Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#751) OHardy válasza krammerka (#750) üzenetére

OHardy
(újonc)

Köszönöm :)

(#752) krammerka válasza OHardy (#751) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

nincs még sok 5200-as eredményünk,de eddig a Tied talán a legjobb...............
Érdemes vele még foglalkoznod :K ,mintahogy winfier kollegának is :K :C

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#753) Dashes válasza krammerka (#748) üzenetére

Dashes
(őstag)

FPO: Tray, összerelés óta még nem volt szétszedve, nem is néztem.
VID: 1,325V
Ram: 800Mhz

(#754) tsigalko87

tsigalko87
(őstag)

1.8V teszt erejéig tehet kárt Orthos csak 81/90/92 kb 2 perc után... tönkre teheti vagy ha nem meleg akkor birja..?

(#756) subaruwrc válasza tsigalko87 (#754) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1.8v-n szeretnél orthost futtatni? erős elektromigráció fog fellépni...

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#757) tsigalko87 válasza subaruwrc (#756) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Az lehet e jele hogy kicsit hullámzik a monitor..?? Most 1.4V nem csinálja... az már tényleg sok..! 3Dmark lefutott max 77 fok volt a mag 3.7 1.8V

(#758) krammerka válasza tsigalko87 (#754) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

valamelyik 2180-asom is kapott 1,8 V bios feszt,én nem halta meg magát,bár az orthost nem kapott :F
Ez a legujabb szerzeményed?
Basszus hogy melegszik...................E4xxx széria :U

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#759) krammerka válasza krammerka (#758) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

A "Jó reggelt" lemaradt...........bocs :B

(#760) tsigalko87 válasza krammerka (#758) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Ez épp hogy ez meg nem melegszik 1.8V max 80 fok...a CPU.. 1.5V meg kb 20fokkal jobb mint a TX2...
A hűtés nem fog gátat szabni... 1.55V max 65 fok... magok 71-72 MX2 volt a hűtőn alapból!

így néz ki.. méretre is kb 3db TX2

[ Szerkesztve ]

(#761) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Üdv mindenkinek.Sjna nem volt netem,most meg rohangálhatok,jön a rokonság csőstül(f@szom tudja ki kicsoda)temetőbuli.
Krammerka:kár..de majd alakul.
Subaru:A szebbik:)
Ákosom:1,8V-ha hűtöd..kétes,átüthet,de szerintem is belefér(ha a 8xxx bír 1,7-et )a 2xxx is majd annyit kapott(1,8)
Viszont..Orthos alatt 1,65V fél órán át kb annyi mint egy valid 2V-on!!!
Ha 1,8V-on naponta 1x lenyomsz egy prime 32M-et,1 hét és meghó.
Én a 8xxx-nek prime alatt is max 1,565V-ot adtam..s kvra jobban paráztam mint a validos 1,705V-nál. :K
Jó az NB hűtőd!!!
A másik is..de ezekhez a feszekhez orthos alatt..szart se ét sztem.Csak nyitott ablaknál iccaka..Kben honnan van Neked 4400-es?
Dashes: Jó!Nincs már meg?Nem tudnád tovább nyomni?

-megyek temetőbe kedves idegen rokonokkal(felhúznak ott is marad pár.. :W -

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#762) tsigalko87 válasza lipi67 (#761) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Pécsen lizingelem Janoska26tól.. 10x333 1.45V nem stabil szóval...

(#763) kicsigeri

kicsigeri
(őstag)

Hi all elkezdtem gyártani az eredményeket egy 2160 as procival, FPO: Q744A568
Első tegnap esti eredmény Itt található Remélem merfelelő minden rajta.

(#764) Dashes válasza lipi67 (#761) üzenetére

Dashes
(őstag)

Sajnos egy kis plusz fesz esetén már 80 fokosak a magok, valamelyik délután majd újra rárakom a hűtést, FPO-t is megnézem, mennyit tud feljebb.

(#765) fagy53

fagy53
(PH! nagyúr)

Üdv!
Látom kevés az 5xxx! Talán elfogadható az alapfeszes eredményem.
E5200 - FPO #3828A737 - VID: 1.15V
GA- P35C-DS3
2x1GB GEIL ULTRA DDR2 800MHz CL4
[link]
Hűtés: E2160 gyári hűtője.

[ Szerkesztve ]

(#766) Dashes válasza Dashes (#764) üzenetére

Dashes
(őstag)

Hűtő nem érintkezik normálisan a procival. FPO: Q648A236

(#767) krammerka válasza tsigalko87 (#760) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

1.8V teszt erejéig tehet kárt Orthos csak 81/90/92 kb 2 perc után... tönkre teheti vagy ha nem meleg akkor birja..?

Ebből gondoltam hogy melegszik,de ha nem akkor annak csak örülök ;)

fagy53: tulajdonképpen jó ami a képen van,kivéve az Everestet,mert azt nem az érzékelőkre állitottad,így nem sok minden látszik rajta,ami számunkra fontos lenne.....................
Ha nem gond,javítsd már légyszíves :R

[ Szerkesztve ]

(#768) fagy53 válasza krammerka (#767) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Mi az ami hiányzik és a jobb alsó sarokban az OSD-ben sem látszik?

(#769) krammerka válasza fagy53 (#768) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

A feszültség értékek

(#770) fagy53 válasza krammerka (#769) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Milyen feszültség, a RAM-é?

(#771) OHardy válasza fagy53 (#765) üzenetére

OHardy
(újonc)

Helló!

Nem biosban kéne beállítani a VID-et? Én úgy látom, hogy a többiek is úgy csinálták, nálad viszont terhelt fesz=VID :F

(#772) krammerka válasza fagy53 (#770) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

CPU mag,VTT,Északi híd,ramok.Még ami érdekes lehet,hogy a táp megtartja-e teszt alatt a +12V-ot
Sajnos nem mindegyik Everest mutatja az összes értéket,de általában látható ami fontos lehet

OHardy: jól észrevetted a difit,de jól csinálta,ugyanis néhány hete felvetődött ez a dolog,hogy mi legyen az 1-es opció?És maradtunk abban,hogy teszt alatt a saját vidjét mutassa a cpu-z.

Az első tesztek úgy készültek,de most már ez a felállás :K

[ Szerkesztve ]

(#773) krammerka válasza kicsigeri (#763) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Melyik opcióba szántad az eredményedet?
Mennyi a VID?

(#774) fagy53 válasza OHardy (#771) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Így van, de az alaplapok eléggé eltérő drop-ja miatt a CPU tuning már nem is a CPU-ról szólna és így nem a procikat hasonlítanánk össze, hanem jelentősen belekever a lap is.
Egy gyengébb proci egy alacsony drop-pal rendelkező lapban hasonló erdményt produkál, mint a tuningos proci a magas drop-pal rend. lapban.
A VID feszültséggel végzett terheléses teszt, ami a listába kerül, kiszűri a lapokat és csak a proci számít, szerintem ez csak így korrekt és összehasonlítható.

krammerka: OK. Már értem! :R

[ Szerkesztve ]

(#775) tsigalko87 válasza krammerka (#767) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

1.8Von 80/90... fok ez semmi TX2 vel ez összejött 1.55Von... a 4300assal igaz az joval jobb volt.. :O ez 3.33Ghz 1.45V és nem stabil..

(#776) kicsigeri válasza krammerka (#773) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

Nem értem kérdésed, az 1.225V +/- 0,01VV +- 0,01 es kategóriába, a vid pedig 1,3250V eléggé magas :( ahogy nézem ez a fesz amit nekem produkált oda fér be :)

[ Szerkesztve ]

(#777) fagy53 válasza krammerka (#772) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Na megnéztem az Everest érzékelők oldalát, sajnos nekem csak a CPU magfeszt mutatja, ez benne van az OSD-ben a legalsó, és a RAM feszt, ami viszont nincs az OSD-ben, a többit amit írtál nem jelzi. A 12V-ra Trial verziót ír. :D
Kösz, akkor marad a kevéske 5xxx eredmény. :R

(#778) krammerka válasza kicsigeri (#776) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

igazad van,csak megkérdeztem,mert általában szokták mondani a kollegák hogy hova szánják,mert mehetne pl a 24/7 azaz a max üzemhez is..................
A VID-et pedig beírom minden procihoz,azért kérdeztem,fontos információ az is :K

fagy53: kár hogy feladod............ :F

[ Szerkesztve ]

(#779) kicsigeri válasza krammerka (#778) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

Ok rendben, de azért remélem nem ez lesz a max üzem, meg na mind1

A VID pedig lemaradt bocsi

[ Szerkesztve ]

(#780) krammerka válasza kicsigeri (#779) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

ez az eredméned akkor megy az 1-es opcióba :C

A többit meg várjuk................... :K

(#781) kicsigeri válasza krammerka (#780) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

:R :R :R
Készítem
csak még van egy kis meló

(#782) krammerka válasza kicsigeri (#781) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Fent is vagy a listán :C

(#783) tsigalko87

tsigalko87
(őstag)

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=439168

Ezt is tedd fel kérlek.. nyomok még egy 1.5V BIOSból... 1.44kb.. ez mehet az 1.5Vosba..? majd nyomok egy éleset.. is oda.. ami 1.5V és ki is van hegyezve... akkor majd javitod..

(#784) tsigalko87

tsigalko87
(őstag)

(#785) krammerka válasza tsigalko87 (#784) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

ezt max üzemhez be lehet rakni
Az 1,5V-hoz kevés a fesz,ott +-0,01V a tól-ig

A másik már fent van :K

[ Szerkesztve ]

(#786) tsigalko87 válasza krammerka (#785) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Keresek magamnak egy kérót a géphez.. és megy is...

ERRE gondoltam.. elég profi és 14-15K...

és akkor ez a gépem lesz a végleges..:) max procit cserélek majd... habár minek msnre..? ezt sose értem..

(#787) krammerka válasza tsigalko87 (#786) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

tök szép,tök jó,de én nem adok ennyi píízt egy házért.
msnre is kell vagy 3,2GHz :DDD ,az alá ne add

(#788) tsigalko87 válasza krammerka (#787) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Az megvan... mindennel..:) eddig...

..még a 430as ceruzával is megvolt..

[ Szerkesztve ]

(#789) krammerka válasza tsigalko87 (#788) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

kell a GHz,még msn-re is.Szoktam gépeket javítani,újrarakni,ami nincs húzva,lassú

(#790) lipi67 válasza fagy53 (#777) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Se rá fütty!!!!Segítünk rajta!!!Ha nem bánnád,linkelném amit az imént írtam Nekled a 5xxx-be.Ne írjam már le 2x :B -nem is ,inkább bemásolom ide is(hogy rájöttem,elképesztő milyen gagyi vok... :Y )
Krammerka:Dehogy adja fel!!!!

"Szia!
Sokat gondolkodtunk,h mi lenne a jó megoldás.Azért döntöttünk a Drooppolt érték mellet az 1-es opcióba,mert ha csinálnánk egy klasszikus alapfesz tuningot(VID lenne terhelten belőve)akkor az 1-es és 2-es opció között sok esetben azonos eredmény születne.Pl valakinek 1,2Va VID.(Ugye Biosba belövi erre s lesz belőle 1,15V,prime alatt meg 1,138V.Ezen megnézi,hogy mit tud a proci.Viszont ha a másik vatriáció:a terhelt és a vid különbsége ugye ekkor 1,2-1,138,azaz 0,062V Ezt biosba hozzáadná a VID-hez,ami 1,262V lenne s ha ezen nézné..már a 2.opciót is csinálja.
A feltevésed jogos,ez lenne a klasszikus VID-es tuning,csak az a baj,hogy nagyon beszívatta a népet az Intel a45-ös procik "nem feszelhetőségével".Mi több eredmény alapján akartuk mérni a procikat,több opció többet mutat alapon,de..Nem fog az emberek többsége 45-ös procival 1,5V-os opción prájmolni,sőt adni se fog neki ennyit.Így nagyon leszűkült a tartomány,ezért kellet ezt meglépnünk..
Igy az első opció nem csak a prociról,a laprór is szól..Sajnálom.

Igen,real Temp max,erre vagyunk kíváncsiak.Ezt kellene adni biosban a procinak,esetedben BIOS 1,15V a beállítandó érték."

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#791) ADAM1337 válasza lipi67 (#790) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

és pl az én esetembe amikor nincs drop ? o.O :))
Am a memóriám és a hűtésem is változott:
-2gb kingmax 1066
-cm hyper 212

[ Szerkesztve ]

cars1dA

(#792) lipi67 válasza ADAM1337 (#791) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hát..(ilyeneket kérdezni iccaka).Tudod mit!Csinálj!!! :D
Nem..Azért valamenmnyi csak van,nem?Csináld végig,de jelezd,hogy van egy Vdroop modifikáció.Még jó is,üde szinfolt.Jaja!!(esetleg pár képpel és szöveges infóval be is mutathatnád.. :K

(#793) krammerka válasza ADAM1337 (#791) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Reggelt!!!!

Mostanában nagyon belendültél a fejlesztésbe :C

Lipi: nagyon szép,érthető az írásod,én nem tudom magam ilyen csodálatosan kifejezni :C :D

(#794) kicsigeri

kicsigeri
(őstag)

Szép napot mindenkinek, egy tegnap délutáni 1,3V os kategoriába készült eredmény. Mehet a listába [link]:):):)

[ Szerkesztve ]

(#795) lipi67 válasza krammerka (#793) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

;) ---Elpirultam :B

kicsigeri: Nem semmi :D 8GHz lazán!Kicsi a Geri de nagy a tuning? ;) Mit tettél a cpuZ-vel?

[ Szerkesztve ]

(#796) kicsigeri válasza lipi67 (#795) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

Semmit sem. néha bekattan.

Bakker tud ez a proci meg lap ugye :):):)

Na asszem csinélhatom újra azt az eredményt, a picsbe :):):)

[ Szerkesztve ]

(#797) winfier válasza kicsigeri (#794) üzenetére

winfier
(senior tag)
LOGOUT blog

:C :C Nem nézne ki rosszul 24/7-ben :DDD
Nálad ennyire bugos a CPU-z? :)

"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!"

(#798) lipi67 válasza kicsigeri (#796) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Tedd fel az 1.48-ast,az hátha jobban muzsikál!

(#799) kicsigeri válasza winfier (#797) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

Hát az igaz :)
Eddig nem volt vele semmi baj
LIPI ok kiprobálom

[ Szerkesztve ]

(#800) subaruwrc válasza kicsigeri (#794) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azzigen. csak 45 fok és 1.296v :C nem eladó? :D

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.