- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
Sziasztok! Valakinek sikerült már belőni a ennek a KA08 telónak az érintőképernyőjét?
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
Doris Lune
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem jó helyen járok, de nem találok azonnali PDA-s kérdések óráját, s nekem olyan gondom lenne, hogy Windows Mobile 6.5-őn szeretnék a Today alapértelmezett Calerdar Contact gombjai helyett mást (pl. jegyzettömb, office) tenni.Valaki tudna segíteni?
Sehol nem találok rá opciót, csak a hardvergombokat tudom átvariálni, de ezt a kettőt sehogyse.
Valahol találtam olyat, hogy:A főképernyőn a "hagyományos" okostelefonokéhoz hasonló, úgynevezett Soft Key-ek foglalnak helyet, melyeket alapértelmezésként a névjegyzéket illetve a naptárat nyitják meg. Az alábbi registry-kulcs módosításával azonban ezeket szabadon átirányíthatjuk bármelyik alkalmazásra.
bal oldali gomb: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Today\Keys\112\(Default) = \útvonal\fájlnév.exe
jobb oldali gomb: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Today\Keys\112\Open =
\útvonal\fájlnév.exeHa csak így lehet, valaki leírná, hogy hol találom ezt, s pontosan mit írjak be, ha a Notes-t, (emiben a kézírás, és a hangfelvétel is van) és mondjuk a Word-ot akarom kitenni, ami az Office programcsalád része?
Nem szivesen rontanám el rossz beírással a Pda-t.Köszi előre is.
-
legiaap
félisten
válasz Doris Lune #18359 üzenetére
Itt a topik amit keresel: Azonnali PDA-s kérdések órája
Itt tedd fel a kérdésed.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Kofler
tag
Sziasztok !
Nokia 6300-ról szeretném lementeni az összes névjegyzékben szereplő adatot úgy hogy a telefonban megmaradjanak ! Tudnátok nekem egy egyszerű, átlátható programot ajánlani amit egyszerűen lehet kezelni ?
Előre is köszönöm
-
Kofler
tag
Azért szeretném elmenteni az adatokat, mert szoftverfrissítés lesz a telefonon.
Közben önállósítottam magamat és a Pc Suite-al csináltam egy biztonsági mentést. Ez kreált nekem egy nbu kiterjesztésű fájlt.
Namost ha kész a szoftverfrissítés és visszadugom a telót a gépre, egyszerűen csak kiválasztom a "A kívánt készüléktartalom visszaállítása biztonságimásolat-fájlból a készülékre" és elméletileg működnie kéne ?
Tényleg működik majd, visszakerülnek az adatok a telefonra ? Mert ha nem, kapok a fejemre de nagyon Főleg hogy több mint 500 telefonszámról van szó amiben nyitvatartási időktől kezdve a címeken át az e-mail címekig minden marhaság van és nagyon mérges lesz a gazda :S
-
szajber67
csendes tag
Sziasztok!Teljesen tanácstalan vagyok mit tehetnék egy itt "szerrzett"átverést illetően?Az történt,hogy május 15.körül felfigyeltem egy Nokia Xpress Music telefon hirdetésre,mivel ilyet szerettem volna vásárolni!Meg is egyeztem a sráccal E-mailban,6000ft-os vétel árban+a posta az enyém.Utaltam is neki rögtön a pénzt a megadott számlaszámra,ő nyugtázta is a megérkezését a pénznek,és igérte hamarosan postára teszi a telefont.A bibi csak többszöri e-mailos megkeresésével derült ki,hogy 'sima levélként adta postára,igy ő állitja hogy feladta,viszont utánajárni nem lehet!Többszöri levélváltás után igéretet tett arra hogy a vételárat számlámra visszautalja!Azonban különböző kifogásokat 'kreálva mai napig is ül a pénzemen!Ezek után joggal hihetem ugye,hogy csaló van köztünk!?Az a telefon nem 6ezret ért akkoriban a kereskedésekben hanem min.dupláját!Na ez lehetett a "beetetés,aminek én áldozata is lettem..Az illető felhasználónevére már nem emlékszem,de az e-mail címét és nevét tudom!Mit lehetne tenni,hogy kiderüljön az igazság?Segitsetek már légyszi valami ötlettel!!!Üdv:szajber67!
-
3800+
őstag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy mire jó a szoftver frissítés a telókon. Most vettem egy LG POP telcsit és csak kíváncsi lennék mi is az meg hogyan kell. Bocsánat hogy nem olvastam vissza. Előre is köszi
Szajber: valószínű hogy csaló hihetetlen mikre képesek az emberek... és sajna ennél rosszabra is...
[ Szerkesztve ]
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
szajber67
csendes tag
Az eddig tuti,hogy csaló van közötünk,vagy már csak volt mert lelépett!Tegyem közzé a nevét és e-mail címét?Nem hinném,hogy megoldana bármit is!Így viszont buktam 6ezret!Na meg mindenkit megillet az 'ártatlanság joga!Ugye?De az is lehet nem nekem adta el egyedül azt a tlót,hanem még vagy 5-20-X embernek!Úgyhogy csak a további átverések elkerülése érdekében mégiscsak tudatni kellene a többiekkel,hogy vigyázat ezzel az 'Úriemberel!Nem???
-
Olcsi
senior tag
válasz szajber67 #18371 üzenetére
Itt érdemes elmesélni a sztorit névvel, minden elérhetőséggel, hátha tudnak segíteni...
Sajnos nem véletlen van kiírva az apróhírdetésekhez kiemelt helyen, hogy ne utalj előre senkinek!!!
Tudom, hogy sovány vigasz, de örülj, hogy "csak" 6000Ft-ot buktál...mások sokkal rosszabbul jártak! -
törölt tag
tud valaki programot amivel TV t tudok nézni HTC TOUCH DIAMONDOn netem is van (wfifi) és RTL , TV2 , M1 et szeretnék nézni... vagy valami oldalt ahol lehet tv zni HTC TDn.
-
Kofler
tag
-
Viceroy1
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy volt már régebben egy Samsung E720as mobiltelefonom és azzal nagyon ritkán, de előfordult, hogy egyszerűen nem tudtam SMSt fogadni és küldeni. Ezt megoldotta egy Sim kártya ki majd azonnali visszatétele.
1 hónapja van egy Nokia E55 mobilom és az már 2x is eljátszotta velem ezt. Mindkétszer fontos üzeneteket vártam, mindkétszer miután meguntam a várakozást, megcsináltam a Sim bizirgetést és azonnal megjött az egész napi adag, ezután egy ideig megint jól működött (remélem). Hozzá kell tenni, hogy a SIM kártya Westeles időkből van, okozhatja a SIM elhasználtsága ezt a problémát?Köszönöm,
Vice[ Szerkesztve ]
Thus quoth the raven: nevermore!
-
antal27
tag
Sziasztok.
Van egy LG GD510-es telefonom.
Internetezni szeretnék rajta,de nem a vodafonos internettel hanem a pc-n lévő digi-s internetet használva.Adatkábelen keresztül.
Valahogy biztos lehet de nem tudok rá jönni.Aki esetleg vágja az ilyen témát kérem segítsen.Előre is köszönöm.
Aki hisz a parajelenségekben az emelje fel a kezem.
-
Soja
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos a telefonom topic-jában nem kaptam választ, így megkérdezem itt is, hátha van ötlet a problémámra. Nokia 5130 Xpressmusic telefonom van, és fényképezés után a képek között sűrűn van rossz, nem megjeleníthető hibás file.
A telefon szoftverét befrissítettem, most annyival vagyok előrébb, hogy a hiba ritkábban jön elő...
8GB-os micro SD van benne, sok oldalon 2-ig írják. Lehet ez a gond?
Ha a kártya lenne a hibás, akkor a többi adatnál is előfordulna szerintem, de csak a képekkel van ez.
Mivel kellene próbálkozzak? -
meroly
veterán
Én is a kártyára gyanakszom, akkor mikor mentené le a 8GB-ra a fotót, hülyülhet be. Próbáld ki, hogy nem a kártyára hanem a belső memóriára mented egy darabig, aztán ha jók, akkor kártya. Ha nem, akkor lehet a kamera modul vagy átvezető kábel rossz.
Impossible is nothing
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok.
A következőt csinálja b.nőm Nokia 7373-asa: Bekapcsol, lemegy a nokiás kézfogás, aztán fehér képernyő, és az akku jel villog. De nem kapcsol ki, az akksi nem tűnik kukának, egy napot bírt eddig. A telefont nem ismeri fel a pcsuite, rádugom a gépre, windows pittyeg hogy csatlakoztatva, majd újra pittyeg, hogy lekapcsolódott a készülék.
Valaki tudna segíteni?
-
madd dogg
senior tag
hopp, javítok: fél perc, egy perc után kikapcsol, töltőn is.
-
madd dogg
senior tag
Beletettem egy bl-5c-t, azzal is ezt csinálja, a 7373-as akksijával viszont gond nélkül üzemel a 6303-asom, úgyhogy az akksi hibátlan.
Ha valaki tud, segítsen, elég sokat költöttünk erre a telóra...
-
gabesz78
tag
Sziasztok!
A következő problémával állok szemben:
Van egy ősrégi Nokia 6021 telefonom ami a következő hibaüzenetet írja ki bekapcsolás után:
"Helyezzen be egy SIM-kártyát"
Bármilyen kártyát teszek bele mindig ez a hiba. A telefon T-mobile-os, természetesen ilyen kártyákkal próbáltam de nem megy egyikkel sem (másik telóban ezek a kártyák jól működnek). Próbáltam megtisztítani a csatlakozókat a SIM-kártya alatt de így sem OK.
Mivel egy régi telefon nem igazán érdekelne a dolog, de elég sok telefonszám van meg benne amit valahogy ki szeretnék nyerni. Milyen módon lehetséges ez? Előre is köszi a segítséget."Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de egyszerűen nem tudom, ennek hol lenne a helye. Most kaptam a következőket mailben, és még csak azt sem tudom miről van szó, illetve hogyan kapcsolódhat ez hozzám :
Tisztelt Norbi21 felhasználó!
Tájékoztatom, hogy fenti számú ügyben eljárás indult a Szentendrei Rendőrkapitányság előtt
a Btk. 316.§ (1) bekezdésbe ütköző és a (2) bekezdés I. fordulata szerint minősülő csalás
vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.
A nyomozás során szükségessé vált az Ön tanúkénti kihallgatása, azonban a
www.prohardver.hu internetes oldalon nem szerepelnek az Ön személyes adatai, ezért
megkeresése csak ezen az úton volt lehetséges. Kérem amennyiben ezt az e-mailt
megkapja telefonon jelentkezzen a megadott telefonszámon a fenti ügyszámra és előadóra
hivatkozással. Távollétem esetén kérem Ácsné Hajas Henriett r. századost keresse.
Segítségét előre is köszönöm!
Szentendre, 2010. július 05.
Molnár Edina r. hdgyKöszi a segítséget előre is
-
Putyin90
senior tag
Nokia N79-re lehet valahogyan WiFi-n keresztül adatokat másolni a gépről, és ugyanezt fordítva?
-
HXY
addikt
A szervizesekhez lenne egy kérdésem!
Van egy régi 8 éves Nokia 3410-esem, amihez 2 akksi van.
Fél évente szoktam cserélgetni az akksikat, hogy használaban legyenek.A mai nap megtörtént a csere.
Meglepetésemre az akksicsere után a kijelző fele tönkrement, illetve hol működik, hol nem a kijelző.
Van ennek valami köze az akkuhoz?
Vagy csak teljesen véletlen, hogy pont akkor ment tönkre, amikor kicseréltem benne az akkut?
Válaszokat köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest