Most vettem meg még itt lapul a zsebembe... 9 volt..
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
tsigalko87
(őstag)

tsigalko87
(őstag)
A proci kupak hűs csak a magok nem volt ez itt már téma..!
ne akarj rögtön csúcsokat döntögetni,keresd meg azt a beállítást ahol még stabilan le tudsz futtatni egy orthost.
Ez lehetne elsőre egy 1,3V terhelés alatt,itt nézd meg mi az a max amit produkál a procid.
Ez mehetne a listába,majd késöbb ha van jobb eredményed,akkor azt ugyis frissítjük
A 4GHz egyenlőre ne legyen mindenképp a fő célod,és ne add fel ha nem jön össze rögtön minden(ezt anno én is kaptam Lipitől
)
...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

tsigalko87
(őstag)
Alaplapom nincsen még várom az smst lehet ma kapok egy P35-DS3Pt.. holnapra meg lekértem a coolerem.. azt a nagy disznajt..
krammerka.: Nagyon csipik a topikod magas a lekérési szám..
[ Szerkesztve ]

tsigalko87
(őstag)
Új személyi számom..: Q745A647

xbombs
(lelkes újonc)
most csak a hűtőröl van szó mert az a ludas
futtatnék én orthos-t csak 86 fokon nem akarok 

tsigalko87
(őstag)
2140 Betennéd a nevemhez..?

szerk..: gyári lapos cooler... csak az a baj hogy ebbe a kategóriába nincs alulfesz mert akkor nevezném.. tudnám én is hogy lehet csalni a validdal..?
lenne ilyenem..
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Kupak az lényegtelen.A magok számítanak.Gondolom 2,6GHz-en azért nem melegedik.
krammerka: De rég volt istenem!

xbombs : Ne pasztázgass,vegyél algopirint!(1,5V-on Orthost csak kva hidegben,nyitott ablaknál!(az algo Neked kell,nem a proci és a hűtő közé
,én is mindíg lázas voltam...)
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
Ha ezt most betesszük a listába,azt lehet többen nem néznék jó szemmel(pl Zájec
),egyből kiszurnák,hogy ez nem a Te eredményed 
Sokan nézik a topikot,csak nem élik bele magukat a tuningba az emberek,és kevés az eredmény,de jön a tél,lehet nyomatni...........
Proci fűt,gázkazán spórol 
xbombs: a TX2 simán elbír egy 21xx cpu-t.Max tényleg a paszta lehet még a gebasz 
[ Szerkesztve ]
...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

xbombs
(lelkes újonc)
de az a cink h VID en 3ghz en idle 50 fok 6mp orthos és 85

xbombs
(lelkes újonc)
[3.33 ghz 1.4 volt orthos]
hát igen nemnyitottam ki az ablakot csak gyors venti csere a tx2-n csodákra képes
csak már kikészit a ventihang ma délután uj paszta jippi!
meglessz a 3.5 stabilan 
a csodaramokat elkezdem huzni 1200 mhz ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

tsigalko87
(őstag)
Nehogy betedd...
Ma megjön a hűtőm.. de a lapom csak szerdán.. kiváncsi vagyok mit megy a 2160...
xbombs: Ezt még nem úgy hívják hogy Orthos stabil...
[ Szerkesztve ]

xbombs
(lelkes újonc)
tudom csak eddig 5mp után már 80 fok

tsigalko87
(őstag)
Akkor állits a cooleren/pasztán valamit..
nekem 1.5V simán ment TX2vel...

xbombs
(lelkes újonc)
délben-dálután lessz paszta aztán meglássuk ![;]](/dl/s/v1.gif)

lipi67
(PH! nagyúr)
A TX 2 valóban jó hűtő de...Ne értékeld túl!!!Abban az ársávban best
buy,felette (ársáv)is szépen teljesít,de ne várd el tőle,hogy Orthos alatt 40°-ra lehűti a procidat.Pasztának az mx2-est haszálnám,s délután...Este,vagy hajnalban!!!!Ablak kinyit.Oldallap le.Vársz fél órát,s utána boot és go!
(30perc kell!!!)Délután inkább a végét nézd meg!Ott nincs Orthos,nincs 80°.
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
mi a jele, ha hibádzik valami a tuninggal?
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Kékhalál,fagyás,ujraindulás,eldob prájmolás,Orthos közben.

tsigalko87
(őstag)
Megvan a hűtőm gyárilag MX2 volt rajt amit véletlenül el is kentem rajt..
ugyh jöhet le..
nem raktam fel még,azért is kérdeztem 
11*133
66 AGP Frequency -ról
10*200
Mennyi legyen az AGP frequency (99 a max)?
Be kell még valamit állítani?
[ Szerkesztve ]
winfier kollega belépett körünkbe,egy nem is akármilyen 1,2V-os eredménnyel a 8400-as szériában 

tsigalko87
(őstag)
Kidobtam a procimat a szemétbe..többet sose veszek OEMet..
10*200 nem jött be, se kép se hang
12*133 vagy 11*167?
400 MHz-es RAM-ok vannak
ne már,mi a gond?
winfier: Üdv a csapatban!!!!!
[ Szerkesztve ]
én köszönöm

"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!"

