Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#351) tsigalko87 válasza krammerka (#349) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Legyen ez a max OC nem birják a ramok.. pedig 3.6 felett ment már ez a proci.. és csak a ram volt más...! 1000felett nem mennek a 800as kinmaxok még egyedül se...!

Durva hogy van egy szabad hétvégém végre tudok számítógépezni..:)

Különben nagyon utálom a gépeket mivel sok helyen alapon nem mennek stabilan...:) - munkahelyi ártalom..

(#352) tsigalko87 válasza krammerka (#349) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

javitás az FPO L62... lesz.. és a lap pedig G33M-S2 ha pontositanád...

Külön köszönet.. a kisbetüs nevemért igy szeretem..:) komolyan..

A masik pedig hogy az @ jelek és a webcim közé tennél szóközt könnyebb legyen Ctrl-Czni..:)

(#353) krammerka válasza tsigalko87 (#352) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

pontosítottam :K(nekem jobban tetszene a Csigalakó,ahogy azt Lipi barátom mondta) :DDD :DDD

Lipi: ha Bios=VID+Vdroop.ezt írjuk be 1-es opciónak,meg fogják érteni a jövőbeli kollegák?Hamar ki kell találnunk,mert már van eredmény bőven az 1-es rublikába :K

[ Szerkesztve ]

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#354) tsigalko87 válasza krammerka (#353) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

egy úr vagy.. :R

nevem sajnos nem módosítható.... :(

[ Szerkesztve ]

(#355) krammerka válasza tsigalko87 (#354) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

:R

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#356) lipi67 válasza krammerka (#353) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ezért gondoltam új opciónak. :K Igazad van,de le lehetne írni 1 sorban magyarázatként,hogy úgy állítsák be a biost,hogy terhelve a CpuZ a VID -et mutassa(+/-)0,01.

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#357) kulerr

kulerr
(őstag)

Megcsináltam az alulfeszest is , vagy ez az a kategória amit Lipi is említett?
1,104V-on 3154Mhz.

[ Szerkesztve ]

(#358) krammerka válasza kulerr (#357) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

igen ez az 1-es kategória,most azon tanakodunk hogy legyen?

Ötlet?

(#359) kulerr válasza krammerka (#358) üzenetére

kulerr
(őstag)

Értem min rágódtok de szerintem jó ez így ahogy van...Ha valaki arra kíváncsi h azonos feszen mennyi a különbség a másik kettőnél úgyis látja...Az alulfeszelés meg majdhogy csak hóbort mert senki nem azon használja. Gondolom...

De végülis legyen amit most linkeltem az alulfesz, és a valós VID-en ismét egy teszt de mivel nem egyformák a VID-ek ezért összehasonlító értéknek nem jó...
De legyen :R

Lipi: Ok! :R

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#362) krammerka válasza kulerr (#359) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

alulfeszen már Tied a jobbik eredmény :C ,sztem a többit is meg tudod javítani,majd ha az időd engedi :K

(#363) Chaser válasza krammerka (#347) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De a többi eredmény hideg hiányában elmarad :U Ugyanott vagyok mint múltkor..kevés a rosszul felrakott hűtő :((( :D

#359 kulerr: Én vagyok a kivétel :K

New world...old thinking...IBM T60;)

(#364) Zájec válasza lipi67 (#325) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

jónagyot ! tuningban is mondhatnánk mint jókivánságot :)

"Bankotraboltál?" jah ;] rákötöttem a gépemre egy sodronykötelet és kihúztam az Achaunból a bankatumatát :D

na szóval , nemtudom mi legyen az 1.opció , pontositva.. az a bajom hogy elég "szórt" igy és nincsen kézzelfogható értéke, ami könnyen tanusitható és értelmezhetö mindenki számára , nemcsak nekem hanem aki megnézi annak is.. :K

mégvalami :
lehetne egy olyan új opció ami MAX stabil lenne..
ebbe lenne az 1.4v -tól fölfelé , amit stabilan képes teljesiteni a proci..
(akár 1.5v stabil tuning eredmények )

JA:

ajánlatos lenne még egy CoreTemp ( 0.99.3 -tól ) ablak az eredményekben...
legalább a vid is ott lenne.. és nem foglal sok helyet a képen..

(#365) Brumi˘

Brumi˘
(őstag)
LOGOUT blog

Kis javítás: Q6600@3040mhz@1,224V

Úgy fest ez a procim is jobban szereti a 8-as szorzót.

Elado cuccok --► http://href.hu/x/d7en

(#366) Zájec válasza Zájec (#364) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

javitok ::"MAX stabil" már van , MAX üzem néven...

(#367) lipi67 válasza Zájec (#364) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Vagy "Jószerencsét,ha szénné ég! :D "Igen,a szórás a probléma.Viszont amit mondtál,az tetszik!Mit tud a proci a saját VID-jén.Ez jól hangzik.
"CoreTemp ( 0.99.3 -tól ) ablak az eredményekben...
legalább a vid is ott lenne.. és nem foglal sok helyet a képen.."-Én asszem a Real Temp -et eddig is betettem mindenütt,PONT EZÉRT,ez is jogos!!! :K

Brumi!!!: Holnap akartam Neked feladni a csomagot,de ha a bnőd,családtagod van a képen..személyesen viszem! :D -Még 1x Köszi!-
Jó az a proci!!!

kulerr: Szerintem meg tök jó,mert ne más procihoz,magához képest mennyi van benne saját VID-jén.Van aki (sokan vannak)pl.nem akar feszt emelni(szájbavágósan topik)s sok olyan kérés van,hogy húzná a prociját,de csak úgy,hogy Ő feszt pluszba nem ad!(ez megVID+Vdfroop)egy klasszikus alapfesz lenne,hisz a gyári viden mutatja meg ,hogy mit hoz pluszba,nem?
-Szombathely 1re közelebb!!!Komoly-

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#368) serito válasza krammerka (#327) üzenetére

serito
(senior tag)

Engem már meg sem kérdeztél volna!!! :P
Azért elmondom a gondolatomat: :U
Szerintem az alulfesz opciót is fixálni kellene , mondjuk 1.00 vagy 1.01 között.

Ehhez mit szólnátok?

(#369) tsigalko87 válasza Brumi˘ (#365) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Az az te baratnöd..? a háttérben..? nagyon kis peckes...

[ Szerkesztve ]

(#370) Zájec válasza lipi67 (#367) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

".."-Én asszem a Real Temp -et eddig is betettem mindenütt,"
igen ott van, csak a settings ablak nincs megnyitva ahol látszana a vid..

"Szerintem meg tök jó,mert ne más procihoz,magához képest mennyi van benne saját VID-jén." igyvan :K én is erre gondolok.. mennyit megy a saját gyári feszén...

(#371) serito válasza Zájec (#370) üzenetére

serito
(senior tag)

A lista első opciójának elnevezésére gondolsz? Saját VID -jén mit megy a proci?
Jó ötlet. :C

(#372) lipi67 válasza Zájec (#370) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Én is erre gondoltam,s ez jó dolog!Meg a realnal erre:[link]

serito Imádom amilyen kis lelkes tudsz lenni!!! :C Szeegény procid:)
Hajrá!

[ Szerkesztve ]

(#373) serito válasza Zájec (#370) üzenetére

serito
(senior tag)

DQ6-ban te rápróbáltál már az 5Ghz-re? Persze nem start csak max OC.
Ha igen érdekelne milyen beállításokkal érted vagy érnéd el.

(#374) serito

serito
(senior tag)

krammerka: szeretnék javítást kérni MAX OC
Lassan lassan és lankadatlan lelkesedéssel az 5GHz felé. 80Mhz.....az még rengeteg!

Köszi :R

(#375) lipi67 válasza serito (#374) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Inkább aludnál:)
Nagyon törekedsz:)
:C

(#376) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Asszem elkezdem belőni a procit a vid értékre:)ha nem lesz ilyen opció,...akkor legalább tudom.

(#377) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

e8400 1,2v 3830

cars1dA

(#378) lipi67 válasza ADAM1337 (#377) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Jó eredmény,de pont opció feszen.Miért nem teszel bele everest érzékelőt,s futtatod 30percig?Úgy mehetne listába

(#379) krammerka válasza lipi67 (#378) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

jó reggelt!!

Akkor az 1-es opció megbeszélve :C .Lesz belőle VID +/-0,01V és így talán egyértelmű mindenkinek hogy mit kérünk,illetve akkor ehhez még mindenképp kell a VID-ről egy kép.

De mindezt csak délután,most mennem kell.......................

(#380) Brumi˘ válasza lipi67 (#367) üzenetére

Brumi˘
(őstag)
LOGOUT blog

Persze srácok a barátnőm, a 2 supra meg a ház előtt áll... Nah jó nem ez a szomszéd kiscsaj, csak megkérte csináljak róla pár képet az autóinkkal. :DDD

[ Szerkesztve ]

Elado cuccok --► http://href.hu/x/d7en

(#381) kulerr válasza Brumi˘ (#380) üzenetére

kulerr
(őstag)

hajajajaj tök mindegy ki az, Csigalakó barátunk felfigyelt rá.... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#382) subaruwrc válasza Brumi˘ (#380) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:DDD
pont láttam tegnap a szobábmól amikor fotóztad őket :DDD :DDD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#383) serito válasza lipi67 (#375) üzenetére

serito
(senior tag)

Köszi, hogy így aggódsz! Látom te sem kíméled magad, még hajnal 2 körül is beírsz a fórumba. :D Én meg már kora reggel melóban vagyok..... még az a szerencse, hogy itt is pc-kel kell dolgoznom.
Tényleg, te mive foglalkozol, ha nem indiszkrét a kérdésem? :D

(#384) serito válasza subaruwrc (#382) üzenetére

serito
(senior tag)

Csak nem a hugod a kiscsaj? :D

(#385) ADAM1337 válasza lipi67 (#378) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Ami késik nem múlik :R
De a ramjaim nem bírják lehet vdimm modot is rátolok a lapra.
1000felett ko :S igy nehéz max fsb-t nézni meg max órajelet. :((
Remélem ezzel menni fog -> link

Ahogy nézem te és én vagyunk a legfapadosabb lapokkal a listán e8xxx-be :D

[ Szerkesztve ]

cars1dA

(#386) Zájec

Zájec
(PH! kedvence)

(#372) lipi67 :: ahh, nálad ott van a vid a RT ablakban. ;)

(#373) serito:: nem probáltam még,, assziszem talán 4.7-4.8at probáltam betölteni ami sikerült... nem nagyon probálgattam ilyen felsö tartományban..
hogy milyen beállitással "érném el".... nemtudom ,probálgatni kell..

(#379) krammerka::aám legyen az 1 opció a vid,, de ezzel is fentartásaim vannak... miért is ne lennének hisz akkor nem lennék Zájec.. szóval az a bajom hogy az általános vid érték kb. 1.20v körül mozog.. és pont ennyi a 2.opció..
tehát majdnem egy súlycsoportba van a két opció, hasonló, egy kaliberü eredmények lennének.. nemtudom érthetö voltam e hogy mire gondolok... :)

(#385) ADAM1337 :: azt a ramot egy kicsit drágán adják,, annyit nem ér meg..
szerintem máshol nézzél, biztos talász olcsóbbat ami szintén ilyen kaliberü..

[ Szerkesztve ]

(#387) Zájec

Zájec
(PH! kedvence)

(#388) lipi67 válasza Brumi˘ (#380) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Na jó!Postázom :O
subaruwrc: Most,hogy mondod!Néztem is,sokan álltak a házatok előtt,féltek,hogy kiesel annyira kihajoltál! :DDD
serito: Ez az!Nincs melóm!BAZ megye..
ADAM1337: ne fogd vissza magad!!!

