kéne 1 jó lap és meglenne a 100%oc de ezzzel a lappal csak 3.5megy eddig de sztem max 3.7 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
[Re:] Tévék mellé szánt kisméretű Bluetooth hangszóró a Panasonictól
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
[Re:] Bitfenix Prodigy – a valaha látott egyik legrugalmasabb Mini-ITX ház
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
xbombs
(lelkes újonc)
ha annyit megy "csak" tedd össze a két kezed,a seggedet meg a földhöz.........................
...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

xbombs
(lelkes újonc)
hehe 

xbombs
(lelkes újonc)
hát azért csak mert nekem a cél a 4ghz ! léggel ![;]](/dl/s/v1.gif)
nézzél be a táblázatba
Nem sok embernek sikerült..............még nekem se,pedig.....................

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

xbombs
(lelkes újonc)
csak 1lap kell és szvsz meglenne 
persze én sem akarok, csak összehasonlítás képpen, báár én a helyében nem vettem volna meg, de nem halgatott rám
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i
nézd meg ezzel mit tud
A jelenlegi 3GHz amit megy a procid,azt szinte kivétel nélkül megy mindegyik 2180-as.
Lehet hogy feleslegesen vennél másik deszkát.A 4GHz elérése,szinte csak egy barátom nevéhez fűződik,de a nevét nem mondom meg
(Lipi
)
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Most miért hülyéskedtek?
FSB-Droop..Uhh! 
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

kulerr
(őstag)
Udvariasan sőt bocsánatot kérve mondtam h nincs FSB drop, csak nem vitatkozok ezen, mert nem volt kedvem hozzá...hát akkor legyen, a szömörcéjét nehogymár azon múljon
A rendes 2xxx-esbe kitárgyaltuk már...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Nagyon optimista vagy.A 3GHz-es 24/7-es..valóban bíztató.bíztató mert 1,224-en megy..Csak egy Orthos?Én igy csináltam volna 3,4GHz-et ezen a feszen

A P5B jó lap!Ha egy szuper(szerinted)lappal 4GHz-et akarsz,akkor ezzel is tudnia kell 3,8GHz-et.Egyelőre még nem mutattál olyat,sőt sajna semmit se..Elsőre kérünk szépen egy 3,4GHz-et Orthos stabilan.(Ezt 1,4V -onhoznia kell,s van ReményHa nem hozza...A 4GHz álom,s az is marad! 
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

lipi67
(PH! nagyúr)
Holnap is talizhatunk,én már ott leszek!!!
Milyen bölcs lettél!
Láttad,meghúztam kicsit a Reapereket![link]
[ Szerkesztve ]

kulerr
(őstag)
Ááááááááá, csak megfontolt...meg minek vitázzak? Meg írtam is h jó ez az ABIT mert +-ba droppol...mi kell még?
Holnap nem jó mert mennem kell a Balcsira, és csak este jövök haza valamikor, de a hétfő jó lesz 5 után...
Aha nem semmi 1200Mhz
. Mennyi kellett nekik?
És te láttad a 4465Mhz-es eredményt?
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Láttam!Szép!!!
Te!Milyen 1200?Az 1320!!!! 

kulerr
(őstag)
basszus nekem késő van ám már csak a 600-at láttam a 60-at már nem
Az megaztán pláne qrva szép...de mennyit adtál nekik ha publikus...
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
2,3V (specifikáló szerint is 2,1-2,3V)
Valóban s 7:30kor mén a gőzös Szhelyre.(5:45-kor a busz..)
lassan aluszok egy kicsit

kulerr
(őstag)
gyere csak! megyek én is aludni joccakát
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Ok!Hétfőn keress!!!Jó éjt!!!

xbombs
(lelkes újonc)
helo mindenkinek
sajnos rájöttem elég nagyot vdroppol a lapom pontosan 0,0975-t majdnem 0,1
de azért minden rosszba van egy kis jó is! [80% OC] 
ha nem droppolna ennyit akkor szerintem meglenne a 100% csak nemtudom kicsit félek moddolni a lapot
szerintetek?
[ Szerkesztve ]
az a 4GHz nem a lapod droppolásán fog múlni
Olvasd vissza Lipi barátom #662-es hsz-t
E2180/1,5V Orthos stabilan,nézd meg,ebből kiindulhatsz
(ez a sajátom
)
[ Szerkesztve ]

tsigalko87
(őstag)
0.1et dropol a P35-DS3 is... sajnos.. ez van... 1.6rol leesik 1.512re... quad alatt meg 1.475röl leesett 1.35re pedig nagyon jo kis lap..
szerk.: Ezt tedd stabillá... ennyin elindul elég sok.. csak tudja e stabilan..?
[ Szerkesztve ]

tsigalko87
(őstag)
ezaz
,jó lesz az,viszont...............
Memória beállítás hiányzik a képről 

tsigalko87
(őstag)
5-5-5-15 és 950Mhz mégeccer nem futtatom le.. ha nem gond...

lipi67
(PH! nagyúr)
Szép!!!
Ez az én procim?Légyszi ne égesd már el holnapig..
2-3 évet ki kell majd bírnia Szhelyen!
xbombs: Mivel elég magas a VID-ed,a feszt bírni fogja,s elméletileg nem lesz nagyon melegedős.Légyszi egy 1,4V-os Orthost nyomj már vele!!!!
[ Szerkesztve ]

tsigalko87
(őstag)
Te procid és lapod meg coolered is..
Csak találomra belöttem 400 alá h kerek legyen ennyi lett.. biztos menne jobban is de felfelé dropol 1.475 lett belőve biosba...

xbombs
(lelkes újonc)
napot!
csak 1 napig távol voltam
akkor mien teszt kéne?
mien fesz ,fsb, stb... 
hát igen a proci nem melegedős de vmiért 45 fokos idle ben 3ghz en 1.275 v on tx2 vel :S
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Adj neki biosban olyan feszt,hogy mikor feláll a rendszer,s orthos-szal terheled a cpuz 1,4V-ot mutasson.S itt nézd meg,hogy s ffts-n,7-9 es prioritással mennyi az az órajel,amin orthostabil.
Ebből már lehet következtetni,hogy mennyit tud(hat)a procid.[link]
Ha táblázatba akarod az eredményt,akkor:[link]pl.az 1es opcióhoz ilyen kellene,de MINDEN paraméter PONTOSAN meg van adva,MINDEN opcióhoz(feltételek)
[ Szerkesztve ]

tsigalko87
(őstag)
Pécsen van már az új procim..
Q745.. FPO.. meglássuk.. 1.8Val kezdem... lapom meg coolerem még pesten..

tsigalko87
(őstag)
ASUS P5Kra mit mondtok.. jó az valamire..??

lipi67
(PH! nagyúr)
Valamire biztos jó..
Gigát vegyél abban az ársávban!(Én Abitot vennék..)

butcher eu
(senior tag)
sziasztok
a konfigom látható, mág annyit hozzá, hogy már van víz a procin. milyen beállításokat ajánlanátok nekem. mennyi fesz adható biztonságosan a procinak? mennyit lehet vagy egyáltalán kell e az NB-nek feszt emelni?
HP Compaq Presario CQ56-160SH HP Compaq Presario CQ56-110SH, xbox 360 elite, Samsung 32" LCD TV C530 Full HD, T-Mobile Pulse,Huawei IDEOS S7 Slim tablet
(#684) butcher eu válasza butcher eu (#683) üzenetére

butcher eu
(senior tag)
eddíg 4.2-t sikerült kihoznom a prociból, de úgy már nem volt stabil. 1.4 volton járt a proci 9x497fsb-n.
HP Compaq Presario CQ56-160SH HP Compaq Presario CQ56-110SH, xbox 360 elite, Samsung 32" LCD TV C530 Full HD, T-Mobile Pulse,Huawei IDEOS S7 Slim tablet

xbombs
(lelkes újonc)
1.4 volton 3.4 ghz en 9 es prioritással fffts-n kifagy egyböl

tsigalko87
(őstag)
Lehetnek a ramok is az oka vedd lazábbra.. meg adj még plusz feszt a procinak...
na erről beszéltünk Lipivel.........................
tsigi: Lipi ki fogja hozni a maxot abból a 4300-as prociból tuti