ADAM1337
(PH! addikt)
Max üzem-hez egyenlőre: kép
Kingmax 1066-ramok az az 1 lemaradt, meg a hűtés is változott. 
cars1dA

kulerr
(őstag)
Lipi, Krammerka!!
Emlékeztek még a 8400-es procimra?? (1,152V 3980Mhz 
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
én is emlékszem
ezért meg is vertem
1.152v 4005mhz
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

lipi67
(PH! nagyúr)
Jó estét!..visszaolvasok
krammerka: Tudok róla,"ismerem-próbálom megismerni"a munkásságát és a prociját.Nem semmi!!!
R: Adatlapodat kéne kitölteni ez az 1ik.(nem tudjuk h miről beszélsz)Ajemdé asszem
.
Nem is nagyon ez az a topik... 
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Hali itt is!Végre csak ideevett a fene!
Holnapra igértél nekem valamit!
-HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!
ADAM1337: Bemelegíted?Vagy negatív irányba módusult a hűtés?1,28V-on csak nem állsz meg max üzemnél?(tom,h nem)---Igen,ez direkt buzdítás volt!Adj neki barátom.. 
kulerr: Vissza is sírom.Most milyen jó lenne egy vs subaruval
[ Szerkesztve ]
Reméljük összejön bízok benne nagyon
, nem igazán akarok kimaradni az 5GHz-es klubból 
[ Szerkesztve ]

lipi67
(PH! nagyúr)
Na...nem is szólok többet hozzád!A Te procid alul felül teljesít mint egy normális Nő!
(ok a normális-mivel nőről volt szó-túlzás)
winfier: Hely van.Mindent bele
!
[ Szerkesztve ]
ne ragozd
elöl hátul is

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

lipi67
(PH! nagyúr)
Ugye tetszik neked a szőke osztálytárs picsa?-Már kérdeztem.. 
simán meglesz az 5GHz 
Lipi: megvan-e már az E4300?
subaruwrc: régen nem hoztál nekünk vmi friss ropogós eredményt

ami késik.
ma felb....sztattak igen korán reggel szóval tesztelgetek egy kicsit
Lipi
melyikre gondolsz barátom?

birozoli7800
(senior tag)
AJJJ már kezddek ideges lenni. Elkezdtem tuningolni aztán már 240-es fsb-nél fel sem állt a rendszer.
Azt hiszem a lap a hibás

lipi67
(PH! nagyúr)
Hétfő du.5kor adta fel csigalakó Szhelyre a deszkát,coolert meg a 4300-ast.Hogy mikor ér oda..szerintem ma.Én meg..De még össze se tudom rakni,kell egy ház,táp,memória és VGA.
Subaru: 2 Szőkét láttam,az 1iket igen benézted magadnak..(nevét nem tudom) 
birozoli7800: Az Asrock deszka nem híres a tuningról,de..Mindenütt olvasod,hogy PciEXp.fix 100.Na,Nálad nem!Ha kicsit megemeled(105-110)akkor ad még egy kis pluszt tuning(FSB)terén.
[ Szerkesztve ]

birozoli7800
(senior tag)
Kössz a válaszodat. Csak félek hogy baja lesz a baja a pci-s eszközöknek. De próbáltam már úgy tuningolni úgy 240-es fsb-nél még felállt a rendszer.
jah sejtem mire gondolsz

na hogy on is legyek.
min fesz max órajel challenge.
3658mhz 1.048v linpack közben
3658mhz 1.064v idle linpack után

butcher eu
(senior tag)
sziasztok
4.25Ghz ig jutottam tegnap: 9x473 1.494V sokallom a feszt, de kissebbel nem akar működni. Így meg 100% on 62°-os.
ez jó, nem jó? emeljek még tovább feszt? érdemes még próbálkozni? vagy ne nagyon keressem a proci végét.
HP Compaq Presario CQ56-160SH HP Compaq Presario CQ56-110SH, xbox 360 elite, Samsung 32" LCD TV C530 Full HD, T-Mobile Pulse,Huawei IDEOS S7 Slim tablet
na van egy 7X590 BLEND STABIL !!!!! eredményem 
Gyerekek próbálkozom az 5GHz-el de nem igazán akar összejönni
eddig ez van meg ami fönt van az oldalon 4815 MHz
Az lehet, hogy a 400W
tápom már nem bírja el??
[ Szerkesztve ]

OHardy
(újonc)

Dashes
(őstag)
CPU FPO?
VID?
Ram MHz?
winfier: azt a stabil eredményt hova gondoltad,melyik opcióhoz?
khm.......Everest hiányzik róla 
subaruwrc: fogalmam nincs mi az a "linpack"

Lipi: ha elöbb mondod,............. volt egy tápom,a héten adtam oda vkinek
[ Szerkesztve ]
Csak úgy belinkeltem
Nem rossz eredmny
Azért nincsen everst mert Gorneck23 kolléga oldalára készült. A tiedhez pedig nem jó
Sajna ezt már nem viszi 1,2V-on
, pedig az lenne ám az eredmény 
Köszi az eredményeket(és a pontos adatokat!!!!!),fentvagy a táblázatba
Szép eredmények!!!