Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#15001) HXY válasza dr.bubo (#15000) üzenetére

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

"Akinek 10M-es nete lesz az kicsit szivni fog 5GB :Y adatforgalom van a csomagban. :("

Pedig nem lenne sok az a 300GB se. Nem értem, hogy miért nem maradt ennél a csomagnál is a szokásos korlát.

A vicc az, aki előfizet a FibePower 120-ra, hogy neki is csak 300GB az engedélyezett adatforgalom. Akkor meg minek ekkora sebesség?

Nekem az a véleményem, hogy az adatforgalmi korlátot a következőképpen lehetne korrekt módon megállapítani:

Mindig az aktuálisan kapható legnagyobb merevlemez kapacitását kellene adni a Fiber Power 120-asoknak. Jelenleg ez 3TB lenne.

A kisebb csomagoknál meg a sebességhez mérten arányosan.
Vagyis: FiberPower 10: 250GB korlát,
Fiber Power 25: 625 GB korlát,
Fiber Power 50: 1250 GB korlát

Szerintem ez lenne a korrekt!

(#15002) KTTech válasza student (#14998) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

(vagy nem csinálsz semmit és minden marad a régiben...)

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#15003) kungzi válasza HXY (#15001) üzenetére

kungzi
(őstag)

nem kevés ez a 3TB adatforgalmi korlát? :DDD :C

[ Szerkesztve ]

(#15004) eight válasza HXY (#15001) üzenetére

eight
(senior tag)

Tisztában vagy vele, hogy pl a belvárosban mennyire túlterhelt a rendszer? Még több adatforgalom amikor már ezt sem bírja évek óta kiszolgálni a jelenlegi infrastruktúra?

Több mint két éve nem lehet végigjátszani egy partit. 2 map+ döntő map ha kell (kb 1 óra) és tuti hogy legalább 2x3 cserben hagyom a csapattársaimat. Ahonnan még nem rúgtak vagy utáltak ki a pingem miatt, ott sincs semmi esélyem mert csak idő kérdése a dolog.

Én nem töltök le semmit, és ugyanúgy fizetek rendesen, sőt évekig 8 rongyot fizettem. Most kaptam új modemet amivel sokkal jobb lett (amikor jó), de kb 3x annyiszor kezd el felmászni 300-ra mint a régi selejtel. És nem az Internet, hanem az első hop! Eddig legalább hajnalban lehetett játszani most már az sincs, midig felmászik 20-30 perc után 3-4 perce (én meg max 60 másodperce kérhetet időt). És mi lesz itt még elseje után?

Szó szerint értsd hogy ugyanarra a Német szerverre még a román upc-s gyereknek is jobb és stabilabb a netje mint nekem!. Ez megy évek óta. Régen a ruszkiknak/ukránoknak meg a Lengyeleknek is ilyen rossz volt a netje, de ma már csak nekem. Egész Európából, szinte mindenhonnan szoktam emberekkel játszani, és csak én lagolok meg egy máltai emberke, pedig nem 30-40 szolgáltatóról van szó hanem sokkal többről

Tudom hogy maxek nyomor meg hidegen hagy mindenkit, de azért ha lehet ne a bűnözést támogassa már még jobban a UPC a rendes felhasználók kárára, így is elég rossz már a helyzet :(((

[ Szerkesztve ]

(#15005) Zsiguli válasza eight (#15004) üzenetére

Zsiguli
(kvázi-tag)

A 120 megabites nettel 6 óra letöltéssel el lehet érni a havi korlátot. :D

Ez szerinted normális?

(#15006) eight válasza Zsiguli (#15005) üzenetére

eight
(senior tag)

Nem természetesen nem az, de próbáld meg megérteni hogy már ezt sem bírja a rendszer, simán látszik net_graphon hogy itt pl egyszerűen over-saturated a node sávszélessége (vagy az analog/digi konverteré, azt nem tudom).
Most az normális hogy adatforgalmi határt emelnek és még rosszabb netet adnak? (egyébként sem veszik ezt komolyan kb 100 hsz-t mutatok neked csak ebben a topikban akinek semmit sem korlátoztak és letöltötte az egész netet oda vissza.)

