Szivatósramprivi ment------->
-------------------W.O.T.----------------------

Szivatósramprivi ment------->
Repült. Jórreggelekeet. Lányom még mindig nem akar világrajönni 
Sokat vásárolsz? Sokat autózol? Szeretnél a vásárlásaid után pontok helyett pénzt gyűjteni? Írj rám és csak jól járhatsz!
hat lehet melege van...majd előjön ne félj

Őszinte részvétem a ma dolgozóknak.
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

Eladó lenne egy hibátlan MSI 865PE Neo2- Platinum alaplap
intel 865PE chipset, prescott ready, dual channel mem. support, 2 sata port
ára 8500Ft
hátlapi lemeze még egy hete megvolt a kocsiban, de azóta nem találom!
az opelek már csak ilyenek...ugye Okidoki!? 
Word of TandS

Ki lehet fogni sok jó cuccot, pl most vettem camelbag-ot 3k ért, teljesen új volt. Brit sivatagi kalapok 800 Ft, vettem belőle egy csomót ilyen melegben ez a legjobb....iszonyatosan véd a naptól...
Meg brit olívzöld katonai hátizsák 3,5 k-ért, csapatból beverődük 4-5-en és félig kisfosztjuk a boltot.... 
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.

ide is jöhetnétek 
- www.tands.hu -

Az irodám klimatizált (24°C), a lakásom meg nem (32°C).
Szerinted?

(69082) ''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!'' - by Knife www.sx4forum.hu

Nálunk 32.5 otthon. Valaki többet? 
- www.tands.hu -

33!! 

Ilyet sikerült vásárolni a minap, hozzáértők véleményére lennék kíváncsi mert láma vagyok a navigációhoz....mielőtt még kikezdene velem valaki, ez nem frenkizés akár lenni, de tényleg hülye vagyok a dologhoz....még....
WayteQ x820 *dual core*
[link]
Word of TandS

Mint laikus, szerintem jópofa készülék, habár én egy nagyon kis alap blúpancserrel is tökéletesen jól elvagyok. A dual-core az ami érdekes lehet ebben, és hogy mennyivel gyorsabb a többieknél. Engem a blablasztika, hogy mp3, mp5, filmek lejátszása sosem érdekeltek... arra nem GPS való. 
mod: ja és tetszik, hogy végre van benne elegendő tárhely... és nem kell kártyát parkoltatni benne... amit sosem vesz ki az ember... legalább is én nem vettem ki mióta 2 éve bepattintottam a navigáló szoftverrel...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickriver.com/photos/nemethz/
39 volt
az autoban
Dirt2 elado steamen keresztul megkaphatja akit érdekel...részletek itt vagy privi
[ Szerkesztve ]

most nézem, gratz #40000 
- www.tands.hu -

2 GB DDR2 800 MHz SO-DIMM (HP) ram eladó 1 év garival. 9900.-
- www.tands.hu -

Q5-ben jó a klíma, meg a 3 literes motor is! 
Amúgy itt is rekkenő a hőség, szintén zenész irodában jó idő, astrába no klíma, házba nó klíma. Öröm é bódóttáá dolgozni ilyen időben! 
(#40017) kovacsroli válasza cOxeR (#40016) üzenetére
Egész nap a klímán ültem melóban
"Tíz csajból minimum hat egyszer megcsal, három hűséges marad, egyről kiderül, hogy nem csaj.." Dipa
(#40018) cOxeR válasza kovacsroli (#40017) üzenetére

Le kellett fogni, mert annyira hűtött? 

Wherever you go - go with all your heart.
Jajdebeteeeeg.
Gyönyörű napunk volt ma. Vevő alig, a klíma xaraxik. Felüdülés volt a Zasztrában hűsölni hazáig.
Ti hogy bírYatok a hőséget?
Sokat vásárolsz? Sokat autózol? Szeretnél a vásárlásaid után pontok helyett pénzt gyűjteni? Írj rám és csak jól járhatsz!
Franyó kis gép. Remélem nem nálunk vetted ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha valakinek kell esetleg egy másik típusú wayteq érintőkijelzője, 4 doboz sörért odaadom 

Kapcsold ki a fűtést!

29 fok, panel. 

Csak? hát az lóf*sz. 
Havernál tegnap 32-t mutatott a mérő, itt meg nincs mérő, de hasonlóan meleg van.
(#40024) kovacsroli válasza cOxeR (#40018) üzenetére
Nem, csak hogy megszáradjon a szivecske alak az ingem hátulján
"Tíz csajból minimum hat egyszer megcsal, három hűséges marad, egyről kiderül, hogy nem csaj.." Dipa
Szép estéket a kohegáknak!

Hi.
Memtest lefutott. Modulonként, 0 hiba
. Így lehet tovább menni az analízisben. Így esetleg ötlet? VGA-ra gyanakszom...
A kijelző mekkora? Felbontása? Vezérlés? Akár érdekelhet, csak tudjam bekötni...
A sör pedig sima ügy 
Most pedig mindenkinek jó éjt.
Üdv.
Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!

te is árulsz ilyesfajta cuccokat 
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.

Gyárban 34,5 fok, iroda 32,5 fok, autóban tegnap elszált egy klímacső....35 fok...a 22 helyett....

Dirt2-t cserélek VGA-ra
illetve LG KF310-t értelmes dolgokra pl hdd
[ Szerkesztve ]

jelenleg 33, minden tárva nyitva, de nem segít... legjobb hogy melóban a klíma sem bírja 
Jáájjj
megérzésem...téeln 40-50cm-s hós -20 lesz kb

Good Night and Good Luck! 
Wherever you go - go with all your heart.

A víz 24 C fokos, a söröm 8. Szerinted?

(Küldök pü-t a logóról)
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

24 fokos? hol vagy te? az északi-tengernél?

- www.tands.hu -

Művíz. A strandon
Bár a tengerpart olcsóbb lenne 

nem tudom mi ez a nagy felhajtás... nyáron izzadni , télen fázni kell 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/ <-- csekkold adás-vétel előtt
S ősszel?
basszsu 30km-el odebb befelhősödve stb...itt meg e 8 ágon sütő nap....
tegnapi betonozás meg is repedt.....mikor locsoltam sercegett
Üdv Urak és esetleg Hölgyek 
Történés van! Ma, azaz 2010 július 16-án 9:41-kor 3960 gramm súllyal és 50 centivel megszületett a kislányom
koccintsatok az egészségére 

Gratula!!!! 

grat 
Ha jól emlékszem nagyjából ilyen adatokkal jöttem a világra én is kb 17 éve 
4kg
nem semmi...gartula
Jéézus.. ilyen öreg vagy? 
Köszönjük a gratulációkat. Amúgy bébi és anyukája is jól van. Cirka 4 és fél óra alatt lezajlott az egész 
Én meg jövőhéten nagyon meg fogom ünnepelni a barátokkal a születésnapokat.
Lányom júli 16.
Én júli 18
Fiam júli 27.
Asszonka névnapja meg júli 30.
Mekkorákat fogunk bulizni mi minden júliusban.. 
Otthon meglesem majd a gép típusát aztán vihető. Sajna fejből nem vágom. 

Gratulálok! 
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

És hogyhogy még nem vagy részeg????
Gratula!

- www.tands.hu -
Még nem értek haza a barátaim a sörrel
épp nyaralnak, úgyhogy csak jövő hét elejére lesz meg a megfelelő alkoholmennyiség 
Itte:

Gratula