pedig a most nem használt, audihoz közelebb eső protokoll kapunál lesz kialakítva.
Én legalábbis ilyeneket hallok.
azt hallottam már régóta,hogy a sz.portát eladták,nade hogy a rétet is?
hányszor gyalogoltam rajta keresztül a 7 év alatt,te jó isten..(mégjó,hogy a végén csókos autósbehajtásiengedélyes lettem)...még nyulakat - nem vicc,komoly,mezeinyúl- is lehetett néha-néha látni.. ennyi erővel eladhatnák azt a csarnokot is ,ahol palackozzák az üccsiket

Bali, ebben az országban mindent eladnak, csak arra leszek kíváncsi mi lesz, ha majd nem lesz mit eladni
Jáájjj
palackozzák az üccsiket de rég volt az már...
nyulat én is láttam, igaz, nem ezen a mezőn, hanem a fejépület déli részén lévő nagyobbon.
eladják az eladhatatlant.mint a nyuszikás viccbe,mikor talál 1m,majd 2m,majd 3 m előnyt,aztán a 6m előnnyel nem fér be az ajtón,ergo behozhatatlan előnyre tesz szert.
hát,ja,most ugrott be,hogy utolsó időkben már üresen állt az a csarnok,
akit érdekel,hogyan kapnak szét elég csunyán egy Ipone-t,az lesse meg a linket
[link]

Hali mindenkinek keresek dvd irót
Olcsón jót jeligével

Én valami menyétet vagy görényt láttam, a fűben fekve élvezte a napsütést. Éppen a hasát süttette és biztos mindenhol egyenletesen le akart barnulni, mert meg sem mozdult, tök merev volt. 
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
I am weasel-t láttad inkognitóban?![[kép] [kép]](http://epguides.com/IAmWeasel/cast.jpg)
[Szerkesztve]

Végülis lehet, mert egyik sem élő állat! 
You don't need pants for the victory dance, cause Baboon better than Weasel, I R Baboon big star of cartoon, I am Weasel! 
[Szerkesztve]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

Nézz ide!![[kép] [kép]](http://www.diviniti.demon.co.uk/Hypnotic%20Spiral%20Picture.gif)
Nem akarsz te DVD írót, CD írót akarsz tőlem. 1500 forintot adsz érte.
egyre pihentebb leszel te is,vazze. cad-es gép összeállt,mik a tapasztlataid?

Egy kis muzak: (lehet, hogy már volt, de imádom
)
[link]
Wherever you go - go with all your heart.

Ez nagyon király! 
Wherever you go - go with all your heart.

beteg... 
http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html
gép összeállt, meg is szenvedtem vele rendesen.
ugyan nem voltak alaplapok százával a jezeim közt, de ennek az asusnak vannak a csatlakozói a legelszabottabb helyen. A 24 tűs csati pont a hdd alá került, így azt át kell rakni. Igen ám, de így meg a kisfloppyhoz nem tudom berakni a kábelt. Na mindegy nem részletezem, megoldottam. Szerencsére elég sok gépes kacatom van, aminek jó hasznát vettem. Amúgy más összerakás, telepítés simán ment.
Csak most a szkenner drivere vacakol, de emlékszem, hogy amikor először raktuk fel xp alá, akkor is vinnyogott. Már sejtem mivel oldom meg a bajt.
Egyéb gond nem volt. Kicsit még finomhangolom majd hétvégén a gépet és egy kicsit tesztelem is majd, mit tud.
Az már most látszik, hogy az archicad tökéletesen, szél sebesen hasít az eddigiekhez képest. Egy tűzoltóság 3d-s modelje az elmondások alapján 2-3 perc alatt volt meg, most meg csak végigfut a csík és kész.

Hello. Komárom az még győr környéke?
végulis epszilon sugaru kornyezetében van. Szoval lenne egy ASus A7V8X-X alaplap, 2600+ Athlon, 256MB/400MHz, FX5200 vga eladó.
árazzátok be, de ha győrbe kell vinnem, akkor plusz 2 sör (Zlaty Bazant, a szlovák) lesz út ára. Tesztelni lehet.
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
akkor jól választottál te is. Cinebench 9.5-tel megnéztem én is, elő kéne vmi régi topikból kotorni a korábbi A64-es cb eredményt a konkrét összehasonlításért,de vhogy nincshozzá idegezetme.
túl komolyan nem akarom én feszegetni a konfigot, csak a vga teljesítménye érdekel. egy pár bencsmárkot, meg régebbi játékokat (f1) akarok kipróbálni alapon.
egy dolgot javasoltak egy másik topikban,leguccsó AMD catalyst-et kell felrakni,azzal korrekt teljesítmény van,nomeg hd lejátszásnál is jobban hasít.
F1-es gémnél F1 challange 99-02-re gondolsz? az tuti,hogy jól hasít, 6100-en játszottam vele 1024-be,bőven játszható teljesítményt nyujtott,az R690G meg ahoz képest erőmű
igen, a catalystot egyből frissítettem 7.6-ra.
jaja, f1 challange, mással nem nagyon szoktak rajta játszani. illetve még valami flipperes progival, de az nem tényező
mint említettem az archicad pedig rengeteget gyorsult. és ez a lényeg.
48 ezerbe volt minden, ebből 18 körül még jön is vissza, 30 ezerért gépet mai szintre hozni szerintem ajándék.
azaz, 7.6-os...f1 hez nem próbáltál vmi 2007-es mod-ot? shomateka-t,seth-et,f1 mania.es-t?
áá, mondom, nagyon minimálisan játszik csak vele a sógornőjelölt
odahaza én meg még annyit sem játszom. néha rámjön a vezethetnék, olyankor egy kis live for speed, ritkábban alap f1.

BALI: PÜ 

2x1 GIGA ram DDR2 800Mhz NPC azonnali cseregaris Zoty kollegánál eladó.
20k
re-ment. 

Alpine 9873 fejegység eladó. 3 hónapos, de garit onnantól tudok rá intéztetni amikor átadom. Nincs velük semmi gond, nagyon jól szól, minőségi cucc. Eladás oka az, hogy úgy néz ki tudok tft monitoros alpine cuccot szerezni ócsóér...
[link]
Irányár 36900
[Szerkesztve]

11k-ért érdekel a kettő együtt!
- www.tands.hu -

18-ért érdekel ha elhozod és be is szereled, meg adsz hozzá hangfalakat!
Most jól kihiénáztam magam! 
- www.tands.hu -
na, ha ezt beszerelteted hangfallal, akkor adok az egész járgányért 9 ezret.
tényleg jó hiénáskodni 

Nevemre is veszlek jó?

Le van ez szabályozva jogilag egyébként? Mert hogy 5 évvel idősebb vagyok nálad! 
- www.tands.hu -

Te ez baromi jó, csak valahogy össze kéne kombinálni a T&S logóval! 
- www.tands.hu -
most nem azért,de meg kéne LKW-t kérdezni,régen ő fenyegetett néhányunkat azzal,hogy 5kor találkozunk az anyakönyvi hivatalba,mert nevére vesz.. 

LKW még mindig itt van read-onlyban ugye? Ha nem válaszol, az azt jelenti, hogy igen! 
- www.tands.hu -
ezt most láttam,igenfasza!![[kép] [kép]](http://img179.imageshack.us/img179/1911/t87571087lf1.gif)

valami .gif szerkesztő progival biztos meg lehet oldani.