Ha 3k körül van szójj és hozom ... 
Jóreggelt...
_-_ www.bugalaszlo.hu _-_

Ha 3k körül van szójj és hozom ... 
Jóreggelt...
_-_ www.bugalaszlo.hu _-_
Dry mester,ugye betetted a zsuzsika csomagtartójába aztat a végéát?
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Nem...bakker elmaradt, mert audiban kell tevékenykednem, és rohantam már kora reggel....ja 17:00-ig leszek ma ugyhogy valszeg felejtős asszem
[Szerkesztve]
Word of TandS
hínye,annemgyó!akkor mikor? esetleg du. 6 körül?
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

#144 #149 re valaki ? 
Silent World...Just once pls....
most nézem csak a hsz módosításod,szal akkor 6tán sem gyó neked?
Ha valaki nincs megelégedve az életkörülményeivel,akkor bátran nézze meg a következő galériasorozatot.Mindjárt át fog a jelenlegi élete értékelődni. 
[link]
S.T.A.L.K.E.R. ...
Komoly azért ...
''Live Fast! Die Young!''
nagyon durva,sztem mostani eszünkel bele sem lehet képzelni,mi lehetett ott 86-ban,meg míg a szarkofág el nem készült. nézegetm a staalekres ph-s topkot ,ott linnkelték!

életkörülmény? szeinted lakik itt valaki? az asztfalt még így is jobb, mint magyarországon! és egy tollseprüvel át kéne futni a helyen ez tény!
ami aggasztó lehet, hogy nem kell éjszakai világításra költeni
. tegnap pont jártunk egyett szentkirály és a fehérvári körgyűrű között elterülő régi katonai területen, geiger-számlálót mondjuk nem vittem magammal
, de hasonlóan lepukkant a helyzet itt is..
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''
hát,jónagy tollseprü kéne ide,az biztos..

Eladó egy eredeti Rocky Balboa moziplakát. Minimális gyűrődéssel, de keretben nem látszik. Kinek mennyit ér?
[link]
[Szerkesztve]
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. Xbox360 Gamertag:taylorp79

2 jobbhorog a szemed alá??? 
http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

vhol én is találtam még egy csernobilos linket, amikor kijött a játék, az pedig az ott élő emberekre gyakorolt hatást mutatta, a sugárzás hatásait. nagyon durva és megrázó volt látni miként élnek ott az emberek és miféle betegségek, daganatok vannak, újszülött 2 fejjel, stb, eléggé lelombozó, és bosszantó, hogy az ember miket okoz magának.

hát ha még tudnánk mennyi jött át abból a szarból szegény kis hazánkba, asszem igencsak elcsodálkoznánk.. (persze topsecret minden.)
sztem mikorra megtudnánk,már rég rádiókatív homokot fog görgetni a szél a mosoniduna kiszáradt medrébe (álá Fallout)vhol megvan az a multkori diszkoveris film az évfordulóra,majd lehet 7végén megsassantom
különben meg[link]

1100Mhz-et megy az adata?? 
[Szerkesztve]
bász szpíd= HT link szpíd,asszem am2 sempiknél 800mhz..ramok everest szerint 825-ön ketyegnek.

azért jobb lenne szinkronba nem? 

különben meg:[link] ezen a ram megy maxon
ezen pedig: [link]ameddig a procival jutottam, ezt viszi alapfeszen is, csak a biztonság kedvéért adtam neki
484mhz-en everest értékek:
- olvasás 7330
- írás 7335
- másolás 5916
- késleltetés 46.6
nem rosszak, de sajna a ram nem hajlandó magasabb frekin menni, hiába adok neki feszt, madj lehet belerakom a d43-at, az dfiben 512mhz-en ment
a proci remélem megy majd még feljebb, cska feszt nem akarok nagyon adni neki, gyári hűtős, de a 3gigát jó lenne elérni
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

