Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Psytróger

    tag

    Rosszul linkeltem (a témát, és nem a hszt.-t), + nagyon úgy néz ki, hogy ebbe a topicba való a kérdés, szóval beszúrom ha nem gond, tehát:

    Sziasztok!
    Elég komoly szívinfarktus kerülgetett az előbb... Kapcsoltam be a gépem, és amikor rögtön az elején kiírja, hogy Memory testing, Memory runs at dual channel, fogta magát, és kikapcsolt. Ekkor fogtam magam, lelőttem a tápot pár másodpercre, és újra bekapcsoltam a gépet... Az az érdekes, hogy ilyenkor Gigabyte lap lévén azt kellene csinálnia, hogy ahogy bekapcsolom utána leáll, és újra indul... De nem, most leállás nélkül egyből indulni próbált... Ment is tovább a boot, jött az XP betöltős csíkozás, ami után megint lefagyott... Megint táp kikapcs-bekapcs,windows Knight Rider után azonban újra fagyni látszott... Ekkor vettem észre, hogy be van dugva haverom USB-s, pendriveként használt zenelejátszója. Amint kihúztam, már indult is a gép, azóta nyomtam egy restartot, és megint gond nélkül ment... Szerintetek mi lehet ez? Lehet hogy a zenelejátszó kavart be? Előre is köszi!
    szerk.: Kipróbáltam a táp kikapcsolást, és a szokásos Gigabyte-os ventri-felpörgés-újraindulás dolog megint nem jelentkezik - a gép egyből indul visszakapcs után... Ez érthetetlen...

    Update:
    Most nézem, hogy a bios is visszaállt alapra, eddig húzva volt a procim, most meg alap órajelen megy... Ez mennyire normális, hogy mindenféle reset meg elemkivétel nélkül visszaáll? Azóta belenéztem a BIOSba, és nem felejtette el a régi beállításokat, csak a tuning részben átállítódott a bios, hogy ne a manuális beállításokat, hanem a gyárit használja... Visszatettem a tuning beállításokra, amivel be is bootolt a gép, azonban a memória időzítése nem a régi, pedig én nem állítgattam semmit... valószínű az előző hiba okozta az átállást... Tehát most a köv. változás történt:
    [IMG]http://i704.photobucket.com/albums/ww46/Rataccess/etc/valami-1.jpg[/IMG]

    Ez vajon mitől lehet szerintetek? A memóriával van a gond, vagy az alaplappal?

    >> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<

Új hozzászólás Aktív témák