(#15007) Sanya válasza Zsiguli (#15005) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

az normális, hogy vki éjjel-nappal seedel-leechel, ha kell, ha nem?
valahogy nem tartozik a normális felhasználás kereteibe.
az, hogy vki egész nap linux disztrókat tölt le-fel, azt meg nem hiszem.

(#15008) kungzi

kungzi
(őstag)

és az normális, hogy egy hónapja ilyen a 120-as netem?

1 hónap alatt 5ször voltak kint a szerelők. Mértek a házban belül mind az 5ször, villanyoszlopon 4szer és mindkét helyen rendben van minden.
Múlthét szerdán rátettek egy külön mérő műszert a fejállomáson erre az ágra, ami napi 24 órában monitorozza a hálózatot, hogy hátha kitudják mérni, hogy mi a hiba. Egyenlőre nem tudják :W

Holnap megint jönnek. Kezd tele lenni a pisztolyom ezzel a szolgáltatóval. Röhej :(((

[ Szerkesztve ]

(#15009) WonderCSabo válasza kungzi (#15008) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem igazán, bár gondolom ez költői kérdés volt. Nálunk is szar volt a net, mérges is voltam, hogy csak második kivonulásra oldották meg, de ezek szerint szerencsém volt.

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#15010) eight válasza Sanya (#15007) üzenetére

eight
(senior tag)

Bizony :K

Persze egy csomószor előfordulhat hogy az ember letölt valamit, de azt lehet ésszel is csinálni.
Itt tényleg nagyon gáz a dolog. Például most pár nap (a belassulásoktól eltekintve) szuper jó európai szintű net után, mostanra megint brutálisan széthullott az egész :((( , És azért az is jelent valamit hogy én már hálás vagyok akkor is ha óránként csak 1-szer 2-szer lassul be, amikor másoknak meg az a normális hogy állandóan minden rendben van.

Úgy tudnám ezt érzékeltetni, hogy mondjuk valakinek a pecázás a hobbija, kiváltja az engedélyt, de bárhová is megy a többi ember köveket dobál a vízbe és magnót bömböltet mellette. A legszebb a történetben az hogy ha megkéri az őrt (UPC-t) hogy segítsen, akkor az meg szarik az egészre mert neki nem feladata olyan helyet biztosítani ahol ténylegesen lehetséges a pecázni, az engedélyben csak arról volt szó hogy meg lehet próbálni. És ez így megy évről évre.

És akkor nosza, adjunk el még többet és emeljük meg a limitet is had szóljon!

Lehet hogy tényleg a kutyát nem érdekli, de szerintem ez nagyon nincs rendben :(

(#15011) Zsiguli válasza kungzi (#15008) üzenetére

Zsiguli
(kvázi-tag)

A honlapjukon ez van:
Garantált leltöltési sebesség 30720 kbit/s
Garantált feltöltési sebesség 4096 kbit/s

Akkor valami nagyon nincs rendben nálad. Wifit használsz? Nem lehet, hogy a szomszéd lopja a netet?

(#15012) eight válasza Zsiguli (#15011) üzenetére

eight
(senior tag)

Nagyon szerencsés az akinek Vasárnap este csak a fele is megvan a garantáltnak, nekem kb 1-2 Mbit szokott lenni évek óta. És igen valószínűleg azért szívunk mert egyesek hackolnak és szó szerint úgy húzzák lefele a cuccot ahogy a csövön (kábelen) kifér.
Ez az számítástechnika minden területén így van egyébként, vannak akik bűnöznek, és azok akik el akarják kapni őket, csak sajnos itt most az írtók nagyon rosszul állnak:((

(#15013) kungzi válasza Zsiguli (#15011) üzenetére

kungzi
(őstag)

nincs wifim, közvetlen a gépbe megy net, gigabites hálókártyába cat6-os utp kábellel

(#15014) HXY válasza eight (#15012) üzenetére

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor én nagyon szerencsés vagyok. :D
Budapesten, a belvárosban lakom, 2 Mb/s-os netem van, havi 1250 Ft-ot fizetek,
és mindig, fixen megvan a 2 Mb/s.

