Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#901) lipi67 válasza V.L. (#899) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Győztél:)
Urna?
serito:Jó,hogy megszólaltál Te minden baj okozója! :DDD
Miért égne el amúgy?Nem hülye az.Majd fütyül ha baja van..-na befejezem mert sok lesz az off

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#902) gooool válasza lipi67 (#901) üzenetére

gooool
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem egy régi pálinkás butella is megteszi,hogy a processzormennyországban legalább tudjon mulatni,ha már itt csak a túlzásba vitt doppingolás jutott neki.
De én is befejezem.Majd legközelebb már eredménnyel is szolgálhatok,remélem. :K

[ Szerkesztve ]

¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤

(#903) lipi67 válasza gooool (#902) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Oké!!!Eredményeket!Köszi! :R

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#904) Zé_Mester válasza gooool (#898) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a 6GHz már nem léggel készül el ;) az már túllő minden elmegyógyintézet beutaló lapján :DDD :DDD

oda már jég/nitró kell, léggel lehetetlen, max ha kiköltözöl az északi sarkra, vagy szibériába és a teraszon nekiesel a cuccnak :D akkor még a gyári cooler is elég lenne :D

de egy kis ízelítő, és ez még koránt sem a vége, a jövőhéten valszeg meglessz :C
E8600 @ 9,5x630FSB -->> 5985MHz

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#905) gooool válasza Zé_Mester (#904) üzenetére

gooool
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nézegettem én is ilyen profi tuningos videókat,amiben folyékony nitrogénnel hűtik a procit.Most,hogy mondod lehet hogy beszerzek egy hétvégi nyaralót Alaszka környékén. :DDD
Az eredményhez pedig gratula. :K

¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤

(#906) winfier válasza Zé_Mester (#904) üzenetére

winfier
(senior tag)
LOGOUT blog

:C
Rég láttalak már:U
Grat az eredményhez :R

"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!"

(#907) ImI87 válasza ImI87 (#854) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

kammerka
Elnézést, kifelejtettem pár adatot:

E8500 E0 stepping
FPO: Q820A721
VID: 1,2125V

Így már asszem minden megvan, és mehet fel a listára. :DD
Az eredmények abban a hsz-ben vannak, maire most válaszoltam. :R

(#908) subaruwrc válasza Zé_Mester (#882) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

te sirvafakadni nagy fesztől? :DD :DDD :DDD neröhögtess :D
ImI
ez tetszett :D

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#909) szilva01

szilva01
(senior tag)
LOGOUT blog

qrv@ gép nem indul el 4.2ghz felett, setfsb-hez meg nem találom melyik kód kell az alaplapomhoz :((( :W :(((

(#910) ADAM1337 válasza Zé_Mester (#904) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

szép eredmény. :R
bár nem értem hogy hogy nem 10es szorzó meg 2 mag aktiválva :U

cars1dA

(#911) Zé_Mester válasza subaruwrc (#908) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nyehehe :D

jég meg lég között van egy kisebb szakadék ;)
amúgy már régebbi eredmény, csak gondoltam berakom hogy serito és lipi67 kollega kicsit nyoszorogtatva legyen, nehogy már jólérezzék magukat :DDD

am szatesz ügyködte az eredményt, úgyhogy az ő érdeme.
én akkor épp......a franc tudja mit csináltam :D de ott voltam a közelbe hogy sugározzam a pozitív energiáimat :D

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#912) krammerka válasza ImI87 (#907) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Sajnálom,de nem felel meg a feltételeknek egyik screen sem,hiányzik a cpu-z/ram fülecske(és ez nem kötekedés hangsúlyozom)

Zé Mester: amit Te művelsz..............le a kalappal.Ezt már akkor is néztem,és megjegyeztem,amikor az E1200-as cerkával felkerültem a vilárekord adatbázisra,de sokáig nem örülhettem,mert le lettem taszajtva onnan qrva gyorsan :DDD

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#913) Zé_Mester válasza krammerka (#912) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

remélem Szatesz-nak lesz szabadideje a jövő héten, mert akkor nagyon sok szép eredmény lesz még készítve :C

(#914) ADAM1337 válasza Zé_Mester (#913) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

várjuk :))

cars1dA

(#915) winfier válasza Zé_Mester (#913) üzenetére

winfier
(senior tag)
LOGOUT blog

Most már itt lenne az ideje :K

(#916) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Sajnos sokáig nem leszek,valószínü netem se lesz..Ha valaki keresne,priviben megadom a Szibériai címem.. :D :DDD :D
Zé': :O :O :O ;)
Krammerka: Keress!!!Mind1 hol,s mikor!!!

