Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#11001) gF válasza *Ropi* (#11000) üzenetére

gF
(kvázi-tag)

Nem tudom hogy nálunk hol van a fejállomás.. :F
Amúgy nyugodtan baszogathatod a UPC-t mivel a garantált sávszélesség alatt van te neted..

(#11002) SlaveDealer

SlaveDealer
(kvázi-tag)

120/10-es net, 1 hete van bekötve, gigabit-es a LAN-om:

Ezt tudja, eddig!

(#11003) *Ropi* válasza gF (#11001) üzenetére

*Ropi*
(PH! kedvence)

Igen, tudom, hogy b@szogathatom őket, de előbb ki akarom zárni az összes házon belüli hibalehetőséget, hogy egyértelműen kiderüljön: nálam nincs hiba. :U

A weboldalam: lélekvezérelt esküvői fotográfiák - http://karpatisandor.hu

(#11004) tomp válasza SlaveDealer (#11002) üzenetére

tomp
(őstag)
LOGOUT blog

A speedtestnek nem kell hinni. Az kamu
Az ie letöltésed 113Mbiten megy :)

Telenor HSPA+ / Asus K53SC http://logout.hu/cikk/google_music/teljes.html avagy hogyan vásároljunk dalokat itthonról a Play Áruházból

(#11005) tomp válasza gF (#11001) üzenetére

tomp
(őstag)
LOGOUT blog

Nálunk ott van a fejállomás ahol bazi nagy és sok antennát lehet látni egy épületen.
Azaz nálunk egy 10emeletes lakóház tetején van és a legfelső szinten egy lakás aszem átvan alakítva. Mivel egy vastag kábel fut a tetőről az erkélyen át a lakásba :)

Szval nem nehéz megtalálni :))

Telenor HSPA+ / Asus K53SC http://logout.hu/cikk/google_music/teljes.html avagy hogyan vásároljunk dalokat itthonról a Play Áruházból

(#11006) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

Egy hete jóárasítottam a upc termékeket. Erre a DIGI intenzív építkezésbe kezdett a környéken. Lehet tényleg ideér idén? Mondjuk ha digi meg upc együtt van, akkor is max +2k HUF az eddigi költségekhez, így hogy 1 év hűséggel jóárasítva van a upc.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#11007) Forchalad

Forchalad
(tag)

Hali!

Nah beköttettem a fiber power 60-at.

Ezt tudja:

de egy gond van,hogy utorrent-el akarok letölteni akkor a sebesség nem megy 1mb fölé(titkosítás be van kapcsola,előző csomagnál oké is volt). ha origóról töltök le akkor is csak 4mb/sec en megy max. Windows 7 van a gépen. Hogy lehetne ezen változtatni hogy utorrent alatt is gyors legyen? Amúgy meg a 4mb/sec is kevés...

[ Szerkesztve ]

"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde

(#11008) Forchalad

Forchalad
(tag)

Még annyi ha innen akarok letölteni. [link] Akkor innen full sebességgel jön azaz 6.5MB/sec-el. Szóval ez mitől van? Más simán tudott tölteni teljes sebességgel Origo-ról is.

"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde

(#11009) Iscariah válasza Forchalad (#11008) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért attól is függ hogy mikor. Meg én pl azért is váltottam le a 25/3-at vissza 4/1-re mert full sávval ritkán ment a torrent, böngészésre meg ez is elég ami most van.
Szóval a bronze csomaggal is ugyanannyi idő alatt jön le a cucc mint a golddal. Ez a seederek számától is erősen függ.

Nah visszatérve, napközben kicsit terheltebbek az oldalak, az hogy honnan mennyivel töltesz nem feltétlenül a UPC hibája/kiváltsága. Az origot és a szoftverbázist viszonylag sokan látogatják ilyenkor így lehet hogy az a baj.

Hja meg pl. hétköznap 03.00 órakor elég gyors szokott minden lenni :D

[ Szerkesztve ]

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#11010) gF válasza Forchalad (#11008) üzenetére

gF
(kvázi-tag)

Nem kötözködés kép de 7.5 MB/s az elméleti maximum.. ;)

61440 Kbit
61440/1024=60 Mbit
60/8= 7.5 MB

[ Szerkesztve ]

(#11011) Forchalad válasza gF (#11010) üzenetére

Forchalad
(tag)

Igen tudom,és most hogy újra indítottam a gépet minden okés és 7,4 MB/sec-el jön is stabilan :)) Szóval nem kellett csalódnom:)

(#11012) gF válasza Forchalad (#11011) üzenetére

gF
(kvázi-tag)

Fura nekem 1 szálon max 3 MB/s el jön bárhonnan is próbálom (origo,fsn stb)..
Lehet hogy nálam van valami? :(

(#11013) gF válasza gF (#11012) üzenetére

gF
(kvázi-tag)

Nah meg volt a bibi.. Az XP volt a ludas (pedig nincs lestrapálva) mert Windows 7 RC-n jön maxon a dolog, speedtesten is 60 mbit felett mérek.. :)

(#11014) gF

gF
(kvázi-tag)

Felraktam XP-re ezt a Fiber Power Optimizer progit így már minden okés XP-n is :)

[ Szerkesztve ]

(#11015) tomp

tomp
(őstag)
LOGOUT blog

A forgalom mérő miért nem pontos nekem a kezdetek óta? :)
Tegnap próba képpen az fsn ftp-ről azaz teljesen legálisan letoltam 60gigát. Most nézem az oldalt. Szerinte tegnap csak 25gigát mozgattam. :DDD
Szivárgás van az én vonalamban a mérőműszernél? :DD

(#11016) macikos

macikos
(PH! addikt)

Nálam most olyan lassú a net, hogy egy rohadt weboldalt alig lehet betölteni. És még hozzák a Fiber powert... Szuper lesz...

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#11017) jerry311 válasza tomp (#11015) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

A forgalommérő sosem volt pontos. Nem is lesz az.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#11018) tomp válasza jerry311 (#11017) üzenetére

tomp
(őstag)
LOGOUT blog

Jó de ennyire nem lenne pontos? Mert akkor a havi 300-as limithez lelehet szedni simán 500gigát :DDD

(#11019) Laybee

Laybee
(senior tag)

Sziasztok! Mit kell ahhoz tenni, hogy egy uj gépre teszem az upc-t, akkor legyen is net, mit hogy regisztrálni? Köszi..

(#11020) polonic válasza Laybee (#11019) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szia!
Elvileg bejön automatikusan a chello-s modem regisztráló oldal, amint elkezdenél netezni. Ott csak annyi, hogy beregisztrálod a modemet (kell a felhasználónév és a jelszó), aztán pc és modem újraindítás, de ezt ki is írja.

(#11021) tomp válasza Laybee (#11019) üzenetére

tomp
(őstag)
LOGOUT blog

Itt regeld be a gépet. Sztem nem nehéz. Bár még nem csináltam 1x sem :)

(#11022) Laybee válasza tomp (#11021) üzenetére

Laybee
(senior tag)

Köszi szépen!

(#11023) laci1024 válasza Laybee (#11022) üzenetére

laci1024
(újonc)

upcmeres.upc.hu
Itt mérjetek sebességet.

üdv.

(#11024) yimm

yimm
(tag)

Üdv.

Ha valaki tud segíteni azt megköszönném. Az lenne a problémám hogy adott egy upc-s 30/3 megás net. Wifi-s routert használok (TP-LINK WR841ND ). Ha lan kábelen keresztül van összekötve a géppel,akkor jön full sebességel , viszont a wifi-n keresztül csak fele sebességel jön a letöltés. A router és a gép közt max 1-2 méter a távolság.

Van valakinek valami ötlete mi lehet a gond ?

Samsung Galaxy S II

(#11025) gF válasza yimm (#11024) üzenetére

gF
(kvázi-tag)

A router elvileg tudja az N szabványt.. :)
Jó lenne tudni hogy laptopban milyen kártya van.. :P
Ha csak olyan ami G szabványt támogatja akkor max 20-25 Mbit re lehet feltornászni.

(#11026) laci1024 válasza gF (#11025) üzenetére

laci1024
(újonc)

Sajna nem lesz gyorsabb.
Több laptopon és router-en is próbáltam én is és minimális különbség van.
A laptop a lánc gyengébbik szeme:)

üdv.

(#11027) *Ropi*

*Ropi*
(PH! kedvence)

Megoldódott a dolog, 60/6-tal friss xp sp 3-on megvan a sebesség: lefele 7,5 MB/s, felfele 750Kb/s. 10/100-as router és 10/100-as alaplapi hálókártya.

(#11028) gF válasza *Ropi* (#11027) üzenetére

gF
(kvázi-tag)

Neked milyen routered van?

(#11029) *Ropi* válasza gF (#11028) üzenetére

*Ropi*
(PH! kedvence)

Valami Corega wlbar-ab nevű "csoda": eredetileg "all in one" adsl2 modem dhcp szerver funkcióval + wifi AP, de igazából switchként használom, mert mac klónozást nem tud, viszont a upc-s modem osztja ígyis-úgyis a dhcp-t, szal tökmindegy...Működik, az a lényeg. :)

[ Szerkesztve ]

(#11030) azka79 válasza *Ropi* (#11027) üzenetére

azka79
(újonc)

Ropi hogy oldottad meg, nekem is 60/6 van de cask 40-50/6 jön stabilan.
Routerhez kötve netezek (10/100). Router nélkül jön a 60/6. A hálókártyám 1G.

(#11031) *Ropi* válasza azka79 (#11030) üzenetére

*Ropi*
(PH! kedvence)

Azt nem mondtam, hogy stabil, de fel szokott menni addig. :)

(#11032) gF válasza azka79 (#11030) üzenetére

gF
(kvázi-tag)

Nekem stabilan megy Asus WL500gP-vel, még a torrentet is bírja max sávon is.. :)

(#11033) Thusor

Thusor
(senior tag)

Sziasztok!

A társasházunkban ahol lakom be akarják köttetni a társasházi kedvezménnyel UPC-s netet, erről hol lehet a UPC honlapján többet megtudni? Illetve mennyire jó ez, mert ugye van egy adott sávszélesség ami több ember között oszlik meg, és ha sokan torrenteznek akkor lesznek olyanok akiknek már nem nagyon marad a sávszélességből. Szóval egy kicsit félek attól, hogy a jelenlegi 2/1-es netem is bőven elég lenne, és az új társasházi nettel pedig még ezt a sávot se tudnám magamnak lehasítani, mert sokan torrenteznének a házban. Mi a véleményetek erről?

HP Elitebook 2540p / VU895A dokkoló állomás / Dell U2312HM monitor / Logitech M570 egér / Genius SP-HF2000X 2.0 hangfalpár / Ubuntu 12.04 LTS

(#11034) Iscariah válasza Thusor (#11033) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindenkinek van egy garantált sávszéle, és ezt mindenkinek egyenlő mértékben biztosítani kell. Pl. a Fiber Power 120-as csomag max sebessége ugye 120/10, de a garantált az 30/4, tehát akármennyien is fizetnek rá elő, ezt minimum biztosítani kell mindenkinek.

Bővebben pedig az ÁSZF-ből tájékozódhatsz, fent van a UPC oldalán.

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#11035) Thusor válasza Iscariah (#11034) üzenetére

Thusor
(senior tag)

Köszi a rávilágítást :) Így már jobban hangzik a kedvezmény, ha garantált sebesség is van. Minden lakónak közös tipusú sávszélt kell választania, vagy minden lakó különbözőt is rendelhet, vagyis valaki 15/1-et más pedig 30/3-at míg egyesek mondjuk 60/6-ot?

HP Elitebook 2540p / VU895A dokkoló állomás / Dell U2312HM monitor / Logitech M570 egér / Genius SP-HF2000X 2.0 hangfalpár / Ubuntu 12.04 LTS

(#11036) yimm válasza gF (#11025) üzenetére

yimm
(tag)

G-s wifi kártya van a laptopomba. Akkor ezek szerint be kell szereznem egy N-es wifi kártyát :-(

Samsung Galaxy S II

(#11037) yimm válasza laci1024 (#11026) üzenetére

yimm
(tag)

Köszi a válaszokat.

Ráadásul vettem egy új routert az N-est mert azt gondoltam hogy a régi G-s nem bírja osztani a megabiteket.

Samsung Galaxy S II

(#11038) gF válasza Thusor (#11035) üzenetére

gF
(kvázi-tag)

Minden lakó olyat választ magának amit akar, tehát nem kell, hogy egységes legyen mindenkinek..

(#11039) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

az utóbbi időben ( nagyobb csomagra váltás ) torrentnél, ha maxon megy a móka, agybafőbe lehal a net, most 4 led világit a modemen, az 5. villog, de amikor lehal, valami más az állapot. kihúzom, megy.... csak igy nem komfortos.

van valami tippetek?

