Flow, fasza a Canon 500D-es cikked, epp most olvasom reggeli helyett 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
Flow, fasza a Canon 500D-es cikked, epp most olvasom reggeli helyett 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
Köszi. 
Most, reggeli helyett?
Ejha...
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
hat, januar ota ,miota kaptam egy rakat uj partnert szerte a vilagbol nem nagyon van idom reggelizni.meg nem is szoktam, az az igazsag

Persze, nem mered elárulni,hogy kínában reggelizel... 
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
kinaim halistennek nincs, van helyette tanzania,angola, delafrika,meg egypar inglis szpitying afrika.
Szerintem úgy értette, hogy most vagy Kínában, mert éppen oda szottyant kedvet utazni tárgyalni, ezért neked pont időben volt reggeli. 
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
ööö...ez nem publikus 

Kiváncsi voltam mikor esik le Balinak 
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.

Ej, ej...eddig arról ismertek,hogy felveszed az eléd dobott kesztyűt...akkor is ha nem eléd dobják

enmar nem is tudom, belekeveredtem mint majom a hozentrogerbe bele

Ha kajajegyed van, ilyen feltételekkel nálam válthatsz. 
Wherever you go - go with all your heart.
elintézhettem volna annyival is, hgoy nem kell szart ennem ahhoz, hogy tudjam szar íze van
A vitamin, B12 vitamin kálium, lítium se véletlenül vényköteles szerek, hanem azért mert könnyen túladagolhatóak, és súlyos következményekkel jár a túladagolásuk. Szal az RDA nem hülyeség, csak testtömeg indexrekell vonatkoztatni.

Szerintem mindenki éljen ugy a vitaminjaival ahogy akar, és több szó itt ne essen róla 
Jáájjj

na, tegnap este mi is oldódtunk Prágában, baromi jó helyen vagy 200 másik emberrel burogattuk a söröket. vesemosás kipipálva! 
http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

Azt tudod,hogy az emlős állatok állítanak elő C-vitamint a májban? Ha jól emlékszem, emberi viszonylatba átszámítva 3-4 g-ra jön ki a testük által termelt c-vitamin mennyiség, akkor nemá,hogy 60 mg amit az elavult RDA meghatároz az elég egy ember számára. Ha jól emlékszem annó Hitler számoltatta ki, hogy a katonáinak mennyi c-vitamint adjanak MINIMUM, hogy épp skorbutot ne kapjanak. 60 mg lett a vége.
Vitamintól még nem fordult fel senki, de a dohányzástól igen, mégse vényköteles....

bizonyára nem nyugtat meg, de fél éve lelopták a hátsó ajtóról a vw jelet, majd kb egy hete az első hűtőrácsról is.
alapvetően nem bosszantana, ha lehetne kapni ilyen méretűt utángyártottban (egy 10 éves autóra nekem már mindegy lenne), de nem lehet! - úgyhogy a megvadult hegyikecske rakja az annyát az apja hátán lisztes faxxal az ilyeneknek!
"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
Igen tudom, a legtöbbet a kecske termeli, viszont az ember meg talán a kutya az amelyik nem termel. Viszont az étrendje egy embernek meg a szervezete, az eléggé eltér a kecskéjétől, inkább a patkányhoz vagy az egérhez hasonlítható, ezeknek a szervezetében minimális a c vitamin mennyisége, mivel főleg olajos magvakat kajolnak, amik leginkább zsírban oldódó vitaminokat tartalmaznak. Ja Hitler meg sokmindent adott a katonáinak, mivel leszarta őket, többek közt amfetamint is, amivel sokáig fennt tudtak maradni. Sok bajuk nem lett, mert előbb haltak meg, mielőtt lehetett volna. Tartós használat esetén viszont erre a sorsra jutottak volna.

Á szerintem a faszi nemis mondta a videóban hogy 2012-ben lesz majd a világvége csak azt hogy akkorra már kicsit jobban megérezzük hogy kevés az olaj. És akkor sem lesz világvége egyik napról a másikra. Bár amiket mondott hogy mit kéne csinálni ahhoz hogy tovább mehessen a móka az alapján azt hiszem hogy semmi esélyünk. Ha úgy kezdődik valami hogy összefogás kéne hozzá már bukta van szvsz..
De azért jó tudni ezeket a dolgokat van aki nem is akar róluk tudni pedig attól még van ilyen.
Egyébként szeretem a Mad max filmeket de nem gondoltam volna hogy lesz esélyem megélni vmi ilyesmit
Persze ez csak vicc remélem. Ha nme akkor én Mel Gibsonnal vagyok mert ő volt a főszereplő. 
ja és írj rám msnen ha vagy pls.
[ Szerkesztve ]
Youth hides the key to salvation

Így van , 2012 körül fog elkezdeni zuhanni az olajkitermelés , 2020 körül már az 1990 - es szinten leszünk. A másik gond ezzel hogy a Föld népessége azóta jócskán gyarapodott és az emberek egyre több áram/olajzabáló cuccot használnak.
"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"
Korábbi videóiban ( 2008asban ) 4-5 évet mondott, add hozzá. De ha megnézed az egyetemen kitett plakátot 2012től van egy olyan mélyrepülés aminek 2020ra egy nagy gombafelhő a vége. Egészen véletlenül a maya naptárnak is 2012ben van vége, és az összes asztológus( ezek azok a hókusz pókusz mukik akik a horoszpókot csinálják ) szintén erre az időpontra jósol egy nagy krachot emiatt. Írd be a jutubra h 2012[link], és hallahatsz annyi sületlenséget, amennyit még a Y2K előtt se lehetett hallani.
Ez a kemény nem a f.szom!
Az első 3 percben amit a gyereke mondott azon beszartam 

Rocco's Anal Stories 9? 

Én mostanában, ha sületlenségre vágyom, olvasok egy kis győrkörnyékit... 
Barthez2 Dreamz? 

Szerintem Ő az, de nem 100% 
http://Flickr.com/T4KI

Egészségedre!
Nem tudom merre voltatok, de a Károly híd lábánál a Klub Lávká-t csak ajánlani tudom
Illetve kaja szempontjából Svejk kocsmája, illetve van egy hely a Kafka múzeumtól nem messze, de annak nem ugrik most be a neve...
http://Flickr.com/T4KI

Ha én ITT látnám MAGAM ELŐTT, én nem gondolkodnék egy órát!

"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.

PGN! 
egyébként ez jutott eszembe az utóbbi hsz-ekből:
A mérnökeim már dolgoznak egy modellen,
Amiben ép test ép lélek és épp egy szellem
Járnak hármas kézfogót,
Csizmájuk alatt kígyók
Haldokolnak.
A németeim már dolgoznak a mérnökön,
Kérdik, a sok ipari kém mér' köszön
Előre neki az utcán,
Biztos a titkot tudván
Kifecsegte azt.
Az énekeim már dolgoznak az életen,
Odahatnak, hogy mindenkinek jobb legyen.
Alszanak a németeim,
Dolgoznak a mérnökeim,
Száll a dal, tralalala.

[ Szerkesztve ]
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

Engem nem nagyon izgatnak az ilyen dolgok...92-es F astrám van, diesel ketyere, rohad itt ott amott, van benne 330 ezer, de képes vagyok A pontból B-be eljutni vele, anélkül, hogy aggódnom kellene, hogy most elindul-e otthagy-e, de mikor valaki ebbe belerondít, ilyen módon, akkor felrántom az agyam... kívülről rég nem érdekel, hogy néz ki, és lesz*rom, ha karcos valahol... vagy lerúgnak róla valamit (hozzáteszem, én még egyszer se karcoltam meg, pedig nem hímes tojásként kezelem), DE a szabad közlekedésemben ne korlátozzanak... mert arra bepöccenek.
http://www.flickriver.com/photos/nemethz/

Sziasztok!
Tudom, hogy ez itt beszélgetős totyik és nem eladni jártok ide, de ha valakit tudtok, akit érdekelne az aláirásomban szereplő ketyere, akkor irányítsátok hozzám. Kedden délután Győrben leszek, ha lesz rá jelentkező, akkor ki is tudja próbálni. Esetleg ezt-azt beszámítok.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D

Eladó Hüvely sokakat fog érdekelni... 

Elemedben vagy ma, asszem! 
- www.tands.hu -
Igen ő az
és megvan, hogy a szüzet szüntess-be volt szerencsém látni
De a Barthez2 Dreamz se rosz 
stop: hát ha magam előtt látnám akkor én se, baj az, hogy csak monitoron

[ Szerkesztve ]
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Nem voltál elég óvatos,ez egy köz- és veszélyes topik. 
Tesztek:http://borokafa.fotoalbum.hu/index * http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2163739

"Alig használt hüvely eladó. Nem igazán használom ki, azért adom el. Húzva sosem volt." 
- www.tands.hu -
ez mekkorat utott! Fogadd osinter elismereschemet.. 

He, he.. Tudom, már jártam itt párszor. 
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
meg jo hogy nem huvelygombat irt...
apropo..
No elmegy a nogyogyaszhoz. Mondja a dokinak:
-Doktor ur, a ferjem cukorbeteg, nekem feher folyasom van, lehet ettol meg kozos gyerekunk?
- Gyerek az nem, de habcsok, az igen.

Én már megtaláltam a kreten.hu-n, de nem lövöm le a poént. 
- www.tands.hu -
Már lelőtted azzal, hogy írtad hol van 
Én sem akarom lelőni, mivel már pár hete láttam a megfejtést, de annyit elárul6ok, hogy egy buzi angol énekeshez van köze 

Csak a lehetőséget adtam meg. 
- www.tands.hu -

Fekszem.
http://www.flickriver.com/photos/nemethz/