3 új: [link] ; [link] ; [link]
Érd privi vagy telefon
[ Szerkesztve ]

Jah, van ilyen, de nekem már a 28.XX-es idő is szép, eddig 29:20 volt a personal best. Persze a verseny az más, ott sokkal jobban fel van spanolva az ember. Egyébként is lassított a forgalom baxxákmeg. 
Jövőre irány 27 eleje. 
- www.tands.hu -
mindenesetre szep teljesitmeny, ezt el kell ismerni.
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
Sziasztok!
Kodak ZD710eshez keresnék lencsevédőt és úgymond a "nyakba akasztható" részt is.
Tudtok ilyen boltot valahol Győrbe?
Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

Jah, hobbihoz képest szép. Nagyobb versenyeken talán a középmezőnyben tudnék ellavírozni, de nekem ennyi elég. T. Gergő barátomat tuti hogy az életben nem érem utol, de ő egy másik állatfajta. Napi 4 óra edzés hóban, sárban, hétvégén, sötétben. Is. 
- www.tands.hu -
akkor o fanatikus.meg idomilliomos. 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Ez nem ide tartozik, de valaki szemléltetné Nekem:
Egy kisterepjáró durrdefektje miatt hármas karambol volt kedden a 85-ös főúton Győr térségében. A rábapatonai elágazónál az autó jobb hátsó kereke kidurrant, és a mögötte haladó autó nekiütközött a defekt miatt billegő kocsinak. Az ütközés következtében a kisterepjáró megpördült, átvágódott az út másik oldalára és egy szemben közlekedő autónak ütközött. Személyi sérülés nem történt. A baleset körülményeit a rendőrség műszaki szakértő bevonásával vizsgálja.
Mivan???? Azért ütközött Neki, mert a defekt miatt billegett az előtte haladó autó? 
--(bill-bill)--- ------------ nem billegő autó hátul
[ Szerkesztve ]
http://www.flickriver.com/photos/nemethz/
szerintem itt a kulcsszo a kovetesi tavolsag lesz.

Szerintem is, csak erről nem szól a fáma a cikkben. ;)
http://www.flickriver.com/photos/nemethz/

Vagy az alvás, bambulás, telefonálás, barátnő izgatása. 
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

Nekem volt anno egy hasonló szitum vagy 8 éve, még az 1300-as Daciánkkal a Kossuth hídon, ott rongyoltam bele Skoda Fabia hátuljába. Épp előzni akartam, amikor befékeztek állóra a híd tetején, a jobb elejével kaptam el a bal hátulját. A Daciának ki kellett egyenesíteni a lőkösét, a Skoda hátulja csúnyán összetört 
Engem is a követési távolság be nem tartása miatt meszeltek el, hiába magyaráztam, hogy a híd tetején indok nélkül megálló sor miatt kaptam el a Skoda fenekét. I.J.
[ Szerkesztve ]
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

Köszönöm. 
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

Milyen brinyóval nyomtad? Van fent rólad kép?
- www.tands.hu -
Kérdés:
TV2 ad már digitálisan? Pozsonyban szeretném nézni s szeretnék venni rá TV kártáyt notebookra....mit ajánlotok?
JAh s 300W-s táp eladóóóóóóóóóó

Mármint a földi digitálisra gondolsz ? Adni adja , de amíg Győr nem sugároz addig Pozsonyban biztos nem tudod nézni.
Amúgy valamilyen Leadtek - et ajánlok.
[ Szerkesztve ]
"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

Tudtommal nem. Mindenképpen hibridet vegyél, jó vétel egy Avermedia Volar HX pl, bár nem óccó, nálam 18k-ért szokott lenni. MSI felejtős, többi normális drága.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
igy van, Leadtek, Terratec, Avermedia, a tobbit nagy ivben keruld el ftc

A WinFast PalmTop DTV200 H - t 14 ezerért adják kb. , de ha csak a földi digitális a cél akkor a
Leadtek WinFast DTV Dongle is megteszi 6-7 ezerért.
Azt írják december 1 - től lesz győri sugárzás.
[ Szerkesztve ]
"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

Köszönöm a megerősítést. Vagy, ha nem akarsz már analód adással bajlódni, van egy "beragadt" Avermedia Volar Black HD-m, 2 év garanciával, 9500-ért
Ez csak digitális. Akkora mint egy nagyobbacska toll 

A Kossuth híd az a Révfalusi. Két szűk sáv, sűrű bicikliforgalommal, jó nagy púppal.
Azon mégis mit akartál előzni? 
Wherever you go - go with all your heart.

