Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#6001) lipi67 válasza akoska07 (#5996) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hát..[ez]. Azért már érezni itt, hogy minden MHz külön kis csata lesz, s asszem 20-40MHz lehet még benne itt.

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#6002) tom_tol válasza akoska07 (#6000) üzenetére

tom_tol
(őstag)

mint láttad a linket nem a hűtő kevés hanem az alaplap nem tud többet (még 1,248v-ig sem jutok el vele) és valszeg ud3-ban sem tudnám "prájmolni" 525-535fsb-n
vagy igen?
de nincs jelentősége semmi :R

[ Szerkesztve ]

(#6003) akoska07 válasza lipi67 (#6001) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

frissitve... :K
ha nem akarod akkor is :DDD

(#6002) tom_tol : sima ud3 nem tudom mire képes,de esélyes,hogy menne prime azzal az fsb-vel.
másik kérdés,mennyire birja a sima ud3 a york,vagy egyáltalán a 4 magos procikat.

mi a probléma az EP45-DS4-el ?
nekem igen jól ment a DS3 is

na én mentem, jóéjt all

[ Szerkesztve ]

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#6004) lipi67 válasza tom_tol (#6002) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ezt nem nagyon értem:(
Adj neki annyit (1,248) s megy amit megy, nem?

(#6003) akoska07 : 1000 hála! :R

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#6005) tom_tol válasza lipi67 (#6004) üzenetére

tom_tol
(őstag)

mér nem :F
DS4 tud max 504fsb-t small stabilra (blendről ne is beszéljünk)
feljebb még mükszik de prime alatt fagy és nem a cpu fesz az oka
1,4v fsb term, és mch fesszel próbáltam ennél többet nem adok ezzel pedig csak 504-n fut le a small amihez pedig bőségesen elegendő a procinak az 1,23v vcore
csak a listára kerülés miatt meg nem csinálom abba mi a pláne ;]

(#6006) lipi67 válasza tom_tol (#6005) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Mi-Mi, hát, hogy ott vagy a listán:)
Sejtettem, hogy ilyesmi lesz a válaszod, érthető is. 1,3v VTT-vel próbáltad már? Soknak tűnik az az 1,4V, nem?

[ Szerkesztve ]

(#6007) gyurczy válasza akoska07 (#5994) üzenetére

gyurczy
(senior tag)

:R

Ma még javítok én is tán.

Microcool Banchetto 101 eladós

(#6008) ADAM1337 válasza akoska07 (#5981) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

1,55v ha jól emlékszem.

cars1dA

(#6009) tom_tol válasza lipi67 (#6006) üzenetére

tom_tol
(őstag)

ákoska igy is megoldotta :C
DS4-ben nem elég de gondolhatod hogy nem mindjárt 1,4v-al kezdtem :R

(#6010) akoska07 válasza ADAM1337 (#6008) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

az még türhető,ha a hütő is birja.

most "dolgozom",egy új honlap elkészitésén.
több-kevesebb sikerrel :D
nem igazán tudtam szélesiteni a táblázat körüli keretet. :(

[ Szerkesztve ]

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#6011) kulerr

kulerr
(őstag)

...és igen amiket Tom_tol nyom a procimmal eredményeket nyilazd át az én nevemhez is ÁKI!! :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

(#6012) akoska07 válasza kulerr (#6011) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

:DDD :DDD
igen,épp rá akartam kérdezni,mit szólnál ehhez :DDD

(#6013) kulerr válasza akoska07 (#6012) üzenetére

kulerr
(őstag)

részemről semmi akadálya :DDD

[ Szerkesztve ]

(#6014) tom_tol válasza akoska07 (#6003) üzenetére

tom_tol
(őstag)

nem jutok már ud3-hoz nem beszélve arról hogy igy is túl sok alaplapom van
Ds4 egy jó lap de quad alatt nem megy tovább, még wolfos időkben jól elvoltam vele [link]

(#6015) Free04

Free04
(tag)

Egy friss eredmény:
http://kepfeltoltes.hu/090913/295x12__3540__-_1.200_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

RAM: Kingmax 2x2gb/800MHz

Hogy a fenébe kell linkelni, h csak rá kelljen kattintani?

[ Szerkesztve ]

(#6016) lipi67 válasza Free04 (#6015) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Feltöltöd a képet, majd itt pici kezzedel :K katt a link feliratra és a feljövő ablakba szépen beilleszted.["ehun-e"] ;)

[ Szerkesztve ]

(#6017) Free04 válasza lipi67 (#6016) üzenetére

Free04
(tag)

Köszi. Először azt hittem h ez a te eredményed és pont uannyi mint az enyém. Aztán ismerős lett a kép.... :DDD

Akkor ki is próbálom egy VID-es eredménnyel:[link]

[ Szerkesztve ]

(#6018) lipi67 válasza Free04 (#6017) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

:D .Látod, megy ez mint az ágybaszarás! ;) :C

(#6019) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Most látom, a max OC-m kevesebb mint az 1,35V-os opcióm.. :F
Gyorsan csinálok 1 tesztet..

