Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Azonnali (mobilos) kérdések órája (kiemelt téma)

(#23001) Z0C! válasza fecg21 (#22998) üzenetére

Z0C!
(őstag)

barátom el vagy tájolva. a T-Mobile és a Vodafone sem logózza a telefonokat.
réges régen amikor még a Live! a Vodafone-nál menő volt akkor volt ilyen.
De az okostelefonokon a Vodafone Hu vagy a T-Mobile Hu operátori kiíráson kívül nincs semmi.
mielőtt írsz valamit nézz utánna, hülyeségeket ne beszélj :)
és nem oltásként írom, hanem puszta jóindulatból :)

szoftver...abba sincs beleturkálva.
de kérdezz meg még pár emert látott e az SE X8asában vagy az X10 minijében Vodafone / T-mobile logót :)

[ Szerkesztve ]

///Motorola Defy - ///M Power

(#23002) Z0C! válasza tomi5244 (#23000) üzenetére

Z0C!
(őstag)

Az Android biteken él és zabál..

mindenképpen nézd meg a frissítések mire vannak állítva.
+ APN droid, ezzel tudod ki b kapcsolni a netet :)

(#23003) jonnyjoker01 válasza jonnyjoker01 (#22959) üzenetére

jonnyjoker01
(tag)

Akkor tud valaki segíteni nekem?

http://www.mobilarena.hu

(#23004) Szépem

Szépem
(újonc)

Biztos hogy volt már arról szó hogy miért nem megy a Defyn a fényképező és video felvételkor a"megvilágitás"a 2.2.2 telepitése után.Sött már olvastam is valahol-nem itt-hogy mi a megoldás.Ha,emlékezetem nem csal,valamit ki...?vagy be...?kell kapcsolni a telón...Tud valaki segiteni???A helyesirási hibákért elnézést.

(#23005) tomi5244 válasza Z0C! (#23002) üzenetére

tomi5244
(lelkes újonc)

Köszi ebből ki tudok indulni.

Az az igazság, hogy nekem nem kell napra kész szoftver, jó lenne valahogy ki iktatni ezeket a frissülő szolgáltatásokat, tudom az android lényege ez de a 180 megás keretemet nem szeretném átlépni:))

Üdv:tomi

(#23006) searcher

searcher
(újonc)

Sziasztok.

Van 1nokia n95-ös telefonom. Betört a kijelzője még 2hónapja és én most hétfőn vettem bele kijelzőt. Megy is csak előjött 1olyan probléma, hogy a videót nem játsza le csak a hangot képet csak akkor
ad le videó közben ha nyomkodom a lefelegombot. Még az a probléma is elő jött hogy kamerázás közben sincs kép. A menüpontok látszanak és tudok fényképet meg videót
is csinálni de képet nem ad le. Van mikor leteszem a telefont és mikor szétcsúsztatom akkor full fehér a kijelző ami 1ujra indíttás után már nem jön elő csak ha hagyom a telefont és megint szétcsúsztatom. Szoftver frissíttés volt nokia ovi segítségével de nem javult a dolog. Mi lehet a baj?
Üdv. Dávid.

(#23007) searcher válasza searcher (#23006) üzenetére

searcher
(újonc)

ha lehet privátban írjatok ha valaki tud segíteni :) Előre is köszi.

(#23008) jonnyjoker01 válasza jonnyjoker01 (#23003) üzenetére

jonnyjoker01
(tag)

up!

(#23009) k850 válasza jonnyjoker01 (#23008) üzenetére

k850
(őstag)

"érthetőbben: van egy bizonyos burnout nevű játék (240x320) és megakarom módosítani, hogy a left softkey helyett a * gomb szerepeljen, és a right softkey helyett pedig a #. NAGYON FONTOS LENNE!"

Írj a játék program írójának, ha annyira sürgős! Nem írod, hogy milyen készüléked van, de úgy általánosan mondom, hogy nem olyan egyszerű átváltoztatni a funkció gombokat, főleg zárt Operációs rendszeren.
Egyébként nem egyszerűbb volna, ha te tanulnád meg fordítva használni a jobb és a bal funkciógombot? :F
Nem azért, nem válaszolnak, mert direkt szívatni akarnak, egyszerűen nem tudnak segíteni.
SE készüléket használsz? Rákerestem erre a nagyon fontos játékra, itt [link]
Hát mit mondjak, ehhez nem kell semmi nagy tudomány. Bízok benne, hogy nem múltál még el 10 éves, akkor megértem a türelmetlenséged, egyébként őszinte részvétem, ha neked ez a legfontosabb kiabálva.
:B

-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

(#23010) peugeotmate

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Üdvözletem!
Történetesen édesanyám Nokia 2330 classic készülékében egyik napról a másikra kifingott az akksi. Új került bele, de viszont utángyártott. A gond az vele, hogy kb fél nap alatt lemerül a teló az új akksival. Az utángyártott papírjain az áll, hogy 16 órát kéne tölteni, de mivel li-ionos akksiról beszélünk, ezért nem látom ennek értelmét. (Konkrétan erről van szó.) Kérdés, hogy vajon a telefon a rossz, vagy az új akksi? A korábbi gyári akksiban a GSM boltos szaki elmondása szerint néhány cella adta meg magát. (Faterom volt ott, én ekkor távolabb tartózkodtam. Én ebayről fillérekért rendeltem volna úja akksit, de most ez van...) Az is lenne továbbá a kérdésem, hogy a vizet jelző indikátornak milyen színűnek kell lennie normál esetben, és milyennek, ha nedvességet ért? No meg hol van ez a telefonban? Elvileg vizet nem ért a telefon, de én ebben nem vagyok olyan biztos. Lehet, hogy zárlatos, ezért rakoncátlankodik az akksival? Vagy rossz úton járok? (Illetve szülőanyám szerint mostanában néha furcsa dolgokat is művel a teló, de én ezt betudom a technikai analfabétizmusának.)
Remélem összeáll a kép. :D

[ Szerkesztve ]

Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | Nokia N8 eladó: http://href.hu/x/hts7

(#23011) Klepti válasza jonnyjoker01 (#23008) üzenetére

Klepti
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Várj egy pár 4 évet, elvégzem a programtervező infó egyetemet, java-ra szakosodok, szerzek egy kis tapasztalatot, és máris szívesen megcsinálom neked :)

Szerk: megelőztek :)

[ Szerkesztve ]

(#23012) k850 válasza peugeotmate (#23010) üzenetére

k850
(őstag)

Szerintem is alapos a gyanúd, hogy a készülékkel történt valami vízi baleset. Valamikor elég egy kis gőz pl. főzés közben, vagy vizes kézzel lett megfogva.

-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

(#23013) peugeotmate válasza k850 (#23012) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Van egy matrica a középrészen, ami rózsaszínes árnyalatú. Az azt jelenti, hogy vizet kapott, nem?

Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | Nokia N8 eladó: http://href.hu/x/hts7

(#23014) jonnyjoker01 válasza k850 (#23009) üzenetére

jonnyjoker01
(tag)

hát alcatel ot-806

(#23015) ASUSSACAHD

ASUSSACAHD
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
A Samsung Galaxy Spica-m ma telefonálás közben újraindult.
Ez elég idegesítő. Mi lehet a probléma vele? :F

[ASUS M3N-HD/HDMI] [AMD PHENOM X4 9850 @2,5GHZ-CORSAIR H50] [KINGSTON 4GB DDR2] [ASUS ENGTX560Ti DC2] [CORSAIR HX650W] [ASUS DRW-20B1T;24B1ST] [COOLERMASTER ELITE]

(#23016) korpicschess válasza ASUSSACAHD (#23015) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Milyen ROM van rajta? Lehet szó akár RAM elfogyásról, vagy bármilyen ROM bugról (phone.apk rossz ilyesmi).

iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

(#23017) ASUSSACAHD válasza korpicschess (#23016) üzenetére

ASUSSACAHD
(lelkes újonc)

Bocsi mi az a rom? Vagy mit értesz ez alatt?

[ASUS M3N-HD/HDMI] [AMD PHENOM X4 9850 @2,5GHZ-CORSAIR H50] [KINGSTON 4GB DDR2] [ASUS ENGTX560Ti DC2] [CORSAIR HX650W] [ASUS DRW-20B1T;24B1ST] [COOLERMASTER ELITE]

(#23018) korpicschess válasza ASUSSACAHD (#23017) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ROM az maga a szoftver, tartalmazza drivereket, programokat, stb...
Gyári, vagy buherált? Esetleg egy frissítés érdemes lenne, hogyha még gyári a telefonod. Nézz be a topicjába. Egy két segédanyag az első hsz-ben benne van: [link]

[ Szerkesztve ]

iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

(#23019) ASUSSACAHD válasza korpicschess (#23018) üzenetére

ASUSSACAHD
(lelkes újonc)

Ja így már értem Android 2.1 van rajta. Gyári meg egy pár progi, System panel, Igo, meg egy pár játék van rajta.
De ami érdekes számomra hogy az android miért nyitogatja meg magátol a beállításokat illetve a marketet egyebeket a system panelben lövöm ki őket.

(#23020) korpicschess válasza ASUSSACAHD (#23019) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Rejtély. Nálam is megnyílik néha ez-az a háttérben, alapból nem kéne ennek lennie. 2.2-től már jobb a helyzet a RAM kezeléssel talán. Érdemes lenne váltanod rá, hogyha tudsz illetve érzel magadban kedvet. Gyorsabb lenne az egész.

[ Szerkesztve ]

(#23021) ASUSSACAHD válasza korpicschess (#23020) üzenetére

ASUSSACAHD
(lelkes újonc)

És azt hol tudok?

(#23022) korpicschess válasza ASUSSACAHD (#23021) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezért lenne jó átolvasnod a segédleteket és hasonlókat, mert nem olyan egyszerű művelet, ha nem gyárit akarsz (sajnos nem tudom abból van-e 2.2, topicjában tudsz utánajárni -> kereső). Főzött ROM-ot odin szerviz szoftverrel lehet felpakolni, erről is találsz leírásokat, nem kell megrémülni, nem olyan bonyolult, de ha még semmilyen rendszeren nem csináltál hasonlót akkor egy igen alapos utánaolvasás és áttanulmányozás elkél, nehogy téglát csinálj a telefonodból. Az úgynevezett főzött ROM-ok (nem gyári ROM-ok) elméletben garanciavesztéssel járnak.

(#23023) pszili8 válasza fecg21 (#22997) üzenetére

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

Az eladónak nem tizes haszna van,ismerősöm járt kínában,és ezeket a piacokon 5-10k között osztogatják,nem véletlenül kerül annyiba.Ilyen telefonban a böngészőt wifit gps-t már most el is felejtheted,hacsak nem vagy mazochista,még telefonálni is művészet ezekkel.30k körül egész pofás telókat adnak a szolgáltatóknál,használtan meg akkora a kínálat,hogy nem is tusz választani.

[ Szerkesztve ]

Mobilgyűjtemény:www.retromobile.5mp.eu Eladó retro mobilok:vatera.hu/listings/index.php?us=pszili8 -SGS in use-

(#23024) pszili8 válasza Free_Frag (#22993) üzenetére

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudomásom szerint nincs olyan telefon amit wifi Hotspot knt lehet használni,de vannak erre célszerszámok mint pl a Novatel MiFi(nekem is volt).Ez egy 3G-s hordozható wifi modem akkora mint egy telefon 5 eszközt fel lehet csatlakoztatni a wifire,csak kell hozzá egy mobilinternetes sim.

Mobilgyűjtemény:www.retromobile.5mp.eu Eladó retro mobilok:vatera.hu/listings/index.php?us=pszili8 -SGS in use-

(#23025) Z0C! válasza pszili8 (#23024) üzenetére

Z0C!
(őstag)

tévedés. :)

pl a Motorola Defy-m internetét megtudom osztani :) Wifi Hotspottal :)

(#23026) jimmy399

jimmy399
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hellósztok!

Felvetődött bennem, hogy szeretnék egy régi mobilt venni. Olyat, aminek kihúzható az antennája, és a bilentyűzetére rá lehetett csukni egy műanyag védőlapot, ami a billentyűzárat helyettesítette régebben. Milyen telefonok voltak ezek? Mármint milyen márkájú, gyártójú? Valahol Pesten lehet ilyen telót venni szerintetek??

Köszönöm a megtisztelő válaszokat :)

--- N/A ---

(#23027) kaller1 válasza jimmy399 (#23026) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Az akkoriban befutott és drága modell a Samsung N400 volt, meglepődnék, ha találnál még ilyet valahol... :)

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#23028) jimmy399 válasza kaller1 (#23027) üzenetére

jimmy399
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pedig jó lenne találni :D

--- N/A ---

(#23029) Zsolt_72 válasza pszili8 (#23024) üzenetére

Zsolt_72
(PH! addikt)

Android OS 2.2 Froyo-ra való frissítés óta a Blade is támogatja a megosztást :)

(#23030) pszili8 válasza Z0C! (#23025) üzenetére

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor elnézést,ezek szerint minden droid tudhatja. Mod:Időközben Zsolt_72 leírta.
Kaller1: neked van ilyen N400-asod?Pár gyűjtőnél láttam csak,de sajnos mind lepukkant volt,a flipen a gumi folyik(szinte minden régi samu-nál).Pedig Pininfarina design,és magától tolja ki az antennát ha lenyitod a flipet,nem kihúzós.

[ Szerkesztve ]

(#23031) kaller1 válasza pszili8 (#23030) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Sajna nincs. Igen, motoros antenna van benne. :)

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#23032) pszili8 válasza kaller1 (#23031) üzenetére

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

MI szét is szedtük az egyiket kíváncsiságból,egy kis motorra van rátéve egy gumikerék és az tolja ki. :DDD
Jimmy399: írok neked mindenféle flipes típust aztán te kiválogatod mi tetszik:
Bosch 908;Ericsson gf 198 gf388 gf768 t10 t18 t20 t28 t29 t39;Motorola 5200 7200,Nokia 7110 8110 8810 8850 8890 8910; Sony Z7 Pioneer pcc-d700
Nekem ezek vannak/jutottak eszembe elsőre.

[ Szerkesztve ]

(#23033) Telomanikus

Telomanikus
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

üdv a teljes fókusz az = fix fókusz?? :R :R

LG Optimus 3D P920 // http://www.youtube.com/watch?v=z9eOQOHeJR4 The best!

(#23034) pszili8 válasza Telomanikus (#23033) üzenetére

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

A teljes fókusz= autófókusz :) Nokiáéknál láttam ezt az érdekes megfogalmazást

(#23035) jimmy399 válasza pszili8 (#23032) üzenetére

jimmy399
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A Ericsson gf 198 már egész jó lenne, ha az antenna pl nem kívül lenne... :)
Viszont a Motorola 5200 meg a 7200 már kezd alakulni.

Amiket felsoroltál azok meg is vannak neked vagy csak annó voltak meg neked?

--- N/A ---

(#23036) pszili8 válasza jimmy399 (#23035) üzenetére

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

Vannak kivételek,de sok megvan ezek közül,másold be a böngészőbe az aláírásomban található webcímet ;)

(#23037) Telomanikus

Telomanikus
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Melyik telefon készíti jelenleg a legjobb minőségű képet? :R :F

(#23038) Zsolt_72 válasza Telomanikus (#23037) üzenetére

Zsolt_72
(PH! addikt)

Telomanikus:

Egy lehetőség... itt olvasgassál :)

(#23039) bb81

bb81
(újonc)

Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogyan lehet bejövő telefonszámot letiltani? Mind híváskor, mind sms-kor?
Ez készülék függő vagy szolgáltató függő?
Köszi a segítséget!

(#23040) k850 válasza bb81 (#23039) üzenetére

k850
(őstag)

Megkéred, hogy ne zaklasson!
:K
Komolyra fordítva, hívásszűrés legtöbb mobilban most már ez alapból benne van. Olyan viszont előfordulhat, hogy pont így egy szám tiltása nem szerepel. Általában azt lehet beállítani, hogy kik hívhatnak. Okostelefonokban van olyan alkalmazás amellyel egy szám szűrése is megoldható.
Ettől függetlenül te nem tudod megakadályozni, hogy hívjanak, csak nem fog csörögni a készülék.
;)

(#23041) k850 válasza Telomanikus (#23037) üzenetére

k850
(őstag)

Benne van a kérdésben, a legjobb.. :DD

Nagyon gyerekes dolog így közelíteni a dolgokhoz, ki a legerősebb ember, melyik a leggyorsabb autó stb.
Visszatérve a kérdésedre, szakértő kezekben nagyon sok teló van, amivel jó minőségű képet lehet készíteni. A Samsung telók talán egy kicsit többet nyújtanak ezen a téren. A telefonkészülék egyébként telefonálásra van. Ha ilyen igényeid vannak, akkor talán fényképezőgépben kellene gondolkodni.
;)

(#23042) whisperity

whisperity
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Nokia 6120 classic mobilomban nem működik a belső hangszóró, csak kihangosítóval lehet vele érdemi kétirányú hangkommunikációt létesíteni. Szervízben ezt meg tudják oldani, és ha igen, mennyiért? (Már nem garanciális a masina.)

(#23043) pszili8 válasza whisperity (#23042) üzenetére

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyjából 2-3ezer forintból megcsinálják.

(#23044) korpicschess válasza Telomanikus (#23037) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nokia N8.

(#23045) Lotusz

Lotusz
(fanatikus tag)

üdv, van egy fantasztikus vodafone 248 típusú telefonom ideiglenesen, és az a gáz, hogy a pin kód beírása után még jelszót is kér, pedig én és más sem állított be rajta soha semmiféle jelszót, a gyári 0000 pedig rohadtul nem működik.

ötlet?

köszi

The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

(#23046) kaller1 válasza Lotusz (#23045) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Próbáld meg a 1122-őt.

(#23047) Lotusz válasza kaller1 (#23046) üzenetére

Lotusz
(fanatikus tag)

köszi de nem megy ez se :\

The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

(#23048) RedSix válasza Lotusz (#23047) üzenetére

RedSix
(lelkes újonc)

1234?

***Live online, love online***

(#23049) jonnyjoker01 válasza Lotusz (#23045) üzenetére

jonnyjoker01
(tag)

vagy az 12345-öt.

(#23050) Telomanikus válasza k850 (#23041) üzenetére

Telomanikus
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Gyerekes? Nekem ez lenne a szempont. A fényképező.
Ilyen igényekre fényképezőgépben kellene gondolkodni? Van 2 gépem is de egyiket sem hordom magammal mindenhova és pont ez a lényeg, hogy bárhol meg tudjam örökíteni a pillanatot. Nem természet fotózásra venném a telefont.

korpicschess :R

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Azonnali (mobilos) kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.