- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
köszönöm meroly és Lejszi a gyors választ! Tegnaptól ráálltam arra, hogy kikapcsolom estére a telefont, így már nem fordul elő a kora reggeli hívás. Nekem amúgy az a gyanúm, hogy vmi marketing automatás dolog, mivel tényleg full süket miután felveszem és ha konkrét személy szórakozik akkor azért lehetne hallani valamilyen háttérzajt.
Remélem külföldről nem lehet ilyen hívásokat rejtett számként beszívniXbox GT: nozsolt
-
Lejszi
senior tag
válasz meroly #18800 üzenetére
skype tud hivni skype-ot vagy skype-os telefont ingyen. itt sokan hasznaljak. MO-on szinte még a hirét sem hallottak ennek.
itt olvasd el es ird meg hogy hogy van akkor szted
[link]a lenyeg:
Details of your deal
Internet Talker 300
This package gives you a flexible mix of 300 minutes and texts, 500MB internet allowance, 5000 Three-to-Three minutes, voicemail and Picture Mails. You also get free Skype-to-Skype calls, free Windows Live Messenger, free Twitter and a free Pay As You Go SIM.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Csőröge, Melyik weboldalról lehetne Sony Ericsson W595-höz JAWA játékot letölteni?(a bben.hu és a se-portal.hu már uncsi)?? Előre is köszi
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
Lejszi
senior tag
válasz BLUE TORNADO #18803 üzenetére
guglit probaltad mar?
-
liverpool321
csendes tag
Sziasztok!
Ezt olvastam valahol az Androidról:
"A beüzemeléshez valamilyen internetkapcsolatra lesz szükségünk, hiszen a telefon a Google fiókunkkal szinkronizál, így legalább wifin keresztül szüksége lesz egy internetelérésre."
És ha nem akarom, hogy szinkronizáljon? Akkor is kell net kapcsolat?
Lehet, hogy a következő telefonom Androidos lesz, azért kérdezem (kb fél év múlva). És nem netezésre venném, csak wifin keresztül neteznék néha, tehát fontos lenne, hogy ne legyen hozzá feltétel a net elérés.
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Annyit kérnék,hogy linkelnétek egy olyan oldalt ahol le lehet tölteni egy LG KU970-hez PC Suite drivert?A gugli mindenféle oldalt dob ki,amikben nem tudom bízhatok-e.Nagyon köszönöm!
Üdv, Balázs
-
lacos001
senior tag
Hio all
Kérdésem csak annyi lenne,hogy vajon mi okozhatja az N97 telefonomon,hogy fénykép mentését csak a c: telefonmemóriára engedi,mert se a 32 gigás rész.se a mikro sd kártya nem elérhető.........Ez mit jelenthet?Mi a megoldás?
Próbáltam már gyári visszaállitást,és spéci kóddal is ami a *#7370#,ez lenullázta totálisan,de semmi nem változott!
thx -
meroly
veterán
válasz Lejszi #18802 üzenetére
Hát igen, külföldi szolgáltatók oldalát még nem néztem, de megkapó. Látszik nem MO, 4000 Ft-ért kapsz 300 beszélgetést bárhova bármikor, plusz 500 MB netet, stb, stb.
Az 500 megába bőven belefér a voip hívás is sztem, mellette még netezhetsz is vele egy keveset.
Jó ajánlat.kabalthenbk: és megy a vonal vagy szét is kapcsol? A rejtett számot amúgy a rendőrség se adhatja ki senkinek, sőt úgy tudom azt még a szolgáltató sem tudja pontosan.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
-
BLUE TORNADO
senior tag
Nincs valakinek egy Sony Ericsson sport headset olcsón eladó???????
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
Traxx
őstag
válasz meroly #18792 üzenetére
Pár óra múlva ismét beszéltem vele, és azt mondta, hogy nyomkodott valamit, és megjavult Lehet ettől, lehet a kissé korábban kapott, a csatlakozóra irányuló sűrített levegőtől, de jó
ikiviki: a poén az, hogy tudtommal nincs headset-je...így előző este se volt mit csatlakoztatni, hogy azt "megjegyezte" volna
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
mtibi00
tag
Most vettem egy li-ionos akksit, vagyis li-polimeres aksit rendeltem csak ezt küldtek Most megéri visszaküldenem vagy reklamálnom, egy polimeresért vagy van olyan jó az ionos is? Egyébként ezeket az ionos akksikat még ki kell süttetni ha igen mennyi ideig is? Előre is köszönöm a segítségeteket Üdv: Tibi
Chelsea Football Club
-
Vasinger!
nagyúr
A héten veszek egy Nokia C5-öt.
Aksiját ki kell égetni? Mindig le kell teljesen le kell meríteni majd?
Vagy hogy is van ez?Li-Ion (BL-5CT) aksi lesz benne.
A másik, szoftvert frissítsek rajta egyből, vagy ne? És a GPS-t frissítsem?
Előre is köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
atee89
csendes tag
Hali
Már 8 hónapja van egy SE W715-ös mobilom. Az aksija 1 hétig lazán bírta.
Viszont az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy 3 naponta töltenem kell, különben lemerül. Mikor bedugom tölteni, a töltő egy idő után felforrósodik. Tegnap pedig egy 20 perces telefonbeszélgetés után maga a telefon (aksija) forrósodott fel. Ez nem tudom mennyire normális.(mennyire árt a telefonnak?) Mi lehet a hiba vagy megoldás?[ Szerkesztve ]
-
ikiviki
aktív tag
válasz lacos001 #18809 üzenetére
Annak valami szoftveres baja van,ha kéztől vetted akkor ott kell reklamálni .ha garos akkor a szolgáltatónál.
atee89:szerintem abba zárlat van .az alaplapon és tul sok áramot kap a teló..
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Lacazr93
senior tag
Tudnátok nekem segíteni? Van egy 3250esem, és nem jó a kamerája. Azt írja hogy a funkció nem támogatott. Ki lett cserélve a billfólia, a kamera, és az átvezető kábel is. Mit csinálhatnék? Valaki segítsen légyszi!
-
Lacazr93
senior tag
Szerkeszteni már sajnos nem tudom a hsz-emet de itt van valami:
LINK
De ez micsoda? -
addikt
válasz Vasinger! #18816 üzenetére
Cső!
Idézet a nokiaprogramok.hu oldalról.
"Érdemes feleleveníteni az ismereteinket a lítium-ionos akkumulátorokról. Ezek az akksik már rég nem azok az akksik!
"Az első alkalommal töltse az akkumulátort minimum 8 órán keresztül!" Ilyen és hasonló - már bocsánat, de nincs rá jobb szó - ökörségeket még manapság is hallhatunk "szakképzett" eladók szájából, miközben a lítium-ionos akkumulátoroknál semmi szükség nincs az úgynevezett formázásra. Sőt! Kifejezetten nem szeretik, ha túlságosan lemerítjük őket. Pedig ez szokott lenni a második rossz tanács: "Az első néhány alkalommal merítse le teljesen és ne töltsön rá a félig lemerült akkumulátorra!" Hát nézzük a tényeket és a tévhiteket! A lítium-ion akkumulátorok kis gondozási igényűek, ezt rajtuk kívül alig néhány akkumulátorról mondhatjuk el. Nem "emlékeznek" és nem szükséges tervszerűen tölteni-üríteni őket. Ez a három tulajdonság emelte ki ezt a technológiát a többi közül és tette napjaink igencsak energiaigényes berendezéseinek ideális kiszolgálójává. A technológia kiforrott, biztonságos, de korán sem érte el a teljesítőképessége határait. Folyamatos fejlesztésének köszönhetően félévente újabb, jobb változatokkal találkozhatunk a készülékekben. Bár a líthium-ionos akkumulátorok esetében nem igaz a Moore-törvény, azaz a kapacitásuk nem duplázódik évente, mégis kimutatható, hogy tíz év alatt nagyjából duplájára nőtt a teljesítő képességük. Az már más tészta, hogy a készülékek energiaigénye viszont ennek a többszörösére..."
Akit bővebben érdekel, itt olvashatsz róla. [link]-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
meroly
veterán
válasz Vasinger! #18816 üzenetére
Nem kell kisütni, de az első pár töltés legyen hosszú, legalább 10 órás. Bár megoszlanak a vélemények (lásd k850 idézete), de én már nem első litium akksinál csináltam a teljes lemerítést és a hosszú töltést és nem ártottam vele. Elektronika védi a teljes lemerüléstől, így baja nem lesz. Tégy belátásod szerint.
atee89: egy bizonyos határig ok a melegedés, mert a test melegét is magába szívja. A töltő is melegedhet, de ha nagyon forró, akkor ha még van rá garancia vidd vissza. A teljesítmény csökkenés is valami hibára utal.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
addikt
válasz meroly #18822 üzenetére
Cső!
Nem vagyok a téma szakértője, ezért is idéztem másoktól, de az tiszta sor, hogy ami beidegződött az emberben attól nehezen szabadul.
Én össze-vissza töltöm az aksikat, nincs semmi tervszerű benne, ha a PC-vel kapcsolódik akkor is töltődik, de az aksikkal még sohasem volt gondom, én ebből azt a következtetés vonom le, hogy gyakran kell tölteni és nem szabad, hogy lemerüljön. Igaz, hogy nem is lehet csak úgy kisütni. Szerintem az is nagy baromság lehet, leírják, hogy hány töltési ciklust bír ki az akkumlátor. Biztos van egy határ, de szerintem nem lehet ezt pontosan számszerűsíteni, mert akkor már nekem a harmadik garnitúra aksit kellett volna vennem.
A SE Z600-as már több mint a 6 éve megy az eredeti aksival, de a K850-is 3. éve megy az eredetivel, és van, hogy naponta többször kap energiát.
Ha igazak volnának a hiedelmek, akkor már rég meghalt volna.
Autó akkumlátoroknál szokták mondani, hogy a nem használat többet árt, mint ha minden nap használják. Lehet, hogy érvényes a Li-Ionra is?-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
meroly
veterán
Hát nem tudom, de a 8800-mhoz két akkut használtam el. Először a szokásos módszer szerint (nem sütöttem ki, első alkalommal se figyeltem meddig töltöm stb, stb), kb 1 évig bírta. A másodikra már figyeltem (az én módszerem szerint) és még mindig jó, igaz már egy ideje nem használom azt a telefont.
Jó ég tudja. Ártani egyik se árt neki az biztos.Impossible is nothing
-
primera1
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék egy döntés előtt!
HTC HD2-t vagy Desire-t vennétek?
A személyes tapasztalat nagy segítség lenne!
Köszönöm és üdvIsten hozott! Mikor visz???
-
]Phobos[
senior tag
Üdv!
Kellene egy kis help, mert gyík vagyok a mobilokhoz:
Letöltöttem egy Super Mario illetve egy Yet Another Tetris játékot rar-ban csomagolva, kicsomagolva így néz ki:
könyvtár:\\ebben png, class, dat és snd formátumú fájlok
illetve
könyvtár:\\META-INF\MANIFEST.MF file.
Na már most, ezek elvileg java játékok nem? Kicsit régiek lehetnek, de gondolom a java verziók visszafelé kompatibilisek.
Egy LG GD330-ra akarnám a készülékhez kapott LG PC Suite II progival felszuszakolni őket, de a progi nem látja a kicsomagolt fileokat és így nem is tudom telepíteni.Ti biztos tudjátok mi van, ha valamit félrenéztem, bocsi, nem vagyok mobil-függő
Előre is köszi a segítséget!
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
meroly
veterán
Egy autós kihangosító (ck-7w) beszerelése kb mennyit kostálhat?
Impossible is nothing
-
Koandri
csendes tag
Üdv!
Lenne egy problémám, nem kapcsol be a telefonom(nokia 6500 classic)
ez még nem is lenne probléma csak volt benne 1500 db telefonszám nem lehetne megmenteni őket? a telefont látja a laptop, de csak a képekhez férek hozzá meg a videokhoz.Előre is köszönöm segitségeteket!
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Volt ma nálam egy Nokia (ne kérdezzétek melyik típus) és a töltője csatlakozóját véletlenül (mint utóbb rájöttem) a headset csatlakozóba dugtam (elsőre elég hasonló a két aljzat).
Láttam nem tölt, viszont a telefon headset ikonnal jelzett a kijelzőn . Utána átdugtam a töltőaljzatba és látszólag hibátlanul töltött.Kérdésem: Károsodhatott ettől a készülék?
-
meroly
veterán
válasz mclaren777 #18837 üzenetére
Szerintem nem. De azért próbáljátok ki egy headsettel is. Gyanítom 3,5-es jack volt mert a töltő nem fér bele a 2,5-es jack aljzatba, még a vékony se.
Lacazr93: szedjétek szét és rakjátok össze újra
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
mclaren777
senior tag
válasz meroly #18838 üzenetére
A töltő nagyon vékony, sajna simán belement a headsetaljzatba, annyi hogy nem állt meg benne (nem bolondbiztos megoldás az tuti). Kipróbálni sajna nem tudom mivel nincs nálam, de remélem nem lett baja. Elvileg bírnia kéne már ha ilyen "okosan" fölcserélhetősre gyártotta a N. nem?
-
meroly
veterán
válasz mclaren777 #18839 üzenetére
Azért mondom nem lesz baja, a töltő csatlakozóban amúgy sem körbe folyik, hanem belül az áram.
Lacazr93: jó ég tudja. Lehet a szalagkábel rossz.
Impossible is nothing
-
demars
addikt
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne!
Nem tudok rájönni, hogy mi a különbség a Nokia6303, Nokia6303classic és a Nokia6303i között...
Egy ismerősömnek 6303i-ja ( lehet, hogy 6303i classic ) van. Nagyon megtetszett. Szeretnék egy ilyen telót, lehet használt is, érvényes garival, de a nokia honlapja alapján ugyan azt tudják...
Vagy elnéztem valamit??
Ha esetleg valaki ismeri ez(eke)t a típusokat írhatna néhány gondolatot!Előre is köszönöm!
Üdv: demars
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
yoxa
tag
Sziasztok!
Androidra hol találok IGO navigációt?
Acer liquid s100ra kellene 800x480 a felbontása. -
meroly
veterán
válasz demars #18843 üzenetére
Csak 6303 classic és 6303i classic létezik, de persze a jelző sokszor lemarad.
Nem sok eltérés van, az i-ben más a kamera és újabb a szoft, több a belső memória és több színben elérhető.Impossible is nothing
-
Chili7
őstag
hali!
Milyen tulajdonságokkal rendelkező telefont kell vennem, ha rá szeretnék rakni mondjuk egy Opera böngészőt, és forgalmi díj vagy napidíj ellenében netezni szeretnék. Nem wifin.
köszi
-
addikt
válasz Chili7 #18847 üzenetére
Szia!
Én még kiegészíteném annyival, hogy az adatátviteli sebesség is fontos, az EDGE az kevés, nem árt ha tudja a 3G. És a kijelző felbontása is minimum 240X320 legyen. Előtte érdeklődj a teló típusáról, mert egyes Nokiának gyakran meggyűlik a memória kapacitással a baja pl. Nokia 6131-nek.
Én helyedben egy új típusú készüléket vásárolnék, azok általában mind támogatja Opera Mini java igényeit.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest