Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#201) Szabesz válasza o0tomy0o (#200) üzenetére

Szabesz
(őstag)

sztem inkább prov.chello.hu [link]

(#202) Melanoma válasza Szabesz (#201) üzenetére

Melanoma
(kvázi-tag)

Jól tudod :C

-Tudatlanság a legnagyobb fegyver-

(#203) wildrain válasza Szabesz (#201) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Az is jó, amit ő írt, mert minden chello-s oldalra a macreg oldal jön be. Még a www.chello.hu-ra is.

(#204) 24thmoment

24thmoment
(fanatikus tag)

ha régi előfizető vagyok akkor rám nem vonatkoznak az új akciós árak, ugye?

(#205) Chieftec válasza corlagon (#197) üzenetére

Chieftec
(őstag)

Furdobe menet kozben azt szamolgattam, hogy plusnal egy nap se kell ahhoz, hogy elerd a 60GB ot. Szvsz mostanaban kellene lennie valami nagyobb seb. illetve korlatnovelesnek is. Mostani eleg gyengere sikeredett, :) Nem kerdezem, hogy ki mit tud, csodalkoznek ha valaki is erdemi infoval szolgalna. :D

(#206) Superman válasza corlagon (#197) üzenetére

Superman
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egészen pontosan mely szerverekről van szó, mert nálam a feltöltés ugyan 110kbyte/sec környékén mozog, ami ugye megfelel az 1Mbit-es sávszélnek, de a letöltésre a chello osztrák webhelye ugyanazt írja ki, mint annak előtte: 4500/4700kbit/sec. :F

--R.I.P JuanG--

(#207) jerry311 válasza Superman (#206) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Hááát párszor már mondtam, meg szerintem mások is.
Minél nagyobb a sávszélesség, annál alkalmatlanabbak az 1-2 MB-os fájlokkal dolgozó oldalak a sebességmérésre.
Keress letöltőoldalakat és töltögess 50 MB feletti fájlokat.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#208) Superman válasza jerry311 (#207) üzenetére

Superman
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez eddig oké, de mindez a szerver leterheltségétől is függ. Hiába töltök a hsw-ről ftp-n egy bazi nagy cuccot, ha hol 300, hol 500kbyet-al jön. Össze-vissza ugrál. A 6Mbit meg még nem egy nagyon nagy sávszél a külföldi méretekhez mérve, de majd meglátom, mit tehetek ez ügyben. Egyébként köszi.

--R.I.P JuanG--

(#209) jerry311 válasza Superman (#208) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

...letöltőoldalakat...
Ne csak egy szerveren próbálkozz! :)

(#210) wildrain válasza Superman (#208) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Kérd meg Juant, hogy rakjon fel valami nagyot az fszek-re, az a szerver elég gyors, és kevesen nézegetnek egy könyvtár-honlapot.

[Szerkesztve]

(#211) corlagon válasza Superman (#206) üzenetére

corlagon
(senior tag)

A tesztoldalak felejtősek, nagy filehosterekkel jobban lehet mérni. Én Rapidshare-re toltam fel egy fájlt, és NetLimiterben figyeltem a pillanatnyi sebességet + ugyanezt lefelé egy nagy magyarról, perceken át stabil volt, csak 1-2 KB-t ingadozott.

(#212) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Ha seedelek az ugye semmibe se számít bele?

"Csak úgy mondom"

(#213) Szabesz válasza Csapi007 (#212) üzenetére

Szabesz
(őstag)

De, az adatforgalomba :) Ha chellosnak töltesz fel, akkor nem.

(#214) Melanoma válasza Csapi007 (#212) üzenetére

Melanoma
(kvázi-tag)

Használj IP szűrőt és nem lesz forgalom:)

-Tudatlanság a legnagyobb fegyver-

(#215) pityulee™

pityulee™
(tag)

chello pro: 2006/08/01 - 2006/09/01: 45.760 GByte seb. korlát nélkül :C
és kontra: ebben a hónapban viszont már megy a számláló :O

ja és chello lighttal :))

ELADÓ MP3 játékosok: iRiver: 2xT10 (FM) 1GB, H10 6GB COLOR, PMP-120, X20 8GB; Samsung: YP-53Z FM 1GB. Ha érdekel, küldj privit!

(#216) CPT.Pirk

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Chello classicom van lassan két éve, eddig rendben voltak a sebességek, most az emelés hallatán újraindítottam a modemet, és úgy látszik az új ''standard'' sebességére lassultam, mert ezeket mérte a chelló-s mérő:

Communications 1553,14 Kilobits pro Sekunde
Storage 194,14 kilobytes pro Sekunde
1MB file download in 5,27 Sekunden

Szóval most akkor visszafejlődünk? :F

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#217) mergal

mergal
(senior tag)

Sziasztok!

Most mi ez az új chello classic reklám? 3Mbit 8100Ft ért? Nekem classicom van akkor most olcsóbb lesz és nő a sebesség? Mindenkinek?

(#218) CPT.Pirk válasza mergal (#217) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nézd meg az ÁSZF -et a chello honlapján...

