Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#651) xbombs

xbombs
(lelkes újonc)

kéne 1 jó lap és meglenne a 100%oc de ezzzel a lappal csak 3.5megy eddig de sztem max 3.7 :O

(#652) krammerka válasza xbombs (#651) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

ha annyit megy "csak" tedd össze a két kezed,a seggedet meg a földhöz.........................

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#653) xbombs válasza krammerka (#652) üzenetére

xbombs
(lelkes újonc)

hehe :C

(#654) xbombs

xbombs
(lelkes újonc)

hát azért csak mert nekem a cél a 4ghz ! léggel ;]

(#655) krammerka válasza xbombs (#654) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

nézzél be a táblázatba :K
Nem sok embernek sikerült..............még nekem se,pedig..................... :B :DDD

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#656) xbombs válasza krammerka (#655) üzenetére

xbombs
(lelkes újonc)

csak 1lap kell és szvsz meglenne ;)

(#657) No-kia válasza tsigalko87 (#650) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

persze én sem akarok, csak összehasonlítás képpen, báár én a helyében nem vettem volna meg, de nem halgatott rám

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#658) krammerka válasza xbombs (#656) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

nézd meg ezzel mit tud

(#659) krammerka válasza xbombs (#656) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

A jelenlegi 3GHz amit megy a procid,azt szinte kivétel nélkül megy mindegyik 2180-as.
Lehet hogy feleslegesen vennél másik deszkát.A 4GHz elérése,szinte csak egy barátom nevéhez fűződik,de a nevét nem mondom meg :P (Lipi :DDD )

[ Szerkesztve ]

(#660) lipi67 válasza kulerr (#648) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Most miért hülyéskedtek? :U FSB-Droop..Uhh! :Y

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#661) kulerr válasza lipi67 (#660) üzenetére

kulerr
(őstag)

:DDD :C Udvariasan sőt bocsánatot kérve mondtam h nincs FSB drop, csak nem vitatkozok ezen, mert nem volt kedvem hozzá...hát akkor legyen, a szömörcéjét nehogymár azon múljon :DD
A rendes 2xxx-esbe kitárgyaltuk már...

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#662) lipi67 válasza xbombs (#656) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Nagyon optimista vagy.A 3GHz-es 24/7-es..valóban bíztató.bíztató mert 1,224-en megy..Csak egy Orthos?Én igy csináltam volna 3,4GHz-et ezen a feszen:) :B
A P5B jó lap!Ha egy szuper(szerinted)lappal 4GHz-et akarsz,akkor ezzel is tudnia kell 3,8GHz-et.Egyelőre még nem mutattál olyat,sőt sajna semmit se..Elsőre kérünk szépen egy 3,4GHz-et Orthos stabilan.(Ezt 1,4V -onhoznia kell,s van ReményHa nem hozza...A 4GHz álom,s az is marad! :K

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#663) lipi67 válasza kulerr (#661) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Holnap is talizhatunk,én már ott leszek!!!
Milyen bölcs lettél!

Láttad,meghúztam kicsit a Reapereket![link]

[ Szerkesztve ]

(#664) kulerr válasza lipi67 (#663) üzenetére

kulerr
(őstag)

Ááááááááá, csak megfontolt...meg minek vitázzak? Meg írtam is h jó ez az ABIT mert +-ba droppol...mi kell még? :DD
Holnap nem jó mert mennem kell a Balcsira, és csak este jövök haza valamikor, de a hétfő jó lesz 5 után... :R

Aha nem semmi 1200Mhz :R . Mennyi kellett nekik?
És te láttad a 4465Mhz-es eredményt?

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#665) lipi67 válasza kulerr (#664) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Láttam!Szép!!! :R
Te!Milyen 1200?Az 1320!!!! :K

(#666) kulerr válasza lipi67 (#665) üzenetére

kulerr
(őstag)

basszus nekem késő van ám már csak a 600-at láttam a 60-at már nem :B Az megaztán pláne qrva szép...de mennyit adtál nekik ha publikus...

[ Szerkesztve ]

(#667) lipi67 válasza kulerr (#666) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

2,3V (specifikáló szerint is 2,1-2,3V)
Valóban s 7:30kor mén a gőzös Szhelyre.(5:45-kor a busz..)
lassan aluszok egy kicsit:)

(#668) kulerr válasza lipi67 (#667) üzenetére

kulerr
(őstag)

gyere csak! megyek én is aludni joccakát :R

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#669) lipi67 válasza kulerr (#668) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ok!Hétfőn keress!!!Jó éjt!!!

(#670) xbombs

xbombs
(lelkes újonc)

helo mindenkinek
sajnos rájöttem elég nagyot vdroppol a lapom pontosan 0,0975-t majdnem 0,1 :O
de azért minden rosszba van egy kis jó is! [80% OC] :P
ha nem droppolna ennyit akkor szerintem meglenne a 100% csak nemtudom kicsit félek moddolni a lapot
szerintetek?

[ Szerkesztve ]

(#671) krammerka válasza xbombs (#670) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

az a 4GHz nem a lapod droppolásán fog múlni
Olvasd vissza Lipi barátom #662-es hsz-t

E2180/1,5V Orthos stabilan,nézd meg,ebből kiindulhatsz :K (ez a sajátom :B )

[ Szerkesztve ]

(#672) tsigalko87 válasza xbombs (#670) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

0.1et dropol a P35-DS3 is... sajnos.. ez van... 1.6rol leesik 1.512re... quad alatt meg 1.475röl leesett 1.35re pedig nagyon jo kis lap..

szerk.: Ezt tedd stabillá... ennyin elindul elég sok.. csak tudja e stabilan..?

[ Szerkesztve ]

(#673) tsigalko87

tsigalko87
(őstag)

(#674) krammerka válasza tsigalko87 (#673) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

ezaz :C ,jó lesz az,viszont...............
Memória beállítás hiányzik a képről :U

(#675) tsigalko87 válasza krammerka (#674) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

5-5-5-15 és 950Mhz mégeccer nem futtatom le.. ha nem gond...:)

(#676) lipi67 válasza tsigalko87 (#673) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Szép!!!
Ez az én procim?Légyszi ne égesd már el holnapig.. :D
2-3 évet ki kell majd bírnia Szhelyen!

xbombs: Mivel elég magas a VID-ed,a feszt bírni fogja,s elméletileg nem lesz nagyon melegedős.Légyszi egy 1,4V-os Orthost nyomj már vele!!!!

[ Szerkesztve ]

(#677) tsigalko87 válasza lipi67 (#676) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Te procid és lapod meg coolered is..:) Csak találomra belöttem 400 alá h kerek legyen ennyi lett.. biztos menne jobban is de felfelé dropol 1.475 lett belőve biosba...

(#678) xbombs

xbombs
(lelkes újonc)

napot!
csak 1 napig távol voltam
akkor mien teszt kéne?
mien fesz ,fsb, stb... :F
hát igen a proci nem melegedős de vmiért 45 fokos idle ben 3ghz en 1.275 v on tx2 vel :S

[ Szerkesztve ]

(#679) lipi67 válasza xbombs (#678) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Adj neki biosban olyan feszt,hogy mikor feláll a rendszer,s orthos-szal terheled a cpuz 1,4V-ot mutasson.S itt nézd meg,hogy s ffts-n,7-9 es prioritással mennyi az az órajel,amin orthostabil.
Ebből már lehet következtetni,hogy mennyit tud(hat)a procid.[link]

Ha táblázatba akarod az eredményt,akkor:[link]pl.az 1es opcióhoz ilyen kellene,de MINDEN paraméter PONTOSAN meg van adva,MINDEN opcióhoz(feltételek)

[ Szerkesztve ]

(#680) tsigalko87

tsigalko87
(őstag)

Pécsen van már az új procim.. :C Q745.. FPO.. meglássuk.. 1.8Val kezdem... lapom meg coolerem még pesten..:(

(#681) tsigalko87

tsigalko87
(őstag)

ASUS P5Kra mit mondtok.. jó az valamire..??

(#682) lipi67 válasza tsigalko87 (#681) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Valamire biztos jó..:)
Gigát vegyél abban az ársávban!(Én Abitot vennék..)

(#683) butcher eu

butcher eu
(senior tag)

sziasztok

a konfigom látható, mág annyit hozzá, hogy már van víz a procin. milyen beállításokat ajánlanátok nekem. mennyi fesz adható biztonságosan a procinak? mennyit lehet vagy egyáltalán kell e az NB-nek feszt emelni?

HP Compaq Presario CQ56-160SH HP Compaq Presario CQ56-110SH, xbox 360 elite, Samsung 32" LCD TV C530 Full HD, T-Mobile Pulse,Huawei IDEOS S7 Slim tablet

(#684) butcher eu válasza butcher eu (#683) üzenetére

butcher eu
(senior tag)

eddíg 4.2-t sikerült kihoznom a prociból, de úgy már nem volt stabil. 1.4 volton járt a proci 9x497fsb-n.

HP Compaq Presario CQ56-160SH HP Compaq Presario CQ56-110SH, xbox 360 elite, Samsung 32" LCD TV C530 Full HD, T-Mobile Pulse,Huawei IDEOS S7 Slim tablet

(#685) xbombs válasza lipi67 (#679) üzenetére

xbombs
(lelkes újonc)

1.4 volton 3.4 ghz en 9 es prioritással fffts-n kifagy egyböl :O :(

(#686) tsigalko87 válasza xbombs (#685) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Lehetnek a ramok is az oka vedd lazábbra.. meg adj még plusz feszt a procinak...