(#917) winfier válasza lipi67 (#916) üzenetére

winfier
(senior tag)
LOGOUT blog

Szívesen ki mennék én is szibériába , de nem a munkatáborokba :DDD
Hanem a procit egy kicsit megnyuzni, hogy mit is tud a kicsikém :DD

[ Szerkesztve ]

(#918) serito

serito
(senior tag)

krammerka a #869 hozzászólásban közölt eredményemet is javítsd kérlek!

Köszönet! :R

(#919) serito válasza szilva01 (#909) üzenetére

serito
(senior tag)

Nézd meg a lapodon a Chipet, valahol az északi híd környékén! Arra van rányomtatva!

(#920) serito válasza Zé_Mester (#911) üzenetére

serito
(senior tag)

Na várj csak ha meglesz a pot-om!!! :D
Nagyon szép eredmény! :C :R

(#921) ImI87 válasza krammerka (#912) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

Jó, megértem........
De emiatt nem fogok megint egy fél napot prime-olni, és nézni a monitort.......
Ott van, hogy 500 FSB, a ramok szinkronban mentek, ennél lejjebb nem is lehetne állítani. Ha nem felel meg, akkor nem leszek a listán. :((

(#922) lipi67 válasza winfier (#917) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Mi bajod a munkatáborokkal?Sétálsz egy géppityuval s nézed ki nem dolgozik.Mi ebben a rossz? :D

(#923) Zé_Mester válasza szilva01 (#909) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ICS9LPRS918BKL
ez lesz az ASUS P5Q-Pro-hoz a ClockGen IC száma.

próbáld ki, ezzel menni fog ;)

(#924) winfier válasza lipi67 (#922) üzenetére

winfier
(senior tag)
LOGOUT blog

A te szemszögedből nézve nem is olyan rossz a helyzet :DDD Viszont nem lennék a munkások helyében :( :)
Akkor megadod a címet, hogy melyik barakban keresselek, vagy melyik osztagban szolgálsz :DDD

(#925) lipi67 válasza winfier (#924) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Osztag,de inkább csak utalok rá...
az ut.2 betü 1forma,és becsületük a hűség..

(#926) krammerka válasza lipi67 (#925) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

nem létezik ma már egyik sem :( ,becsület/hűség........................ :(((

Imi: a feltételmentes max oc/max fsb oszlopokba mehet az eredményed.
Pont erre utaltam tegnap,hogy feleslegesen senki ne dolgozzon,csak egy kis odafigyelés ,nem nagy dolgokról van itt szó,amit teljesíteni kell...........................

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#927) ImI87 válasza krammerka (#926) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

áhhh, kösz, de egy 4500-as eredmény max oc-hez nevetséges lenne.... :)
majd később, ha lesz sok időm, akkor csinálok új teszteket.

mod: vagy PhotoShop-pal réteszek egy CPU-Z memory ablakot :DDD :Y

:R :R :R

[ Szerkesztve ]

(#928) krammerka válasza serito (#918) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

frissítettem :B :R
Nagyon szépeket produkáltok :C
Bár nekem is ilyen jól menne minden :U

Imi: ne haragudj,de nem tudok mit tenni,a többiekkel szemben se tehetem meg.................... :R

[ Szerkesztve ]

(#929) krammerka válasza ImI87 (#927) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

attól még felkerülhet,ez nem versenytáblázat,ez eredmény tábla :K
Aztán majd javítod..............,de persze én nem erőltetem,ahogy érzed............

(#930) serito válasza krammerka (#928) üzenetére

serito
(senior tag)

:D :R

(#931) krammerka válasza Zé_Mester (#923) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Hogy tudnék visszakerülni a jó kis cerkámmal a világranglistára?
Ez nagyon bosszant engem......................,a set fsb-hez nekem sincs kódom a G33-hoz.
Azt hol lehet beszerezni? :B :U

(#932) Zé_Mester válasza krammerka (#931) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sajna konkrétan ehez a laphoz nem találtam, ami neked van, sőt olyat is talátam valamelyik oldalon hogy a G33 chipes lapokhoz nincs olyan szám, amivel lehet macerálni setfsb-vel.

de találtam egy ilyet, ezt esetleg megpróbálhatod, ha nem jó legfeljebb kiírja hogy hobás IC szám.
CV183APAG

