Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#14001) Jadro válasza tomboy84 (#14000) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Igen. működik a MAC klónozás simán.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#14002) tomboy84 válasza Jadro (#14001) üzenetére

tomboy84
(lelkes újonc)

Köszi, én is így gondoltam, de biztosra akartam menni.

(#14003) Noxy válasza tomboy84 (#14000) üzenetére

Noxy
(senior tag)

Mutass 1 linket a UPC oldalán arról hogy a FPW-15 csak egy gépen lehet használni.
Amúgy meg nem a gép MAC címe van beregizve, hanem a modemé.
Oszt ha besz@..k a gép akkor nem lehet netezni másikkal?
Ugyan má.

[ Szerkesztve ]

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#14004) gF válasza Noxy (#14003) üzenetére

gF
(kvázi-tag)

ÁSZF a barátod.. ;)

(#14005) jerry311 válasza tomboy84 (#14000) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Pontosítanék: 1 publikus IP címet hajlandó kiosztani a modem. Ha mégi több PC-vel szeretnéd használni, akkor kell egy router.
Javaslom valami olyat vásárolj, ami legalább az előfizetett sebesség átvitelére képes.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#14006) szalontai válasza jerry311 (#14005) üzenetére

szalontai
(senior tag)
LOGOUT blog

Na akkor leírnám,h tényleg mi van:
MOST (nem régebben) azt dugsz rá a modemre amit akarsz.MOST már csak a modemet kell beregelni,és onnantól megy a net. Ha routert dugsz rá az a Te dolgod,és ha 450felé osztod a netet az is.
A modem fp15ig 1db dinamikus ip-t oszt. Fp30tól 3mat.Azaz lehet hub/switch-el 3db nyolcvanakárhanyas ip-t kapni.

14004: Az ászf nem a barátod. Egyik sem.

14003: RÉGEN úgy volt,hogyha mást dugtál rá a modemre,akkor be kellett újra regelni azt a macet.De -szerencsére- ma már nincs ilyen.

13998: Aláírtál olyan szerződést, amiben SmartGuard van? Igen amikor a szerelő kivitte a modemet, a munkalapot aláírtad, és azon ott volt,h SG 3 hónap free.
De nincs hűség rá,így 1221 és lemondod.

[ Szerkesztve ]

''A Földön két értelmes lény fejlődött ki:emberek és magyarok...''//Asimov//

(#14007) szalontai válasza koxkids (#13997) üzenetére

szalontai
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerencsére nem bonyolult (még) az upcos számla. Ezek szerint 3hónapig rá se néztél, mert minden hónapban fel volt ott tüntetve,h SG 0ft...

13995: Meg kell fogni a telefont, és felhívni 1221. Ha erre nem vagy hajlandó, akkor bosszankodj...(mellesleg az esetek 90%ában user error okoz ilyet, bármily meglepő)

[ Szerkesztve ]

(#14008) Picco válasza Laraxior (#13977) üzenetére

Picco
(őstag)
LOGOUT blog

hmm, hat most kerdeztem kollegamat, 2 honapja lassitottak be....pont emiatt :(

I see dead people!

(#14009) szalontai válasza Picco (#14008) üzenetére

szalontai
(senior tag)
LOGOUT blog

WOW!!
Még senki a hd-n nem találkozott throttled efivel...mondjuk akkor valszeg üvegen töltött egész nap,és terás vinyókat úgy cserélgette a gépben,mint más a gatyáját..

(#14010) szalontai válasza Picco (#14008) üzenetére

szalontai
(senior tag)
LOGOUT blog

dupla

[ Szerkesztve ]

(#14011) Picco válasza szalontai (#14009) üzenetére

Picco
(őstag)
LOGOUT blog

nem, csak meghaladta a 400gb/ho atlagot 3 egymast koveto honap alatt.

de itt is olvashatsz jopar hsz-t ami szerint igenis korlatoznak...
bar lehet h nem pont a 120 vagy 300mbit csomagokat....

I see dead people!

(#14012) Zordkaszás válasza Picco (#14011) üzenetére

Zordkaszás
(senior tag)

Remélem nekem nem korlátozzák be a netem...
Így is legalább egy hét lesz, mire lejön ez a mix...
De ha egyszer itt lesz!!! Egész nap ezt nézem. :D

█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █

(#14013) HofiZoli válasza Picco (#14011) üzenetére

HofiZoli
(tag)

Havi 1-1,5 TB adatforgalmam van, sose korlátoztak. Haver nézze meg a számláját, hogy befizette-e..

UPCFP120+DigitalGold+HBOMaxPak+EurópaCsomag+MediacardHD // SE Xperia Mini Pro SK17i

(#14014) Picco válasza HofiZoli (#14013) üzenetére

Picco
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem meg teruletenkent valtozik. (vagy talan elofizetett csomagtol is fugg, nyilvan kevesbe korlatozzak azokat akiknek a legdragabb van)

keress ra a topicban, tobb embert is lattam akit korlatoznak de sok ember irta h oriasi adatforgalmat bonyolitanak le es oket pedig nem.

I see dead people!

(#14015) kungzi

kungzi
(őstag)

nekem 120-as net van, és az előző 3 hónapban 4,5TB volt az adatforgalmam, és eddig semmi :DD :DD

(#14016) Gubek-Einste

Gubek-Einste
(senior tag)

Nekem is 120-as netem és július óta több mint 6,5 TB volt az adatforgalmam és csak annyi történt, hogy a forgalom mérő oldalon jelzik, hogy túl léptem a havi 300GB keret 80%-át és ha elérem a 100%-ot akkor a hónap végéig 90%-osan korlátozhatnak.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925

(#14017) rocket

rocket
(PH! kedvence)

60mbit-es csomaghoz milyen vezetekes Routert ajanlotok?
3 gepre lenne elosztva a net.

[ Szerkesztve ]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#14018) szalontai válasza Gubek-Einste (#14016) üzenetére

szalontai
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem attól függ,h az adott node mennyire van kihajtva. Addig ugye nem érdekel senkit,h torrentezel, amíg a többi előfizetőnek ebből nem lesz kára. De mihelyst lesz annyi előfizető adott nodeon,hogy te a havi akármennyiddel veszélyeztesd a rendes kiszolgálást..hmm máris 120 helyett max 12vel fog menni.

(#14019) Gubek-Einste válasza rocket (#14017) üzenetére

Gubek-Einste
(senior tag)

Mindenféleképpen egy N-es típust. Én két típust ajánlok: Linksys WRT320N és TP-Link TL-WR1043ND, mindkettő gigaibites és teljes N-es wifivel rendelkeznek.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925

(#14020) Gubek-Einste válasza szalontai (#14018) üzenetére

Gubek-Einste
(senior tag)

Nálunk nagyon sok a UPC előfizető, a lépcső házban 10 lakásból 9-ben be van kötve a kábel de azt nem tudom, hogy hánynak van net előfizetése is de szerintem ha eddig nem volt gond ezután sem lesz egy hamar.

(#14021) rocket válasza Gubek-Einste (#14019) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Ennyit nem tudnak rakolteni.
Most csereltek csomagot, egy 10mbites WAN portos routeren megy jelenleg a 60mbites csomag, ehelyett kene valami 8k korul, esetleg ez?

[ Szerkesztve ]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#14022) Gubek-Einste válasza rocket (#14021) üzenetére

Gubek-Einste
(senior tag)

Elméletileg jó lesz, ezt nem ismerem így nem tudok róla határozottan nyilatkozni de mivel N-es így van arra esély, hogy bírni fogja a FP60-at.
A másik kettőről van/halottam tapasztalatokat FP60/120 netek esetében.