[ Szerkesztve ]
ezért is jó ez a táblázat amin k van,itt ha körülnézel láthatod az adott beállításoknál használt feszeket,fsb-t stb.................

tsigalko87
(őstag)
csak tudja hűteni...
ez a melegedősdi régóta gond a 4xxx szériával

lipi67
(PH! nagyúr)
A konfigodban a 2000-ből arra következtetek,hogy 8x500-on nyomod,nálam ehez 1,265V-bios kell.
a 2x2 Giga ram miatt az nb-nek bátran kell 1,5-1,6V is akár!!!!
Nekem alapból 1,25V,de ha nyomom neki,akkor úgy 4,2GHz-ig 1,45V,felette kell még.5GHz-nél 1,65V-ot kapott,az sb meg 1,7V-ot..

lipi67
(PH! nagyúr)
Mutass valami képet,kevés így az infó!!!Nem baj az ha kifagy,dógozni kell vele!!!
Ez valós 1,4V?
Ramokat ne vedd nagyon vissza,az se jó!!!Ha a procit keresed legyen az csudaram,akkor is 5-5-5-15!!!!a 900-ok,de adj azoknak is vagy 2,3v-ot..
Ja!Fel ne add! 
krammerka: Hali!!!Nem fogom húzni asszem.Illetve..Nincs rá lé.Ez Szombathelyre kell,a feleségemnek,meg a törpének játszani.Meg arra,h tudjam az elején tartani a kapcsolatot veletek(most p3 van)A funkciója az lesz,hogy ha majd meglesz minden alkatrész(egyelőre csak ennyi van belőle)kap egy 8600GT-t,és azt kell majd kihajtania.Ez kb szerintem úgy 2,6GHz környéke.
tsigalko : Mér?Azt mondtad,h nem melegedok
-Ha van benne fantázia..elcserélem a 8400-re és nyomatok vele vagy 4GHz-et
(az a szomorú..simán el is cserélném..)
[ Szerkesztve ]
mostanában tuning terén megint nagy a csend ......,nagy a tél,nagy a fagy, nagy a hó,nagy a nyó 

lipi67
(PH! nagyúr)
Azt hiszem a procim határaira értem.Most rohangálok ide-oda,szünet is van,gyerekek itthon.Kinyírnak ha kihűtom a kéglit...Amivel meg javítani tudnék..mindenhez nyitott ablakok kellenének..
MSI laphoz,tx2-höz nem sok reményt fűznék.Arra a célra tökéletes lesz,de másra..
Venni meg nem akarok semmit,ha bővül a család..nagyobb ház kellene.-ha netán
összevesznék az asszonnyal..tuningolhatnék 
-asszem nem veszíthetek
-
értem,értem..........de azért csak megrángatod azt az msi-4300 kombót? 

lipi67
(PH! nagyúr)
Tudod jól,hogy meg hát.. 
Ha más nem...Tsigalakó!!!Nincs meg az ócsó 2160-as????
Azt megvenném,s eljátszikáznának vele.Én meg otthon bebasznám a 8400 helyére a 4300-at. 
[ Szerkesztve ]

xbombs
(lelkes újonc)
valaki van?
na elkezdem a 3.5ghz stabilan projektet!
irok ha van valami
hajrá

lipi67
(PH! nagyúr)
Hú de nem értelek!
3,4-en fagy,s 3,5-ön kezded????
Asszem lefekszek aludni
-Ráadásul,olyat csinálj már ami listás!!!Ha max OC akkor nem kell stabil(orthos)
Ha orthos,s tabil üzemi,akkor nem az órajel,hanem a fesz van megadva.Mit akarsz csinálni?????
Szurkolok
,csak tudnám mihez
Hajrá!
[ Szerkesztve ]

xbombs
(lelkes újonc)
na erre nemszámitottam...
3.5ghz 1.5 volt idle : 55 fok
5mp orthos után : 88
asszem ujrapasztázás nem árt!
ugrott a projekt
azért kössz
minnyá linkelek képeket
na jó majd irok ha meglessz az ujrapasztázás addig csak ámuldozok az eredményeken meg nézek sok how to videot 
[ Szerkesztve ]