Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#551) lipi67 válasza Brumi˘ (#550) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Köszi Barátom!!!-Majd meglátogatsz ha tüdőgyulladással haldokolom magam? :U

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#552) Brumi˘ válasza lipi67 (#551) üzenetére

Brumi˘
(őstag)
LOGOUT blog

Ha meggyógyultam a sajátomból, ami már 1 hete gyötör akkor meg. :K

Elado cuccok --► http://href.hu/x/d7en

(#553) lipi67 válasza Brumi˘ (#552) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Rumostea,tyúkhúsleves..Gyógyulást!!!

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#554) krammerka válasza lipi67 (#549) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

gratula,szép :K :C :C

Frissítve!!!!

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#555) subaruwrc válasza lipi67 (#549) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

+1 +1 +1 . lassan elrepül :DDD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#556) krammerka válasza subaruwrc (#555) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

nem fog repülni, nincs annak a procinak már szárnya,csak szárnyall :C :DDD

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#557) subaruwrc válasza krammerka (#556) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:DDD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#558) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Látom,elvagytok:)
Köszi Krammerka!

Subaru: Ha esetleg találnék egy profit,aki a nb és a fetek bordáját,a procit és a trágyatalpu asust szuperul felpolírozná...
-Ha netán ismersz ilyen figurát,ne felejts már el szólni légyszi!!!-
Átmenőcsavarokkal rögzítenék mindent,s jobban bírná a delejt,mert lassan itt fagyok meg az ablakban:)-
;)

(#559) subaruwrc válasza lipi67 (#558) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szerencsés ember vagy. ismerek ilyen embert :))

(#560) krammerka válasza subaruwrc (#559) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

micsoda szerencse.................,ha találkozol vele szóljál már légyszíves neki,hogy polirozza már fel a barátom prociját :DDD ,tuti hogy jó arc a gyerek,és ingyen el is válallja :K :C

(#561) szilva01

szilva01
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudom, nagyon OFF de sok helyen olvsatam hogy a polír növeli a hőátadóképességet (és garanciavesztést okoz ;] )! Léégyszíí mondjátok el ez mitől van!(tényleg bocs a láma és off kérdésért :B )

(#562) kulerr válasza szilva01 (#561) üzenetére

kulerr
(őstag)

....a polírtól értelemszerűen eltűnik a proci kupakjáról a típus, sorozatszám....stb stb...és ez garanciavesztéssel jár természetesen.

[ Szerkesztve ]

(#563) szilva01 válasza kulerr (#562) üzenetére

szilva01
(senior tag)
LOGOUT blog

de mitől nő a hőátadóképessége?

(#564) serito válasza lipi67 (#549) üzenetére

serito
(senior tag)

Ez annyira letaglózott, hogy csak ........... :U Gratula! :R Egyszer, csak kijön belőle a füst amivel működik! :B Egy kicsit sem gonosz!

(#565) subaruwrc válasza szilva01 (#563) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

alapból nem minden proci kupakja sík ( egyenes). tehát vagy középen vagy a szélén ér csak a hűtőhöz. polír után ez a felület sokkal nagyobb lesz ergo több hő jut át a hűtőre.

(#566) lipi67 válasza subaruwrc (#559) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hűha:) ;) Te!Egy durvább"polírral"mennyit lehet leszedni az ihs vastagságából?Szarni rá,h egyenes -e ,legyen éppannyira"vastag",hogy elbírja a hűtőt:)Gondolom akkor (mivel a hűtő közelebb kerül a magokhoz)hatékonyabb lehet.Van ilyen példa?-Esmeinkupaktalanított..zsilettel,bele is vágott,meg is hótt a proci,az nem volt szerencsés..
serito: Ja!Ma ezt mondod,s reggel arra ébredek,hogy van egy 5,1GHz-ed...
Köszi a"jókívánságot".Nem baj.Jön a tél,s ahol a füst,ott a meleg!:)

[ Szerkesztve ]

(#567) serito válasza lipi67 (#566) üzenetére

serito
(senior tag)

Csak irigykedek, ne vedd zokon ércelődésemet! :D

(#568) lipi67 válasza serito (#567) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Zokon?Feldob klubtárs:)
-hiányozna is!(nem azé mondtam h folyamatosan szívass vele :DDD )

(#569) subaruwrc válasza lipi67 (#566) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szerintem egy kemény 0.001-0.002mm-t. ahol kilóg onnan többet. az is segít h kevesebb anyagon kell átmennie a hőnek. arra jöttem rá hogy a hűtőmet vissza fogom érdesíteni az 1000-es papír szintjére mert ott olyan vákumot csinál egy csepp vízzel ( vagy hűtőpasztával) hogy rajta marad a proci ha oldalra fordítom akkor is. ( topikomban van kép) szerintem azok a barázdák még növelik a hőátadó felületet igaz a tükrös szebb.

(#570) lipi67 válasza subaruwrc (#569) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Szebb-nem szebb..Ha számítana is az esztétika..mikor látnád?:)
Megyek és lesem is meg! :K :K :K

[ Szerkesztve ]

(#571) szilva01 válasza subaruwrc (#565) üzenetére

szilva01
(senior tag)
LOGOUT blog

köszönöm neked!

[ Szerkesztve ]

(#572) szilva01 válasza subaruwrc (#565) üzenetére

szilva01
(senior tag)
LOGOUT blog

bocs ez véletlen volt :W :W

[ Szerkesztve ]

(#573) subaruwrc válasza lipi67 (#570) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

na igen ez így van de amikor visszaadom jobb egy full tükröset visszaadni mint egy félig csiszoltat...

(#574) lipi67 válasza subaruwrc (#573) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ne röhögj,de:elbambultam az osztálykirándulásodon(Ugye Miskolc),s kben se találtalak meg..Hol van a políros topikod?-Van egy olyan érzésem,a kis szőke liba bejön neked...,beony:)

(#575) serito válasza subaruwrc (#573) üzenetére

serito
(senior tag)

Esetleg nekem is segítenél a CPU hűtő felpolírozásában? Vettem vizes polírpapirokat ( 1000, 1500, 2000, 2500). Ezekkel már fel lehet csiszolni egy True Black- et? A technikájában is segíthetnél. köszi! :R

[ Szerkesztve ]

(#576) lipi67 válasza serito (#575) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Üveglapra és nyócasok meg türelem.Nem Neked való az!Te"mindentrögtönfickó"vagy:) :C

[ Szerkesztve ]

(#577) serito válasza lipi67 (#576) üzenetére

serito
(senior tag)

Azért megpróbálhatom ugye? :B Köszönöm!

Zájec: valami ilyenre gondoltál? 5Ghz + érzékelők a kép alja sajnos hibás, ezért levágtam!

(#578) tsigalko87

tsigalko87
(őstag)

E4300 max OC egyelőre.. bár 12 perce stabil Orthos alatt 1.5Val... q64... FPO...

MSI P35 Neo3 Kingmax 1066 , nem tom mi kell még...

(#579) Zájec válasza serito (#577) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

igen , ez már jó :) legközlebb egy rendes képet csináljál,,... már csak azért is mert magadnak is elrakod... legalábbis én minden tuningot elmentek ,, :B

vagy egy csomó régi tuningképem is... :P

gondolokozok , hogy nekem is kapcsolodnom illene a klubbhoz :D ::

___________________Member of the 5ghz on air club!_______________________

:DD

[ Szerkesztve ]

(#580) lipi67 válasza Zájec (#579) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Minden régi tuningod megvan?
Basszus..Nem is hülyeség! ;)

(#581) Zájec válasza lipi67 (#580) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

nem mind , de van egy pár ami "réginek" is nevezhetö ,,, az újjak persze megvannak a 2180 óta mindegyik eredményröl a képek... szóval az se tegnapi.. :)

egy pár kép az arhivumból : [link] , [link] , [link] .. , :P

(#582) lipi67 válasza Zájec (#581) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

cpuz 1.38- :C Valóban nem mai tesztek:)
Nekem is van 930-as,2180-as,6320-as,6750-es de nem sok..:(
[EZ]a kedvencem,itt sípolt mint az állat:)-biztos emlékszel-

[ Szerkesztve ]

(#583) krammerka válasza lipi67 (#582) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Erre még én is emléxem:
"több a síp meg fütty,mint a Fradi-Újpest meccsen" :DDD ,ezt mondtad akkor................ :K

tsigalko: délután felrakom az eredményt,a hűtés hiányzik,meg egy vid is jó lenne
Egyébként már kapásból le tudom írni a nevedet :C :DDD (csigalakó,xxxgalko-by Lipi :DDD )

Zájec: valóban régi képek :C ,és látom fényképezted még anno............

[ Szerkesztve ]

(#584) serito válasza Zájec (#579) üzenetére

serito
(senior tag)

Rendben! :R Nekem is megvan minden tuning eredményem!
Várunk szeretettel a klubba. :K

[ Szerkesztve ]

(#585) lipi67 válasza krammerka (#583) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Jaja!Gondoltam,h emlékszel.Ez a"szépreményü" kulerr gyerek asszongyáá,minket keresett tegnap egész nap! :Y Téged megtalált?Engem nem :(
csigalaó meg megérdemli a magyarosítást.Nem csodálkoznék rajta,ha lánya lenne Hidraulikának nevezné el! :D

csigalakó: Nyomjad annak a Ramiris-es MSI-nek:)

[ Szerkesztve ]

(#586) Zájec válasza lipi67 (#582) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

:B ugye , komoly nézni az ilyen retro eredményeket...

komoly a D930-as :K emlékszem..

krammerka :: :K azok ,, a printscreen billentyü a mai napig nem müködik nálam..

serito :: ahhoz még bizonyitanom kell hogy csatlakozzhassak ;] :D

(#587) krammerka válasza lipi67 (#585) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

engem nem talált meg,pedig nem voltam elbújva :)

(#588) tsigalko87 válasza krammerka (#583) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

TX2 és VID..: 1.275V

(#589) serito válasza Zájec (#586) üzenetére

serito
(senior tag)

7x500 (1.072v) Mem 1200Mhz Blend stable! :B Azt hiszem alakul a dolog. :C
Az viszont érdekes, hogy ezt 1:1-ben nem tudja! 1080 fölött nem megy! Ennek mi lehet az oka?

(#590) serito válasza serito (#589) üzenetére

serito
(senior tag)

Azért ez sem rossz: Mem 1248Mhz :K

(#591) tsigalko87

tsigalko87
(őstag)

Akármit csinálok single chanelbe mennek a ramok az MSIbe.. biost kéne frissiteni.. de nem lehet windowsból.. vagy mégis...?

Milyen léghűtőt javasoltok ami erösebb joval mint a TX2...

10K körül max...

(#592) serito válasza tsigalko87 (#591) üzenetére

serito
(senior tag)

Egy kicsivel drágább de megéri: Thermalright Extreme 120

(#593) krammerka válasza tsigalko87 (#588) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Csigi barátom,felraknám az eredményedet,csak nincs mit,az a max oc link nem igazán jó :DDD
Azért az adataidat felraktam,csak kéne vmi eredmény is :C :R

[ Szerkesztve ]

(#594) lipi67 válasza Zájec (#586) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ahogy mondod barátom,rég volt,szép volt.Eztán én is elteszek minden eredményt.Két tuningolásomat minden nap látom,Bogi és Krisztián kiterjesztésüek:)
[beindultak a reaperek]

tsigalko87: Everest/alaplap/alaplap/busszélesség mit mutat?64bit?
(Zanussi-Lehel elég masszív) :D

krammerka: Én se nem bújtam el,biztos agyára ment a zsuk! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#595) tsigalko87 válasza lipi67 (#594) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

64 bit... a kis fos.. de most neki esek megint kicsit megkalapálom a procit satuba fogom jobban érintkezzenek a magok a kupakkal 30 fok van köztük.. ez nem jó...

(#596) krammerka válasza tsigalko87 (#595) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem ott a deszka a ludas :K

(#597) tsigalko87 válasza krammerka (#596) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

DUAL megvan...:) nem a két zöldbe kellett rakni egyet a narancsba egyet a zöldbe...

szerk..: proci néha lemegy 18fokra pedig itt benn 23 van...

[ Szerkesztve ]

(#598) krammerka válasza tsigalko87 (#597) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

akkor ott a lap nem gömbölű,mivel méred a hőfokokat?

(#599) tsigalko87 válasza krammerka (#598) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Everest... terhelve most... 65 és 83-86 a magok 1.57Von... az E6300asom... is ilyeneket produkált.. alapon 23 magok meg 45-47 de ez 1.5Von terhelve csak 67 72/73

(#600) krammerka válasza tsigalko87 (#599) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

core temp mit mutat?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.