Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#2001) krammerka válasza akoska07 (#2000) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

nézd meg a listát,ott látod a feszeket,

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#2002) akoska07 válasza krammerka (#2001) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

néztem a listát.
nem nagyon van beirva a legtöbb E2140-hez vid.

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#2003) lipi67 válasza akoska07 (#1999) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Milyen alulvid-es eredmény?
A procim már eladó! :K Csak azért nem hírdetem mert nm szoktam,inkább így beszélgetés útján adom el,meg..Jövhéten jön az új,s átmenetileg a ghépemben lakozik.kben fura..Fura ez a teljesítményhajkurászás.Megjött,betettem 2GHz-en ketyegett.Fiam leült játszani WoW,Tomb Raider,NFS UNd...és..kvra nem vette észre,hogy egy 2180-as van a gépben s nem egy 8400-es.
Alacsony VID-es 2140-esek:
Őszintém:Nem igen van olyan már,ami nem lett volna keményen feszelve.Kben nagyon jók,de nagyon melegednek már 1,35Vfelett is.Táblázatok élére kerülés céljából szuper procik,de 24/7-ben nem alapoznék rájuk rendszert.

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#2004) Lenry válasza lipi67 (#2003) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kben nagyon jók,de nagyon melegednek már 1,35Vfelett is.

ezzel azért vitába szállnék mint E2140 tulaj...
3200MHz @ 1,375V-on járatott E2140-em egy Freezer 7-el hűtve 40 fok körül van... és így járatom már 1 éve, és betonstabil

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#2005) akoska07 válasza lipi67 (#2003) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

nem alaulvid,hanem alul fesz eredményre lettem volna kiváncsi.
tudod a táblázat szerint.

csak azért kérdzem,mert ugyebár,
minél kisebb vid annál nagyobb esély a hajthatóságra.

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#2006) Feree13

Feree13
(őstag)

Kicsit segítsetek.
Q6600-at akarok v-moddolni legalább egy 3.6GHZ-ra.
Alapfeszen viszi a 3.2 GHZ-t.
EP35-DS3 lapban mekkora fesszel próbáljam meg először a 3.6-ot?
Próbálgattam már (lehet kevéssel) Boot-kor ujraindulgatott...

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#2007) kulerr válasza Feree13 (#2006) üzenetére

kulerr
(őstag)

olyan 1,35-1,4 körül próbáld meg de az NB is kérhet plusszt, vagyis nálam akkor indult meg a kicsike...

[ Szerkesztve ]

(#2008) akoska07 válasza Feree13 (#2006) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

v-moddolni ? :U

(#2009) Feree13 válasza akoska07 (#2008) üzenetére

Feree13
(őstag)

Jó, fesztemelni. :P

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#2010) akoska07 válasza Feree13 (#2009) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

nem azért mondtam :D

azt hittem tudsz vmi okosságot amit én nem.

(#2011) lipi67 válasza Lenry (#2004) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Pk,ez rendben is van,de én a brutáltuningos,alacsony VID-es procikról beszéltem,amik 1,15 vagy az alatti VID-del(nem takarékos)rendelkeznek,s 3,8GHz felett mennek.
(#2005) akoska07:A mostani 2180-as procival?
Ennek nem kicsi(sőt..)a VID-je.1,325!Ezzel 1,2v-on ha hozom a 2GHz-et..(nemtom,nem néztem)
Alacsony VID :Igen nagyon jó a 2xxx-nél ez tény,de az se garancia a jó procira.
Pl.Nekem ez a proci 1,325VID.Akkor lenne jó proci,ha ezen a feszen hozná a 3GHz-et,1,2V-on úgy 2,5körül menne,1,15-ön meg beindulna még.Felfelé..1,4v körül 3,2GHz,15V-on pedig 3,4GHz-3,5GHz.Akkor kb lineáris lenne,s egy 1,325VID-es procinak az 1,5V-is mehet 24/7-be..