(#14023) rocket válasza Gubek-Einste (#14022) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Oke, koszi :)

(#14024) bivalyolo

bivalyolo
(senior tag)

ehhez az adatforgalom témához:

2gép, 30-as fiberpower
az ehavi adatforgalom most jár 95 gigánál. hozzáteszem torrent nem ment.

mit jelent az extrém használat akkor ha szinte általános használat során simán eléri a 100 gigát egy hónapban? :U

[ Szerkesztve ]

(#14025) Szólista válasza bivalyolo (#14024) üzenetére

Szólista
(senior tag)

Az utolsó 3hónap átlaga több mint 300GB.Ez után korlátoznak.(legalább is régen így volt)
Náluk ez számit extrém használatnak,de nem mindig. :) Volt itt olyan fórumozó aki ezt böven meghaladta és még sem korlátozták.

Nem vagyok normális! Na és?

(#14026) bivalyolo válasza Szólista (#14025) üzenetére

bivalyolo
(senior tag)

hát majd kiderül :)

(#14027) kali

kali
(PH! félisten)

költözés miatt kényszerű búcsú a szolgáltatótól/szolgáltatástól, ahová kölzötem, ott nincs upc, a t-s kábelnet volt/lett az alternatíva (30/3 vs 25/5), ma kötötték be, majd kiderül, hogy miben más, esetlegesen jobb, vagy rosszabb...

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#14028) Laraxior válasza Szólista (#14025) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

van olyan akit korlátoztak emiatt? :D
kétlem..amíg be van fizetve rendesen addig basznak rá,csak előfizető legyen...mert sok a konkurencia :K

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#14029) Egorov

Egorov
(fanatikus tag)

Miskolc, belváros, Fiber Power15. Egész nap lassú, szakadozik, 5-10 percekre elmegy a net. A upc speedtest a feltöltés tesztelésénél behal, nem csinál semmit, letötlésnél hozza az elvártat. :W Most képet sem tudok feltölteni. (ami lehet nem UPC hiba)

_________________________....Ͼʘ.ʘϿ...._____________________________________

(#14030) KTTech válasza Egorov (#14029) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Goto 1221... Jelentsd be ha hiba van... mert lehet, hogy itt sírsz és pont nálad van a gond, ha ez a helyzet a kutya nem fog rájönni... és főleg javítani a hibát.

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#14031) szalontai válasza Szólista (#14025) üzenetére

szalontai
(senior tag)
LOGOUT blog

Papíron még mindig így van.
De amint valakit lekorlátoztak,vagy tud ilyenről dobjon már nekem priviben egy ügyfélszámot,vagy név/cím kombót.

(#14032) Egorov válasza KTTech (#14030) üzenetére

Egorov
(fanatikus tag)

Bementem az irodájukba, mert telefonon sokat kell várni. :) Azt mondták, hogy náluk volt a hiba (karbantartás), menjek haza, modem áramtalanítása után jó lesz megint. Most már itthonról írok, működik rendesen. :R

_________________________....Ͼʘ.ʘϿ...._____________________________________

(#14033) KTTech válasza Egorov (#14032) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Annak örülök, hogy megoldódott :)

Ha hibát akarsz bejelenteni, leggyorsabb a 1221, majd 2-es menü és 0-s menüpont. Az ügyfélszám jó, ha kéznél van, az is gyorsít a dolgokon (bizonyos esetekben, ha olyan a gond, akkor az ügyfélszám beütésekor bemondja a rendszer. Ekkor nem is kell tovább várni, mert az elhárítás is folyamatban van). Persze előfordul, hogy várni kell... de azért próbálunk gyorsak lenni :)

(#14034) RaGi91

RaGi91
(újonc)

Hali!
3 hete van bekötve a UPC! Fiber Power 60, de ugye 6 hónapig 120-at adnak. Ez eddig rendben is van.
Az a problémám, hogy 2 napja eszméletlenül nagy a pingem online game közbe. Folyamatosan Connection Interrupted..., nem értem mitől van. (Semmi nem megy közbe a háttérbe). Egész nap dolgozok,tanulok este 1 kicsit akarnék gamelni de az se megy mert laggol... Bármi tanács?

(#14035) kungzi

kungzi
(őstag)

leterhelt a hálózat :F

(#14036) jerry311 válasza RaGi91 (#14034) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Bármi tanács: telefon a 1221-re.

(#14037) HofiZoli válasza jerry311 (#14036) üzenetére

HofiZoli
(tag)

1221.. Eddig csak jó tapasztalatom volt velük-kivéve hogy nehezen veszik fel.. Legutóbb, vasárnap reggel, modem leakad a hálóról, semmi gond, újraindítom. Nem talál vissza. Hívom őket, egy igen flegma hölgyike veszi fel, közli hogy modemcsere.. Mondom neki, talán meg kellene nézni nem-e központi hiba, mert a modem úgy villog mint amikor k.hiba van. Mondja nekem ne mondjam, ő látja.. Okés, legyen, majd a szerelővel beszélek ő a szakember. Leteszem, de előtte felhívom a figyelmét, hogy nem hümmögünk, ha az ügyfél mond valamit nem ühümmel hanem igennel felelünk. Nagy bocsánatkérések közepette válunk el. (név nálam, megkérdeztem a végén kivel beszéltem pontosan)
Körbekérdezem szomszédokat ven-e internet szolgáltatás. Mondják nincs.. Eh, ez mind az én modememtől? :DD (közben hibajelentéstől számítva 2 órára megjavult azóta is jó.. )
Visszacsörgök, mondom lehet nem kéne modemet küldeni hétfőn este, másnál is rossz a dolog, és amúgyis megjavult. Ne mondjam, csak nálam rossz ő tudja.
Hétfőn este jön a szerelő, nagy pakkal mondom neki mi van. Azt mondja központi hiba volt, de kiküldtek vagy 15 modemet vele..
Rámért a jelszintre, tökéletes azóta is jó. (motorola modem)
Megegyeztünk hogy nem cserél. Szóval 1221, attól is függ kit kapsz ki a túlvégen. :K

UPCFP120+DigitalGold+HBOMaxPak+EurópaCsomag+MediacardHD // SE Xperia Mini Pro SK17i

(#14038) jerry311 válasza HofiZoli (#14037) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Nem kell meglepődni, a helpdesket is leépítették a francba. Droidok ülnek kész forgatókönyvekkel. Ha nem sikerül azok alapján megoldani a problémát, akkor kiküldenek valakit. Nem érdekük hosszú (és esetleg eredménytelen) hibakereséssel foglalkozni, mert ezek miatt bukják a mozgó bérük egy részét. Nem mindegy, hogy az ember 130k vagy csak 100k HUF-ot kap a kezébe hó elején.

(#14039) HofiZoli

HofiZoli
(tag)

Megváltozott a forgalommérő oldal, nincs oszlopdiagramm. Pontosabb átláthatóbb

[ Szerkesztve ]

(#14040) Zordkaszás válasza HofiZoli (#14039) üzenetére

Zordkaszás
(senior tag)

Nálam eddig sem volt oszlopdiagram, mindig csak nullát mutatott. :DDD
Olvashatóbb lett vagy nemtom hogy mondjam...

(#14041) Iscariah válasza HofiZoli (#14039) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogy pontosabb azzal egyetértek, de hogy átláthatóbb... Maradhatott volna a régi, odaírják még pluszba a pontos értéket azt kész! Nem tudom miért kell itt is visszafejlődni, a diagramot nem véletlenül találta fel az ember! Eddig is elég kőegyszerű volt már.

Hja és apropó ügyfélszolgálat. A minap felhívtak nem e akarok feljebb váltani/elégedett vagyok e a szolgáltatásokkal.. Kösznem/Kösz igen. Tudniillik van telefon is, kábeltv is és ugye net is. Mind szuperül remekel. Azért megkérdeztem, nem e lehetne e olcsóbb, mert így is majdnem 11 ezer a digital gold meg a fiber 15, meg az este 6 után korlátlan vezetékes telefon.
De persze hogy van, 3 ropi lett a net 4.750 helyett viszont 1375 helyett 2500 lett a telefon. Ezt az ajánlatot kaptam cserébe 2011 nov.-ig hűség úgyis ittmaradunk, legyen, 500 forintot spórolok havonta, köszi, és ilyet szól a hölgy hogy ő is köszi, hogy náluk maradok :Y

Mifene, ekkora válság van a UPC-nél?

