Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Azonnali (mobilos) kérdések órája (kiemelt téma)

(#17001) DJ.Baxy

DJ.Baxy
(kvázi-tag)

szerintetek lg bl40 garis csere,nokia 5800+15000 adnának érte???

(#17002) kaller1 válasza Teszla_ (#16999) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Láttam már eladó 4 gigás, nem sdhc kártyát, ezért mertem feltételezni. :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#17003) ikiviki válasza DJ.Baxy (#16995) üzenetére

ikiviki
(senior tag)

Bontott telott tudok .de csak egyben lenne eladó..
átvezető és csuszkarugó nincs benne..

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#17004) ikiviki válasza Karma (#16997) üzenetére

ikiviki
(senior tag)

Na hogy mejegyezzem én régi N73-omba 4gb kártya volt amit simán kezeltt,és külső gps-sel használtam mig elnem adtam..

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#17005) DJ.Baxy

DJ.Baxy
(kvázi-tag)

bocs

eddig én is csak ezt tudtam, hogy 2gb-ig lehet az sdhc miatt

sorry

(#17006) Karma válasza DJ.Baxy (#17005) üzenetére

LOGOUT blog

Igen, tényleg van 4 GB-os nem HC kártya, de ha most beszalad a kolléga a boltba, és leemel egyet a polcról, nem azt fog kapni. Azért nem mindennapos dologról van szó.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#17007) darius.bloom

darius.bloom
(újonc)

Sziasztok! Itt is feltenném a kérdést, hátha hamarabb kapok választ a polírpasztával kapcsolatban:

Holnaptól egy Nokia E90 v1 boldog tulajdonosa leszek. A belső kijelzőn sajnos nyomot hagyott a billentyűzet. A Displex pasztát istenítik, de azt a külső plexire ajánlják. A belső képernyőn szerintetek van értelme? Viszonylag sürgős a dolog, mert holnap ettől függően kellene megvennem egy "donor" készüléket. Előre is köszönöm a válaszotokat.

(#17008) Teszla_ válasza darius.bloom (#17007) üzenetére

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt a Diplex cuccot hol lehet kapni? Nekem is kéne a D900-amhoz.

Amúgy szerintem bekapcsolt kijelzőnél egy darab karcot se fogsz látni. És a belső kijelzőt 99%-ban bekapcsolva fogod látni. Nekem van itthon egy 9300 donor, aminek elég karcos a belső kijelzője, de csak kikapcsolva látszik. De ezt majd te is meglátod, ha megnézed az E90-et.

Szerk: most néztem ezt a Diplexet és csak műanyagra ajánlják. Kijelző előtti plexire, cd-kre. Én nem próbálkoznék vele kijelzőn. Esetleg ha garis még az E90, szerintem a Nokia mintaboltokban kicserélik a kijelzőt. Talán.

[ Szerkesztve ]

(#17009) darius.bloom válasza Teszla_ (#17008) üzenetére

darius.bloom
(újonc)

Köszi a gyors választ. Sajnos már nem garanciális a készülék. Lehet, hogy megbarátkozom vele :) A Speedshopban láttam legutóbb ~1300 forintért. Előlapon próbálkoztam már műanyag polírpasztával (amit még az autóhoz vettem). Az érdekes az, hogy az előlapom karcosabb lett, viszont egy karcos DVD-t visszahoztam a halálból. Úgyhogy ezek szerint az is számít, hogy milyen műanyagról van szó.

(#17010) Sayen

Sayen
(lelkes újonc)

Sziasztok !
Feltettem a telefonra MP3 zenéket és felmásoltam a lemezborító képét is.
Mit kell tennem, hogy megjelenítse a lemezborítót lejátszáskor? Ha minden szám mellett ott a kép akkor kirakja , ha csak egy kép van akkor nem...

Képeket meg hiába rakom a zenéhez , nem rakja ki a szám elé...