Rajtszámod?
http://Flickr.com/T4KI

Bocs, hogy belevaú, de mi a fenét akarsz nézni azon a szenny adón?!
Ráadásul még pénzedbe is kerülne...
http://Flickr.com/T4KI

Hali!
Valaki tudja hol lehet venni overállt, vagy olyat ami autósporthoz is jó?
X360 flash Győrben
(#32024) Dorien válasza stairmaster (#32023) üzenetére

Tipp: A Rónay utcában, pont a Hédervári úti kereszteződésnél van egy kis overáll bolt.
Amit a többin? ncis, dr.house sorozatok rulez.... s még mindig jobb mint m2 illetve stv -k
S köszönet mindenkiek a válaszért....de sztem nem éri meg egy probadarabot be kell hogy szerezzek mivel elég messsze vagyok a hatartol
[ Szerkesztve ]
ezekhez minek tv, ott a www.eztv.it, friss, ropogos, public.
nincs ott netem s nem is akarok ...a sulison meg nem lehet....
Jah valakinek SG összes része magyarul? illtve ami nics meg angolul? Atlantis is
[ Szerkesztve ]

B'Twinnel küzdöttem, tán majd kép is lesz.
Szervezés hogy tetszett?
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

Jó estét Urak
Na most nem eladni szeretnék inkább CSAK ADNI.
Lenne nálam egy P2-es kis gépezet
Abit lap , 400mhz slotos cerka proci , 3x64mb sd ram , Asus cd olvasó ,300w-os ATX táp ,
Sound blaster hangkártya, valami vinyó , jó állapotban lévő fehér házikóban.
HA ISMERTEK VALAKIT AKI IGAZÁN RÁSZORULNA EGY ILYEN KIS GÉPRE
TANULNI,-ISMERKEDNI A SZÁMÍTÓGÉPPEL.
SZIVESEN NEKIAJÁNDÉKOZNÁM .
-------------------W.O.T.----------------------

na örülök ha ilyet is látok!
Word of TandS

Upp,a korrekt ajándékozónak!
ha nem menne el,hozzám bedobhatod,
,és még fizetned sem kell! 
Megbízhatóságom:http://href.hu/x/gt86 *** Eladó cuccaim:http://href.hu/x/gt83

Tudom nálad is van helye a gépeknek és ingyen átvennéd

Nincs szivem szétbontani így egyben hátha valaki hasznát venné 
Miért nem adod le valami szeretetszolgálat féleségnek?
Mert akkor az nem megy olyan embernek akinek szüksége lenne rá

Ismerek olyan számtech boltot, amelyik jobban tenné, ha kerékpár alkatrészekkel foglalkozna... 
0,0

Ez minek kell?
A Tibormajor az Ipari Parkban van. Az utolsó (4.) leágazásnál kell bemenni aztán ott vannak pl. az AquaComet (sárga-kék) meg a Mantler (kék-fehér) épületei.
Ne a piros karikát nézd. 
hat,ezt en sem ertem,de majd elmagyarazzatok, hogy miert baj.
joreggelt egyebkent!
Imádom az órarend akciókat.......már most nem passzol

Én a négysávosról beszélek, ami a 14-es út, és Bácsa felé (is) visz. Nem az a Kossuth? 

Az eredménylista lassúságán kívül minden nagyon jó volt, sztem ez 2. versenyhez képest tiszteletreméltó. De jövőre gyilkolok, ha nem lesz 1-2 órán belül fullos lista. ![;]](/dl/s/v1.gif)
- www.tands.hu -

www.felajanlasok.hu
- www.tands.hu -
Lészen egy eladó kisgépecske ha minden jól megy. Misi alaplap, 2,8Ghz Cerka proci, 512ddr, 40GB vagy 80GB (ma kapom meg még nem tudom melyik
) hdd, dvd olvasó, Gef2 Mx400/64M, 1xű házikó... kinek mit ér meg?
Sokat vásárolsz? Sokat autózol? Szeretnél a vásárlásaid után pontok helyett pénzt gyűjteni? Írj rám és csak jól járhatsz!

Ez Így igaz

Felajanlasok.hu? MEgnézem én is, mert egy hasonló p2-es 450-es gépem lenne nekem is, és szintén sajnálnám... hátha jó lesz vkinek 
Sokat vásárolsz? Sokat autózol? Szeretnél a vásárlásaid után pontok helyett pénzt gyűjteni? Írj rám és csak jól járhatsz!
Jamba kollega: mégsem 6-ra érek oda, mert megyek alkatrészért, de beugrom hazafele. Az s478-as cucc sem fog kelleni, mert találtam egyet otthon 

Itt talán nagyobb a forgalom: [link]. 

Ez ugyanaz, csak én lusta voltam megkeresni a topikját. 
- www.tands.hu -