(#6020) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

[9400@4100]

F@sz kivan. Most látom, hogy elszámoltam (azt hittem 35kor indítottam el) és csak 28 perc...Mind1, majd holnap csinálok még plusz 2 percet, mert most asszem van egy kis dolgom..

(#6021) bzs73 válasza lipi67 (#6020) üzenetére

bzs73
(őstag)

:C
Nem akar az a proci normálisan felmelegedni még ekkora feszen se úgylátom.Vagy akarna de nem engeded neki.

[ Szerkesztve ]

(#6022) lipi67 válasza bzs73 (#6021) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Most annyi segítséget kapott, hogy levettem az oldallapot, de valóban nem melegedős, nem ez szab gátat a "fantáziámnak". ÁÁÁÁ! Nem bírom ki, újracsinálom a 2 perc miatt. (el is indítottam, nem is fosom itt a szót, ne ez miatt dobjon el.-1x iccaka Subaruval pofáztam tuning közben, s eldobott. Majdnem sírtam:) )

(#6023) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Nem hiszem el! Szaros 2 FSB-t tettem rá, hogy ne csináljak már még 1x u.olyat ..3x vágott haza 16 percnél. Ráb@szott, most kap egy halom feszt ez tuti!

(#6024) bzs73 válasza lipi67 (#6023) üzenetére

bzs73
(őstag)

:U

(#6025) lipi67 válasza bzs73 (#6024) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

"időhiány..." dolgom van, nem tom most fent kitesztelni. Adok neki sok feszt(no nem 1,6V-ot -még..) és azon lefut állítgatás nélkül én meg teszem a dolgomat..(csak, h kompenzáljam a 28 percet,s mégse kerek 4100 legyen.)
-akkor b@sznék rá, ha pont ott a vége:)

(#6026) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

El kellett mennem, de gyorsan csináltam egy max OC-t[link]

(#6027) akoska07 válasza lipi67 (#6026) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

nem sajnáltad tőle a feszt :)

(#6028) lipi67 válasza akoska07 (#6027) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Nem és most se [link]
Egy srác 8MHz-cel van előttem a WR listán, ma be kell fognom..[link]
Chaser 2db 38mm-es ventije holnap jön, megkapja a TRUE, s majd látjuk. Lehu**-zom magam, ha nem bírok szaros 8MHz-et rádobni..

(#6029) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

[Max OC és max FSB egyelőre]

(#6030) Free04 válasza lipi67 (#6029) üzenetére

Free04
(tag)

Uhhh....1.7V
Nem sok az egy picit? Nem sajnáltad...
Gyárilag mennyit írnak max fesznek?

Szerk: A gyárilag ajánlott max érték a biosban levő értékre vonatkozik vagy pl a CPUZban levőre?

[ Szerkesztve ]

(#6031) lipi67 válasza Free04 (#6030) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hiába vártam a postást, ez a fránya intel nem írt nekem ez ügyben (sem) semmit:)
-Lövésem sincs- 8400 és 8500 is kapott 1,725V-ot valósat, ez se fog kimaradni , érzem... :B

Bírja ez mint az ágybaszarás, kben meg mindíg 1V-on megy alapon, csak teszteknél kapott többet, eddig az is alapfeszes volt, csak pár naopja néztem 1,36 ill. 1,375-ön, meg ma kapott pár percig 1,7-et, de prájmolás nem volt, úgy meg bakfitty. (Prime alatt 1,525V gázosabb..---majd jön az is ,csak jönne már a hideg, vagy a ventijeim-

:W Bírja ez mint az ágybaszarás, kben meg mindíg 1V-on megy alapon, csak teszteknél kapott többet, eddig az is alapfeszes volt, csak pár naopja néztem 1,36 ill. 1,375-ön, meg ma kapott pár percig 1,7-et, de prájmolás nem volt, úgy meg bakfitty. :W
ilyen mondatot.. :B

[ Szerkesztve ]

(#6032) krammerka válasza lipi67 (#6028) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

megcsinálod azt a 8MHz-t az tuti biztos :K :C

Látom ma nagyon aktív vagy.............. :)

[ Szerkesztve ]

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#6033) akoska07 válasza lipi67 (#6028) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

bakker,eddig nem is néztem a q9400 procikat a listán.
léggel tartják a WR-t 1.84V :Y
nem sok az az 1.7v :DDD

nyomjad,adjál neki,nehogy már...
ne a 8MHz legyen a cél.

