Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#27001) helkis

helkis
(PH! addikt)

emberek akik GRID-eznek és analóg karral nyomják, hogy tudtok ti így játszani? mit hiva álítottatok? vagy csak szokni kell? 31.szülinapomra (most volt 25.én :D) katam egy logitech dual action padot, 2 analóg karral, de sokkal rosszabbakat driftelek mint eddig billel, tipp? ;)

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#27002) VinoRosso válasza Dryman (#26991) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már elég régóta küszködik a dologgal, és az orvosok javasolták neki ezt is többek között, meg szedett gyógyszereket is, csak feltétlezni tudom, hogy jól diagnosztizálták, mivel én nem vagyok orvos, én nem is ismerem a konkrét kórképet. Azt tudom, hogy mit csinál, vagyis azt amit ő elmondott ebből, hogy mire panaszkodott, mit ehet mit nem, stb..ultrahangot pl ő nem kapott, mert szerintem túl nagy volt a kő, meg műtütték, és lehet azért is nem tudom.

Coyot/Flow:

"a vízhajtótól sem izzadsz csak sokat jársz fére"

Egyébként én akkor szoktam hársfateát inni, amikor megfázással küzködök, ez segíteni szokott abban, hogy kiizzadjam a betegséget, egy pohártól is izzadsz, kettőtől meg már eléggé(ezért is mondtam az értetlenkedő kollégának, hogy igyon meg belőle fél litert lefekvés előtt ;] ), én egy nap 2-3 L is megiszom betegség esetén, ez másnapra már rendberak szinte teljesen.

(#27003) VinoRosso válasza Coyot (#26990) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

próbáld ki, nem izzadsz ki annyit, hogy kiszáradj, mivel az izzadás jóval lasabb kiválasztás, sőt, reggel még inkább toporogni fogsz a budi előt, és meglátod hogy hanyadrészét izzadtad ki annak amit megittál. A kiszáradás egyébként sem attól függ, hogy mennyit iszol, hanem attól hogy mit. Ha a szervezeted megtartja az ozzmózis egyensúlyát, akkor ihatsz akármennyi folyadékot, nem fogsz kiszárani, viszont elég egy két miligram atropin is, és a homokot fogod rágni, akármennyi vizet iszol. Talán az alkoholt érthetőbb példa, mert azzal egy buli alkalmával viszonylag folyamtosan viszel be vizet, és folymatosan jön kifele is, ennek ellenére kiszáradsz. Akinek veseköve van, annak meg napi 2-3L folyadékot be kell vinnie, ennyit természetesen nem lehet egyszerre, meg nem is kell, a lényeg, hogy folymatos legyen a folyadék bevitel. Szerintem ezért van az is, hogy este igyon lefekvés előtt, mert ott akkor 8-10 óráig nem visz be folyadékot, tegyük fel nem iszik, akkor abból lenne mondjuk 12-14 is, akkor meg a hipotézised szerint méginkább kiszáradna.

(#27004) Flow válasza VinoRosso (#27002) üzenetére

Flow
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Persze, mert az alkohol vízhajtó hatású. :U

Ha beteg a ember, sok folyadékra van szükség. Te mégis vízhajtót iszol... Ez a kettő szerintem üti egymást. Biztos vannak a hársfateának+több liter forró itókának pozitív élettani hatásai, nem vitatom, csak ez így fura...

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#27005) helkis

helkis
(PH! addikt)

nem is kell egyetemre járnom, elég ha naponta beleolvasok a győrkörnyékibe! :DDD

flow - a bevitt vizet is azért viszed be, hogy a méregtelenítés során kijöjjön a getha a szervezetedből, ő csak fel akarja gyorsítani ezt, ha jól értem ;)

jéé - most nézem enyém volt a 27000.hsz! :))

[ Szerkesztve ]

(#27006) Flow válasza helkis (#27005) üzenetére

Flow
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez így igaz, de az influenzának, a megfázásnak és társaiknak van egy olyan kellemetlen "mellékhatása", hogy kiszárad az ember, ezért kell többet inni. Ezért furcsállottam, hogy nem elég, hogy kiszárad a test, még vízhajtót is nyomat rá az ember... De mondom, ez csak józan paraszti ész, csak kérdezek, nem kötekszem.