(#15015) eight válasza HXY (#15014) üzenetére

eight
(senior tag)

az vagy :K

Én meg 5 rongyot fizetek (bár a te neted is bőven elég lenne, régóta nem torrentezek), és mindig akkor hagy cserben amikor szükségem lenne rá. Nem túlzás, nem átvitt értelemben kell érteni, hanem szó szerint reggel, este, hajnalban.. szóval mindig! Írtam már kintre is a központba levelet, elmondtam hogy ez hobbim és nincs másik szolgáltató amit választhatnék, és valami gonosz állat évek óta megzabálja a sávszélességemet, de ott is leszarták. Itthon meg sehova nem mehetek mert fogyasztóvédelemnél nem állna meg az ügy hiszen azért valamit szolgáltatnak, és nem is vagyok az a feljelengetős fajta, de ha lennék is akkor sem hinne nekem senki. Bár ha belegondolok, kungzi-nál is kint voltak már 5ször egy honap alatt.. szóval lehet itt sem tudnák megoldani és azért nem oldják meg. Amikor itt volt az ember azt mondta hogy rendben van a jelem, szóval részükről lezárva.
Ezt van, a magyarnak nem jár az e-sport, itt a lopást segítik elő abban kell jónak lenni.

[ Szerkesztve ]

(#15016) HXY válasza eight (#15015) üzenetére

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

Azért nálam se teljesen rózsás a helyzet.

Kb. 8-10 éve, amikor beköttettük a UPC-vel a netet akkor még csak 1 féle csomag volt ha jól emlékszem havi 12 vagy 14 ezer forintot fizettünk érte.
Ennek 512 Kbs volt a sebesség 5GB adatforgalomig, utána nagyon lelassították.
TV-re és telefonra nem fizettünk elő.
Így mikor jöttek a szerelők valamiért mindig kikötöttek minket az elosztószekrénynél.
Ezt az első hónapokban kb. 3-4x eljátszották. Azóta szerencsére már nem.

Mostanában (a múlt hetet leszámítva, mert akkor 2 napig nem volt net) nagyon stabil.
Csak éjszakánként hajnali 2-3 körül szokott elmenni pár percre, de ez szinte minden nap.
De akkor nem netezek, így nem zavar, csak a router logjából, vagy ha éppen fent vagyok, akkor látom, hogy a szegény modem erőlködik.

Azért többnyire elégedett vagyok a szolgáltatással.
Pláne most, hogy ilyen kedvezményes áron kapom.

Ha nem lenne a Fiber power 10-nél az 5GB-os korlát, akkor arra fizetnék elő, ha majd lejár a hűségem a start-ra. Nincs szükségem a 25Mbs-ra. Csak böngészéssel, meg Youtube nézéssel napi 1-2Gb-ot simán elhasználunk.Így sajnos mégis a Fiber Power 25-re leszek kénytelen előfizetni..

Ha lenne Digi, akkor lenne választási lehetőség. De nincs.

(#15017) FF23 válasza eight (#15015) üzenetére

FF23
(tag)

régóta nem torrentezek

Ezek szerint te is loptad mások netét, csak most amikor épp nem lopsz, akkor bosszant, hogy téged lopnak meg :D

(#15018) Novo

Novo
(újonc)

120/10 :D

már 2. napja 7Mbit lefele reggel, érdekes:d. Mondjuk eddig se volt meg a garantált általában, de ez már pofátlanság:D

-A 6 éves újonc ;)-

(#15019) jerry311 válasza Novo (#15018) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Goto 1221.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#15020) kabelmania27

kabelmania27
(őstag)

internet 15 lejárt hűségnyilatkozattal 2929Ft havonta az albérletben

[ Szerkesztve ]

(#15021) kabelmania27 válasza Novo (#15018) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Hol ilyen lassú a 120asnet? :S
Haveromnál a 60megás hozza a 55-60at.
Milyen a modem jelszintje?
Bocs helyesbítek 2926Ft:D

[ Szerkesztve ]

(#15022) HXY válasza kabelmania27 (#15021) üzenetére

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

8333Ft-ot kellene fizetned:

(#15023) vargalex válasza HXY (#15022) üzenetére

vargalex
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hi!