[ Szerkesztve ]

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#14042) Zordkaszás válasza Iscariah (#14041) üzenetére

Zordkaszás
(senior tag)

UPC-nél nagyobb és okosabb cégek is csináltak már hülyeségeket. Valaki kitalálta, hogy jobb lesz. Végigvitte a projektet. Felvette az évvégi bónuszt. Így megy ez.

(#14043) Iscariah válasza Zordkaszás (#14042) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, végülis nagyon fontos a GB-ok meg TB-ok világában hogy byte-ra pontosan megtudjuk az értékeket :W

Főleg úgy, hogy egy nagy szar, több tíz gigával nagyobb az adatforgalmam a gépemre telepített forgalommérőben... per hó. Hja és nem egyet próbáltam már, tehát nem hinném hogy mind az öt program szar lett volna.

(#14044) Zordkaszás válasza Iscariah (#14043) üzenetére

Zordkaszás
(senior tag)

Nem minden megy át a forgalommérőn. Tehát amit ott lát az ember, az jellemzően kevesebb, mint a valós adatforgalom.

(#14045) Iscariah válasza Zordkaszás (#14044) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen tudom, csak így még nagyobb pofon a szarnak, hogy byte-onként mér, ami még csak nem is pontos.

(#14046) KTTech válasza jerry311 (#14038) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Na azért ez így ebben a formában nem igaz... maradjunk ennyiben. Az igaz, hogy nem javítjuk ingyen az ügyfelek szétcseszett gépeit, arra ott a távszerviz szolgáltatás. Minden mást viszont kivizsgálunk rendesen - ha együttműködő az ügyfél.

Ja, és a HD figyel ;)

(#14047) HofiZoli válasza KTTech (#14046) üzenetére

HofiZoli
(tag)

Nem hinném, hogy ne lennék együttműködő, sőt.. De amit K.A művel helpdesk címén az nevetséges. Ráadásul (bocsánat, hogy hölgyről így) de tahó is a lelkem.. Nem kicsit, nagyon.
Az ügyfelek "szétcseszett gépei" meg kicsit erős kijelentés volt. Játszotta már el technikus, hogy csökkentett módban indítsuk újra a gépet. Kiváncsiságból rákérdeztem, hogyan kell. 2 perc után megmondtam neki, mert én hívtam. Ha nem került volna pénzbe elhallgattam volna a semmit egy darabig. Technikus..
Ja, és az ügyfél nem hülye ;)

(#14048) jerry311 válasza KTTech (#14046) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Ha annyira figyel a HD, akkor figyelhetne a minőségre is. Valahogy kikerült a QC-ből, ott a Málna utcában...

(#14049) KTTech válasza jerry311 (#14048) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Figyel a minőségre.

(#14050) szab.tam válasza Iscariah (#14041) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem. időnkét fel kell őket hívni. de a legjobb bemenni az ügyfészolgálathoz, hgoy milyen kedvezmény van.
ha éppen nem vagy hűségidő alatt, akkor papíon eljátszod, hoy felmondasz, és kapsz kedvezményt. segítenek...

én tavaly 15/1.5 + silver-ért fizettem majd 15k-t.
ez egy körben csökkent, majd + társasházi kedv. és első körben megkaptam a az akkori max 30/3-at + silver tv-t, társasházi kedvezménnylel össz 7.1k... ez akkor a hivatalos listaár fele volt. ez azért most sem annyira rossz még...

korlátozásról én sem hallottam. csak, ha 30, (valójában kb. 45) nap számlatartozás után. de akkor nagyon. (1x belecsúsztam.)

szalontai
"Az ászf nem a barátod. Egyik sem." :C :D

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.