(#687) krammerka válasza xbombs (#685) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

na erről beszéltünk Lipivel.........................

tsigi: Lipi ki fogja hozni a maxot abból a 4300-as prociból tuti :C :C

[ Szerkesztve ]

(#688) krammerka válasza butcher eu (#683) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

ezért is jó ez a táblázat amin k van,itt ha körülnézel láthatod az adott beállításoknál használt feszeket,fsb-t stb.................

(#689) tsigalko87 válasza krammerka (#687) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

csak tudja hűteni...

(#690) krammerka válasza tsigalko87 (#689) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

ez a melegedősdi régóta gond a 4xxx szériával

(#691) lipi67 válasza butcher eu (#684) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

A konfigodban a 2000-ből arra következtetek,hogy 8x500-on nyomod,nálam ehez 1,265V-bios kell.
a 2x2 Giga ram miatt az nb-nek bátran kell 1,5-1,6V is akár!!!!
Nekem alapból 1,25V,de ha nyomom neki,akkor úgy 4,2GHz-ig 1,45V,felette kell még.5GHz-nél 1,65V-ot kapott,az sb meg 1,7V-ot..

(#692) lipi67 válasza xbombs (#685) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Mutass valami képet,kevés így az infó!!!Nem baj az ha kifagy,dógozni kell vele!!!
Ez valós 1,4V?
Ramokat ne vedd nagyon vissza,az se jó!!!Ha a procit keresed legyen az csudaram,akkor is 5-5-5-15!!!!a 900-ok,de adj azoknak is vagy 2,3v-ot..

Ja!Fel ne add! ;)

krammerka: Hali!!!Nem fogom húzni asszem.Illetve..Nincs rá lé.Ez Szombathelyre kell,a feleségemnek,meg a törpének játszani.Meg arra,h tudjam az elején tartani a kapcsolatot veletek(most p3 van)A funkciója az lesz,hogy ha majd meglesz minden alkatrész(egyelőre csak ennyi van belőle)kap egy 8600GT-t,és azt kell majd kihajtania.Ez kb szerintem úgy 2,6GHz környéke.

tsigalko : Mér?Azt mondtad,h nem melegedok:)

-Ha van benne fantázia..elcserélem a 8400-re és nyomatok vele vagy 4GHz-et:)
(az a szomorú..simán el is cserélném..)

[ Szerkesztve ]

(#693) krammerka válasza lipi67 (#691) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

mostanában tuning terén megint nagy a csend ......,nagy a tél,nagy a fagy, nagy a hó,nagy a nyó :)

(#694) lipi67 válasza krammerka (#693) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Azt hiszem a procim határaira értem.Most rohangálok ide-oda,szünet is van,gyerekek itthon.Kinyírnak ha kihűtom a kéglit...Amivel meg javítani tudnék..mindenhez nyitott ablakok kellenének..
MSI laphoz,tx2-höz nem sok reményt fűznék.Arra a célra tökéletes lesz,de másra..
Venni meg nem akarok semmit,ha bővül a család..nagyobb ház kellene.-ha netán :B összevesznék az asszonnyal..tuningolhatnék :)

-asszem nem veszíthetek:) -

(#695) krammerka válasza lipi67 (#694) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

értem,értem..........de azért csak megrángatod azt az msi-4300 kombót? :DDD

(#696) lipi67 válasza krammerka (#695) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Tudod jól,hogy meg hát.. :D
Ha más nem...Tsigalakó!!!Nincs meg az ócsó 2160-as????
Azt megvenném,s eljátszikáznának vele.Én meg otthon bebasznám a 8400 helyére a 4300-at. :K

[ Szerkesztve ]

(#697) xbombs

xbombs
(lelkes újonc)

valaki van?
na elkezdem a 3.5ghz stabilan projektet! :R
irok ha van valami

(#698) krammerka válasza xbombs (#697) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

hajrá :C :C

(#699) lipi67 válasza xbombs (#697) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hú de nem értelek!
3,4-en fagy,s 3,5-ön kezded???? :Y :Y :Y
Asszem lefekszek aludni:)
-Ráadásul,olyat csinálj már ami listás!!!Ha max OC akkor nem kell stabil(orthos)
Ha orthos,s tabil üzemi,akkor nem az órajel,hanem a fesz van megadva.Mit akarsz csinálni?????

Szurkolok :K ,csak tudnám mihez :U Hajrá!

[ Szerkesztve ]

(#700) xbombs

xbombs
(lelkes újonc)

na erre nemszámitottam...
3.5ghz 1.5 volt idle : 55 fok
5mp orthos után : 88 :U
asszem ujrapasztázás nem árt!
ugrott a projekt
azért kössz:D
minnyá linkelek képeket

na jó majd irok ha meglessz az ujrapasztázás addig csak ámuldozok az eredményeken meg nézek sok how to videot :P

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.