(#17011) Barbi^^

Barbi^^
(újonc)

sziasztok!

Vettem egy használt lg arena-t. sajnos probémák vannak vele:
-sms írásnál nem reagál a p, "pqrs" betűkre, illetve a pontra.
-elég lassú, a kijelző jobb alsó sarkát néha figyelmen kívül hagyja, hiába tapicskolom.

vigyem vissza a szervízbe?még garis.vagy kérjem vissza a pénzt és nézzek másik után?egyáltalán olyan problémák ezek,amik miatt visszakéne kérnem a pénzt?
azért örlődök ennyire,mert rendeltem hozzá tokot+fóliát és holnap érte kéne mennem.
de ha azt mondjátok, hogy ezek a hibák nagy hibák,akkor inkább visszakérném a pénzt és lemondanám a rendelést.

(#17012) Karma válasza Sayen (#17010) üzenetére

LOGOUT blog

Kifelejtetted, milyen telefonod van.

A legtöbb egyébként azt szereti, hogyha magába az MP3-ba rakod az albumképet, akkor nem kell sokat gondolkodnia, hogy vajon a két képből melyiket kéne kitenni.

Break Driven Development

(#17013) Teszla_ válasza Barbi^^ (#17011) üzenetére

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak sms írásnál nem reagál a képernyő azon része, amit írtál, vagy minden más helyen is ugyanez a probléma (menüben pl)? Mert ha mindenhol ez van, akkor lehet, hogy az érintő része rosszalkodik a telefonnak. Annak a javítása biztos jópár ezer forint. De megpróbálhatsz szoftvert frissíteni, hátha javul a helyzet.
Ha új a teleon, akkor 3 napon belül ki kell cserélniük. Ha nem új és úgy garis, akkor ha beviszed szervízelni, tuti rajta ülnek majd hetekig. De megpróbálhatsz cserekészüléket kérni. Ha használt, akkor nem fogják kicserélni, csak javítani. Csere csak 3 napon belüli visszavitelnél van.

(#17014) Barbi^^ válasza Teszla_ (#17013) üzenetére

Barbi^^
(újonc)

hááát,a menüben is előfordul, hogy nem akarja az igazságot,ott alul.
egyébként használt telóboltban vettem használtan,és egy hónap gari van rajta.
szerintem az érintőjével lesz valami... :O
de van ilyen, hogy szervíz menü.Arra gondoltam hogy ma visszaviszem, és megkérem, hogy nézzük meg együtt.ha para van vele,akkor meg kell csinálniuk.még ha hetekig tart is.
Az előbb írtam egy sms-t és nem volt semmi baja......de ez előszőr fordult elő,mióta nálam van.......nem értem.

Köszönöm a segítséget!!! :C :R

(#17015) [rvilike]

[rvilike]
(fanatikus tag)

Sziasztok.
Melyik a legolcsóbb mobil, ami képes 640x480 30fps minőségű videót készíteni?
Persze hanggal. (nyilván az ennél jobb minőség is jó :) )
Az hogy milyen fotókat csinál kevésbé érdekel, csak a videó legyen jó.
De csomó 5mpixeles is csak ilyen 320x240 vagy 15 fps meg hasonló kaksi videókat tud :(
Tudtok mondani párat?

(#17016) Sayen válasza Karma (#17012) üzenetére

Sayen
(lelkes újonc)

Bocs az tényleg lemaradt :B A teló egy Samsung s5230 -as . MP3-ba hogyan , mivel lehet albumképet rakni ?

(#17017) akos3 válasza Sayen (#17016) üzenetére

akos3
(őstag)

Elvben ha hozzá van rendelve az mp3-ba akkor kiteszi alapból.