(#27007) helkis válasza Flow (#27006) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

én úgy értelmeztem, hogy nem helyette issza hanem mellette, vagy magában a teával visz be mellé több folyadékot, ami hamarabb elhagyja, mintha csak sima vizet inna.. :D
én sem kötekedésből írtam, csak már megint mindenkinek igaza van aztán, még hol van este? :DDD

(#27008) alibabo válasza Barthezz2 (#26999) üzenetére

alibabo
(fanatikus tag)

Elővételben (pl. újságárus) 210 Ft. A sofőrnél ha jól emlékszem 240.

mod: a sofőrnél 275.

[ Szerkesztve ]

A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester

(#27009) Barthezz2 válasza alibabo (#27008) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

kösz :R

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#27010) Dorien válasza VinoRosso (#26988) üzenetére

Dorien
(senior tag)

Egyetek sok retket (hónapos/fekete/jégcsap), az jó vesekő, epekő ellen is.

Wherever you go - go with all your heart.

(#27011) VinoRosso válasza Flow (#27004) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vízhatjó, csak egy kicsit máshogy, mert az alkohol közvetlenül a sejtekből vonja el a vizet, ezért dehidratál, a hársfa hatóanyaga pedig a kiválasztást serkenti. Ezért ettől izzadsz is, míg a szesztől csak wcre jársz, +kiszáírt, míg a hársa tea nem.

Hársfa tea az egyik legjobb cucc megfázásra[link], azért kell, hogy kiizzadd a betegséget, emelett még egy kis fájdalomcsillapító hatása is van. De ha jól emlékszem pár napja Balinov írt szintén valami izzasztó gyógyszeres kombót, az elv tehát nem hülyeség, ettől jobb lesz nem pedig rosszabb. De nem hiszem, hogy te ne lettél volna beteg, és akkor ne tömtek volna ilyen cuccokkal, szóval elvileg tapasztalatból ismerned kéne. :U

(#27012) Balinov válasza VinoRosso (#27011) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ugyugy, az a koktel is epp erre hajaz, de regebben a megfazaskor, influenzakor sem a poen kedveert szedettek velunk a Kalmopirint. Jol kiizzadsz, kiurul a szervezetbol a mereganyag, vele a gebola egy resze is,igy talan a szervezet konnyebben veszi fel a harcot a megfazassal.

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#27013) Dorien

Dorien
(senior tag)

Képrejtvény! :C

(#27014) danilla válasza Dorien (#27013) üzenetére

danilla
(őstag)

:D Kiszel Tünde sokkos állapotban :D

Kiszelt Ün de sok kos áll a potban

[ Szerkesztve ]

XBL/WP7: daniLLa HUN

(#27015) Flow válasza VinoRosso (#27011) üzenetére

Flow
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát tapasztalatból nem ismerem. Én azért csínján fogok bánni ezentúl is a vízhajtó cuccokkal, ha beteg vagyok, de biztos jó hatással vannak...

(#27016) Szuperboci válasza danilla (#27014) üzenetére

Szuperboci
(senior tag)

loool :D:D

Silent World...Just once pls....

(#27017) danilla válasza Szuperboci (#27016) üzenetére

danilla
(őstag)

:C Magamtól nem jöttem volna rá... :U

[ Szerkesztve ]

XBL/WP7: daniLLa HUN

(#27018) knifemaster

knifemaster
(fanatikus tag)

Egyetek hagymát az vízhajtó , rostot is ad,büdös is ,mi kell még?

Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt....