Lejárt hűségnyilatkozattal nálam is maradt anno a Fiber Power 15 akciós ára (a számla tetején jelezték is, hogy továbbra is a kedvezményes áron adják). Az már mellékes, hogy váltottam FP30-ra, mert hűséggel az olcsóbb lett. :)

Alex

(#15024) kabelmania27 válasza vargalex (#15023) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Hi!
Társasházi kedvezményben volt 2800Ft, a szeptemberi számlán írták hogy továbbra is kedvezményesen kapjuk, aztán úgy április óta 2926Ft

(#15025) kabelmania27

kabelmania27
(őstag)

Mértem újra ez a max:D

(#15026) HXY válasza vargalex (#15023) üzenetére

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor én is abban reménykedek, hogy megmaradhat a Startom,
és nem kell a Fiber Power 25-re előfizetnem... :U

Egyik ismerősöm csoportos beszedéssel fizette a számláit. Lejárt a hűségnyilatkozata, és amíg nem vette észre, kb. fél évig 3x díjat fizetett a netért meg a TV-ért a UPC-nek.

(#15027) Novo válasza kabelmania27 (#15021) üzenetére

Novo
(újonc)

-A 6 éves újonc ;)-

(#15028) kabelmania27 válasza Novo (#15027) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Közvetlenül a modembe csatlakozik az utp kábel? Nem segít a modem és router újraindítás vagy esetleg a hálózati kapcsolat letiltás majd engedélyezés? ( régen koliba volt hogy elment a net és ez volt a bevált módszer a helyreállításra)
Másik gépen is ilyen a sebesség?
Nekem olyan hiba volt egyszer, hogy kapott a gépem ipt, de semilyen net elérésem nemvolt (se böngészés se email semmi). Előtte csak youtube elérésem nemvolt.
Másik gépen illetve a szerelő gépén is működött rendesen. Újra telepítettem az xp-t és helyreált a dolog.
Viszont ha semmi sem segít be kell jelenteni a hibát.
Sztem jó a jelszint nálad, nálam ilyen:

[ Szerkesztve ]

(#15029) Novo válasza kabelmania27 (#15028) üzenetére

Novo
(újonc)

:DDDD
modemkihúzós téma:D

-A 6 éves újonc ;)-

(#15030) kabelmania27 válasza Novo (#15029) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Heuréééééka:D:D:DD:) jóvilág
Lényeg, hogy gyors net legyen meg sok sok kreditpont :D
Itt csak ilyen lassú net van:)

[ Szerkesztve ]

(#15031) HofiZoli válasza Novo (#15027) üzenetére

HofiZoli
(tag)

Novo, nálam ugyanaz a modem, így néz ki és hibátlan.

UPCFP120+DigitalGold+HBOMaxPak+EurópaCsomag+MediacardHD // SE Xperia Mini Pro SK17i

(#15032) Jadro válasza HXY (#15026) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Az elég érdekes. Nekem lejárt a tv hűségem és kapaszkodj, az 5500 forintról felemelkedett valami 5750-re! Akkor még mondjuk csekken fizettem és az utolsó havi számlán ott volt a figyelmeztetés, hogy emelkedni fog.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#15033) KMan

KMan
(őstag)

Sziasztok, gondban vagyok :(

Megrendeltuk a Fiber Power 15-ot. En nem voltam itthon amikor itt volt a srac szerelni. Abba a szobaba ahova tette volt egy TV antenna kabel. A TV elofizetesunk nem a UPC-nel van. Ez a kabel most ebbe a dobozba megy be, igy nem lehet ebben a szobaban TV-z ni. Megtudom oldani valahogy en, vagy fel kell oket hivni?

Koszi a segitseget elore is, fontos lenne. Udv :R

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#15034) kabelmania27 válasza Jadro (#15032) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Milyen televíziós csomagod van?
Apámnak 29-es körzetbe digitál bronze hűségnélkül lett megkötve 2009 augusztusba 4500Ft-os havidíjjal amikor visszavittük a régi konvertert, mivel megszűnt 2009 március körül az analóg silver ( 29es körzetbe konverter kellett hozzá, előszőr sport 1-hez kellet konverter aztán bevezették a családi csomagot amiből lett silver.)
Április óta 4500 Ft helyett 4703 Ft a havidíj, előtte volt értesítés hogy emelkedni fog, díjneten fizetjük a számlát. Minden számla után jár 5pont a shell smart pontgyűjtő kártyára:D
Mekibe le lehet enni amikor nincs zsém ::))
Van aki használt konvertert régebben?
Egy kis élménybeszámolóra lennék kíváncsi kinek milyen okból kellet konvertert használni.
Én arra emlékszek ha számot merészeltem nyomni akkor kiakadt és ki kellet húzni majd újra bedugni:D Csak léptetni tudtam
Egyik rokonoméknál is volt Pécsen konverteres csomag ,volt benne discovery sci-fi, Travel & Living meg Adventures, de elég hamar visszaadták mert elege volt a konverterből és a +1 távírányító használatából illetve nem igazán nézték ezeket a csatornákat, bőven elég volt nekik a konverter nélküliek is.

(#15035) kabelmania27 válasza KMan (#15033) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Ebben a szobában az antennakábel létezett már csak sima tévéadás ment rajta egy másik szolgáltatótól?:
Az upc bekötés előtt, hogy volt a lakásba a kábelezés? Hogy volt elosztva 2felé a jel?
Szerintem a másik szobában ahol most tudod nézni a másik szolgáltató kábeles adásait beszerelsz egy szimetrikus osztót ilyet:

Egyik kimenetre kötöd az ottani tévét másik kimenetre meg kötöd a másik szobában lévő tévét 3xos árnyékolási Tri-shield koax kábellel.
Vagy felhívod a tévés kábel szolgáltatódat, kijönnek, hozzák az osztót, nem kell bajlódnod a tekerős f csatlakozóval, hanem remélhetőleg krimpelt vagy kompressziós f csatlakozókkal és antenna dugóval meg fogják neked csinálni ahogy a nagy könyvbe le van írva:)

[ Szerkesztve ]

(#15036) KMan válasza kabelmania27 (#15035) üzenetére

KMan
(őstag)

Ja bocsi, a TV szolgaltato is a UPC. A masik szobaban van egy UPC mediabox. Itt van a hatuljarol is kep. [link] Ha osszekotom a mediboxnak az RF out kimenetet a masik szobaban a TV-vel akkor az ugy megy? :F
Lehet hogy megiscsak fel kene oket hivni lama vagyok :DDD

szerk: itt talaltam infot, asszem a 4-es illetve a 6-os pont relevans. [link]

Ha szolok nekik hogy jojjenek ki bekotni a masodik TV-t kell fizetnem erte? :U

[ Szerkesztve ]

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#15037) kabelmania27 válasza KMan (#15036) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

A digitális tévé szolgáltatás tartalmazza az analóg csatornákat is, apámnál digitál bronze van , analóg bronz adások is jönnek:))
Elvileg jó, mert így a média box fog visszirány szűrőként funkcionálni. De a média boxnak is lehet hogy van valamilyen szintű csillapítása.

Másik megoldás abba a szobába ahol a modem van bekötöd a 2es osztót egyik helyre megy a modem másik helyre veszel egy ilyet

ez a viszirány szűrő, rácsavarod a második kimenetre és veszel mondjuk 1 méter 3x árnyákolású koaxot f csatlakozót , antenna dugút

Harmadik megosztás: Megoldható szerintem a lakás kábelezése egy elosztási ponttal is

ezzel a kis kütyüvel
Ha ezt választod akkor a harmadik helyre felcsavarod a viszirányszűrőt (modemnek és média boxnak szüksége van visszirányú kommunikációra, viszont az analóg tévékészülék elég be kell kötni, nehogy megzavarja a feltöltési frekvenciákat)
Viszirány szűrőre pedig rákötöd a kábelt meg elvezeted a tévé készülékedhez és máris élvezheted az analóg kínálatot :)

Mindegyik megoldásnak van előnye és hátránya. Nekünk amikor bekötötték a kábeltévét és az internetet a szerelő azt mondta minél kevesebb toldás és elosztás annál jobb:)))
Én ezt csinálnám meg, mert így egyszer van csak elosztás, régi építésű társasházaknál amúgy is van a bejárati ajtónál egy toldás.
Régi agy új építésű lakásba laksz?
Most milyen elosztóval van elosztva a médiabox és az modemhez vezető antennakábel? Tudnál betenni róla képet?
Ha felhívod a 1221et megcsinálják aszf be le van írva menyi plusz vételi hely kialakításának díja.

