Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Azonnali (mobilos) kérdések órája (kiemelt téma)

(#13001) adly

adly
(újonc)

Motorola U9-nek nem tudom beállítani, hogy rezegjen is. Valaki megírná a lépéseket?

Olyat lehet csinálni, hogy az óra mögött ne az a láng legyen, hanem valami más?

Tudtok olyan honlapot, ahonnan le lehet tölteni ehhez a telefonhoz különböző témákat?

Köszi mindenkinek, aki tud légyszi segítsen!

(#13002) Quasi_modo válasza torma99 (#12999) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Nah a lényeg a lényeg segítséget szeretnék kérni, hogy melyik Nokia szervízpontban érdemes leadni a telefont gariztatásra, mert amiket olvastam a szervízekről egy kicsit meg is bántam, hogy Nokia Garisat vettem.
A bolti gari szerinted jobb?
A pécsi Nokia szervizesek rendesek és jól dolgoznak. Ugyanez vonatkozik a Pólusban levő csapatra.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#13003) torma99 válasza Quasi_modo (#13002) üzenetére

torma99
(tag)

A Nokia Westendről volt egy érdekes poszt fent valahol, hogy el akarták hitetni a tulajjal, hogy nem érdemes a telót megjavíttatnia, pedig csak egy könnyen orvosolható baja volt. Ilyet egy sufni is tud produkálni szóval ezért írtam.
Köszönöm a tanácsot a pólusba fogom akkor bevinni.

(#13004) Neosysteam válasza adly (#13001) üzenetére

Neosysteam
(újonc)

Probáld a Mobile9.com oldalon.Sok érdekes dolog van!

(#13005) Neosysteam válasza mraco (#12997) üzenetére

Neosysteam
(újonc)

Az SE-k álltalában a töltést kérik igy!

(#13006) Pe-pe

Pe-pe
(újonc)

Volna egy kérdésem. Konkrétan nem találtam sehol, de valószínüleg meg lehet itt a fórumon, de nagyon sok oldalt kellene átnéznem, hogy képet kapjak.
Tehát: Amennyiben egy product code-os frissítés során a telefon nem kapcsol be, csak világít bután, akkor mi a teendő? A játékos egy nokia 3120 classic. :F

(#13007) mraco válasza Neosysteam (#13005) üzenetére

mraco
(senior tag)
LOGOUT blog

Az a gáz hogy az aksi majdnem tele volt. :F

Kezemben a kulcs.

(#13008) Neosysteam válasza mraco (#13007) üzenetére

Neosysteam
(újonc)

Biztossan próbáltátok ki,majd bekapcsolni a telefont.Akkor is fenn áll a dolog?

(#13009) evitiguF

evitiguF
(tag)

Hi!

ma vettem egy nokai 6303classic mobilt, és már sikerült is lemerítenem az akksiját. Kikapcsolt állapotban rádugtam a töltőre, és nemrég kiírta azt a szöveget, hogy: "Akku feltöltve. Energiatakarékosság céljából húzza ki a töltőt a fali csatlakozóból."
Most akkor ez így már készen is van, nem kell tovább töltenem? Ezeknél az új telóknál már nem kell 24órát tölteni folyamatosan?
(tehát teljesen új a mobil, most van -nálam- először töltőn)

nickemet olvasd visszafelé

(#13010) torma99 válasza evitiguF (#13009) üzenetére

torma99
(tag)

Nem kell töltened, ez a 24 órás űbertöltés szerintem még a régi nimh-es időkben született és néhány helyen még tartja magát.
Azt hiszem ez a kézikönyben is szerepel valahol.

[ Szerkesztve ]

(#13011) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

vettem délelőtt egy E50-es Nokiát. kaptam hozzá egy CA-53 adatkábelt is.
bedugtam, PC suite mód, Win7 rögtön felismerte és kezdte is tölteni, majd telepíteni a Nokia PC Suite-t. minden tökéletesen működött, felismerte a telefon, meg minden. gép kikapcs, mert el kellett mennem valahova. jövök haza, gép vissza kábel vissza, és erre:

4 USB van az alaplapomon (Abit AW9D). ha a felső kettőbe dugom, akkor ezt írja. ha az alsó kettőbe, akkor egyáltalán nem reagál a gép.

próbáltam újraindítani a gépet is, telefont is. PC Suite-ot leszedtem, de eddig semmi eredmény :W :(

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#13012) Karma válasza Lenry (#13011) üzenetére

LOGOUT blog

SZERK: Hupsz, nem voltam elég alapos.

