Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#401) Chili7 válasza _stick_ (#397) üzenetére

Chili7
(őstag)

80 és 90%-os adatforgalom limit értesítést sem szoktál kapni?

(#402) Csapi007 válasza Chili7 (#401) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Én a 80-ast má megkaptam. :DDD

"Csak úgy mondom"

(#403) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én meg most kaptam hogy hát ejnye elértük a limitet és most belassítjuk! Na ja. Minden hónapban jön ez, csoda hogy havonta csak egyszer :DDD Na most meglássuk megint összejön-e a múlt havi 50Gb :) Hja nekem a haverom azt mondta (neki már lassítottak párszor) hogy nem nyomják le a sebességet egyből 90%-kal hanem csak szépen lassan fokozatosan... Ha ezt nevezhetjük szépnek :DDD

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#404) jerry311 válasza Iscariah (#403) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Hát, a haverod qvanagyot tévedett...

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#405) Manitou válasza jerry311 (#404) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

:DDD Jah, nincs átmenet.

(#406) Iscariah válasza jerry311 (#404) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, nem én találtam ki... Neked amúgy milyen chello-d van?
Szerintem fogjunk össze! Írjunk több ezren, vagy százezren levelet a UPCnek! :D Tolják fel, vagy töröljék el a limitet és akkor mindenki boldog lesz:D Na már csak 99ezer 990 embert kell találnunk :DDD

(#407) jerry311 válasza Iscariah (#406) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Plus.
A UPC-nek pedig írhatsz akármennyi levelet, majd akkor emelnek korlátot ha üzleti érdekük fűződik hozzá...
Bármennyire is hihetetlen, a 15 GB-os határt kb. az előfizetők 3% lépte túl rendszeresen. Igaz azóta kicsit fejlődött a web, meg a fájlcsere. Ettől függetlenül akárhogyis nézem ebben az évben 27 GB feletti forgalmam még nem volt...

(#408) Iscariah válasza jerry311 (#407) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmm... Ezt az adatot hol olvastad? Csak mer akkor én is megnézném... Én viszont rendszeresen átlépem a 30Gb-ot általában olyan 10-e körül. Te könnyen beszélsz, neked 60Gb jár. Na az már nekem is elég volna :D

(#409) jerry311 válasza Iscariah (#408) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Ezt az adatot az egyik belső statisztikában láttam (amíg ott dolgoztam).
Mellesleg ha Classic-om lenne is könnyen beszélnék, hiszen a 30 GB-ot sem léptem még át az évben...

(#410) Iscariah válasza jerry311 (#409) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor mért jobb neked a plus a 6mbitjével a 3mbit helyett ha úgysem használod ki?

(#411) shev7 válasza Iscariah (#410) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

mert az adatforgalmi korlat nem minden? Honnan tudod, hogy nem hasznalja ki a 6mbitet?

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#412) horvathkrisz válasza jerry311 (#407) üzenetére

horvathkrisz
(PH! addikt)

Nekem T-kommnál volt több mint 90GB, 1 hónap alatt...

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#413) Iscariah válasza shev7 (#411) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hjó, az másban is jobb mint pl hogy 3 gépet lehet rá nyomni, tudom. De én magamból indultam ki és azért meg hát nem valami olcsó mulatság - még ha megteheti vki akkor sem de ez most tökmindegy.

(#414) jerry311 válasza Iscariah (#413) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Mert ami kell, az gyorsan kell. És ugye a 6 az kétszer 3 :DDD
De az a 30 GB egy kicsit félreérthető volt, szóval a havi 30-at nem léptem még át. Eddig a max forgalmam 27 GB volt egy hónapban.

