Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Azonnali (mobilos) kérdések órája (kiemelt téma)

(#20001) Nokedli92

Nokedli92
(tag)

Üdv!

Van egy Iphone 3g 16gb-os telefonom, és volt a menüben egy olyan poció hogy minden beállitás és személyes adat törlése.. rámentem kiírta, hogy akár 2-órát is igénybe vehet végig ment a csík, ujraindul és csak, egy apple logó jön be semmi más.

Mit lehet ilyenkor csinálni, próváltam a resettel, de semmi:(

Nokedli92-nak 9 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon!

(#20002) meroly válasza Nokedli92 (#20001) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Ejha.... lefagyott a macintosh.... :U

Nokia 3720c - the best ~~~~~~~~ http://meroly.c8.hu

(#20003) Norbi89 válasza Nokedli92 (#20001) üzenetére

Norbi89
(senior tag)

Újra kell szoftverezni!!!!!

► norbest

(#20004) sdd2 válasza Norbi89 (#20003) üzenetére

sdd2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen.Jól mondják.Ezt vagy megtudod csinálni te magad vagy beviszed egy GSM boltba.

Jó térerőt mindenkinek. Sony Ericsson Xperia Mini Experia V2

(#20005) Szergey007

Szergey007
(újonc)

Vettem egy samsung s5230as mobilt és kint van a jelzés hogy kapcsolódik a gprs hálózathoz és ezt nem tudom kikapcsolni.Van ötletetek, hogy hol lehet? már végignéztem az összes hálózati és telefon beállítást, de sehol sem találom.

(#20006) Nokedli92 válasza sdd2 (#20004) üzenetére

Nokedli92
(tag)

Üdv!

Recover-vel megcsináltam, de kiírta, hogy "The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported"

Nem fogadja el a sim kártyám és csak, segélyhívást engedélyez eddig elfogadta a kártyám most nem?

Segítsetek pls itt tökölök vele már 1 hete..:S:(

Nokedli92-nak 9 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon!

(#20007) nope00

nope00
(lelkes újonc)

D900i megtört szalagkábel, javítható vagy csak csere?
Arra lennék kíváncsi hogy a szalagkábel esetleg javítható e otthon? Gondoltam arra hogy pengével kicsit megkaparni az érintkezésig és aztán újra összeilleszteni így pár mm-rel rövidebb lenne a kábel. Ilyen vagy ehhez hasonló dolog működhet? :R

[ Szerkesztve ]

"Mekkora arc a kalauz. Kertem magamnak meg a kutyanak egy jegyet es megkerdezte, hogy egybe fizetunk-e. :D"

(#20008) bodrob

bodrob
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Sorry, ha már kérdezte korábban valaki - remélem, senki sem veszi zokon, hogy nem olvasok vissza több mint 20k db. hozzászólást, - a kérdésem a következő:
Vásároltam egy új Samsung telefont. Az akkumulátor éppen tegnap estére került olyan állapotba, hogy elkezdett villogni az akku ikon a képernyő jobb felső sarkában és én este kb. 9:40-kor kikapcsoltam a készüléket (éjszakára amúgy is ki szoktam kapcsolni mindig), feltettem tölteni egészen ma délelőtt kb. 11 óráig.
Ezt még mennyi alkalommal kell megtennem ahhoz, hogy az akku lehetőleg minél tovább bírja??

(#20009) sdd2 válasza bodrob (#20008) üzenetére

sdd2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!
Kb 2 hét mire "bejáródik".

(#20010) CsuRi101 válasza Nokedli92 (#20006) üzenetére

CsuRi101
(kvázi-tag)

Úgy tűnik,hálózatfüggő teló volt JB-vel.Hacktivàlnod kell a telót,mert a kártyádat nem fogja elfogadni...magyar a teló?mert akkor T-s kártyával aktiválod,aztan JB ès függetlenítés.Ha nem megy,kèrj segítséget a szifon.com-on...

(#20011) ikiviki válasza nope00 (#20007) üzenetére

ikiviki
(senior tag)

Csere .nem javitható az..

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#20012) Thusor

Thusor
(senior tag)

Mi a véleményetek a Motorola EX115 teloról? Szerintetek mennyire megbízható és jó telefon?

HP Elitebook 2540p / VU895A dokkoló állomás / Dell U2312HM monitor / Logitech M570 egér / Genius SP-HF2000X 2.0 hangfalpár / Ubuntu 12.04 LTS

(#20013) sdd2 válasza Thusor (#20012) üzenetére

sdd2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!
Hát motorollát nem vennék.Inkább egy se vagy samu és talán nokia ha van dualsim.A se-nél nincs az tuti.

(#20014) sdd2 válasza sdd2 (#20013) üzenetére

sdd2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Lehet valahol se w100i spirora méretre vágott kijelző védő fóliát kapni?Linket is küldjetek ha lehet.Köszi

(#20015) orkati

orkati
(kvázi-tag)

Bocs, hogy ide is beírom, de lehet, hogy valaki nem nézi a Monte topicját, de tudja a megoldást: le tudná írni nekem valaki lépésről lépésre, hogyan kell a Samsung Monte-t Angol nyelvről Magyarra állítani? A kolegám küzde vele erősen :)

(#20016) SyntaxeError

SyntaxeError
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A hívó számot nem tudja valaki hogyan lehet elrejteni bill kóddal? *# ???

▄▀▄ Az Apple egy életérzés

(#20017) Tizedes1 válasza SyntaxeError (#20016) üzenetére

Tizedes1
(tag)

#31# és a szám ...

----- Ha ezt a szöveget kivágod, vehetsz egy új kijelzőt! -----

(#20018) Thusor válasza sdd2 (#20013) üzenetére

Thusor
(senior tag)

Annyira rossz a Motorola telefonok? Erről a Motorola EX115-ről elég jó teszteket lehet olvasni külföldi oldalakon, remélem Proherdveren is lesz róla tesz majd.

HP Elitebook 2540p / VU895A dokkoló állomás / Dell U2312HM monitor / Logitech M570 egér / Genius SP-HF2000X 2.0 hangfalpár / Ubuntu 12.04 LTS

(#20019) meroly

meroly
(PH! kedvence)

Srácok!

S40 6th editionban van lehetőség a kép mentésének fájlnevét dátumra állítani mint symbianban?

(#20020) SyntaxeError válasza Tizedes1 (#20017) üzenetére

SyntaxeError
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszönöm, sehol sem találtam. :R :R :R

▄▀▄ Az Apple egy életérzés

(#20021) gytallian

gytallian
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Vettem még régebben kéz alatt egy W880i-t, függetlenként. De úgy néz ki gyárilag nem az volt, mert frissítettem a hivatalos SE frissítővel, és azóta csak a 20-as kártyákat fogadja el. A tetejébe meg magyarul is elfelejtett, csak angolul, oroszul, meg még 2 ki tudja milyen nyelven hajlandó kommunikálni. Mondjk az angollal még elvergődnék, de hogy nem fogadja a 70-es kártyám az nagyobb gáz. Ebben tudna valaki segíteni?
Vagy ha ezt nem is, van egy LG kg220-asom itthon, ami szintén 20-as, arra vmi feloldó kódot adni? Privit sűrűn nézem ma. Segítsen vki plz.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gytallian

(#20022) ikiviki válasza gytallian (#20021) üzenetére

ikiviki
(senior tag)

Az szolgáltatós vólt és ha szoftott frissitettél rajta ,vissza zár ha csak vkp-é val volt,,
KG220 nincs feloldó kod ,csak max service box..

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#20023) gytallian válasza ikiviki (#20022) üzenetére

gytallian
(kvázi-tag)

Szokták volt mondani: Minden szentnek maga felé hajlik a keze.....

Ráment kicsivel több mint 24 órám, de megtaláltam a megoldást újból tudom használni a W880-am. :C Itt megtaláltam.

[ Szerkesztve ]

(#20024) laccy88 válasza Viktor0610 (#1) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

üdv!
Adott egy sonyericsson k550 telefon, melynek meghalt a kijelzője. Hogyan tudom a telefonszámokat lementeni róla pc-re?

laci

(#20025) sdd2 válasza laccy88 (#20024) üzenetére

sdd2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!
Bekapcsolod.Vársz egy-két percet beírod a pint és rányomod a gépre.Ott már a gépen tudod megnyitni a névjegyzéket.

(#20026) laccy88 válasza sdd2 (#20025) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

oké, de mivel tudom elérni a névjegyzéket?

laci

(#20027) sdd2 válasza laccy88 (#20026) üzenetére

sdd2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

baloldali hasábban a névjegyzék.a gépen mikor csatlakoztattad.

(#20028) laccy88 válasza sdd2 (#20027) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

megneveznéd a programot amiről beszélsz? :D

laci

(#20029) And01

And01
(tag)

Heló

Nekem egy olyan gondom lenne hogy
A Nokia 6700 classic telefonom hangfelvételeit szerkeszteni szeretném!
Nem tudom ezt milyen programmal tudnám megtenni!
Tudna valaki segíteni?

(#20030) gytallian válasza laccy88 (#20024) üzenetére

gytallian
(kvázi-tag)

Nekem a w880 megkérdi hogy akarom használni, amikor rádugom a gépre. Szóval ha rádugod, akkor még kell egy le, és ok gomb. Utána meg eléred az ilyesmit (névjegyzék,sms, stb) akár ezzel a programmal is.

(#20031) laccy88 válasza gytallian (#20030) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

telepítettem ezt a programot a gyári cd-jéről, de ott semmi ilyesmit nem találok :\ megpróbálom ezt hátha :B

laci

(#20032) perempe

perempe
(őstag)

Nokia 3110-re telepíthetek-e olyan programot, amivel a Turistautak.hu [link] térképeit nézegethetem?

* George Benson : White Rabbit *

(#20033) bodrob

bodrob
(lelkes újonc)

' estét! :)

Lenne még egy kérdésem. Két sim kártyás Samsung B5702-es telefont vettem függetlenként, egy budapesti gsm üzletben. Semmi sincs beállítva rajta. Hogyan kell beállítani a gprs wap/web böngészőt, és az mms-t t-mobile szolgáltatóra? Én nem találtam meg a t-mobile oldalán... :(

(#20034) sdd2 válasza laccy88 (#20031) üzenetére

sdd2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Éna sony ericsson PC suite 6.0-ról beszéltem.

(#20035) sdd2 válasza bodrob (#20033) üzenetére

sdd2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!
Magyar nyelv van a telefonon és nem külföldről hozták be esteleg?Az új telefonoknál nincs beállítva semmi csak amit a gyártó beállított.A t-mobile gprs-ét meg az oldalukon tudod úgy hogy megadod a telefonszámot meg ha jól tudom a telefon típúsát.

(#20036) bodrob válasza sdd2 (#20035) üzenetére

bodrob
(lelkes újonc)

Van rajta magyar nyelv, de a B5702-es típus hivatalosan nincs Magyarországon forgalomban, a Samsung magyarországi honlapján sem szerepel a termékek között. (Nem akartam két db telefonnal - céges + privát, - mászkálni ezért kellett ez a megoldás)

A T-mobile oldalán megtaláltam azt az aloldalt, ahol a beállításokért meg kell adni a telefonszámot, de valamiért nem fogadta el. Nem tudom miért, talán mert ez egy üzleti előfizetéses céges szám, vagy valami másért, nem tudom, passz...

(#20037) bodrob

bodrob
(lelkes újonc)

ITT próbáltam beállítást kérni, de már a céges szám többszöri ellenőrzése, megadása után ezt a választ küldte az oldal:
http://href.hu/x/dkzy

(#20038) whited

whited
(őstag)

sziasztok
mit lehet tudni arról hogy tényleg érkezik-e nov 4én ujabb készlet iphone 4?
szerintetek a feltüntetett boltok közül(bp) hol a legesélyesebb hogy kitudnak szolgálni egyből? :R

(#20039) Sish válasza whited (#20038) üzenetére

Sish
(tag)

Szia!

gsmline-on akár most is lehet rendelni iphone 4-et, ha minden igaz van raktáron.

Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket!

(#20040) whited válasza Sish (#20039) üzenetére

whited
(őstag)

áhh nem jó mindenképp részeletre szeretném megvenni T-nél :K

(#20041) Macika27 válasza whited (#20040) üzenetére

Macika27
(újonc)

sziasztok!!
valaki részletesen meg tudná mondani hogy mi a különbség a nokia n97 és n97mini között??privátban is irhattok.köszönöm szépen

(#20042) meroly válasza Macika27 (#20041) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Méret, kijelző, memória, akku.

(#20043) Macika27 válasza meroly (#20042) üzenetére

Macika27
(újonc)

köszönöm:)

(#20044) valakiiii

valakiiii
(lelkes újonc)

Sziasztok !

Segítséget kérnék ! A Samsung Galaxy s telefonomon csináltam egy firmware frissítést nem jön be a menü. Csak a animációk mennek le utána megáll. Amikor újraindítottam a telefont szerintem sikeresen rebootoltam . Tudok vele valamit kezdeni vagy vihetem a szervízbe ? :S

Előre is köszönöm a segítséget!

(#20045) fenergie84

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Nagyon laikusan nézegettem ma Samsung Androidos telókat.
A kérdésem az lenne, hogy a Samsung I5700 Galaxy Spica vagy a Samsung I5800 Galaxy 3 a jobb választás?
Illetve Dual Simes telóból tudtok nekem ajánlani valami használhatót?
Köszönöm :R

Dell U2311H :)

(#20046) sdd2 válasza fenergie84 (#20045) üzenetére

sdd2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!
Mindenképp a galaxy 3.Dual simben a samsung nagyon jó.Én a samsung GT-c5212-őt tudom ajánlani.

(#20047) fenergie84 válasza sdd2 (#20046) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm válaszod :R
Esetleg létezik érintőkijelzős dual sim teló?

Dell U2311H :)

(#20048) ikiviki válasza valakiiii (#20044) üzenetére

ikiviki
(senior tag)

Ja ,service..

(#20049) BLUE TORNADO

BLUE TORNADO
(lelkes újonc)

Cső. Van egy t-mobile-os Nokia 6230i telo. Kéne hozzá függetlenítő kó. Az imei szám:356952010290452.

(#20050) BLUE TORNADO

BLUE TORNADO
(lelkes újonc)

Cső. Van egy t-mobile-os Nokia 6230i telo. Kéne hozzá függetlenítő kó. Az imei szám:356952010290452.

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Azonnali (mobilos) kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.