(#27019) sagesz93

sagesz93
(PH! addikt)

Szép napot Győriek!
Lenne egy eladó LG KF750 ( secret ) dobozban kb.: 1év 9hó garival. Akit érdekel a többit pü-ben!!!
Jó hogy van egy ilyen topik is :)

(#27020) VinoRosso válasza Flow (#27015) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mért soha nem itattak veled teát kiskorodba mikor beteg voltál :F

(#27021) Coyot válasza knifemaster (#27018) üzenetére

Coyot
(őstag)

Egyetek pizzát, hamár én nem ehetek, nah az nem vízhajtó :))

Jáájjj

(#27022) VinoRosso válasza Coyot (#27021) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:K van ilyen fogyis tea is ám :DDD

más: Nem tud valaki Győrben egy olyan embert(csőszerelő) aki rá tud gyógyítani(forrasztani) egy 1/4es gyorscsatit egy 8as rézcsőre?

[ Szerkesztve ]

(#27023) Coyot válasza VinoRosso (#27022) üzenetére

Coyot
(őstag)

zöld tea többek közt igen jóféle :K , tolom is nagymennyiségbe, csak már annyi bennem a koffein, hogy asse tudom hol vagyok:DD

Jáájjj

(#27024) VinoRosso válasza Coyot (#27023) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

van ilyen pannonhalmis is asszem, abban gyógynövények vannak

ja jól emlékeztem, itt is ván é[link]

[ Szerkesztve ]

(#27025) Coyot válasza VinoRosso (#27024) üzenetére

Coyot
(őstag)

muta:D

nyah majd meglesem a összetevőjit ha találok valahol egy próbát megér, monnyuk annyi tápkeget használok így is h tele van vele a szoba, ha nemd rága jöhet ez is :))

[ Szerkesztve ]

Jáájjj

(#27026) VinoRosso válasza VinoRosso (#27024) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

néda, van ilyen vesetisztitó is, vajon mi lehet benne[link] :B

(#27027) Flow válasza VinoRosso (#27020) üzenetére

Flow
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De.

(#27028) stop válasza VinoRosso (#27022) üzenetére

stop
(senior tag)

ha minden passzol akkor tudok segíteni valamikor rézcsőügyileg neked.
(mit kell hogy kibírjon?)

"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.

(#27029) stop válasza VinoRosso (#27026) üzenetére

stop
(senior tag)

vesetisztító, csak természetes anyagokat tartalmaz
és több márkanév alatt is kapható :D

"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.

(#27030) Dorien

Dorien
(senior tag)

Jee, megvan az első Starcraft győzelmem Europe szerveren, miután 3 koreai elpicsázott. :))
A Zerg dögök a legjobbak. :)

(#27031) alibabo válasza VinoRosso (#27022) üzenetére

alibabo
(fanatikus tag)

Ha nem találsz senkit, akkor megkérdezhetem nálunk a cégnél a tmk-ás bandát.

A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester

(#27032) Thunder78 válasza Dorien (#27030) üzenetére

Thunder78
(őstag)

De régen játszottam Startcraft-tal ... mondjuk nekem a Protos volt a kedvenc fajom, de a Terran-okkal is jól boldogultam ... a dögökkel viszont nem nagyon ment nekem sohasem.

(69082) ''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!'' - by Knife www.sx4forum.hu

(#27033) VinoRosso válasza stop (#27028) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

súly nem lesz rajta csak nyomás. A lényeg, hogy ne eresszen semmiképpen, és azért tartson valamennyire, mert lehet, hogy forgatni kell a könyékcsatlakozót, az meg nem mozog olyan könnyen, szóval ha egy kis erő hat rá ne törjön le. Kalapáccsal nem fogom verni, és tésztahíd építő versenyre se megyek vele. Megoldható? ha igen mikor és mennyi az ára?

(#27034) Dorien válasza Thunder78 (#27032) üzenetére

Dorien
(senior tag)

Én is a protoss-t ismerem a legjobban, de a terran tank+akna+turret kombó ellen sokszor esélye sincs. Zerggel meg nagyon könnyű játszani, csak támadni és termelni kell folyamatosan. Sok hatchery kell és pillanatok alatt kikelnek a lárvákból a seregek. :)

[ Szerkesztve ]

(#27035) knifemaster válasza VinoRosso (#27033) üzenetére

knifemaster
(fanatikus tag)

Egyszerűbb lenne ha behajtogatnád előbb a csövet,meg beállítanád a csatit,aztán a végén forrasztani.

(#27036) VinoRosso válasza knifemaster (#27035) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezt nem lehet hajtogatni. A cső 3cm hosszú, és 1 centit le kell belőle vágni , valamint van tőle fél centire egy másik cső, amit viszont nem kéne bántani sehogyse, mert akkor kifolyna a radiból a víz.

(#27037) knifemaster válasza VinoRosso (#27036) üzenetére

knifemaster
(fanatikus tag)

Jaaa.komolyabb hosszra gondoltam,nem csonkdarabra .

(#27038) Jazzos

Jazzos
(őstag)

Alufelnivel bizniszel valaki? Kéne egy garnitúra :))

- www.tands.hu -

(#27039) DelArco

DelArco
(senior tag)

hm angol Wells Banana sört ne igyatok megfázásra valahogy nem tesz jót neki azt kellett észrevennem ma reggel! :D

ja és Pot Gelt Napt! :))

Youth hides the key to salvation

(#27040) helkis válasza Jazzos (#27038) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

hány lyukú? osztókör? ET? coll? nyári/téli gumival, nélküle? stb.. :D

(#27041) Jazzos válasza helkis (#27040) üzenetére

Jazzos
(őstag)

R16 5x100 ET45, felni kell

- www.tands.hu -

(#27042) cOxeR válasza Jazzos (#27041) üzenetére

cOxeR
(PH! addikt)

Ez érdekel engem is!
8 db lemezfelnit (4 db téli, 4 db nyári gumival szerelve) elcserélek 1 garnitúra 15" nyárira...
Ezt meg lehet valahol valósítani? :)

http://www.flickriver.com/photos/nemethz/

(#27043) helkis válasza Jazzos (#27041) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

sajna csak 4X100-asom van R16 ET38 opelre való .. toyo-ra kell? ;) mennyid van rá?

(#27044) Jazzos válasza helkis (#27043) üzenetére

Jazzos
(őstag)

Toyotára kellene, olcsónál kicsit olcsóbban kellene. :D Mindenképp netes ár alatt, mert onnan bármikor lenne. :D

- www.tands.hu -

(#27045) helkis válasza Jazzos (#27044) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

ha engem kérdezel, ne vegyél idegentől ilyesmit csak ismerőstől, aminek tudod az előéletét (akár egy kicsivel drágábban :D), vagy újat, vagy nyerhtsz egy végtelen bérletet a görgőshöz, stb.. én anno ezért döntöttem az új mellett,
egyébként a 15"-osak sokkal olcsóbban a 16-osnál, nem lenne elég? a gumi is olcsóbb rá ;) majdnem fél ára van használtban is az 1"-al kisebbnek..

(#27046) Jazzos válasza helkis (#27045) üzenetére

Jazzos
(őstag)

Van gumim 16"-ra, meg nem is akarok csóróskodni vele. A kérdés max. az lehetett volna, hogy 16" vagy 17". ;]

- www.tands.hu -

(#27047) helkis válasza Jazzos (#27046) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

a 17 jól néz ki, de magyar utakon használhatatlanok, az ilyen alessio meg noname-ek hamar szétnyomják magukat, főleg hogy ahhoz már még peresebb gumikell..
a 16 az optimális, nekem 195/50-es van rajta, így mutat is, meg nem esnek ki a kinderek az űlésből.. ;)

(#27048) Coyot válasza Jazzos (#27046) üzenetére

Coyot
(őstag)

miért nem egyből 19" es kell? aki ilyen millárdokat hozó boltba feszít minden nap, nehogy már 19" alá adja :DD

Jáájjj

(#27049) Jazzos válasza Coyot (#27048) üzenetére

Jazzos
(őstag)

19"-os wide, mi? :DD

- www.tands.hu -

(#27050) cortez25 válasza helkis (#27045) üzenetére

cortez25
(senior tag)

Anno én is a 15" mellett döntöttem,pont a gumi és a felni ár miatt. Na meg nem mindennap dugnak az ember orra alá 4 db BBS felnit,hogy vidd el occsóért... :D

Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.