[ Szerkesztve ]

(#15038) Sanya

Sanya
(PH! kedvence)

epc3212-nek mi a felh/jelszava?

(#15039) Gubek-Einste válasza Sanya (#15038) üzenetére

Gubek-Einste
(senior tag)

Üres/üres de semmit sem ér mivel ugyan azt fogod látni mint eddig + a telefonról egy-két adatot. Elvileg a admin/W2402 de nem működik, neten találtam egy cisco/atlanta páros is de ez sem működik.
Nálam ma kötötték be egy Motorola helyett mivel azzal telefon problémák voltak.

Egy egészséges (holland) UPC-s Cisco EPC3212 modem menüje:
log

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925

(#15040) Jadro válasza kabelmania27 (#15034) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Digital Gold + rögzítő.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#15041) kabelmania27 válasza Gubek-Einste (#15039) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

köszi a képeket!
Utolsó speedtest az albérletből, jövő héten kiköltözök, 1napra nem fogom elhozni a laptopot.

(IMG:/dl/upc/2011-06/333111_42452457.png)

[ Szerkesztve ]

(#15042) Gubek-Einste válasza Gubek-Einste (#15039) üzenetére

Gubek-Einste
(senior tag)

Újabb holland képek:

Frekvencia
szint szint

INNEN származnak a linkelt képek.

[ Szerkesztve ]

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925

(#15043) kungzi válasza Gubek-Einste (#15042) üzenetére

kungzi
(őstag)

nekem meg ilyen és ebben mi a nagy szám?

[ Szerkesztve ]

(#15044) jerry311 válasza kungzi (#15043) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Én sem értem, de hát kinek mi.
A hajóskapitányok például kompaktra verik...

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#15045) Louro

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintetek miért lehet, hogy vannak napok és azokban is olyan időszakok - pár órák -, amikor CSAK a letöltési sebesség, 3féle mérővel is 0,05Mb/s-et mutat. Ez általában délelőtt van és estére - ha ránézek, de ha nem - vagy másnapra visszaáll a normálba. Érdemes ezzel zaklatni az UPC-t? Semmi sincs buherálva, csak gondol egyet és írtóra belassul a letöltés. Feltöltés és a válaszidő jó.

Mess with the best / Die like the rest

(#15046) kungzi válasza Louro (#15045) üzenetére

kungzi
(őstag)

hívd fel a 1221-et!!! :K ott valami nem kóser :N

(#15047) Sanya

Sanya
(PH! kedvence)

nah, tegnap óta nekem is 50/5-ös netem van.
előtte 30/3 volt, de olcsón tudtam most váltani.
vásároltam egy tplink 1043-as routert is, hogy ki tudjuk használni wifin is a sávszélességet.
a modemcserét követően észrevettem, hogy nagyon rossz a net. 2000-es ping, rengeteg packet loss, kérésre nem érkezett válasz. mindez csak wifin, kábelen tökéletes volt minden. Hiába reseteltem a routert, indítottam újra 1000x, semmi nem segített. frissítettem rajta firmware-t, ezt követően minden megjavult.
szerintetek meg fog halni a wifi a routeren? mondjuk 3 év gar még van rá, most szépen elraktam a blokkot :)

(#15048) vargalex válasza Sanya (#15047) üzenetére

vargalex
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem csak egyszerűen az van, hogy az új firmware-ban más a default WiFi csatorna (a régiben használt esetleg túl zsúfolt volt). Egyébként a TP-Linket elvileg 5 év garival kellett volna kapnod!

Alex

(#15049) HXY

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

A UPC start csomaggal rendelkezőknek nem lesz lassítás 5GB után.

Most kaptam ezt az emailt a UPC-től:

(#15050) Sanya válasza HXY (#15049) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

tuti?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.