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#2012) akoska07 válasza lipi67 (#2011) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

nem lehet mindig belenyulni. :)

(#2013) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én kérhetnék egy kis javítást? :)
a proci, az alaplap, és a memória sem egyezik,csak a max órajel :Y :D
minden adat az infoban :R

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#2014) akoska07 válasza Laraxior (#2013) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

mi lenne az ott az aláirásodban ?
részletek ?

(#2015) Laraxior válasza akoska07 (#2014) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a 3dmark topikban :D péntek estétől...szombat délelőtt 11ig nyitva volt az ablak... szakadt a hó,radi kinnt az ablakban... hajnali fél 3ig pöcsöltem a géppel,de nem találtam meg azt abeállítást,majd egy kis alvás után ( frisslevegőn hamar elaludtam) :DDD megvilágosodtunk én és a lapom,oszt durr bele 4505ön ment a 3dmark06 :Y :C
röviden :DDD

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#2016) akoska07 válasza Laraxior (#2015) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

igy már érthető az aláirás.
valóban extrém volt a helyzet.
mindjárt utána nézek az eredménynek :)

(#2017) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Mik mentek,mennek itt a háttérben.össze kellene gyűjteni,s kiadni"Véres tuningok"-címmel.

Szép eredmény! :C

(#2018) akoska07 válasza lipi67 (#2017) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

voltunk egy páran akik fagyoskodtunk az áhitott eredmény érdekében.
szibériában biztos nincs gond a hütéssel :D

(#2019) lipi67 válasza akoska07 (#2018) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hát..ott a számítógépek cipelésésvel lehet:)
Ja!Amúgy érdekel a proci?

(#2020) akoska07 válasza lipi67 (#2019) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

ez jó :DDD

ammm....hát beszélhetünk róla.

(#2021) Lacpac

Lacpac
(senior tag)

Sziasztok!
E6400
B2
VID:1.2625
FPO:L629B797
AC Freezer64Pro kis modingal LGA775-re
Giga 965P-S3 rev1.0 lapban
Mushkin 2×2 800Mhz

Egyenlőre még csak a max üzemhez (nem a max, de így használom)
Max FSB-t, és Max OC-t nem hiszem hogy fogok csinálni idő hiányában.
Da a többi majd jön idővel.
Megnézem legközelebb, hogy kissebb fesszel is megy-e ennyit, mondjuk úgy, hogy az első(1.225V +/- 0,01V) kategóriába beférjen, így eléggé a határon van.

[ Szerkesztve ]

"Jelentős problémáinkat nem tudjuk ugyanazon a gondolkodási szinten megoldani, amelyen akkor álltunk, amikor ezeket létrehoztuk."

(#2022) akoska07 válasza Lacpac (#2021) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

nem rossz cucc :)
meg lesz az az első oszlop. sztem benne van.
egyébként grat a cucchoz.

(#2023) akoska07 válasza Lacpac (#2021) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

sőt,ha jobban átnézem az eredmény,igencsak jónak mondható. :K

(#2024) lipi67 válasza Lacpac (#2021) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Szép földi!
Mikor szermányoltad?Kitöltöd vele a táblázatot?(légyszi.. :B )

(#2025) akoska07 válasza lipi67 (#2024) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

azám :K

tesztre fel.
lássuk a szép eredményeket.

(#2026) lipi67 válasza akoska07 (#2025) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Mér'érzem úgy,h nekem is szólt.. :U

(#2027) lipi67 válasza akoska07 (#2025) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

míg szellőztettem,csináltam Neked 1 tesztet.Feszt nem emelek(ha beindulok szétfeszelem)..[link]

(#2028) borat26

borat26
(tag)

Sziasztok!
Van valakinek személyes tapasztalata E6400-al?
A kérdésem, hogy mekkora fesz adható neki max?
Igaz-e, hogy akár 3.8GHz-n is stabilan megy?
Ha igen, milyen szorzóval tesztelejem, ha 2 db 1066MHz-s Kingmax van mellé rakva?
Köszi előre is.