én amúgy ha ismeretlen lappal szórakozok, akkor úgy csinálom hogy megnézem az összes setfsb-ben lévő lehetőséget, valamelyik úgyis jól ismeri majd fel az FSB és a RAM sebességet ;)

(#933) krammerka válasza Zé_Mester (#932) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

köszi,megpróbálom :R

(#934) krammerka válasza krammerka (#933) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

nem megy :(

(#935) lipi67 válasza krammerka (#926) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Értelek és megértelek!Ne add fel!
A setFSB-t meg..próbálgatsd végig,baj nem lehet belőle,s negyedóra alatt végzel vele:)
-nem is melózol?-

[ Szerkesztve ]

(#936) krammerka válasza lipi67 (#935) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

végigpróbáltam,de nem megy,úgyhogy hagytam a répába..............

(#937) lipi67 válasza krammerka (#936) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

fenébe.. :W

Ne temesd már magad!!!
"Maradj ki voltál,büszke és fehér!" ;)

(#938) krammerka válasza lipi67 (#937) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

most nem a setfsb a legnagyobb ellenségem,hanem a sors..........

(#939) lipi67 válasza krammerka (#938) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Én se arra mondtam barátom.Azért van értékrend,ki nem szar le egy tuningot,egy pc-t..
Fel a fejjel!!!!!!!

(#940) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

[Max üzen 4635MHz] :C

[ Szerkesztve ]

(#941) winfier válasza lipi67 (#939) üzenetére

winfier
(senior tag)
LOGOUT blog

:C :C
Grat :C
Látom meg volt a szibériai kaland :DDD

(#942) krammerka válasza lipi67 (#940) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Helló!!

Frissítettem!!
Ezt csípem benned,hogy képes vagy azért a +35MHz-ért küzdeni,nem mint a minap Imi kollega aki feladta,csak azért mert nem úgy készült a dolog ahogy azt kérjük.
Nadehátugyebáreznemkívánságműsorkéremszépen :DDD

(#943) krammerka válasza krammerka (#942) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

a tápod is aláment a feszeknek,nem nagyon de lent van a 12/5V

(#944) lipi67 válasza winfier (#941) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

:R Köszi!

(#945) lipi67 válasza krammerka (#942) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Nebassz már:)35MHz ..nagyon sok :D !
Sajna ma nem volt olyan hideg reggel..
remélem eljönnek a fagyos hajnalik még mielőtt Szombathelyre megyek.
Törpe letudva,már csak a végrehajtó miatt maradok.Úgy élvezem,h nekem taroznak:)

Szombathelyen majd a 4300-as indul..Igaz,az MSI lap..meg ha elszáll..(el fog,tom)
Táp:Hát azért itt már kvra oda kell tennie magát tápnak,deszkának,keményebb mint 1,725-ön a valid..A hűtőm is dolgozott:)-no meg az ablak:)

[ Szerkesztve ]

(#946) krammerka válasza lipi67 (#945) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

szép eredmény :K :C

Neked tartoznak,az jó dolog.

(#947) kulerr válasza lipi67 (#945) üzenetére

kulerr
(őstag)

Figyelj azért itt is tudnák ám hidegek lenni...ha nem viszek neked a hegyről

Grat. szép...4,6 Giga basszus :Y

[ Szerkesztve ]

(#948) serito válasza krammerka (#946) üzenetére

serito
(senior tag)

Szeretnék újabb javítást kérni Max FSB rovatban!

630fsb

Köszönet. :R

(#949) lipi67 válasza kulerr (#947) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

"Kedvesem!" ha célzás lett volna,hamarosan költözök!!!Nem lett más a program,nincs módosítás!!!(Lerendezem a kókai házat,vagy kifizet vagy árverés)és megyek Kodály Z.-ra.S könnyen lehet,h napi szinten(de heti az tuti)zaklatlak majd!!!
-Látod,gépet vitetek a feleségemhez.Ha miatta nem is,de a gép miatt csak elmennék:)

Krammer barátom!: remélem az életben is sokat fogsz nevetni és tapsolni még!!!!!!!!!!!!

serito: Gratula! :R

[ Szerkesztve ]

(#950) winfier válasza serito (#948) üzenetére

winfier
(senior tag)
LOGOUT blog

Grat :C
látom te is kezdesz belejönni a magas fsb elérésébe és nem csak a MHz-eket kergeted :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.