(#6034) akoska07 válasza lipi67 (#6029) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

még nyomsz egy cinebech-et és tele sor :C

(#6035) bzs73

bzs73
(őstag)

Na beindult lipi látom. :K

(#6036) lizakattila válasza akoska07 (#6034) üzenetére

lizakattila
(senior tag)
LOGOUT blog

Nah, ha minden igaz még így utoljára ezzel a procival:
E8200@max oc
E8200@max fsb
Ha lesz egy kis szabadidőd, akkor légyszi rakd már fel. :R

Shatter Your Limits --> Intel® Core™ i7 2600K °°°° Tuningeredmények: http://cpu-tuning.joruska.com °°°°

(#6037) bzs73 válasza lizakattila (#6036) üzenetére

bzs73
(őstag)

Mi lessz helyette?

(#6038) lizakattila válasza bzs73 (#6037) üzenetére

lizakattila
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyenlőre egy Q6600.
(Jönnek a hűvös napok, kell a fűtés. :D )

Shatter Your Limits --> Intel® Core™ i7 2600K °°°° Tuningeredmények: http://cpu-tuning.joruska.com °°°°

(#6039) lipi67 válasza krammerka (#6032) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Picit volt időm, igaz hanyagoltam is 1-2 dolgot, majd visszaüt:)
(#6033) akoska07 : Ez benne a jó, ezért szeretem. Hő mint olyan nincs, ill. nem a proci a gáz, a lap (MCH-t feszelni kell ám,de ha proci/MCH nincs összhangban..a kevesebb a több) Még van 1-2 teszt és utána megcsípem azt a 8MHz-et, remélem.
Proci hülye, nem melegedik, igaz most 6!!! 12-es venti lesz ráküldve a gépre. Hiba 1 szál se, egy kis valid ilyen feszen nem téma ezeknek a prociknak, prájmolni meg 1,5v felett nem fogok (remélem).
-azé' jó kis proci ez, láttam 94-est száguld alul, de a többség 4GHz környékén stoppol.
(vagy nincs kitesztelve a nagyobb fesztől való félelem miatt) Én meg vok elégedve vele.

[ Szerkesztve ]

(#6040) lipi67 válasza akoska07 (#6034) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

természetesen azt is megcsinálom, s az a 4040-es 1,35-ös is lehet 1-2FSB-vel több, max FSB és Max OC --reméljük :B (nem szorzózok max FSB úgy a jó ha max szorzón van:)- , Cinebench R10-et is nyomok majd, igérem. Nálam az a baj, hogy ha 2-3 órám van rá, bele se kezdek, mert vagy fél-1 napot szrakodok, vagy semmit.

bzs73 ;) Lassan, de biztosan:)
-folyamatosan éhes vok bakker, ez az n2 h2 :)

(#6036) lizakattila : Jó kis proci pedig, Gratula! :C
Az aláírásod meg..-reméljük, hoghy nem:)
;)

[ Szerkesztve ]

(#6041) lizakattila válasza lipi67 (#6040) üzenetére

lizakattila
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi! :R
Azért Te sem panaszkodhatsz.
Megy a Te procid is, mint az "ágybasz@rás". ;) :D

(#6042) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Megyeget,köszi! :R
Apropó Akoska! Légyszi javítsd ki! -Nem bírtam ki azt a 8MHz-et, lett 16 belőle.[link]

(#6043) akoska07 válasza lipi67 (#6042) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

lezs az még több is,irány a dobogó :C

(#6044) akoska07 válasza lizakattila (#6036) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

mikor lesz meg a quad ?

(#6045) bzs73 válasza lipi67 (#6042) üzenetére

bzs73
(őstag)

Hát én nem is gondoltam hogy megelékszel azzal a +8mhz-el.De hát jobb is ez így. :K

(#6046) bzs73 válasza akoska07 (#6043) üzenetére

bzs73
(őstag)

Üdv akoska.lipinek kéne nyitni egy külön max cpu fesz léggel.Nem? 1.728v léggel. :U Nagyon durva. :K
Nitróval mennyit merne adni lipi a procinak vajon.Arra lennék kíváncsi,mert lassan ott lessz feszbe mint az extrem tuningosok.

[ Szerkesztve ]

(#6047) akoska07 válasza bzs73 (#6046) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

E21** procik 1.76v-t is kaptak már itt léggel :D
a volt 2140-em asszem 1.5v körül kapott compressorral.

nitróval is ki lehet nyirni egy procit.

(#6048) Bagira01 válasza akoska07 (#6047) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Jóvan, de e2000-es széria 65nm-es :DDD

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#6049) akoska07 válasza Bagira01 (#6048) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

mit számit az , a lényeg hogy menjen :DDD

(#6050) Bagira01 válasza akoska07 (#6049) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Ha úgy vesszük akkor ez egy viszonylag kis költségvetésű otthoni drag race :))

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.