MSI P67A-C45(B3)|Intel i5 2500K|Corsair XMS3 2x2GB DDR3 1600 Kit|GIGABYTE HD6870 1GB|Thermaltake Element V3|Thermaltake ToughPower 550 W|LG Flatron W2261V-PF

(#2029) Lacpac válasza lipi67 (#2024) üzenetére

Lacpac
(senior tag)

Majd este írok!
Addig is az első sorba: Link :C
CPU-Z mainboard azért nem látszik, mert a teszt indítása után jutott eszembe, és az orthos mellett nem tudta betölteni, de tegnap óta nem cseréltam lapot :)

[ Szerkesztve ]

"Jelentős problémáinkat nem tudjuk ugyanazon a gondolkodási szinten megoldani, amelyen akkor álltunk, amikor ezeket létrehoztuk."

(#2030) kicsigeri válasza Lacpac (#2029) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

Figyu már, vagy 1,50 CPU-Z lehet azzal minden ok lenne.

Agy nemki lipi67 mit visz 1,7V al :D

[ Szerkesztve ]

(#2031) lipi67 válasza Lacpac (#2029) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Oké! Akkor este!
Nálam is előfordul ilyen(cpuZ)

Geri:Nem lenne fer az új tulajjal szemben...Majd a nyócezertötössel..

borat26:Másikba vszoltam :K

[ Szerkesztve ]

(#2032) krammerka válasza lipi67 (#2031) üzenetére

krammerka
(őstag)
LOGOUT blog

Van két teszteredményem:

1,2V/4140MHz
1,35V/4491MHz

...........@@@@@http://cpu-tuning.joruska.com/ @@@@@ ........Listás eredményeket ide várjuk: cpu.tuning@citromail.hu****************Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!******

(#2033) Lacpac válasza kicsigeri (#2030) üzenetére

Lacpac
(senior tag)

Ja-ja, majd figyelek, remélem :K
Nem a verzióval van gond, ez a 1.47-es is jó, csak az orthos lefoglalta a procit, és nem volt szabad kapacitás megnyitni a fület. Amúgy meg az everestben is látszik az alaplap tipusa.

[ Szerkesztve ]

(#2034) lipi67 válasza krammerka (#2032) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Nocsak!Akkor marad a deszka?

(#2035) Lacpac válasza lipi67 (#2031) üzenetére

Lacpac
(senior tag)

Már jó rég nálam van(2008 08), Rover623 volt az előző tulaj, nagyon olcsón adta el lappal együtt, (mondjuk akkor nem is tudtam volna többet fizetni, kerítésalapot ástam, és útban volt a gázcső :W nem volt olcsó a móka) eddig nem igazán volt időm tesztelgetni. Meg egy darabig bekapcsolt energiakütyükkel ment 2800-on, már kb 2 hónapja meg bios1.3V@3200. Már ment lejjebb a fesz egy keveset, mint látszik :) . Most betegen vagyok, így több időm van a gépet piszkálni.
Még anno mikor hozzám került BIOS 1,425V-al próbáltam 3600-on, ment. Majd most megnézem pontosabban :) Remélem
Az a gáz, hogy ilyen médiacanter (is) itt a gép, Este filmnézés, meg a gyerekeknek mesenézés van rajta.
A táblázatot megpróbálom végigzongorázni, lehet hogy a max oc, és FSB nem lesz meg :B

[ Szerkesztve ]

(#2036) Feree13

Feree13
(őstag)

Az mitől lehet hogy a q6600 onnantól fogva fagy ki (kékhalált dob, vagy egyszerűen újraindul.) vista bookor mihelyst feszt emelek.
Ha csak az FSB-t húzom alapfeszen 3,3ghz-ig akkor minden megy faján.
De 4.2-őn sem volt hajlandó bebútolni 400x9, 3600-on. ez nem normal. Minden jó addig míg a vista el nem kezd bootolni.
Ötlet?

(#2037) tsigalko87 válasza Feree13 (#2036) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Szassz öreg..:) Milyen 4.2? 9x400.. Annak olyan 1.4V körül midnenképpen mennie kell fixáld le a PCI-E frekidet 100ra feri..:) Mert elszalad.. Amúgy nagyjából minden ok lehet.. ismerem a qualitásaid.. Probálj meg annyi feszt adni amit csak le tudsz hűteni majd menj visszafelé..

(#2038) tsigalko87

tsigalko87
(őstag)

Jah srácok volt olyan proci a kezeim közt hogy P5Q-ban 1.5V BIOSban bejött a Win 9x427 on.. 2160as de egyből el is ment akkor amikor kiprobáltuk..

(#2039) kicsigeri válasza tsigalko87 (#2038) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

Gyilkos :D

(#2040) lipi67 válasza Lacpac (#2035) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Értelek.Akkor jó tesztelgetést.Én most kaptam meg az új 8500-öt,csak most nincs gépem(ill.nem szedhetem szét)remélem,holnap belekerül..

(#2041) tsigalko87 válasza kicsigeri (#2039) üzenetére

tsigalko87
(őstag)

Nem meghalt megvették..:)

(#2042) kicsigeri válasza tsigalko87 (#2041) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

Jh értem. :D

(#2043) Lacpac

Lacpac
(senior tag)

Na, kész a következő!
1,3V

(#2044) winfier

winfier
(senior tag)
LOGOUT blog

Frissítést szeretnék kérni :) a max fsb-nél.

Ez az új világrekord :DD

Gigabyte EP45 DS3 7x612

Névnél is mert nem winifier hanem winfier :DDD
és a vid nem 1,225 hanem 1,2125

[ Szerkesztve ]

"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!"

(#2045) lipi67 válasza winfier (#2044) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Annyi minden sántit akkor,lehet,h nem is Te vagy,csak hasonlítotok :DDD

-szar az a memória..ne menjen pocsékba,átveszem egy jelképes összegért! :B :K -

(#2046) Feree13 válasza tsigalko87 (#2037) üzenetére

Feree13
(őstag)

Halló!
Jah kicsit elírtam, 1,42-őt akartam írni. :DDD 9x400-on is kifagy a vista boot közben, de amíg nem kezd el tölteni minden tökéletes.
PCI freki fixálva van 100-ra, ram is 800-on futna, lehet a hűtéssel van a baj? Mert 3,2-őn alapon terhelés nélkül a mag hőmérséklete 47fok körül van. :U
Terhelve meg 70-75. Lehte nem bírná már el a feszemelést is, pedig egy bazi gemin II + 2x12cm venti van rajta.
Mindegy jövő hónapban ha minden jól megy meglesz a vízhűtés. :K
Bár azon filóztam hogy annyi ráfordítással már megvehetném a Q9650-et is :DDD
Amit azért egy 4GHZ-ig bitta lehet húzni :DDD

(#2047) kicsigeri válasza Feree13 (#2046) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

Hali
Ott valami gáz van Mert 3,2-őn alapon terhelés nélkül a mag hőmérséklete 47fok körül van. :U
Terhelve meg 70-75.
2X12cm es ventivel, biztos rendesen fent van a hűtő? Ha fesz emelése nélkül 70-75 akkor az szerintem nincsen rajta rendesen, esetleg pasztázd újra, ha mégis rendesen fent lenne.

(#2048) Feree13 válasza kicsigeri (#2047) üzenetére

Feree13
(őstag)

Ez a mag hőmérséklete, maga a sapka általában 40-60 ig megy.
A hűtő rendesen fent van, onnan tom mert melegek is a hítpájpok rendesen.
Nemkeveset pasztáztam már, biztosan megfelelő az is...
Pedig ez a Gemin II nem pici... :U

(#2049) kicsigeri válasza Feree13 (#2048) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

Hát ez az és 2 db 12 es venti, azért az nem lehetne ilyen meleg. Bár ezek közt a Q6600-asnál volt olyan széria ami eléggé "forrófejű" volt. Elképzelhető az is hogy egy ilyen példányt fogtál ki. :U

(#2050) Feree13

Feree13
(őstag)

Igazából ez alapján rendben van a 2 800rpm es ventivel a hőmérséklet.
Mert ez is sapkát mutat. :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.