- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
válasz szentkuti11 #18400 üzenetére
igen, de van olyan is, hogy az egész kiejlző fekete,
és olyat csinált, hogy bal oldalra került minden.
azaz bal oldalon mutatta a térerőt, és az akkut is. a jobb oldal meg üres volt. -
BLUE TORNADO
senior tag
Csákány. Mit szóltok a Sony Ericsson W595-höz??? 20E Ft-ért vettem fél évesen és mmég van rajta egy év gari? Szerintetek megérte ennyi pénzért?(a Vodafone-nál 38000Ft az új ára!!!)
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
Bari14
csendes tag
válasz BLUE TORNADO #18402 üzenetére
Én is most szereztem be egy w595-öt 70 Ft-ért
Igaz előfizuval -
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Nem tudtok olyan progit, amivel meg lehetne nézni a nokia témákat (*.nth) számítógépen? Csak, mert van egy jó pár és nem akarom mindet felrakni a telóra.
köszi.:G
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Putyin90
senior tag
Nokia N79-hez melyik bluetooth headsetet ajánljátok?
-
utgyuru
aktív tag
Üdv!
Arra keresnék megoldást, hogy egy Nokia telefonból adatokat (telszámok, naptárbejegyzések, stb) át lehet-e menteni egy SE telefonba, persze PC-n keresztül. Egy ismerősöm most váltott, és a szervízben azt mondták neki, van erre program. Valaki tud segíteni?
-
Olcsi
senior tag
válasz RootRulez #18410 üzenetére
Szerintem azért a kérdés jogos...lehet,hogy nem tudja, nem akarja egyenként atmásolgatni, mert mondjuk nincs annyi ideje...
Egyébként sztem a legegyszerűbb megoldás az, hogy fel a simre az összeset, majd at a másik telefonba, és kész. Ezért tárolom én csakis a simen a számokat...nincs abból olyan sok,hogy ne férjen ra. -
pocokxx
Közösségépítő
-
zack
nagyúr
Srácok!
Kérnék egy kis segítséget S.O.S.!
Ma estétől elképzelhető hogy X10 tulaj leszek. Ez mind szép és jó, csak nem tudom hogy a mostani W995-ről lementett névjegyzékemet (PC Suite) hogy fogom rátölteni az X10-re... Nem tudom hogy a PC Suite látni fogja e az X10-et ill. a mentéseket.
Tudnátok segíteni mivel mentsem le, hogy használható legyen a névjegyzékem?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
spckris
tag
http://hardverapro.hu/apro/ar_alatt_uj_htc_g2_magic_cserelheto_gyari_fuggetle/hsz_1-50.html
ezt megvettem és se gari,se nem érzékeli a sim kártyát
No service, és mikor rákeresek kézi kereséssel a hálózatra ezta hibaüzenetet adja ki:
your sim card doesnt allow connection to this network
a telefon független több simmel próbáltuk , de ugyan eza helyzet....
SOS! SEGÍTSETEK !!! -
zack
nagyúr
válasz spckris #18418 üzenetére
Valószínű Vodáról már letiltották ha Vodás volt. Pannonról és T-ről még nem. Ezért működhet (még egy darabig). Ha így van, rövidesen kuka lesz.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
szombatitomi
senior tag
Hello.
Van egy Nokia E51-em, ami elég leharcolt állapotban van. Tudtok mondani olyan üzletet Debrecenben, ahol megcsinálnának egy kijelző + komplett ház (gombsorral) cserét?
-
fixedgear
tag
nem ismeri fel a gép a htc magicet amikor rácsatlakoztatom usb módra, csak szoftvert szeretnék frissíteni...nemtalál kb hozzá drivert vagy nemtudom
valaki valami ötlet???LG Optimus 2X P990
-
törölt tag
az a kérdésem hogy ha pl amerikából hozatok egy független iphonét akkor az működik itteni pannon vagy vodafonos kártyával?
-
törölt tag
szerintetek android vagy windows mobile a jobb?:S
-
madd dogg
senior tag
-
HUNcutka_
csendes tag
Halihó,
tegnap megfújták az 1 hónapos Samsung S3550 Shark Slideremet.
Tudtok hasonló kategóriában mobilt ajánlani? Sürgősen szükségem lenne rá, Vodás vagyok, és korábban problémám volt a Sharkkal, mert az sms-ek összeborultak, lehet, hogy jobban járnék egy függetlennel.
