Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#951) Dryman

Dryman
(senior tag)

Sziasztok!
Jazzos!
Az hogyan lehet hogy minden út Csanakra vezet?
Linkelgetsz itt térképeket, de ahogy elnézem Csanak egy közlekedési csomópontja a dunántúlnak!:)

Word of TandS

(#952) G@ben válasza Jazzos (#949) üzenetére

G@ben
(őstag)

Neked, de Te még a boltban is felállsz arra a görgőre és tekerés közben a kormányon rakod össze a gépeket. :D

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#953) Jazzos válasza Dryman (#951) üzenetére

Jazzos
(őstag)

Ez így van! :)) Nem nagyon tudok máshonnan indulni, ha itt lakom! :B

- www.tands.hu -

(#954) Jazzos válasza G@ben (#952) üzenetére

Jazzos
(őstag)

Mekkora ötlet! :R

- www.tands.hu -

(#955) G@ben válasza Jazzos (#954) üzenetére

G@ben
(őstag)

Hoppá, hoppá, eddig nem így ment?
Meg fogok gazdagodni a jogdíjból! :D

(#956) helkis válasza Jazzos (#954) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

Master J! megjöttek a cuccok? előre láthatólag szombaton megyünk Győrbe, meg tudjuk oldani aznap a bizniszt? :R

Okidoki! nálam a w-lan pcmcia-kari! a szokott módon intézzük, Jazzinger'n keresztül? ;)

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#957) Jazzos válasza helkis (#956) üzenetére

Jazzos
(őstag)

Okidokis bizniszre %-ot kérek, mert múltkor is alig ért ide a jómunkásember! :DDD
Lapodat mondom minjdárt, pill :)

- www.tands.hu -

(#958) helkis válasza Jazzos (#957) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

vele beszéld meg, én csak a ''szállító'' vagyok! :R

(#959) Jazzos válasza helkis (#958) üzenetére

Jazzos
(őstag)

Velem beszéljétek meg, mert nektek teszek jót! :)) :R

- www.tands.hu -

(#960) helkis válasza Buga_Laci (#950) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

hirdesd meg a veszprémibe is [link] hátha kell valakinek.. szállítás no problem! :R

(#961) Jazzos válasza helkis (#960) üzenetére

Jazzos
(őstag)

Miért van az, hogy egész nap beszélgetek a nagykeresekkel (többel is) MSN-en, és ahogy az ASUS M2NPV-MX-re terelem a témát, mindegyik hirtelen elkussol? :DDD

- www.tands.hu -

(#962) helkis válasza Jazzos (#959) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

hát nekem max a kapcsolati experience pontjaimat növeli az akció, de abból nem adok! :DDD

(#963) Buga_Laci válasza helkis (#960) üzenetére

Buga_Laci
(senior tag)

:R

_-_ www.bugalaszlo.hu _-_

(#964) Jazzos válasza helkis (#962) üzenetére

Jazzos
(őstag)

Nekem is növeli, nyugi! :DDD :R

- www.tands.hu -

(#965) Jazzos válasza helkis (#962) üzenetére

Jazzos
(őstag)

Tudod mit vettem észre Asus holnapon?
Figya!
M2NPV-MX
...
*2 x UltraDMA 133/100/66/33
...
* All specifications are subject to change without notice. Please check with your supplier for exact offers

Tehát vagy 2 IDE-s lesz, vagy nem.

- www.tands.hu -

(#966) helkis válasza Jazzos (#965) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

o_O! :Y hát ez rossz hír.. még a végén egy ISA-bus-os asus p2-99-es lappal dobnak meg..
de ha jól értelmezem, akkor számomra te vagy a ''supplier'' és mondtam, hogy 2xIDE-s kell! :)) neked a ''supplier'' a nagyker, őket kell fenyegetni, hogy nézzék meg mit küldekek, mert megint egy hülye rendelt egy hülyeséget.. :D

nemám úgy járunk ezzel is, mint az IDE-vez-karival.. :F

egyenlőre derítsd ki az árát, aztán megkérdezem a usert, hogy megfelel-e neki.. :R

(#967) Jazzos válasza helkis (#966) üzenetére

Jazzos
(őstag)

MX nincs VM lesz. Ez tud 2xfirewire, + tv kimenet is. Ha nem lesz rajta 2 ide, vagy drágállod, akkor marad polcra, elfér. :))

- www.tands.hu -

(#968) Dryman

Dryman
(senior tag)

Vegyetek 42U magas RACK-Szekrényt!
csak most csak ennyiért ajándék!
győri érdeklődés esetén kerekítünk 40K-ra!
[link]

Van egy régebbi típusú 2m-es gurulós kivitelű is, ez kicsit otrombáb, de használhatóságban ugyanolyan mint a fenti! 30K

[Szerkesztve]

Word of TandS

(#969) Jazzos

Jazzos
(őstag)

Ezek a nagykerek egyre rosszabbak. Az egyiknek a területi képviselője már hetek óta hiteget egy Genius hangfallal, de nem jött meg eddig. Én meg szegény Daler kollégának már nem tudom mit mondjak! :O

- www.tands.hu -

(#970) pici79 válasza Jazzos (#969) üzenetére

pici79
(kvázi-tag)

Melyik az? Neveket akarok, neveket akarok... :((

(#971) Jazzos válasza pici79 (#970) üzenetére

Jazzos
(őstag)

Csak képet tudok róla mutatni, így néz ki: [kép] :D

- www.tands.hu -

(#972) helkis válasza Jazzos (#967) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

all right! tandsaláta! :R és a szombati bizniszre mit mondasz? ;)

(#973) pici79 válasza Jazzos (#971) üzenetére

pici79
(kvázi-tag)

akkor korozest kell kiadni.... :DD

(#974) Jazzos válasza helkis (#972) üzenetére

Jazzos
(őstag)

Ájdontnó, még nem tudom mi lesz szombaton! Legrosszabb esetben szüleimnél átvehető...

- www.tands.hu -

(#975) Thunder78 válasza helkis (#960) üzenetére

Thunder78
(őstag)

Helkis, the Transporter :)
Te is egy fekete golyóálló Audival járkálsz? :D

(69082) ''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!'' - by Knife www.sx4forum.hu

(#976) helkis válasza Thunder78 (#975) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

az már a 2.rész! :DDD még mindig az ezüst astrával.. :))

(#977) Buga_Laci

Buga_Laci
(senior tag)

[link]

Olvassátok el, milyen ostoba emberek vannak... Nagy az isten állatkertje... Felhív, felvesz msn-re beszélünk, kell a rúter mindenképp, erre beparáz, nem utal előre stb... Utánvét inkább... És ha darab téglát küldök? Erre mondom hogy fizesse be számlára... Ok, ok... Erre kinyögik, hogy küldjem el és majd utána... Múlt hét csütörtökön mondtam hogy feladtam, valóban feladtam, a feladószelvény irodába van... Nem scanneltem be mert nem volt időm... Már pénteken sms, hivogatás mi van már... Mondom passz... Ma hétfő van, hív a hölgy hogy mivan már, épp tescó kútról fordultam ki 300 autó stb... Mondom nem vagyok irodába, majd beszéljünk... Most értem haza és látom hogy már mik fogadnak...

Ingyen elküldtem a nagy semmibe a rútert... Mutattam nekik vatera mókát (37 pozítív biznisz) mutattam weblapom, stb... Szóval én elérhető emberke vagyok, meg letettem valamit az asztalra és akkor olvassátok el miket ír egy vadidegen nekem holott ÉN TETTEM JÓT neki, ÉN BÍZTAM BENNE HOLOTT Ő NEM BENNEM...

Ilyenkor komolyan elgondolkodom, hogy most bennem van a hiba???? Vélemények? :Y

(#978) Coyot válasza Buga_Laci (#977) üzenetére

Coyot
(őstag)

Az a helyzet h ezt te bökted el, én nem adok fel semmit míg minimum a felét ki nem fizeti(de inkább a teljes árat), néha ezen bukik is az üzlet ,de egy ismeretlen netán ujoncban nehogy már szó nélkül megbízzak...

beleolvastam, ez egy gyökér:DDD

[Szerkesztve]

Jáájjj

(#979) Buga_Laci válasza Coyot (#978) üzenetére

Buga_Laci
(senior tag)

Én meg már olyan idegállapotba vagyok, hogy leszarom, mondtam hogy ha nem fizeti ki így jártam... Már nem érdekel... És bazzeg még neki áll feljebb... Kész! :(

(#980) Coyot válasza Buga_Laci (#979) üzenetére

Coyot
(őstag)

nehogy már ilyen faszkalap miatt idegsítsd magad, meg delarcozd meg miazhogy nem fizet :F :(((
minnyárt írok neki valamti :D

Jáájjj

(#981) helkis válasza Buga_Laci (#979) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

ezért is kell a helyi adásvételekre öszpontosítani, eladó elad vmit, vevő felkeresi otthonában, vagy egy előre megálapodott helyen ahol tesztelhető a vmi, megtekintés és teszt után vevő kifizeti a kialkudott összeget, majd mindenki nyugodtan megy tova a dolgára... nemrég a hangfalakkal szopattak, valaki megtalált, lealkudta, sőt még Siófokra is át kellett volna vinnem mert oda jött le nyaralni, stb, megbeszéltünk egy napot mikor ő felhív, és megbeszéljük, hogy hol talizzunk, ott adásvétel és goodbye.. erre a megbeszélet nap előtt felhívnám, de kicsöng nem veszi fel.. sebaj, másnap tehát a megbeszélt napon hívtam 3x (pedig azt beszéltük meg, hogy ő hív majd) de semmi kicsöng.. itt már gondoltam, hogy ''agrár'' az illető.. majd késő este kaptam egy sms-t, hogy bocsi de nem tudott eljönni nyaralni..(persze! :D) hát milyen pofátlan dolog már ez is, mikor látja hogy kerestem nyugodtan visszahívhatott volna, hogy nem tart igényt a cucc-ra, vagyis hogy ennyit ért az adott szava. sebaj. ilyenekért nem fogom elkezdeni az ősz hajszálaimat növeszteni! :DDD szóval símán leríí valakiről hogy effektíve korrekten áll-e a dolgokhoz vagy nem és ha felmerül hogy nem, akkor nem bizakodok.. legfeljebb kellemesen csalódok! :R

ps: azt azért tegyük hozzá hogy közismerten feledékeny vagy bizonyos dolgokban ;]

[Szerkesztve]

(#982) Dryman

Dryman
(senior tag)

Saját vélemény!

Az ilyen beteg nembízom egy fikarcnyit sem a másikban emberek engem is gyakran megtalálnak, még a kißaszott kis bios chipet is tértivevénnyel küldi +130Ft-ért:)
Jót röhögök rajta, hogy azért fizet 130-at hogy tudja bizonyítani hogy ő biza elpostázta Drylaci meg átvette és aláírt neki egy rózsaszínű fecnit.....:)

Az ilyen vevőket nem kell sajnálni a posta utánvételes díjától, függetlenül attól drágább lesz a leves mint a hús....ha teszemazt 5000-et kérsz a ruterért, akkor postásnéni ügyesen nykadba akaszt még 1300-at, mert ők hozzák viszik a pénzed, és mivel nem jótékonysági intézmény az emberfia, így a küldési díjat hozzáírod az összeghez, így 6300-ért van neki egy olyan cucca, amit 5960-ért megvehetett volna egy helyi kiskerben .....
Na ez egy példa volt hülegyerekkel hogyan üzleteljün......
ha nem hiszi hogy feladtad, akkor sem kell bizonygatnod, hiszen saját érdekedben adod fel minél előbb hogy a posta mihamarabb hozza az utánvét cash-ét......
Ui:
Ha már a kedves feleség is osztja az észt, akkor belegondolok nyomoruságos férfitársunk igen csak szar életébe...milyen dolog az hogy az asszony beleszol 10K alatti hardverbizniszbe......
itt olvastam a fórumon:
'' A múlthéten AM2-re váltottam, kicseréltem mindent a gépben 120K nagyságrendben, páromnak csak az új, szolídabb és csendesebb ház tünt fel....mikor kérdően rámnézett , csak ennyit mondtam, hallod milyen halk? és csak 8 ezer volt a Te engedélyeddel.......'':):):) így is lehet csinálni és Béke van.....(kisírni a legkisebb tételt, ami takarja az összes többit!:) )

Word of TandS

(#983) Dryman

Dryman
(senior tag)

Pot Gelt Napt!

Word of TandS

(#984) Buldozer99

Buldozer99
(senior tag)

Valakit esetleg nem érdekel??

[link]

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)

(#985) vidobali válasza Buga_Laci (#977) üzenetére

vidobali
(tag)

Üzleteim 95%-át Bp-i fórumtársakkal bonyolítottam le, és nem általánosítok, meg annyira nem is e témába vág, de azt megfigyeltétek, hogy ha Bp-i hirdet akkor természetes, hogy te vidéki majd felutazol, de ha te vidéki hirdetsz akkor az a természetes, hogy majd te felviszed. Komolyan sokszor már nem is említem meg, hogy bazz az én autóm se vizzel megy, de egyesek szerint az a természetes, hogy mindkét esetben te bukod az utiköltséget :W :DDD

no mind1, ez nem panasz, meg nem szemrehányás, főként nem általánosítás, mert nagyon sok jó fej Bp-i arccal üzleteltem már, ez csak amolyan érdekesség képpen, úgy kikívánkozott belőlem

:DDD

MacBook Pro 8.1 , iPhone 4s

(#986) Balinov válasza helkis (#928) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hú,ez korrekt! és ahogy látom, Imon VFD inklúdid,szal mégjobb. viszont keress rá ,rémlik hogy valamelyik htpc-s topikban vagy htpc-s tesztben volt épp erről a cuccról szó és voltak negatívumok is.

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#987) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jaj,majd elfelejtettem,Ájmbekk,üdvözlet mindenkinek!

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#988) G@ben válasza Balinov (#987) üzenetére

G@ben
(őstag)

Mert el voltál menve? Fel se tűnt! ;]
Egyébként uff! :D

Más: tud valaki erőől a technológiáról valamit: cold pressed tapered serration? Főnök kiadta, hogy tudjak meg róla minél többet, mert mindenki csak a sötétben tapogatózik.

(#989) DelArco válasza Dryman (#983) üzenetére

DelArco
(senior tag)

ugyám! :D
Pot Gelt Napt!

Youth hides the key to salvation

(#990) Balinov válasza G@ben (#988) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

az haggyán,de nekem se..

(#991) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

/ping győrkörnyéki.
miaz? senki nem hajt az 1k-s hsz-ért??

(#992) Jazzos válasza Balinov (#991) üzenetére

Jazzos
(őstag)

Én már felnőttem... (992 telibe :DDD)

- www.tands.hu -

(#993) G@ben válasza Balinov (#991) üzenetére

G@ben
(őstag)

Mindenki csendben lapul a fűben a megfelelő pillanatot várva. :D

(#994) Balinov válasza G@ben (#993) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nade ennyire??

(#995) G@ben válasza Balinov (#994) üzenetére

G@ben
(őstag)

Csak téged utánoznak! ;]
Ebben a melegben úgyis lassan halad a munka, nincs idejük fórumozni.

(#996) Balinov válasza G@ben (#995) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kikérem magamnak :DDD nemmindig csak én szoktam lecsapni.. :)) :)) :)) :))

(#997) G@ben válasza Balinov (#996) üzenetére

G@ben
(őstag)

Nem a lecsapásra gondoltam, hanem a fűben való lapulásra, amiben a Nyulinovok profik! ;)

(#998) Balinov válasza G@ben (#997) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

azt aláírom,abba igazad vagyon. :R

(#999) Jazzos

Jazzos
(őstag)

999, lehet leütni...

- www.tands.hu -

(#1000) G@ben válasza Balinov (#998) üzenetére

G@ben
(őstag)

999, mert az szebb, mint az 1k! :DDD

Affene, elkéstem!

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.