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#219) klepto

klepto
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy dunaújvárosban mikor emelik meg a sávszélességet 3Gb-ra :F
Nálam még mindíg 2,5Gb, pedig már párszor újraindítottam a modemet :(((
A másik kérdésem, tegnap a cég honlapját böngészve ráakadtame gy olyan szövegre, hogy kedvezményes hp termékek vásárlása érvényes előfizetéssel xy webcímen.
Erre a szövegre ma már nem sikerült ismét ráakadbnom, pedig érdekelne, hogy mennyi kedvezmény van a listaárakhoz képest, és mikre vonatkozik.
Nem tudja valki ezt a címet véletlenűl :F
A segítségeket előre is köszi :R

A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.

(#220) mergal

mergal
(senior tag)

Megnéztem. Még egy olyan kérdésem lenne hogy ha november végén lejár a 2 éves szerződésem és ha hosszabbítani akarok mit kell tennem? Be kell mennem új szerződést kötni?

(#221) Gh0sT

Gh0sT
(PH! addikt)

Egy kérdés, hátha tudja valaki és nem kell felhívnom az ügyfélszolgálatot:
Június eleje óta vagyok új előfizető és csoportos beszedési megbízással vonják elvileg a havidíjat a számlámról. Az első két hónapot (június-július) ingyen kaptam, ellenben most jött egy csekk augusztusra. :F Ezt most fizessem be, vagy le fogják vonni? Vagy ilyenkor mi van? Megnéztem a számlám és elvileg vonhatnák, mert engedélyezve van a megbízás. Esetleg az első hónap még csekkes? :F

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#222) CPT.Pirk

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hmmm, a régi szop@s van az ügyfélszolgálattal.

Sebességem még mindig a Standard csomag sebességén van, gondoltam felmegyek a chellós e-mailemre, megnézem, h. van-e valami információ ott, erre nem fogadja el a jelszavamat...

Hívom az ügyfélszolgálatot, kiegészítettem a 9 jegyü ügyfélszámomat 10-re egy nullával az elejére ahogy azt kell, de a gép nem csinál semmit, csak dumál hogy írjam be... :F

Szóval kezd elegemlenni! :(((

(#223) jerry311 válasza CPT.Pirk (#222) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Számlát előveszed, 10 jegyű ügyfélszámot bepötyögöd.

UI: Kb 3 sorral feljebb írtam, hogy ekkpra sebességeknél már lófaszt sem érnek a sebességmérő oldalak adatai.

[Szerkesztve]

(#224) jerry311 válasza Gh0sT (#221) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Csop. beszedés átfutása 2-3 hónap, elméletileg amíg csekekt kapsz fizesd be, amikor meg nem akkor megy az átutalás. Vagy email az ügyfélszolgálatnak

(#225) jerry311 válasza mergal (#220) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Igen, be kell menned, ha nem mész be akkor a hűség lejárta után listaáron kapod tovább a szolgáltatást, ami többe kerül mint a hűgégszerződéses.

(#226) jerry311 válasza klepto (#219) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

3 Gb-ra nagyon soká. Jelenleg 3 Mbps-nek kellee lennie. Ha mégsem akkor modem reset.

Szvsz jobban jársz ha valamelyik nagy lektronikai áruházban vásárolsz HP-t, ha már annyira azt akarsz.

(#227) CPT.Pirk válasza jerry311 (#223) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az ügyfélszámom 9 jegyü.

(#228) CPT.Pirk

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nah hejrejöttek a dolgok, most megvan a rendes sebesség...

(#229) mergal válasza jerry311 (#225) üzenetére

mergal
(senior tag)

Értem köszi!

(#230) mergal

mergal
(senior tag)

Reseteltem a modemet aztán lett 760.5 kbps a sebességem. yeeeee micsoda gyorsulás chello classic :O

(#231) mergal

mergal
(senior tag)

Ja tényleg nem sokat érnek ezek a mérők. Most indítottam a letöltést és 275-280K val jön szóval gyorsabb.

(#232) wildrain

wildrain
(PH! kedvence)

Tudja valaki, hol lehet aktuális infókat találni a dolgozónetről? Kíváncsi vagyok, hogy változik-e a díja.

(#233) canniball válasza wildrain (#232) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt találtam: [link], de ebből nem sokat fogsz megtudni... :( Szvsz marad az ügyfélszolgálat.

Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

(#234) Bzzz

Bzzz
(senior tag)

Sziasztok! Sürgős segítség kéne, uj albérletbe költöztünk és megörököltük az orttlekók, chello light előfizetését. Valaki mefg tudná mondani hogy hogyan tudom a chellos netet beizzitani,mert akárhogy is próbálom nemmegy. A JELSZÓ,FELHASZ. NÉV-et is beirom amikor csatlakozni akar,de nem tárcsáz.A chello telepitő cd-t fölraktam legelején ,de az 1 nagy 0. Nem csinál azzal semmit, és a súgója sem ér semmit. Azóta össze vissza állitottam uj kapcsolatot,de sehogysem működik. Aki tud kérem segitsen ha nem túl nagy kérés lépésről lépésre mert, tökre nem vágom....

És mégvalami: a prov.chello.hu mire jó mert egy párszor már ráléptem, beirtam a felh . nevet +jelszót továbblépésnél azt irja ki hogy hibás miindkettő.Mi lehet a baj??

[Szerkesztve]

''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''

(#235) Gh0sT válasza Bzzz (#234) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

A prov-on tudod regisztrálni a hálókártyád. Ha hibás a falhasználónév és jelszó, akkor biza nem fog menni.

(#236) Bzzz válasza Gh0sT (#235) üzenetére

Bzzz
(senior tag)

Tehát ha jól értem ahány új hálókártya,annyiszor ujra kell magamat regisztrálni????
És ezt ''élő'' net nélkül is meg tudom tenni????

Elvileg a felh névb és a jelsznak jónak kell lenni hisz az előző lakók neteztek ezzekel az adatokkal...

[Szerkesztve]

''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''

(#237) Gh0sT válasza Bzzz (#236) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Pontosan. Élő net nélkül is mennie kell.

(#238) Bzzz válasza Gh0sT (#237) üzenetére

Bzzz
(senior tag)

Értem,tehát akkor ott ronthattam el,hogy nem regisztráltam át magam az uj hálókártyára.
Az lenne a kérdésem hogy ilyenkor a modemet le kell resetelni,esetleg kikapcsolni és utánna a prov.chello.hu-ra följelentkzni,és csak utánna rakjam fel a chello telepitő cd-jét??? És ha az meglesz az a kérdésem hogy a tárcsázást hol kell beállitani a windows alatt,és ip címet hol kell majd beállitani,vagy az dinamikus maradjpn??

(#239) Gh0sT válasza Bzzz (#238) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Megmondom őszintén lövésem nincs. :B

Én resetelném a modemet, aztán felmennék a prov-ra, regisztrálnék és ennyi. Személy szerint a telepítő CD-t semmire nem használtam. Állítani nem állítottam semmit, nem konfigoltam net kapcsolatot, nem adtam meg felhasználónevet, se jelszót. Regisztráltam az oldalon, talán újra indítottam a modemet és ment minden rendben.
Tudtommal az ip statikus, vagy csak nagyon ritkán váltják, de majd jön valaki és kijavít, ha tévednék.

(#240) Bzzz válasza Gh0sT (#239) üzenetére

Bzzz
(senior tag)

Ez ''ujra indítottam a modemet'' alatt mit értesz?? Kikapcsoltad , resetelted ujra vagy kihúztad az áramkábelét a konnektorból??? Bocs ha körülményesnek tünnék,de már 2 napja próbálkozok mindennel,és eddig semmi siker, és most pontosan szeretném +csinálni hogy végre müködjön az egész.

(#241) Gh0sT válasza Bzzz (#240) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Nálam ez áramtalanítást jelent. :)

(#242) Bzzz válasza Gh0sT (#241) üzenetére

Bzzz
(senior tag)

köszönök mindent!

(#243) canniball válasza Gh0sT (#239) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

''Tudtommal az ip statikus, vagy csak nagyon ritkán váltják...''
Dinamikus (de állítólag ritkán váltják :) ).

Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

(#244) CPT.Pirk válasza canniball (#243) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igen, kb. havonta 1x másik lesz az IP-m, vagy pl. modem resetnél is aszthiszem.

(#245) Chieftec válasza CPT.Pirk (#244) üzenetére

Chieftec
(őstag)

Modem resetnel nem, csak akkor amikor MAC cimet valtasz, illetve amikor UPC ugy akarja..

(#246) válasza CPT.Pirk (#244) üzenetére

(PH! addikt)

Nekem legalább 3-4 hónapig kitart egy, talán még tovább is.

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#247) deedee

deedee
(őstag)

nekem már évek óta van chellóm/light és már régóta classic/ és soha nem volt gondom a sebességgel...Mindíg stabil volt és most 360-370 kilóval dől az adat az emelés óta....Én elégedett vagyok.... :C :DD :R Már csak némi árcsökkentés kellene... ;] ;)

veszprém-megye/várpalota

(#248) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

_Nem tudom ti észrevettétek hogy kb 1 hete gyorsult a chello Pesten???
Se mailben se honlapon nincs említés róla, de eddig 305-310zel szedtem most meg irtó stabil 350-355 körül. :B

Na ééésss?::DDD

(#249) monstre válasza dragonfx (#248) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

en nem vettem eszre, de mar tobb hsz-ben olvastam, hogy emeltek...
en nem is ertem, hogy most mirol van szo...?

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#250) wildrain válasza Bzzz (#238) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Fontos: a chello úgy működik, mint egy nagy belső hálózat. A hálózati beállításoknál dinamikus ip-t, és automatikus dns-t kell beállítani. Ezek után a chello hálózathoz már kapcsolódnia kell a gépnek. Ilyenkor kell regisztrálni a modemet, hálókártyát a prov.hu-n (regisztráció után modem kihúz-bedug). Ennyi, ezek után működnie kell. Nem kell telefonos kapcsolatot csinálni, mert ez nem adsl vagy analóg modemes net.

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.