[ Szerkesztve ]

(#389) lipi67 válasza Zájec (#386) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hali!!!!!!!!!!
Jaja!Ezért raktam be,mert kiírja ott is,s a valós VID-et.
Basszus!Igazad van!Sokaknak uaz az érték lesz.Sőt!Nagyon hasonló VID-nél olyan nüánsznyi feszek..1-2FSB-t ha hoznak,szinte 2 teljesen 1forma opció!!!Igaz!Mi a fene legyen akkor az 1-es opció?Jó lenne az ami eddig,csak kell valami ami látszik a valós VID..vagy mi?

Valaki találja már ki!!! :O

(#390) Zájec válasza lipi67 (#389) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

igen, elöször nem is figyeltem, csak amikor szoltál akkor láttam hogy nálad ott van.. de ezt is be kell állitani hogy kiirja a RealTemp, mert alapból nem irja ki csak ha te beállitod..

szóval nem tudom mi legyen az 1.opcióval, nagyon közeli az átlagos vid értékhez, és úgyahogy mondod, minimális eltérések lennének, a két opció között..
igy nem sok értelme van..
az 1.200v ,, 1.350v ,, MAX üzem ... ezek nagyon jók igy, de ezzel az 1.opcióval mi legyen , és mennyi legyen :F

(#391) lipi67 válasza Zájec (#390) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Lövésem sincs.Az a "baj",hogy itt nem nem lehet 1,5V-os opció(nem sokan adnák meg neki),s a max OC se 1,76V-on készül.Ma..Adtam neki 1,645-öt..S nem jött az a szaros 4FSB,pedig az NB is kapott.Bár őszintén:ettől a laptól 552,szerintem nagyon korrekt.Szeretem:)
-de akkor is zavar a 4FSB:(- :D

(#392) Zájec válasza lipi67 (#391) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

az 1.5v-os opció helyett ott a MAX üzem... ( tehát 1.36v -tól a csillagos ég )

én csak pislogok az 552-es fsb-n.. :C eszméletlen... ;)

(#393) serito válasza lipi67 (#389) üzenetére

serito
(senior tag)

Esetleg amit korábban javasoltam 1.000v :D ? Ez szinte mindenkinek VID alatti fesz lenne.

(#394) Zájec válasza serito (#393) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

szerintem klassz lenne, és ez tényleg alulfesz érték...
(mondjuk az Abitosok itt nem tudnának eredményeket csinálni, de nem baj, van még a többi opció, az is elég kimeritö..)

(#395) lipi67 válasza Zájec (#394) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Köszi!Ha valaki,Te tudod,mit szenvedtem vele :K ,míg kicsikartam.Igen az abitosok nem,de ez a procikról szól,s nem az alaplapokról.Ha gondoljátok..Csináljátok meg! :K
Szoftveresen le tudom vinni..de ott is kib@szik velem,mert 1,225V.Ha 1,15V VID lenne,akkor talán,de így max 1,08v amit tudnék,úgyhogy én tiszteletteljesen kihagyom,s majd nézem,mit produkáltok:)
Sok sikert! :C

[ Szerkesztve ]

(#396) serito válasza lipi67 (#395) üzenetére

serito
(senior tag)

Viszont ha az Abit-osoknak ez nem felel meg akkor lehet más is PL 1.1v.

(#397) lipi67 válasza serito (#396) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

1 Abitos van... :B

(#398) ADAM1337 válasza Zájec (#386) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

És tudsz ajánlani egyet mert nekem pl ez is megfelelne.
Amúgy már teljesen kezd kész lenni a lapom:
kép 3cm-es 5000rpm venti ott van a szeren, meg persze vdrop mod most keresgélek vdimm modot, és 600fsb-ig nincs megállás(és kb 14k-t szántam eddig az alaplapra)

[ Szerkesztve ]

cars1dA

(#399) serito válasza lipi67 (#397) üzenetére

serito
(senior tag)

Viszont az pont te vagy, az egyik potenciális "ellenfelem" . :D :R Nem szeretném ha kinaradnál belőle! :R

(#400) lipi67 válasza serito (#399) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

:D
-Hajt a vér ? :C _Nézd!Egy egész teszttáblázad nem igazodhat csak egy közösség érdekeit nézheti.Vedd úgy,hogy kikaptál:) :DDD
Ok!Legyen döntetlen:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.