áliász akos4

(#17018) Teszla_ válasza [rvilike] (#17015) üzenetére

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

Samsung G600 :)
Vga videofelvétel 30fps-el, 5mpix kamera, ami mellesleg az egyik legjobb a kategóriában.
És nem elhanyagolható, hogy 30k körül megkapod újonnan. Igaz, nem a legszebb telefon, de ami téged érdekel, azt megkapod tőle. És még agybadugós füles is jár hozzá.

(#17019) mone4

mone4
(újonc)

Sziasztok

Ha ellopták a telefonom és nem tudom az imei számát, a kereskedő aki eladta nekem meg tudja mondani, hogy a nevemre milyen imei számú teló lett eladva? Kell ilyen nyilvántartást vezetniük? Vagy eszembe jutott még, hogy vajon a szolgáltató regisztrálja-e, hogy egy bizonyos sim kártyájukat milyen imei számú telefonnal használtak és így ők is ki tudnák keresni az imei-t. Félek hogy lustaságból megpróbálnak inkább lekoptatni, ezért jó lenne biztosat tudni.

(#17020) Ricardo válasza mone4 (#17019) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Elvileg meg tuják mondani hogy egy adott imei számú telefont milyen kártyával használnak, gondolom visszafele is működik, de biztosat nem tudok.

(#17021) Lasy

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A szolgáltatók, csak a tőlük vásárolt telefonokat tiltják le, ami nem tőlük lett véve az nem érdekli őket.
A simet a voda simán kicseréli, ha bejelented telefonon, hogy ellopták, ha pannonos vagy akkor csak feljelentéssel fogadják el.
Tehát sok értelme nincsen bemenni a "mobilos boltba"(hacsak nem a vodafon, pannon, t-mobile az). Igaz biztosan megvannak neki az adatok, mert aláírtad, és nekik fontos, mert ha nem tudják bizonyítani honnan van akkor buknak pénzt nem keveset.

http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

(#17022) ikiviki

ikiviki
(senior tag)

Tehetsz feljelentést akkor is ha mobilboltból van adásvételi szerződésed,vagy akkor is ha a kártya ami benne volt a te nevedre szol..de győzd kivárni mert ismeretlen személy ellen fogják kiadni és csak akkor ha 20000ft felett ér a mobilod..

[ Szerkesztve ]

(#17023) Teszla_ válasza mone4 (#17019) üzenetére

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha szolgáltatótól vetted a telefont, akkor a szerződésben benne van a telefonszámod és a telefonod imei száma is, feltéve, ha együtt vetted a simet és a telót.
Sufni gsm boltban is kell(ene) adás-vételi papírt írni, aminek az egyik példánya nálad van, a másik a boltban marad. Ezen rajta van a telefon imei-je és az aláírásod és a sz.igazolványszámod is, tehát elvileg utána tud nézni az imei-nek.

(#17024) basaja

basaja
(fanatikus tag)

sziasztok!

Van valakinek tapasztalata az amaze nevű navi programmal?
Ismeri valaki a HGE-100 bluetooth GPS adaptert?Én se w 595-tel használnám.Help!!! :DD

(#17025) Shiku

Shiku
(fanatikus tag)

Ha olyan helyre megy az ember, ahol van wifi, és a telefonja wifis akkor tudja használni a netet, vagy csak ha van net előfizetése, akkor nem kell érte fizetnie, mikor wifis helyen van?

Most lehet, hogy nagy butaságot kérdeztem, ehhez nagyon nem értek :B :B :$

Meg a másik, hogy egy op rendszeres telónál ezeket a frissítéseket, hogy honnan lehet letölteni, ez rajta van a telepítő CD-n vagy valami hasonló? :B :B

/XperiaArcS/

(#17026) akos3 válasza Shiku (#17025) üzenetére

akos3
(őstag)

persze ingyenes a wifi. Ez benne a lényeg végülis. Van ahol le van védve (kis lakat jelzi), az olyan helyekre csak akkor tudsz belépni ha beírod a kulcsot.
Jól emléxem, h symbianos nokiád van? Mert ha igen, akkor a pc suitnál van olyan h szoftver frissités. :K De wifin keresztül is frissíthetsz ;) De ha nem vagy biztos a dolgodba akkor vidd el egy nokia boltba, ott ingyen megcsinálják neked...