(#415) Iscariah válasza jerry311 (#414) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Okéokéoké értem én. Csak megkérdeztem... Én rengeteget töltök le a gép szinte soha sincs kikapcsolva, már nem is tudnék a zaj nélkül aludni :D Túlnyomórészt letöltésre használom a netet, persze azért a mobilarénát is szeretem olvasni :))

(#416) dilipok

dilipok
(PH! addikt)

Nos nálam is bekövetkezett vasárnap ami még nem volt :D lekorlátoztak :O nem volt ott semmi átmenet. Éppen nagyban wow-oztam, amikor kidobott a szerverről, ránéztem a modemre és éppen rebootolt. na itt már sejtettem hogy baj van...
Az lenne a kérdés hogy ilyenkor ha most vasárnapra esik elseje, akkor is csak akkor fogják visszaállítani? nem mondjuk pénteken?

PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#417) _stick_

_stick_
(senior tag)

Jó estét!

#397-ben írtam a ''problémámat''', azóta csak érdekesebb lett a helyzet.
Elég nagy LOOLer voltam, nyaralásból hazatérve nem néztem meg a chello-mailt.
Írták, hogy növelték a sebességem -> modem restart, ami elmaradt, mert nem olvastam
el a levelet :B .
Nameg volt 80% 90% levél is ebbe a hónapba meg augusztusba is...
Meg jött a bünti email is. :)
Csak hogy levelek ide vagy oda, ebben a hónapban (is) már 40 felett vagyok, de
a letöltési sebességem maradt...
Szóval sztem a modem restart hiánya miatt a nagytestvér engem nem lát :DDD

(#418) Krobi79

Krobi79
(fanatikus tag)

szasztok,
tegnap este én is kaptam levelet, hgy elértem a limitet. a forgalomszámláló szerint a tegnapi nap annyi volt a forgalmam, mint előtte 5-6 hónapon keresztül, pedig csak ph-t és indexet olvastam? ha lekorlátoznak akkor elmennek a q..va anyjukba. hogy van ez. több éve előfizető vagyok, soha nem léptem túl a limitet, kb 30-4% használtam ki a havi lehetőségnek.
hogy van ez?

(#419) efge válasza dilipok (#416) üzenetére

efge
(fanatikus tag)

ezerszer le volt irva, eloszor mindig olvass vissza mielott kerdezel :(((
utolso elotti munkanap oldjak fel a korlatot, valamikor a nap folyaman, altalaban mar delelott... tehat most pl csutortokon...

A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!

(#420) efge válasza Krobi79 (#418) üzenetére

efge
(fanatikus tag)

anyazas helyett :((( hivd fel az ugyfelszolgalatot mond el a problemadat, nem egy embernek feloldottak mar a korlatot, amennyiben jogos volt a panasza...

(#421) Krobi79 válasza efge (#420) üzenetére

Krobi79
(fanatikus tag)

ja majd holnap, most már nincsenek

(#422) jerry311 válasza Krobi79 (#421) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Na ennyit a tájékozottságról, meg egyebekről...

(#423) Krobi79 válasza jerry311 (#422) üzenetére

Krobi79
(fanatikus tag)

ma az volt az első, hogy felhívjam őket, és tájékoztattak, hogy még nincs lekorlátozva a sebességem, amíg megy full gázon nincs mit izguljak. Ha lekorlátoznak kivizsgálják. de tulajdonképpen már 26. van, és ha mégis lekorlátoznak, akkor az nem olyan sok idő a következő hónap elejéig. Mondta ezt a helpdesk. hát kössz!

(#424) jerry311 válasza Krobi79 (#423) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Csütörtökön szedik le a korlátot. Másfél-két nap. Ha lekorlátoznak, bejelented és kivizsgálják, az is eltart ennyi ideig. Valószínűleg ezért mondta az ügyfélszolgálatos, hogy ''neked már mindegy''.

(#425) dilipok válasza efge (#419) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

oké, bocsesz. úgy emlékeztem hogy onnantól csak a mérő nem mér, arra nem, hogy már ott oldanak is. Még1x bocs a láma kérdésért :R

(#426) sanya17

sanya17
(újonc)

Halihó! Na szóval amint olvastam, ha nincs modemreset, akkor le se tudnak korlátozni, nállam mégis megtették méghozzá éjszaka, mikor magába ment a gép, reggelre már be volt lassúlva.
Hát ennyit arról, hogy a chello nem tud korlátozni, ha nem indítod újra a modemet.

(#427) efge válasza sanya17 (#426) üzenetére

efge
(fanatikus tag)

gondolom te sem olvastal vissza: upc kepes ujrainditani a modemet tavolrol, a te megkerdezesed nelkul is...

(#428) sanya17 válasza efge (#427) üzenetére

sanya17
(újonc)

De visszaolvastam, és a #382-től a #386-ig leírtaknál azt kalkuláltam ki, hogy ha x-nek 45 giga, és nincs lekorlátozva, akkor nekem is lehet annyi, ha nem resetelem a modemet. Minden hozzászólás ezt támasztotta alá. Csak szóltam nekik, hogy bocsi, de ez nem jött be. Próbálkozzanak mással.

(#429) sanya17 válasza efge (#427) üzenetére

sanya17
(újonc)

De amit te írtál, természetesen azt is olvastam valahol, csak a két vélemény teljesen ellent mond egymásnak, gondoltam kipróbálom, hogy melyik igaz.

(#430) Melanoma válasza sanya17 (#429) üzenetére

Melanoma
(kvázi-tag)

Nyaf, nyaf, nyaf....... :( :(((

Mindig csak ez a téma, mikor kit korlátoznak le és mennyi van hátra a forgalmából vagy mikor szedik le a korlátot......

Olvassatok vissza és kiderül, hogy 1xűen is +lehet oldani a dolgot.
Nem kell azon idegeskedni, mikor lassúl le a kapcsolat.

-Tudatlanság a legnagyobb fegyver-

(#431) Macilaci457

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem egy más jellegű kérdésem lenne:
Ha Chellot kötnek, akkor az a lakásba milyen vezetéken, hogy jut el a sz.gépig?
Kábel elrejtés miatt szeretném megtudni. Hogy pl. beraknak egy modemet akárhova, és onnan UTP, vagy a modemet elviszik a gépig kábelen?

(#432) dilipok válasza Macilaci457 (#431) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

1 darabig m1 a koaxon majd onnan bele a modembe és onnan UTP-vel viheted amerre csak szeretnéd

(#433) Macilaci457 válasza dilipok (#432) üzenetére

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

köszi.
még1 kérdés. Ha Wlan routert akarok rátenni, azt hagyják?

[Szerkesztve]

(#434) shev7 válasza Macilaci457 (#433) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

sot, ha kered adnak is.

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#435) question man

question man
(tag)

hát azt hiszem enyhén volt egy istenke láb fogásom de valószínüleg 1-2 hónapra ki merítettem a letöltési korlátomat
nem voltam egy hétig és bállítottam a gépet hogy menjen akkor már 45 gigánál voltam gondoltam majd csak leszabájozzák de tévedtem a bitcomet 6 szálon tseedelt végig és egy ftp szerverről meg elindítottam egy elég nagy fájl letöltést hogy még ha lassan is de majd leér lessz rá ideje de azért haver néha rá sasolt a gépre nehogy leáljon az ftp menet és láss csodát megnéztem az adatforgalom ellenőrzőt és 10 gigát írt ki ma este mert most jöttem vissza kis nézelődés még és :F nagy meglepetésemre az adat forgalom ellenőrző úgy látszik csak 100 gigáig tud számolni és utánna előről kezdi tehát 6 nap alatt laza 70 giga adatforgalmat halmozott fel a gép csak simán :DDD :DDD
ami azt jelenti hogy edden a hónapban kb 115 giga adatforgalmam volt a kis számláló leállásal együtt remélem ezért nem kerülök valami szuper sötét listára :((( de még mindíg tép a net és semmi lassulás bár a levél hogy korlátoznak már elég rég megjött :DDD
ennyit a chello-s odafigyelésről vagy csak én vagyok ilyen piszok mázlista :DDD
de úgy érzem ennek lehet hogy meg lessz még a böjtje mert ekkora szerencsém nem nagyon szokott lenni :O

a számítógépek füsttel működnek

(#436) jerry311 válasza sanya17 (#429) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Nincs itt ellentmondás, csak értelmesen kell kombinálni a két állítást.
Ha te nem indítod újra a modemet, akkor addig megy a normál sebességgel (a korlátozás ellenére), amíg a szolgáltató újra nem indítja.

(#437) jerry311 válasza question man (#435) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

És? Letöltöttél 115 GB adatot, mert a szolgáltatód korlátozó rendszre kihívásokkal küzd. Nem a te hibád, hogy nem működik megfelelően, nem is téged büntetnek érte...
(mellesleg a számláló képes 100 GB felett mérni, tapasztaltam/tapasztaltuk...)

(#438) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:(((
28-30-ig, ezt írták az oldalon. Ma elkezdtem tölteni, nem lekorlátoztak. :W

"Csak úgy mondom"

(#439) Gh0sT válasza Csapi007 (#438) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Rossz hír... :( Nekem még talán 100 MB-nyi adatforgalmam van a hétvégére... Remélem, hogy ha holnap lépem át a korlátot, akkor nem lesz gond.

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#440) dilipok válasza Csapi007 (#438) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

nekem sem oldottak ma :(((

(#441) Csapi007 válasza dilipok (#440) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerencsére már csak egy hónapot kell kibírni ennél a szar UPC-nél . :(((

"Csak úgy mondom"

(#442) shev7 válasza Csapi007 (#438) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

milyen oldalon? Mar multkor ''atbeszeltuk'' ezt. En akkor is azon a velemenyen voltam, hogy az hogy 28an feloldjak a korlaozast nem egyenlo azzal, hogy ha nem voltal lekorlatozva, akkor 28an (29-en, 30-an) nem korlatoznak le...

(#443) Csapi007 válasza shev7 (#442) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amit még régebben linkeltetek...
Én erről nem tudtam. :(

"Csak úgy mondom"

(#444) Lazsa

Lazsa
(kvázi-tag)

Hétfőn megkötöttem a szerződést chello plusra, csütörökre igérték, hogy bekötik, erre reggel telefonálnak, hogy majd csak jövő héten hétfőn :(((

Neki kell állni nevelni a UPC-t :DDD

(#445) Littletiger válasza shev7 (#442) üzenetére

Littletiger
(lelkes újonc)

Ez nem túl fair. Aki már rég átlépte, annak szépen feloldják, aki meg vigyázott, és csak az utolsó két munkanap valamelyikén lépi át, azt jól lekorlátozzák és nem is oldják fel?
Hol itt az igazság?
Engem is ma korlátoztak le. Azóta döcög a net. :(

(#446) Chieftec válasza Littletiger (#445) üzenetére

Chieftec
(őstag)

Nem oldottak fol, amugy full automata rendszer, szal nem talalomra korlatozgatnak..

(#447) corlagon válasza Littletiger (#445) üzenetére

corlagon
(senior tag)

Aki már rég átlépte, annak szépen feloldják, aki meg vigyázott, és csak az utolsó két munkanap valamelyikén lépi át, azt jól lekorlátozzák és nem is oldják fel?

:( még egyszer, érzéssel

1. Aki hó közben átlépi, annak a sebességét leviszik 10%-ra. Elsején ezt a sebességkorlátot feloldják és nullázódik a forgalom is.
2. Akit hó közben nem korlátoztak le, azt a hónap utolsó munkanapjától a hó végéig (általában) már nem fogják, akármennyit is forgalmaz. Elsején csak számláló nulláz le.

Az 1.-t a szerződésben elfogadtad, két értesítést kapsz róla, ne reklamálj ha megtörténik. Néha elfelejtik resetelni a modemet, és túlmegyünk a forgalomkorláton, örüljönk neki.
A 2. az UPC nemhivatalos szokása, nem vállalták sehol, csak warez oldalakon szerepel leírva mint népi megfigyelés.

(#448) Chieftec

Chieftec
(őstag)

Jo igy felebredni, mar porog mint alllat. :)

(#449) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Ma viszadták a sebességem, mostmár letölthetek?

"Csak úgy mondom"

(#450) Chieftec válasza Csapi007 (#449) üzenetére

Chieftec
(őstag)

Igen. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.