Mindegy végül is, annyit szeretnék csak, hogy ne kelljen naponta tölteni (napi 2-4 órát beszélek rajta) rengeteg smst küldök-fogadok, fényképezni szeretek, de nem életbevágó, füles legyen, mp3 és élvezhető csengőhangok gyárilag. Nem akarok rátölteni-megosztani-multimédiázni. Egy elegáns kasznival megáldott mobil alapfunkcióit használnám hosszú távon.
Köszi!
[ Módosította: #65675776 ]
-
Nightdragon
tag
Hali. Lehetséges Nokia E52-esen (Symbian) valahogy kikapcsolni az idegesítő fényképezés hangot? Nem találtam rá opciót sehol, és még néma üzemmódban is adja a hangot fényképezéskor. Ötlet?
Még szerencse hogy utálom az uborkát, mert ha szerteném akkor megenném, pedig utálom!
-
kaller1
veterán
-
5230
csendes tag
üdv minden samsungnak! témát honnan tudok letőlteni?köszi mert nem találom akár hogy keresem!
-
HUNcutka_
csendes tag
válasz ikiviki #18439 üzenetére
Tegnap vettem a Vodánál egy LG gu230-ast fájdalomcsillapítónak.. háát, ha azt nézem, hogy 3 ropival olcsóbb csak a fehér cápánál, óriási csalódás, hozzá képest fapadosnak tűnik.. A kijelző felbontása, a tudástár, a logika, a billentyűzet kattogása, a légkalapácsnak tűnő rezgés (tényleg rezgő riasztás.., jaaaaj... de a legrosszabb talán az, hogy tompán és szerintem rossz minőségben hallom a hívott felet, meg ő is engem. Illetve ehhez a részéhez végképp nem értek, lényeg, hogy torzulnak a beszélgetések, és a hangerőszabályzó se segít a dolgon.
Viszont egyben kellemes meglepetés is, mert úgy 5 évvel ezelőtt még utáltam az LG-t, és sokkal rosszabbra számítottam. Fura, de lehet, hogy csak elfogult vagyok és még a végén szerethető lesz a kütyü?? Pl. rádióról felvettem egy számot, megvágtam a zenét, és azt állítottam be csengőhangnak. Hibátlan! A fényképező szerkesztője mókás, szinte több funkciója van, mint egy Paint-nek..hihi..
A Vodába lassan úgy járok be, mintha hazajárnék (az utóbbi egy hónapban, azelőtt nem voltak készülékvásárlási nyűgjeim), és szerintem még nincs vége a kálváriának. Öööö... jól tudom, hogy 3 napon belül indoklás nélkül másikra cserélhetem? 15-20e között melyik Nokiát ajánlod? Vagy próbáljak meg egy másik Samsungot? Az S3550-ből kicsit kiábrándultam az sms-torlódás miatt, de ezt leszámítva profi elegancia és tudás lakozik benne szerintem, és az ára is baráti. Na szóval, ilyet szeretnék.
N
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz Nightdragon #18440 üzenetére
Megkeresed egy filekezelővel a hangfájlt, ami a fényképezőhöz tartozik (valahol a rendszerfájlok között) és egy ugyanolyan nevű hangfájllal felülírod. Természetesen abban már bármilyen dallam lehet, akár nagy csönd is.
Bár én nem E52-n próbáltam, hanem 5500-n, de működött.blabla
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz WildBoarTeam #18445 üzenetére
Ja igen. nem a saját fájlkezelőjével, hanem valami komolyabbal, amivel megtudod nézni a rendszer- és rejtett fájlokat.
blabla
-
legiaap
félisten
Tud valaki olyan boltot, mondani nekem, ahol kapható a Samsung i5700 Galaxy Spica kártyafüggetlenül, 1 év hivatalos magyar garanciával fehér színben?
Én sehol sem találok, de hátha ti tudtok valami boltot.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
bercee
tag
sziasztok
segítséget szeretnék kérni tőletek. nemsokára veszek új telefont a t-mobilnál, csak még nem tudom hogy melyiket érdemes.
ezeket néztem ki magamnak: SE vivaz pro, SE x10 mini pro, SE Aino, T-mobile G2 Touch
szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
olvastam olyanokat hogy ezeknek a Sonyknak nem jó az oprendszere mer szimbiános míg a G2 touch-é android. viszont a sonyknak meg jobb a kamerája meg a vivaz ráadásul HD-s. ezek miatt nem tdok dönteni. segítsetek nekem légyszíves!
köszi
Berci
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest