Hát én is tudnék mondani pár dolgot a drága UPC-ről. Az egyiket már leírtam még régebben, a másik pedig a haverommal történt a múltkor. Új hálókártyát kellett vennie, mert mittudomén miért. Ezután megpróbálta az új cuccot regelni. A chellonál ugye a hálókártya sorozat vagy nem tudom milyen száma alapján azonosítják az ügyfelüket. Ez arra pl tök jó, ha újratelepítem az XP-m akkor nem kell telepítgetni a netet meg jelszavakkal hülyülni, hanem megy és kész. (Legalábbis nálam így van) Szóval kérdeztem akkor a haverom hogy mért volt fennt olyan régen msn-en... Aztán mondta, hogy azért, mert nincs net, és nem az ő/gép hibájából hanem mert csak egyik nap után a másikra nem lett.
Tizenkettőhuszonegy. Nos ott azt mondták hogy - mivel egy új hálókártya számot észleltek - azt gondolták hogy biztos routerrel osztja meg a netet (classicja van neki is és arra ugye csak egy gépet lehet kötni), ezért letiltották neki az egészet.
Utána persze elnézést kértek, és azóta minden megy úgy ahogy kell.
Nos ha velem történt volna ilyen, tuti hogy küldtem volna nekik egy pokolgépet! 
Te a chello.hu-n nézed az e-mailed? (Vagy hol?) Nos azt nem használom, mert kényelmetlen. Egyébként nekem eleinte chello light volt, amihez kaptam egy email címet, azóta classicom van már és ugyanaz a mail címem van, amin semmi nem változott, még a tárhely mérete sem, mert most 10megás 50 helyett. De nem érdekel mert Thunderbird-öt használok, abban vannak a névjegyzékek, levelek. A chello.hu-ra csak akkor lépek fel amikor néha kiürítem a spames ládát.
REAL EYES REALIZE REAL LIES.