de ha az aláírásodban lévő 5310-ed van, akkor az nem symbianos :N Sőt még wlan sincs benne. De ha van másik telód is akkor sorry :B

[ Szerkesztve ]

áliász akos4

(#17027) Shiku válasza akos3 (#17026) üzenetére

Shiku
(fanatikus tag)

5310em van, csak mostanság szeretnék egy új telefont :D Ez ugye már egy kicsit régi...

/XperiaArcS/

(#17028) akos3 válasza Shiku (#17027) üzenetére

akos3
(őstag)

Hát nem mai gyerek az tény. :)

áliász akos4

(#17029) meroly válasza akos3 (#17028) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Az 5310 egy teljesen jó telefon és nem is "öreg" még.

Nokia 3720c - the best ~~~~~~~~ http://meroly.c8.hu

(#17030) akos3 válasza meroly (#17029) üzenetére

akos3
(őstag)

Meglepődtem volna, ha nem Te írod ezt a választ :P

áliász akos4

(#17031) meroly válasza akos3 (#17030) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

;]

Nokia 3720c - the best ~~~~~~~~ http://meroly.c8.hu

(#17032) Shiku válasza meroly (#17029) üzenetére

Shiku
(fanatikus tag)

Hát nem is öreg ám :P Csak régicske. Meg nem működik a jack dugó :/ Ami egy zenelejátszó mobilnál kicsit idegesítő. (De ez az én hibám szóval nem nyavalygok miatta :D :D )

[ Szerkesztve ]

/XperiaArcS/

(#17033) silver star

silver star
(őstag)

Jó reggelt 2 db kérdésem lenne.

Vadi új SE W205-nél normális hogy kb 1 napig bírja 1 töltéssel ? (érdekes mikor alvás után reggel 7-8 óra töltésnél lehúztam csak 94%-ot mutatott azért szerintem ennyí idő alatt illene teljesen feltőltődnie nem ? ) ,

A telefonnal volt kb 2 óra rádió/mp3 meg kb 20 percet jácottam.

A másik kérdésem a játékokat magától feltelepíti kérdés nélkül, a telepítőjét a játéknak utánna törli miután feltetette ugye? Tehát nem tárolgatja a setup-okat. ?

köszi.

[ Szerkesztve ]

"Nem az nyer akinek a leggyorsabb kocsija van, hanem az aki nem akar veszíteni" Dale Earnhardt

(#17034) Ricardo válasza silver star (#17033) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Az attól is függ mit csinálsz vele egész nap, mindenesetre gyanús.
A százalékot a pillanatnyi feszültség alapján írja ki, ezért is lehetséges hogy egy hosszabb beszélgetés után ránézve, kissebb értéket mutat mint tíz perc múlva. Nekem volt olyan K750em ami teljes feltőltéskor 99%-ot mutatott. A 94 viszont kevésnek tűnik. Van másik hasonló telefon a közelbe? bele kellene rakni annak az akkuját és ha azzal is ezt csinálja akkor a telefonnal van a gond, és első köben a szoftver frissítésével megpróbálhatod orvosolni. ha az akku a gond akkor csere.

[ Szerkesztve ]

(#17035) silver star válasza Ricardo (#17034) üzenetére

silver star
(őstag)

írtam mit csináltam vele azon kívül semmit :)

SE-nél ha jól tudom a % az nem pontos ez is 10%-ot írt 2 napja és 1 órát lazán elzenélgetetett nekem még és így volt ía többi SE-m nél is :DDD

jó a 94 az nem biztos nem emlékszek lehet olyan 95-96 körül volt (jobban emlékeztem :D )

de az egész biztos hogy a 100-at nem érte el.