(#11040) gF válasza g@bo (#11039) üzenetére

gF
(kvázi-tag)

Barátnőm lakásán is ugyan ez van... Webstar EPX2203-as modeme van..
Nálam ilyen sose volt.. Webstar EPC2203-as modemem volt, most egy Motorola SBV6120E de az se fagyott még egyszer se..

(#11041) tomp

tomp
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem nem nullázódott le a forgalom mérő. A júliusit augusztushoz számolja. Júliusi meg 0
Másnak is ez van, csak csak "helyi" bug? :DDD

(#11042) perempe

perempe
(őstag)

Melyikről érdemes tölteni? (Mikor érdemes valamelyikről tölteni?) Találok erről topicot a PH-en?
MEGASHARES
FILEZZZ
YOULOAP
EZYFILE
MEGAFTP
FILEBOX
MEGAUPLOAD
GIGASIZE
2SHARED
VIP-FILE
DEPOSITFILES
UPLOADBOX

* George Benson : White Rabbit *

(#11043) g@bo válasza Thusor (#11033) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

ha van a közelben digi tv, márpedig ők igen kedvelik a lakótelepeket, akkor inkább azt.

átmenetileg jó a retek upc. de évről évre drágább, és a torrent szűrésük aljas.

(#11044) Thusor válasza g@bo (#11043) üzenetére

Thusor
(senior tag)

sajna digi még nagyon messze van tőlünk...így még egyenlőre UPC marad.

(#11045) tomp válasza Thusor (#11033) üzenetére

tomp
(őstag)
LOGOUT blog

UPC honlapján a társasházi akcióról semmi sincs. Csak az ÁSZF-ben.
Azért az az adott sávszél picit máshogy van. Nincs dedikált sebesség a házaknak. Azaz nem úgy van, hogy ez a ház kap 200mbitet és osszák be. Annyi megy a házba, amennyi kell. Már ha bírja a körzet. De ha nálatok lehalna a net és a szomszéd ház ugyan arra az elosztóra van kötve, akkor ott is szenvedhet a net. Szval nem a háztól függ. Hanem a körzettől. pl lehet, hogy a szomszéd ház melletti házban hardcore guruk vannak és nyomják 1000-el. Akkor is lehalhat neked :)
Garantált sávszél meg létezik. Bár torrentre ez nem nagyon vonatkozik, mivel korlátozhatják így alapból lassabb. De ha normál netezés mellett a garantált alá esik, akkor lehet asztalt borogatni. :DDD

(#11046) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt már szeretem.3.6MB/s torrenten

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#11047) piqla

piqla
(őstag)

Sziasztok!

Mar tobb napja, hogy a T-Online 8MB (hahahahhaahaha) netem egyszeruen kurvara belassult. Flash videok nevetseges sebesseggel toltodnek be, 3000*2000 kepekhez kell legalabb masfel perc, bongeszotol fuggetlenul, kurvara idegesito.
Ezert is gondoltam, hogy nezelodom, es hat a chello szimpatikusnak tunik.
Szeretnem megkerdezni a usereket, hogy mondjuk jatekra mennyi alkalmas? Ping, loss, choke?
Torrentezek is, de normalis kereteken belul (naponta 1-1 album alt., plusz hat a sorozatok, ugye), ott a sebesseg milyen? Olvastam prioritasokrol, de lehet, hogy azota valtozott mar a helyzet. Elore is koszi!

Szereted az állatokat?

(#11048) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Webstar modem mennyire számit megbizhatónak? Tököm tele van már a netszakadással...
mennyi lenek kell világitani hogy legyen net? 5ből ha jól tudom négynek.. lassan többször látok 3 ledet égni mint 4et...
Sámsoni út 139 körül milyen más szolgáltatók vannak?

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#11049) *Ropi* válasza Laraxior (#11048) üzenetére

*Ropi*
(PH! kedvence)

Szélessáv kereső.

[ Szerkesztve ]

(#11050) tomp válasza *Ropi* (#11049) üzenetére

tomp
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt mikor frissítették utoljára? Mert eléggé pontatlan.
1. 20mbites upc-t ír nálunk. Közben meg már 25mbitet ad a upc
2. Az oldal szerint 20Mbit a leggyorsabb elérés a címünkön. Pedig az ajtótól kb 2m-re van a 140mbites koax. Szval az oldalnak nem szabad hinni :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.