Ha minden más USB eszközöd működik, akkor két lehetőség marad: szar a kábel (nagyon valószínű), vagy már maga a Pop-port kontaktos (kevésbé valószínű). Az egyetlen lehetőség, hogy különböző kombinációkban kipróbálod őket más kábellel/telefonnal. :(

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#13013) Lenry válasza Karma (#13012) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kipróbáltam haver gépén, ott jó :F

de úgy látom más probléma lesz, mert a pendrive-omra is ugyanezt írja :W

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#13014) salival

salival
(tag)

egy rövid kérdés:
a mágnes bezavarhatja a mobilok működését?

YNWA

(#13015) salival

salival
(tag)

2x

[ Szerkesztve ]

YNWA

(#13016) Lenry válasza Karma (#13012) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az alaplapi USB-nek van valami baja... találtam itthon egy PCI-os USB-vezérlőt, azzal jó.
csak USB 1.1-es a kártya :O
64 megás firmware-frissítést 15 perc alatt tolta át

(#13017) Karma válasza Lenry (#13016) üzenetére

LOGOUT blog

Ismerem a fajtáját...

Próbáld meg újratelepíteni a chipset drivereit! Nekem volt egyszer ilyenem, és szerencsém volt, a drivervisszarakástól megjavult.

Break Driven Development

(#13018) Lenry válasza Karma (#13017) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

megvolt. pendriveommal kibékült az E50-el viszont nem... :(

köszi a segítséget :R

(#13019) meroly válasza salival (#13014) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Szerintem nem. A mobilok egyszerű frekvencia alapú adó-vevők. A mágnesességhez csak minimális közük van.

Nokia 3720c - the best ~~~~~~~~ http://meroly.c8.hu

(#13020) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Lehetséges hogy egy Nokia E61i 105000 Forint újonnan, míg az utódja (E71) 68000? Ez egy kicsit durva lenne szerintem.

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#13021) Karma válasza rep3at (#13020) üzenetére

LOGOUT blog

Dehogy lehetséges. Szerintem kifogtál egy régi, nem frissített adatbázisra épülő kamuwebshopot. E61i-t szerintem már nem is nagyon forgalmaznak...

Break Driven Development

(#13022) rep3at válasza Karma (#13021) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi Karma, én is erre gyanakodtam. Vaterán valaki erre veri magát hogy ehhez tartsuk magunkat cserénél, ennyit ér újonnan. A pofám leszakad..

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#13023) sgamez

sgamez
(kvázi-tag)

Samsung x160 hoz keresek komplett házat

(#13024) meroly válasza sgamez (#13023) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Itt találsz pl.

De lehet jobban megéri venni egy másikat, pl ezt

[ Szerkesztve ]

Nokia 3720c - the best ~~~~~~~~ http://meroly.c8.hu

(#13025) sgamez válasza meroly (#13024) üzenetére

sgamez
(kvázi-tag)

Köszi

(#13026) Neosysteam

Neosysteam
(újonc)

Van egy gondom!SE 600i,bekapcsolaskor félig betölt és ott megáll!Mi lehet a gond?

(#13027) kaller1 válasza Neosysteam (#13026) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ki tudja,talán elfáradt a szoftver. :) Csinálj rajta egy frissítést SEUS-al.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#13028) Neosysteam válasza kaller1 (#13027) üzenetére

Neosysteam
(újonc)

Igazad lett!Softverfrissités utan müködik!De ugyanazt a softvert raktam ujra,mivel nem volt frissebb!

(#13030) dbius

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv! Az alábbi problémával nem tudok mit kezdeni egy Samsung D880i esetében:

- hiába állítok be ismétlődő eseményt, riasztással a naptárba, az első riasztást követően a hangjelzés inaktívvá válik, és többet nem jelzi a megadott időközönként az eseményeket :W Sőt, ahhoz, hogy a riasztási hangot vissza tudjam állítani, törölnöm kell az eseményt és újból beállítani. :((( Próbáltam számítógépen megcsinálni, majd szinkronizálni a telefonnal, majd telefonon beállítani, semmi...

akárhogy próbálom, az első jelzést követően vége az ismétlődő riasztásnak. Riasztási hangnak memóriába másolt mp3-at állítottam be.

(végső esetben gari, de gondoltam megkérdezem, hátha találkoztatok már akár más Samsung mobilnál hasonlóval és hátha lenne rá megoldás szervíz nélkül)

(#13031) mclaren777

mclaren777
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Egy Sony Ericsson K750i-n kellene egy billentyűzet-panel(fólia) cserét végezni, mert a rajta "lógó" kameragomb második állása nem működik így nem tudok vele fotózni. Mennyibe kerül egy ilyen csere egy átlag mobilboltban? Szervízdíjat számolnak föl vajon? Köszönöm a választ előre is!

(#13032) rep3at válasza mclaren777 (#13031) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Találtam egy érdekes hirdetést itt. Ilyen telefonról még életemben nem hallottam. A dolog azért furcsa, mert emberünknek 24 pozitívja és 0 negatívja van. Mit gondoltok?

(#13033) rep3at válasza rep3at (#13032) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Érdemes megnézni a hozzászólásokat is a lap alján. Kicsit érdekes, nem?
Vagy csak én vagyok ilyen kultúrálatlan? :))

[ Szerkesztve ]

(#13034) Quasi_modo válasza rep3at (#13033) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Aki elhiszi, meg is érdemli. Ilyen árfekvésű készüléknél az ember azért utánanéz mielőtt beleugrana.
A kép ismerős...

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#13035) rep3at válasza Quasi_modo (#13034) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Nem értem hogy engedhet meg valaki ilyesmit magának 24 pozitívval :F

dbius: Szoftverfrissítést javasolnám.

(#13036) torma99 válasza rep3at (#13035) üzenetére

torma99
(tag)

Ez egy szokásos kínai hamkó teló, ne dőljön be neki senki. Látszik a két akksiból. Valami dual-simes mtk-s vacak, szerintem még egy szobaantennát is elő lehetne varázsolni belőle.
A hirdetés amúgy korrekt, csak 5-szörös áron adja szeritem hong kong-i társaihoz képest szóval ezen a vonalon nem lehet megfogni az ürgét. Max annyi hogy ez nem úgy Nokia, hogy Nokia,hanem mint a többi kamu teló, hogy DzsingLingFeng Nokia N98, tehát itt a nokia nem márka, hanem típusjelzés.

(#13037) dbius válasza rep3at (#13035) üzenetére

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi a javaslatot. Samsungnál házilag garanciavesztés nélkül megoldható, úgy mint SE telefonoknál SEUS-szal?

A vaterás hirdetésre én nyomtam egy jelentést, nyilvánvalóan FAKE...

(#13038) jooker82

jooker82
(PH! addikt)

Ma hogyhogy nincsenek hirek???

"A játék,az nem játék"..:)

(#13039) rep3at válasza jooker82 (#13038) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt én sem értem. Szabadnap?

Amúgy igen, szerintem ezt jelenteni kell, nyilván kamu. Köszi hogy megtetted helyettem :)
Olvastátok a hozzászólásokat?

(#13040) mzx

mzx
(senior tag)

Sziasztok,

Samsung SGH -n hiába fésültem át a menüt, nem találom, hol lehet zenét/rezgést stb választani az ébresztő funkciohoz, ezert mindig ugyanaz a dallam hangzik rola.
Tudja valaki, melyik menün belul lehet válogatni?

Koszi.

(#13041) csimav

csimav
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Van egy Sony E. 550i telefonja öcsémnek. 2-3 hete nem kapcsolt be, töltést nem észlelte, ezért bevittük szervizbe, ahol azt mondták, hogy nem rendeltetésszerűen lett használva, ezért nem javitják meg. Mit lehet ilyenkor tenni? Kuka?
:R

Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.

(#13042) Ricardo válasza csimav (#13041) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Vidd másik szervízbe.

(#13043) rep3at válasza adly (#13001) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Természetesen be lehet állítani a beállításoknál a profilok menüpontban (profil szerkesztése). Az óráról nem tudok sokat mondani, ilyen készülékem még nem volt, bár volt már a kezeim között. A témák letöltéséhez: modmymoto.com

[ Szerkesztve ]

(#13044) kaller1 válasza rep3at (#13032) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Én azt gondolom,hogy a 24 pozitívat beáldozza 100k-ért... :DDD

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#13045) DSG

DSG
(kvázi-tag)

helloo.. van egy samsung telom és van rajta youtube, google kliens ha ezeket elinditom és böngészek velük mennyi zsét vesz le vagy hogy müködik ez a t-mobilnál? nem wifi

(#13046) rep3at válasza kaller1 (#13044) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Ha neki nem fontos a becsület :F

Már egy ideje beszélgetek emberünkkel hozzászólásban, érdemes megnézni az eredményét. Ezen én már csak nevetgélni tudok. Csak meg ne ijedjek a végén :))

[ Szerkesztve ]

(#13047) kaller1 válasza rep3at (#13046) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Olvastam,no comment.... :W

(#13048) csimav válasza Ricardo (#13042) üzenetére

csimav
(őstag)
LOGOUT blog

Erre gondoltam én is, csak szvsz többe kerülne a szervizelés, mint maga a telefon.

Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.

(#13049) rep3at válasza csimav (#13048) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

De hátha ott megcsinálják garanciában.

(#13050) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

halihó!

van egy 7650-es Nokiám, meg egy E50-es. meg az E50-hez van USB kábel.
meg egy PC. ennyi eszközzel kellene megvalósítani a 7650-ben lévő SMS-eknek az E50-re való juttatását.

ötletek? :U

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Azonnali (mobilos) kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.