Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#401) Buga_Laci válasza Jazzos (#400) üzenetére

Buga_Laci
(senior tag)

Sajnos ez most tényleg haveré... :R

_-_ www.bugalaszlo.hu _-_

(#402) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

jóreggelt sráczok

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#403) pici79

pici79
(kvázi-tag)

Jó reggelt mindenkinek...

Sajnos nincs kocsim, igy nem tudok Pestre menni :W

(#404) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csabinho, küttem pü-t :R

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#405) erdey_a válasza Balinov (#357) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

Most már gyorsabban tudnak jönni, mert ugye eddig kijöttek a kuckójukból és körbe kellet menniük a teherportáig. Most viszont már kerítésen belül vannak a régi olajraktár mellett, mögött. A régi kuckójukat meg már ugye eldózerolták.

Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.

(#406) Balinov válasza erdey_a (#405) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

tényleg? akkor qrva régen jártam arra! te,nem ott lett a Dana?

(#407) erdey_a válasza Balinov (#406) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

Nem, nem a Dana miatt lett eldózerolva a tűzoltóság és vele a kisbolt meg a korcsma. Az egy telekkel odéb van.
Itt most kezdődtek a földmunkák, a tábla tanúsága szerint a Rudolph Logisztikának lesz itt valamije.

Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.

(#408) Balinov válasza erdey_a (#407) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a kisboltot is Ltolták,nemá?! kocsma sose érintett,nade a kisbolt...milyen fasza volt,mikor aszemélyi porta felett székeltünk,lépcsőházunk is az utcáról nyílt,nem a gyárudvarról...istencsászárság volt,azzal mi lett? úgytudom azt is sale-nek eresztették..

(#409) erdey_a válasza Balinov (#408) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

hát a kisbolt épülte is földdel egyenlő má úgy egy hete.

Amennyire tudom, idő kérdése és a portaépület is bontásra kerül, mert egész a 8ezres csarnokig eladták/el fogják adni a területet. Szóval azt a nagy rétet. A kerítés pedig a 67e oldalában fut majd, a porta pedig a most nem használt, audihoz közelebb eső protokoll kapunál lesz kialakítva.
Én legalábbis ilyeneket hallok.

(#410) Balinov válasza erdey_a (#409) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

azt hallottam már régóta,hogy a sz.portát eladták,nade hogy a rétet is? :Y hányszor gyalogoltam rajta keresztül a 7 év alatt,te jó isten..(mégjó,hogy a végén csókos autósbehajtásiengedélyes lettem)...még nyulakat - nem vicc,komoly,mezeinyúl- is lehetett néha-néha látni.. ennyi erővel eladhatnák azt a csarnokot is ,ahol palackozzák az üccsiket

(#411) Coyot válasza Balinov (#410) üzenetére

Coyot
(őstag)

Bali, ebben az országban mindent eladnak, csak arra leszek kíváncsi mi lesz, ha majd nem lesz mit eladni:(

Jáájjj

(#412) erdey_a válasza Balinov (#410) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

palackozzák az üccsiket de rég volt az már...

nyulat én is láttam, igaz, nem ezen a mezőn, hanem a fejépület déli részén lévő nagyobbon.

(#413) Balinov válasza Coyot (#411) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

eladják az eladhatatlant.mint a nyuszikás viccbe,mikor talál 1m,majd 2m,majd 3 m előnyt,aztán a 6m előnnyel nem fér be az ajtón,ergo behozhatatlan előnyre tesz szert.

(#414) Balinov válasza erdey_a (#412) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hát,ja,most ugrott be,hogy utolsó időkben már üresen állt az a csarnok,

(#415) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

akit érdekel,hogyan kapnak szét elég csunyán egy Ipone-t,az lesse meg a linket :D [link]

(#416) Jhony5

Jhony5
(lelkes újonc)

Hali mindenkinek keresek dvd irót
Olcsón jót jeligével

(#417) G@ben válasza Balinov (#410) üzenetére

G@ben
(őstag)

Én valami menyétet vagy görényt láttam, a fűben fekve élvezte a napsütést. Éppen a hasát süttette és biztos mindenhol egyenletesen le akart barnulni, mert meg sem mozdult, tök merev volt. :D

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#418) Balinov válasza G@ben (#417) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

I am weasel-t láttad inkognitóban?
[kép]

[Szerkesztve]

(#419) G@ben válasza Balinov (#418) üzenetére

G@ben
(őstag)

Végülis lehet, mert egyik sem élő állat! :D

You don't need pants for the victory dance, cause Baboon better than Weasel, I R Baboon big star of cartoon, I am Weasel! :D

[Szerkesztve]

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#420) Balinov válasza G@ben (#419) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:R

(#421) erdey_a válasza Jhony5 (#416) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

Nézz ide!
[kép]
Nem akarsz te DVD írót, CD írót akarsz tőlem. 1500 forintot adsz érte.

(#422) Balinov válasza erdey_a (#421) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egyre pihentebb leszel te is,vazze. cad-es gép összeállt,mik a tapasztlataid?

(#423) Dorien

Dorien
(senior tag)

Egy kis muzak: (lehet, hogy már volt, de imádom :D)

[link]

Wherever you go - go with all your heart.

(#424) Dorien válasza erdey_a (#421) üzenetére

Dorien
(senior tag)

Ez nagyon király! :C

Wherever you go - go with all your heart.

(#425) tekeyagd válasza erdey_a (#421) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

beteg... :DDD

http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

(#426) erdey_a válasza Balinov (#422) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

gép összeállt, meg is szenvedtem vele rendesen.

ugyan nem voltak alaplapok százával a jezeim közt, de ennek az asusnak vannak a csatlakozói a legelszabottabb helyen. A 24 tűs csati pont a hdd alá került, így azt át kell rakni. Igen ám, de így meg a kisfloppyhoz nem tudom berakni a kábelt. Na mindegy nem részletezem, megoldottam. Szerencsére elég sok gépes kacatom van, aminek jó hasznát vettem. Amúgy más összerakás, telepítés simán ment.
Csak most a szkenner drivere vacakol, de emlékszem, hogy amikor először raktuk fel xp alá, akkor is vinnyogott. Már sejtem mivel oldom meg a bajt.
Egyéb gond nem volt. Kicsit még finomhangolom majd hétvégén a gépet és egy kicsit tesztelem is majd, mit tud.

Az már most látszik, hogy az archicad tökéletesen, szél sebesen hasít az eddigiekhez képest. Egy tűzoltóság 3d-s modelje az elmondások alapján 2-3 perc alatt volt meg, most meg csak végigfut a csík és kész.

(#427) Zofren

Zofren
(fanatikus tag)

Hello. Komárom az még győr környéke? :) végulis epszilon sugaru kornyezetében van. Szoval lenne egy ASus A7V8X-X alaplap, 2600+ Athlon, 256MB/400MHz, FX5200 vga eladó.
árazzátok be, de ha győrbe kell vinnem, akkor plusz 2 sör (Zlaty Bazant, a szlovák) lesz út ára. Tesztelni lehet.

''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

(#428) Balinov válasza erdey_a (#426) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

akkor jól választottál te is. Cinebench 9.5-tel megnéztem én is, elő kéne vmi régi topikból kotorni a korábbi A64-es cb eredményt a konkrét összehasonlításért,de vhogy nincshozzá idegezetme.

(#429) erdey_a válasza Balinov (#428) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

túl komolyan nem akarom én feszegetni a konfigot, csak a vga teljesítménye érdekel. egy pár bencsmárkot, meg régebbi játékokat (f1) akarok kipróbálni alapon.

(#430) Balinov válasza erdey_a (#429) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egy dolgot javasoltak egy másik topikban,leguccsó AMD catalyst-et kell felrakni,azzal korrekt teljesítmény van,nomeg hd lejátszásnál is jobban hasít.

F1-es gémnél F1 challange 99-02-re gondolsz? az tuti,hogy jól hasít, 6100-en játszottam vele 1024-be,bőven játszható teljesítményt nyujtott,az R690G meg ahoz képest erőmű

(#431) erdey_a válasza Balinov (#430) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

igen, a catalystot egyből frissítettem 7.6-ra.
jaja, f1 challange, mással nem nagyon szoktak rajta játszani. illetve még valami flipperes progival, de az nem tényező
mint említettem az archicad pedig rengeteget gyorsult. és ez a lényeg.
48 ezerbe volt minden, ebből 18 körül még jön is vissza, 30 ezerért gépet mai szintre hozni szerintem ajándék.

(#432) Balinov válasza erdey_a (#431) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

azaz, 7.6-os...f1 hez nem próbáltál vmi 2007-es mod-ot? shomateka-t,seth-et,f1 mania.es-t?

(#433) erdey_a válasza Balinov (#432) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

áá, mondom, nagyon minimálisan játszik csak vele a sógornőjelölt
odahaza én meg még annyit sem játszom. néha rámjön a vezethetnék, olyankor egy kis live for speed, ritkábban alap f1.

(#434) Buga_Laci válasza Balinov (#432) üzenetére

Buga_Laci
(senior tag)

BALI: PÜ :R

(#435) Buga_Laci

Buga_Laci
(senior tag)

2x1 GIGA ram DDR2 800Mhz NPC azonnali cseregaris Zoty kollegánál eladó.

20k

(#436) Balinov válasza Buga_Laci (#434) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

re-ment. :R

(#437) Buga_Laci

Buga_Laci
(senior tag)

Alpine 9873 fejegység eladó. 3 hónapos, de garit onnantól tudok rá intéztetni amikor átadom. Nincs velük semmi gond, nagyon jól szól, minőségi cucc. Eladás oka az, hogy úgy néz ki tudok tft monitoros alpine cuccot szerezni ócsóér...

[link]

Irányár 36900

[Szerkesztve]

(#438) Jazzos válasza Buga_Laci (#435) üzenetére

Jazzos
(őstag)

11k-ért érdekel a kettő együtt!

- www.tands.hu -

(#439) Jazzos válasza Buga_Laci (#437) üzenetére

Jazzos
(őstag)

18-ért érdekel ha elhozod és be is szereled, meg adsz hozzá hangfalakat!

:D

Most jól kihiénáztam magam! :))

- www.tands.hu -

(#440) erdey_a válasza Jazzos (#439) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

na, ha ezt beszerelteted hangfallal, akkor adok az egész járgányért 9 ezret.

tényleg jó hiénáskodni :DDD

(#441) Buga_Laci válasza Jazzos (#439) üzenetére

Buga_Laci
(senior tag)

Nevemre is veszlek jó? :D :R

(#442) Jazzos válasza Buga_Laci (#441) üzenetére

Jazzos
(őstag)

Le van ez szabályozva jogilag egyébként? Mert hogy 5 évvel idősebb vagyok nálad! :DDD

- www.tands.hu -

(#443) Jazzos válasza erdey_a (#421) üzenetére

Jazzos
(őstag)

Te ez baromi jó, csak valahogy össze kéne kombinálni a T&S logóval! :DDD

- www.tands.hu -

(#444) Balinov válasza Jazzos (#442) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

most nem azért,de meg kéne LKW-t kérdezni,régen ő fenyegetett néhányunkat azzal,hogy 5kor találkozunk az anyakönyvi hivatalba,mert nevére vesz.. :R

(#445) Jazzos válasza Balinov (#444) üzenetére

Jazzos
(őstag)

LKW még mindig itt van read-onlyban ugye? Ha nem válaszol, az azt jelenti, hogy igen! :D

- www.tands.hu -

(#446) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ezt most láttam,igenfasza![kép]

(#447) Balinov válasza Jazzos (#445) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:)) :DD

(#448) erdey_a válasza Jazzos (#443) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

valami .gif szerkesztő progival biztos meg lehet oldani.

(#449) bendeguz 76

bendeguz 76
(tag)

jazz ment püüü

(#450) Thunder78 válasza Jazzos (#443) üzenetére

Thunder78
(őstag)

így gondoltad?

[kép]

(69082) ''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!'' - by Knife www.sx4forum.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.