Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#10001) darál0w válasza lipi67 (#9999) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

pedig nekem eddig ez a 5750 jobban bejön mint az eddigi NVk.

A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

(#10002) lipi67 válasza hackeeeee (#10000) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Nem jól fogalmaztam. Törpéknek Wow-ra Sims-re tök elég lenne a 86GT is, nekem meg egy integrált szar is. Csak ha markozok, nem elég a 800/1000, kellene nagyon a 825-830/ 1010-1050. Hiába bika a quad, a saját kategóriájában se tudja kompenzálni a jobban húzott 4870-es rendszereket. (Pl q9550-es megy 4,2GHz-en, vga jól felhúzva és elver, pedig nekem a q9550 4,5GHz felett ment..)
(#10001) darál0w : Ha nem markozni (és WR listás eredménnyel) akarnék, nekem is elég lenne, s nem lenne bajom. Te! Csinálnátok majd egy dmark 06-ot, hogy mit tudtok? Nagyon kíváncsi vagyok. Szerintem nálam valami nagyon nagy gáz van, irreális az eredményem. (irreálisan kevés) :O

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#10003) hackeeeee válasza lipi67 (#10002) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

1,2V felett sem megy 830-at a gpu? Addig meg sütvíthetsz amíg tesztelsz...

Lehet, hogy a powercolor a "gyenge" nem tom, nem ismerem.

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#10004) darál0w válasza lipi67 (#10002) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

megnézem neked ;)

hackeeeee te lettél a (#10000). hozzászolás tulajdonosa :DDD

[ Szerkesztve ]

A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

(#10005) hackeeeee válasza darál0w (#10004) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jé, télleg... :DDD ha nem mondod észre sem veszem. :D :B

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#10006) lipi67 válasza hackeeeee (#10003) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Nem:(
[Ez volt a max]sajna.

(#10004) darál0w : Kösziiii! :C :R

-most lépnem kell picit-

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#10007) darál0w válasza lipi67 (#10006) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

milyen beállításokkal nézzem?
felbontás?
AA?
filteR?

szerk. képed alapján alapbeállítások. okés ;]

[ Szerkesztve ]

(#10008) blazsey2 válasza lipi67 (#10002) üzenetére

blazsey2
(őstag)

Nekem ennyi jön össze 3Dmark 06 alatt

GO KIMI!THE BEST!!!

(#10009) hackeeeee válasza lipi67 (#10006) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hmm... Itt mennyit kapott?

Mondjuk nekem 1,263-on 815mhz-n hibázik a gpu, vagyis azt csinálja, hogy játék közben 1szercsak beáll a kép, mintha kifagyna, villan egyet, aztán visszajön, és megy tovább a játék, de 1,203V-n 800mhz-n tökéletesen fut, hiba nélkül.

(#10010) hackeeeee válasza blazsey2 (#10008) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

4830-al ez nem rossz... :Y

(#10011) lipi67 válasza darál0w (#10007) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Igen, a lapon kell tesztelni.. :K ez szabály.

(#10009) hackeeeee: 1,263-at! :K Mér..adhatok többet is a kis szarházinak majd? (hogy is..?) :B
-tényleg lépnem kell (törpéim) majd este jövök:)

[ Szerkesztve ]

(#10012) lipi67 válasza blazsey2 (#10008) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Szép! Nekem is sokkal jobban húzható volt a 4770, 4830, de nálam nem ez a baj. Mindíg arra az SM3-ra kapok kurva kevés pontot..:(

[ Szerkesztve ]

(#10013) darál0w válasza lipi67 (#10006) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

és készen van.

életem 1. 3dmark06 eredménye :B :DDD

ramok 1:1ben 930mhz cl5

[ Szerkesztve ]

(#10014) darál0w válasza darál0w (#10013) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

btw ATI tuninghoz most ajánlottak 2 progit.

CCC és MSI AfterBurner Overclock

CCCben fesz nincs ehh. az buko

[ Szerkesztve ]

(#10015) hackeeeee válasza lipi67 (#10011) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hát valahogy csak tán lehet, vagy onnantól csak fizikai Vmod létezik? Én nem tom konkrétan... Mert sosem merültem ennyire bele. :)

(#10016) bolcsodal válasza darál0w (#10013) üzenetére

bolcsodal
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egész jó! Valami ilyesmivé akarnám fejleszteni a gépem egy távoli jövőbeni platformváltás előtt. Ezzel még ki lehet húzni egy darabig. Nem gáz az alacsony szorzó a Q8200-nál?

BIOS-ban mit kellett heggesztened a 463-as FSB-hez?

5770-nem lett volna jobb? Én is vacilálok a kettő között. :U

[ Szerkesztve ]

They drew first blood....

(#10017) darál0w válasza bolcsodal (#10016) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

én is c2dről álltam át erre(pont e5200ről mint neked és +p31+9600gt és +30kbol lett ez :D ), mert az uj intel platform még elég drága lenne és szvsz nem ér meg annyit.

gáz a kis szorzo, de ha van mellé egy jo lap, akkor simán kiküszöbölhető magasabb FSBvel :)

jelenleg ennyit tudtam vele elérni, de még van benne tartalék csak a feszekkel kell még kicsit szorakozni. na meg várom a -fokokat ;]

5770 jobb lett volna, de amikor vettem 13kval került többe. annyival meg nem tud többet :U

(#10018) bolcsodal válasza darál0w (#10017) üzenetére

bolcsodal
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez azért bíztató, mert a síma DS3-ban is kb ennyit menne szerintem. Úgyhogy prociból lehet egy Q8xxx-lesz a következő áldozatom.

Volt egy 32K-s ajánlatom egy 5750-re anno....de nem ertem belevágni, hátha idén olcsóbb lesz. Ma már lehet 26K-ért is 512MB-osat kapni, ami tán bőven jó lenne nekem. De várok még merre mozdul a 5770. :U

Élmény szinten mennyit jelent a quad a kis wolfihoz képest?

They drew first blood....

(#10019) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nah egy 24/7-es eredményem az új ramokkal: [link]

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#10020) darál0w válasza bolcsodal (#10018) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

hát hajrá. sztm vegyél egy jo kis Q8ast :)

élmény szinten meg huuu :D

hát tuninggal el lehet vele sz*rozni és már az egy élmény :D

nem ugy mint az e5200vel hogy emeltem fsbt meg vcoret és szevasz :DDD

nameg ugye ez kisebb orajelen is sokkal többet nyujt. e5200t 3500on hajtottam 24/7 ez meg már alapfeszen is gyorsabb volt konvertálás meg miegyéb közben. játékok alatt több az fps, GTA4ről meg nem is beszélek. c2dvel szaggattam mint állat. 20fps körül járhattam. ezzel meg szépen megy :K

(#10021) akoska07 válasza lipi67 (#9987) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

most nem igazán költenék alaplapra
kölcsönbe kellene vkitől pár napra :U
majd ha megjön a kicsike

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#10022) darál0w válasza akoska07 (#10021) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

mi jot vettél/kaptál/szereztél? :DDD

(#10023) akoska07 válasza darál0w (#10022) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

nem vettem,mert sajna nincs rá most keret.
inkább mondjuk ugy,szereztem.

majd meglátjátok...tényleg rittkaság.
ezért kellene alá vmi f@sza alaplap,hogy tudjon menni kedvére.

[ Szerkesztve ]

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#10024) darál0w válasza akoska07 (#10023) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

na már feltüzeltél ;]

dehát nincs neked egy biostar lapod?

(#10025) akoska07 válasza darál0w (#10024) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

már nincs.
eladtam.
jön majd egy vmikor ebben az évben,csak nem tudom mikor :D

(#10026) hackeeeee válasza akoska07 (#10025) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mondtam, vegyél valami notit... :DDD

(#10027) akoska07 válasza hackeeeee (#10026) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

szépen viselkedj... :D

(#10028) hackeeeee válasza akoska07 (#10027) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:U :D

Jóvanna. :) Én máig azon vegetálok hogy cserélni kéne a P35-öt.. De mindig rájövök, hogy felesleges. Most inkább veszek a VGA-ra hűtést. :)

(#10029) akoska07 válasza hackeeeee (#10028) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

ha vga hütés és alaplap csere közt kellene választanom...
gondolom sejted a választ,de azért leirom.
egyértelmü P35-->up to-->P45

persze nem midnegy mi az a P45,
mert vannak olyan P45 lapok aminél vannak jobb P35 lapok :D

krammerka : felraktad az eredményeket ?
le tudnám szedni az adatokat a honalpról,csak az office is a hibás vinyón van.
lehet szedek majd le másik office-t.
holnap nem leszek,sesetleg telóról benézek...

[ Szerkesztve ]

(#10030) hackeeeee válasza akoska07 (#10029) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Csak még az is kivárás, mire el tudnám adni a P35-öt.. Meg ilyenek. Multkor valaki linkelte itt talán sz.j. oldalát, ahogy elnéztem ahhoz képest szinte ugyanúgy megy ez a c0 mint az ő tesztjében. Ugyanolyan fesz, szinte ugyanaz az órajel. Talán 1 FSB különbség.

(#10031) akoska07 válasza hackeeeee (#10030) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

jó lap ugyis elkel.
jól megy az a proci ami nálad van.
és a tiéden nincs polir ha jól tudom.

[ Szerkesztve ]

(#10032) darál0w válasza hackeeeee (#10028) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

ameddig c2dvel tolod, sztm felesleges aza csere. bár később nemtudom, h mennyiért fogsz tudni megszabadulni a p35östől. most jo áron veszik őket ;]

lipi itt egy másik 3dmark06 is , kicsit megcibált VGAval :)

(#10033) hackeeeee válasza akoska07 (#10031) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nincs.

Szal ha még felpolíroznánk lehet még jobban menne, vagyishát jobbak lennének a hőfokok.

Azé nem mék 1,164V fölé, me ugye meleg ez a kib@szott panel, aztán akkor már csúszik fel 60 fok fölé, +2-3 fokot meg nem ér nekem + ~100mhz.

(#10034) hackeeeee válasza darál0w (#10032) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Csak itthon rinyálna a család, hogy nincs gép. Öntőkém meg nincs lapot venni... :\

(#10035) akoska07 válasza hackeeeee (#10033) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

nem lehet,hanem biztos.
léghütésnél sokat hozhat a polír.

#10033 hackeeeee : használd a szerkeszt-ést

[ Szerkesztve ]

(#10036) hackeeeee válasza akoska07 (#10035) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Filóztam már rajta párszor, csak mindig elvetettem az ötletet. :D

(#10037) lipi67 válasza darál0w (#10014) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

dmark ok, mert minden alapon van.
ATI-hoz meg elvileg az MSI AfterBurner Overclock lenne jó, nálam az istennek se ment..:(

(#10015) hackeeeee Szerintem szoftveresen is lehet

(#10021) akoska07 : Félreértettél! Neki van 2db alaplapja,s ha jól tudom a DS4-et használja. Gondoltam, kérdezd meg, kölcsön adja e. Minek kell megjönnie?

[ Szerkesztve ]

(#10038) darál0w válasza hackeeeee (#10034) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

öntőőőke. most ezen jot derültem. vagyis hát a saját hülyeségemen. bnőm hűtőmégneseket csinál aztán öntő formákba kell tenni a gipszet és így készül...aztán nemvágtam le hirtelen mi az az öntőke :DDD

okosba kell csinálni. eladod,(ha posta, pénzt előre utalják , abbol és egy kis+bol pedig megveszed a lapot és feladod a másikat. ) és még aznap veszel egy másikat. sztm megoldhato ;)

(#10039) darál0w válasza lipi67 (#10037) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

#10032ben is van egy ujabb eredmény :)

MSI AfterBurnerrel csináltam nálam szépen fut :K és mint utolag kiderült, 5750nél nincs fesz állítási lehetőség :(

(#10040) lipi67 válasza darál0w (#10032) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Mi a f@sszal húztad? Durva. :C Kben meg..ekkora tuzning mellett több pont járna. Lehet, hogy teszten belül hibázik, próbálj kicsit visszavenni belőle.

:DDD :DDD :DDD -Mindíg 1 időben írunk, ezért a félreértés:) (nézd meg)
Én meg mindíg sorba megyek a hsz-eken, s úgy vszolok, írok rá, ezért 5 percbe ami belefér az módosítva van, ha meg nem akkor meg olyan mint most:)

[ Szerkesztve ]

(#10041) krammerka válasza akoska07 (#10029) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Nem nyúltam még semmihez :N
Ma már nem,de holnap leszedem a szerverről az adatokat,mert nekem még a fél évvel ezelőtti van meg :B

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#10042) darál0w válasza lipi67 (#10040) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

jaja látom :DDD

vga topikjába kérdezgettem mit bírnak ezek. és ez még igencsak az alja. 840/1385 ; 900/1400. szal nemhiszem, h hibázna. lehet azért tűnik neked kevésnek mert proci "csak" 3200on megy.

[ Szerkesztve ]

(#10043) lipi67 válasza darál0w (#10042) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Nem, én a vga pontszámokat néztem a húzott meg a nem húzott között 500-500pötty van, több lehetne.

-megint mennem kell- :O

(#10044) darál0w válasza lipi67 (#10043) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

hát megnézem akkor kicsivel lentebb, de nemhiszem :U

(#10045) hackeeeee válasza darál0w (#10038) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

óóóóóóó baz, ez fájt... :DDD

Ákos, bocsesz... :U

(#10046) darál0w válasza lipi67 (#10043) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

780/1250 14799pont. szal nem lett tulhuzva...sőt. lehet ffeljebb huzom :DDD

(#10045) hackeeeee hidd el nekem is, de a hasam is a röhögéstől :DDD

[ Szerkesztve ]

(#10047) hackeeeee válasza darál0w (#10046) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hehe. :D

Nos, megnézegettem már az eredményeim...
HD4870, itt asszem 815/4000-ren ment a kari.
Gainward 8800GT Golden Sample, még a 4200+-os s939-es configban. :D:B - Lehet kár volt eladni annak idején :F (jah ez 05, én m@rha. :D :W )
Itt a 8800GT 06-ban.

[ Szerkesztve ]

(#10048) darál0w válasza hackeeeee (#10047) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

hááát azért csak jobb ez a 4870.
és ahogy látom eléggé egyszinten van most az 5750el
de van még itt tartalék ;]

[ Szerkesztve ]

(#10049) akoska07

akoska07
(PH! kedvence)

#10041 krammerka : leszedem ma én is a dolgokat,
már csak egy office-t kéne keritenem.

nem tudom másnak is feltünt-e,de egyre több a vga-s hsz.
szép,meg jó,hogy pörög a topic de egyre több a nem ide illő dolog.
jó lenne odafigyelni sztem erre...
tudom hogy itt sok minden elfér (férjen is),
de ne arról szóljon (főleg) a topic ami nem idevaló.
szóljatok,ha rosszul látom.

[ Szerkesztve ]

(#10050) kulerr válasza akoska07 (#10049) üzenetére

kulerr
(őstag)

nini ki van itt.... :U A HQ eredménybe lehet h beleférne :F De döntsétek el ti...legalább lenne tesztelnivaló, vagy újítsátok meg az annó elindított Everest superpi teszteket tök azonos beállításokon...érdekes lenne, de ez is csak egy tipp :B

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.