Egyenlőre még 1-2 töltést várok szerintem mert hajól tudom az akku-nak is " be kell állnia"

köszi.

[ Szerkesztve ]

"Nem az nyer akinek a leggyorsabb kocsija van, hanem az aki nem akar veszíteni" Dale Earnhardt

(#17036) Telomanikus

Telomanikus
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Helo

Adott egy Nokia 6131 ...azt írják, hogy max 2GB... van 4GBos memó kártyám...azt írja ki, hogy nem formázott, vagy vami ilyesmit... Ne is próbálkozzak? Vagy van valami megoldás? :F

Előre is köszi a helpet. :R

LG Optimus 3D P920 // http://www.youtube.com/watch?v=z9eOQOHeJR4 The best!

(#17037) Ricardo válasza silver star (#17035) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Láttam amit írtál, de nem volt benne hogy mennyit beszéltél vele , így gondoltam rákérdezek:U

[ Szerkesztve ]

(#17038) ikiviki válasza silver star (#17033) üzenetére

ikiviki
(senior tag)

Ha vodánál vetted ,abból sok a hibás telefon 10-ből 9 biztosan..

(#17039) akos3 válasza Telomanikus (#17036) üzenetére

akos3
(őstag)

Megformázhatni megformázhatod, nem vesztesz rajta semmit. Bár sztem a 4G már sok neki..

áliász akos4

(#17040) silver star válasza ikiviki (#17038) üzenetére

silver star
(őstag)

Vodás.

köszi :)

(#17041) Telomanikus válasza akos3 (#17039) üzenetére

Telomanikus
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Kár...ez az én bajom két Nokiánál is, hogy max 2Gigát bír :(

(#17042) akos3 válasza Telomanikus (#17041) üzenetére

akos3
(őstag)

Hát akkor ideje beújítani :P

áliász akos4

(#17043) silver star válasza Ricardo (#17037) üzenetére

silver star
(őstag)

A telefont minimális szinten használom telefonálásra inkább zene halgatás meg némi játék így viszont van 1 mp3/rádió lejátszóm, 1 gagyibb gameboy( vagy hogy hívják az ilyet) meg egy telefon.

A beszélgetést ezért nem írtam :)

[ Szerkesztve ]

(#17044) Telomanikus válasza akos3 (#17042) üzenetére

Telomanikus
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Hogyan? :D Most akartam egy nokiával de mindegyik amelyiket kinéztem MAC 2gigát bír :W :U

(#17045) akos3 válasza Telomanikus (#17044) üzenetére

akos3
(őstag)

Hogyan? Hát úgy , h olyat veszel ami bír többet is! ;]

áliász akos4

(#17046) Telomanikus válasza akos3 (#17045) üzenetére

Telomanikus
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

ja igen...csak az dupla annyiba kerül

(#17047) akos3 válasza Telomanikus (#17046) üzenetére

akos3
(őstag)

valamit valamiért...

áliász akos4

(#17048) Telomanikus válasza akos3 (#17047) üzenetére

Telomanikus
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

hát igen...inkább várok...hátha kidob nekem a nokia egy perfect mobilt :D

(#17049) silver star válasza Ricardo (#17034) üzenetére

silver star
(őstag)

Nemrég vettem le a töltőröl és 97%-ig töltötte (multkor is kb ennyí) Érdemes a szervízbe rongyolni vele vagy tudjam be annak hogy még új az akku és várjak még 2-3 töltést ?

[ Szerkesztve ]

(#17050) Telomanikus válasza silver star (#17049) üzenetére

Telomanikus
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Nekem SE-nél ha feltöltődött mindig azt írta, hogy Töltés: 100% ha kihútam akkor meg akkumlátor: 100% :) Az első naptól máig nekem mindig feltöltődött maxra és ki is húzza úgy 3 napig. :)

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Azonnali (mobilos) kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.