Jók az eredmények mindkettőtöknél.......
bár ha majd Jazzos megjön horvátszkiból, kiváncsi leszek a Balázs Sempronja Jazzos am2x2-je tesztek összevetésére.....
azt rebesgetik hogy az x2 nem hoz akkora memória irányú többletet egy egymagos rendszerhez képest.....
Nézegettem a teszteket, de sehol semmi épkézláb összehasonlítandó riport...
Kíváncsi leszek majd a Sempron tuning és az X2 tuning összehasonlítására...valamint nem ártana egy sima egymagos am2-est is megnézegetni.....
Balázs!
összejött az ISA vga bizniszed?
Word of TandS
Jóreggelt!
Eszembe jutott mégvalami
Esetleg CoolerMaster Stacker házikó nem érdekel valakit? 
A világ legjobb számitógépháza, csakház nem éppen ''bárbón'' 

nekem is az van, csak jót tudok mindani róla! 
minden elfér benne, költözésnél mielött megemeli az ember nem árt 10 percig felülni, meg lazítani, ha nem akarsz sérvet kapni! 
Jaja ... király vele Lanparty-zni 
Csak kisebbet szeretnék
Anno a full vizhűtés belefért, én ezért is imádtam, de most hogy nincs már benne viz + a minimális méretekre gyúrok, igy már néha teher 
Ezért bizom benne hogy kell valakinek 
A tisztelt RAM illetve lap+proci+hűtő kombó iránt érdeklődők kaptak egy-egy privit. Kéretik csekkolni és jelezni. Köszönet.
Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.

adok érte egy tábla milkát! 
Youth hides the key to salvation

Egy karton és ok. 
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. Xbox360 Gamertag:taylorp79

Szevasz néger, mizujs? 
Jáájjj

Üdv vége a gondtalan pihenésnek?

Jaja, már most mennék vissza, előre félek a hétfőtől!

- www.tands.hu -

Jazzer onboard hűdekemény, hűdejó!

![[kép] [kép]](http://www.tands.hu//mediatar/onboard.jpg)
Mindjárt törlöm is, aki lecsúszik róla, sajnálhatja! 
[Szerkesztve]
- www.tands.hu -

pedig itt kellett volna hagyni, ha ez a kép lenne kinn az üzlet előtt a be sem mernék menni
[Szerkesztve]
Jáájjj
csak hogy ne érje szó a ház elejét, jelzem, hogy múlt héten gazdagítottalak 
Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.

Helyes, helyes!
Remélem sokszázezret ott hagytál! 
- www.tands.hu -
az barokkos túlzás, de mindjárt megnézem a számlát pontosan 
szerk.: 20 280,- 
szerk 2: vettem 1 giga memóriát is nálad. A kérdés az, hogy mennyire szokott a ram kínálatod homogén lenni? Tehát mekkora az esély, hogy 1-2 hónap múlva lesz ugyanilyen samsung memód, mint ez?
[Szerkesztve]

Sz'al még számlát is kértél!

Néha szokott sok-sok hónapig uolyan ram modul lenni, néha meg nem. Majd kiderül. Max. bicegni fog a 2 GB ram! 
- www.tands.hu -

szebusz...nem ugy volt hoyg belefullacc a vizbe? vagy az az anyos volt????
Isten hozott, akarom mondani a kocsid hozott koztunk.
ÁÁÁÁ ne erezd szarul magad, mi itthon galyaztunk helyette dis, hogy menjen a hazanknak a szeker... 

Mikor is mész Korfura? Vagy most Afgatadzsikisztánba mész? 
- www.tands.hu -
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20070630212910cachemem_285.png)
Ja,úgy van,ahol nincs többmagos programoptimalizálás,ott nem mindíg lehet észrevenni.
isa vga-t ne is mondd. kiba gép egy IBM PS/1,nem /2,/1. egy darab 3-as ISA riserrel,és alaplapi cirrus logic vga-val.akárhogy próbáltuk bármelyik riser slotot,sekép,sehang,monitor no signal üzi. erre mérgemben belevágtam a kocsiba hentergó,Gaben által Pestet is megjárt cryx Pr233-as procit tartalmazuó soltek lapot meg 32mb edo-t,azzal mingyá jóvolt!de sajnos ami a kocsiban hentergett p3-as lap párhuzamos háztlapi kivezetése és a 2x soros kivezetés na ezek nem voltak jók a laphoz,genius soros egeret az istenér se tudtuk belőni w3.1 alá.

Nekem ez most nem mond semmit, viszont finn-magyar v2.0: [link]
- www.tands.hu -
ez mi ez? az új prockód gyászjelentése?
![;]](/dl/s/v1.gif)
valaki nem arhiválta ? feltennétek?? lemarattaaaaaaaaammm
ne,ezt meg te érdemled meg,mitöbb ez a welkámtisztelgés kiborgságod élőtt..
[link]
(#247) Szuperboci válasza Balinov (#246) üzenetére

Vazze Ti igen unatkoztok 
Silent World...Just once pls....

Ez qrvajó. 
Wherever you go - go with all your heart.

Talán nem volt még: Trabantgyár. 
[link]
Wherever you go - go with all your heart.