Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#17001) akoska07 válasza PH-User (#16999) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

Hi!

nem.

inkább kényesebb a proci.
másra van szüksége,kis válogatós kurv@ :DDD

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#17002) PH-User válasza darál0w (#17000) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért kérdeztem, mert a Q9300/9400 prociknak 95W van megadva TDP-ként alap órajelükön.
A Q9550-nek pedig magasabb órajelén is ugyan az a 95W TDP van megadva. :D

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#17003) krammerka válasza akoska07 (#17001) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Jó reggelt!

Beszereztem egy jófajta E3400-at,csak nincs időm még egyenlőre tesztelgetni,de most már nemsokára vége ennek az évnek,és elfogy a sok meló :K

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#17004) akoska07 válasza krammerka (#17003) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

Jó reggelt!

Honnan tudod hogy jófajta ?

elértük a 17k hsz-t :)

[ Szerkesztve ]

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#17005) enemy107

enemy107
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó reggelt, vagy napot!

Nem megy 500FSB-t sajnos. Ez a 497 a vége. :U

(#17006) darál0w válasza PH-User (#17002) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

lényegtelen...:)

A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

(#17007) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindenkinek jó napot!

Megjött a Quad-om, a doboz kicsit degradálódott, de minden más ép.
Most teszem gépbe, kíváncsi vagyok. :DDD

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#17008) darál0w válasza PH-User (#17007) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:C

a proci meg megfagyott :D

A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

(#17009) PH-User válasza darál0w (#17008) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nos, most már tudom mondani a ViD-et. 1.1875V

Mennyi feszültség kellene kb. neki a 8x450-hez? :)

(#17010) darál0w válasza PH-User (#17009) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

ezt terhelt állapotban nézted?

(#17011) PH-User válasza darál0w (#17010) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

BIOS-ban ez a normal VCore.
Most nyomom a Prime-ot 10 perce, hagyom még kb. fél órát.
Most így néz ki terhelve: [link]
Ja és a BIOS-ban az 1,1875V van beállítva.

(#17012) darál0w válasza PH-User (#17011) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

akkor az a vid. komoly.

a jobbak viszik is ekörül a 4ghzet:D

(#17013) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Jó proci lesz!!!

Én meg alulfeszelgetek..[link] Az 1,35V-os Vid-hez képest sztem kva jóóó.

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#17014) PH-User válasza lipi67 (#17013) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megint haladtam, 450x8.5 @ 1,2V.
Később csinálok Prime-ot is, hogy hivatalos legyen. :)

(#17015) lipi67 válasza PH-User (#17014) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Alakul!
1,2v-on menni fog a 4GHz is. Adj neki kicsit több VTT-t, hogy a reffeket vigye közben magával.

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#17016) PH-User válasza lipi67 (#17015) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

P35-ben? :DDD Szerintem :N

(#17017) akoska07 válasza PH-User (#17009) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

ugyehogyugye...

mondtam hogy alacsony vides lesz :))

(#17018) krammerka

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Szépjóestét!

De sokan vagyunk itt. :C
Ákos:
17000 hsz két év alatt azért nem rossz :K
Az E3400 csak sejtem hogy jó.mert elsőként egy G41-es lapban indítottam el,élből 3700MHz-n bootolt,mndenféle feszemelés nélkül.Most egy gyors teszt után a G33-ban 3800MHz-n,bő fél óra után eldobta magát.
De majd megtesztelem,csak legyen már végre vége ennek az évnek................

[ Szerkesztve ]

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#17019) akoska07 válasza krammerka (#17018) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

Neked is!

majd szerezhetnél nekem is egy ilyen jó képességű procit. :D

feszt nem irtál,hogy mennyin megy 3.8-at

[ Szerkesztve ]

(#17020) darál0w válasza PH-User (#17016) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

miért? tiltja vmi? :D

előfordulhat, h simán meg lesz...vagy ennyi az FSB vége? :D

(#17021) lipi67 válasza PH-User (#17016) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

DS4-ben sztem simán mehet!

(#17022) akoska07

akoska07
(PH! kedvence)

kicsi előre lépés

meg lesz majd ez listaképes feszen is :)

(#17023) PH-User válasza darál0w (#17020) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tiltani nem tiltja semmi.
Egyébként 471x8.5 = 4003MHz 1,3000V beállítva BIOS-ban, LLC kikapcsolva, IDLE 1,264V-ot ír a CPU-Z, leterhelve 1,24V-ot.
Adnék még neki szívesen, hogy meg tudjam, bírja-e a 4GHz-et, csak félek, hogy utána már nem fogja tudni 1,2V-tal a 3,8GHz-et.
Vagy ettől nem kell félnem?

(#17024) darál0w válasza PH-User (#17023) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

dehát most írod, h megvan a 4ghz. vagy ez nem stabil?

előfordulhat, h meggajdul a bios és nem fognak menni az addig beállított értékek...dehát egyszerű a probléma megoldása. clear_cmos :)

(#17025) PH-User válasza darál0w (#17024) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mármint a procit nem degradálja, max. egy BIOS resetet kellesz végrehajtanom?
Igen, meg van a 4GHz, de Prim95 5 perc után eldobja magát és lefagy a gép.
Ha restart gombot nyomok, akkor kikapcsol.
1,3250V-ot tehetek neki BIOS-ból?
VTT meg MCH-nak a max. van adva, asszem +0,35V és +0,375V.

(#17026) darál0w válasza PH-User (#17025) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

jajah :)

24/7re normális hővel 1.45V is mehet a gyári értékek szerint...:)

VTT és mch 1.4V 24/7.

(#17027) PH-User válasza darál0w (#17026) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az a gondom, hogy a VTT-t és az MCH-t nem monitorozza a BIOS!
Na minnyá' megnézem.
Meg tudnád mondani esetleg még egyszer, hogy mennyi az alap érték ennél a kettőnél?

(#17028) darál0w válasza PH-User (#17027) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nem baj.

alapértékek.

VTT az procitol függ. 45nm esetében 1.1V az alap.

mch pedig chipsetfüggő. p35nél 1.25V.

(#17029) PH-User válasza darál0w (#17028) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen, hamarosan kipróbálom és írok, hogy mire jutottam.
Akkor maximum 1,4V-ot kaphat mindkettő 24/7-re? (VTT,MCH)

(#17030) darál0w válasza PH-User (#17029) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

mchnak talán mehet több is(1.5V)...de nagyon meleg lesz már 1.4Von is.

(#17031) PH-User válasza darál0w (#17030) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak akkor tölt be a Win, ha mindennek a lehető legtöbbet adom.
Értem ezalatt: FSB -> +0,35V ___ MCH -> +0,375V
:F
Nem tudom, így Prime stabil-e, most fogom tesztelni.

(#17032) PH-User válasza PH-User (#17031) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez fail, akárhogy próbálom. :(

(#17033) darál0w válasza PH-User (#17031) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

jo sok :)

akkor annyi van abban a lapban...de ez sem rossz eredmény :)

(#17034) PH-User válasza darál0w (#17033) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Örülök, hogy sikerült egyáltalán 3,6-on hajtanom. Nem gondoltam volna, hogy 3,8-on is sikerül. :) Már be is küldtem amúgy az eredményt! :K

(#17035) darál0w válasza PH-User (#17034) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

gondolj bele egy jobb lapban mit menne...

és mégcsak feszt sem kér sokat :)

(#17036) lipi67 válasza PH-User (#17032) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

nem adod el? :B
q9400-es elment?

(#17037) Csaszykj

Csaszykj
(tag)

Sziasztok!

Folytatom az Abit IP35 Pro és az E5200 tesztelgetését, most ezt értem el vele : 3,8Ghz

Szépen lépcsőzetesen haladok vele felfelé, VID-el - azaz alap feszen hagyva a procit ennyit sikerült elérnem vele.

Az 1,35V-ra gyúrok épp, lassan de biztosan. :K

"nem az vagy, amit mutatsz, az vagy, amit megélsz, nem az vagy, amit hiszel, az vagy, amit elérsz..." PSP, Xbox360 bűvölést vállalok...

(#17038) PH-User válasza lipi67 (#17036) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Q9400-et eladtam helyben!
Egy régi barátom mindig ezt mondja: "Minden eladó!!! - Csak kérdés, hogy mennyiért?" :DDD

Elképzelem mit menne egy új alaplappal.
Csak az a gond, hogy PH-n már nem igazán találni nagyon tuningbarát P45 lapot, ha van is, annak az árából már majdnem P55 lapot lehet kapni. :(((

(#17039) darál0w válasza PH-User (#17038) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

ebay a barátod :DDD

(#17040) krammerka válasza Csaszykj (#17037) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

a jó kis Abit lap :C

(#17041) PH-User válasza darál0w (#17039) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem sok lehetőség van ott sem. :(

(#17042) darál0w válasza PH-User (#17041) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

[link]

[link]

;)

(#17043) PH-User válasza darál0w (#17042) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A P bejövősebb, olcsóbb is, ahogy olvasom.
Nem tudom, hogy a szállítás hogy lenne megoldva.
Ha meg lenne oldva, akkor is lenne egy befolyásoló tényező, mégpedig a pénz. :Y

(#17044) darál0w válasza PH-User (#17043) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

a 2 linkelt lap pont nem jön ide :D

de akad még jo pár darab. csak jol kell keresni :)

(#17045) bzs73 válasza darál0w (#17044) üzenetére

bzs73
(őstag)

Na meg ügye már van magyar eBay oldal is, hogy könnyítsük a dolgot. :P
eBay.hu

Ja most látom PH-User már olyat linkelt.Bocsi. :D

Látszik hogy mostanába keveset ph-zok. :U

[ Szerkesztve ]

(#17046) darál0w válasza bzs73 (#17045) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

van. csak hulladék. :P

(#17047) bzs73 válasza darál0w (#17046) üzenetére

bzs73
(őstag)

jóvannna...
Kiestem a gyakorlatból.

(#17048) darál0w válasza bzs73 (#17047) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

majd belejössz...csak vegyél vagy 3 procit :D

(#17049) bzs73 válasza darál0w (#17048) üzenetére

bzs73
(őstag)

Próbálom ezt a procimat visszaszerezni,de eggyelőre nem eladó.
Volt procim
De nagy hülye voltam hogy eladtam. :W
Én is bedőltem a corei-nek.Jó nem volt még corei7, csak i3 és i5,de hát a jó kis 775-t nem érte meg i3 és i5-re cserélni.Mondjuk volt még jó pár brutál procim,de amit linkeltem,az vitt mindent.Kise próbáltam hidegbe,mert pont nyáron, nyárvégefele volt ez a brutál procim.Na de nem adom fel.Egyszer úgy is az enyém lessz még.A tulaj is megmondta,hogy én leszek az első. :)

[ Szerkesztve ]

(#17050) darál0w válasza bzs73 (#17049) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

emlékszem rá :D

akkor nem jött be a core i széria? :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.