Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Azonnali (mobilos) kérdések órája (kiemelt téma)

(#1001) bylow válasza AMD Power (#999) üzenetére

bylow
(tag)

gondolom igen. Nekem Nokiám van, ahozz biztos vannak ilyenek, sőtt rengeteg minden, de ha a ''nokiaprogramok.hu'' oldalon be regisztrálsz akkor ott rengeteg mindent fogsz találni, siemenshez is meg még más telóhoz is. Mondjuk rég jártam már ott, de biztos jó cuccok vannak most is.
Ha jól emlékszem akkor én a CALL REC nevű progit raktam fel erre a célra, és működött. De lehet van már annál jobb, és ujjab is.

bylow

(#1002) AMD Power válasza Viktor0610 (#1000) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Gondoltam , hogy vannak ilyenek csak nem tudtam ,hogy konkrétan melyik gyártók/tipusok tudják ezt.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#1003) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

160 éve született a telefon atyja

született a skóciai Edinburghban :R

[link]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#1004) Oly válasza AMD Power (#1002) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Pl a Te telefonod is képes erre...

[Szerkesztve]

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#1005) blueye válasza AMD Power (#1002) üzenetére

blueye
(őstag)

A SE telefonok mostanában tudják ezt.

I feel good!

(#1006) AMD Power válasza blueye (#1005) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Most néztem meg az én telefonom is tudja! :B

(#1007) Oly válasza AMD Power (#1006) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Hát milyen SE-fan vagy te!?!?

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#1008) AMD Power válasza Oly (#1007) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Én? Új vagyok az SE fanok táborában! :B

(#1009) tween

tween
(őstag)

Samsung d600 elfogadja a 4 gigás kártyát?

(#1010) blueMerle válasza tween (#1009) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Egész biztos hogy nem.

(#1011) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Hali!
Adott egy Voda-függő telefon egy Vodás előfizetéssel. Amennyiben számhordozással T-Mobile-előfizus leszek, marad a 70-es körzetszám, akkor elfogadja a a T-Mobilos 70-es számot a Voda-függő telefonom?
Jó lenne tudnom, hogy garvesztés, vagy hirtelen felindulásból elkövetett telefonvásárlástól kell-e félnem... :B

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#1012) Oly válasza macilaci78 (#1011) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Nem fogja elfogadni!
Viszont, ha már lejárt a hűség a vodánál (feltételezem, mert assszem addig nem válthatsz), akkor párezerért függetlenítik a Vodánál hivatalosan telefonod!

(#1013) macilaci78 válasza Oly (#1012) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Pár ezer Ft-ért? Megduplázom az értékét! Nokia 1112. :DDD
Viszont akkor már értelmes dolog lehet a 5140i is. :U
Bár, amilyen egyszerű és olcsó kis telcsi ez a 1112, lehet, vállalom a veszélyt.

Köszi a választ! :R

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#1014) istone

istone
(újonc)

Gyors kérdés:

SonyEricson V630i vagy Sharp 770SH ???? :F

Akinek bármelyik telóról van jó vagy rossz tapasztalata, véleménye, az légyszi írja meg, mert nem igazán tudok dönteni...

Amúgy előfizetéssel mindegyik 90 Ft a Voddánál, a funkciójukat nézve meg ami van az egyikben, az a másikban is, ami meg nincs az a másikban sincs. Szóval inkább a minőség, megbízhatóság, tartósság, használhatósság érdekel.

:)

(#1015) Viktor0610 válasza istone (#1014) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Jó tapasztalat nem is érdekel? ;]

Nekem jelen pillanatban egy Sharp 770SH-m van, a rossz tapasztalataim: -alacsony üzemidő (2G-hálózaton, kijelzővilágítás levéve, használattól függően 2-3 nap), néha lefagy (általában leejtés után :U ). Egyébként szerethető, könnyen kezelhető, nagymértékben testreszabható készülék -egyedül a témák hiánya zavaró...

A V630i mindenképp' jobban megéri, mivel a kamerája jobb és (tudtommal) tartozékokban is jobban ellátott -pl. nagyobb memóriakártya. Ár/érték arányben a SE jobb.

Amiért én mégis a Sharpot venném (ismét): a minőség, megbízhatóság és a tartósság -ebben simán veri a SE-t és ezt nem a Sharp márka iránti elfogultságom mondatja velem.

...

(#1016) tween válasza Viktor0610 (#1015) üzenetére

tween
(őstag)

Megelőztél Viktor :U

(#1017) Viktor0610 válasza tween (#1016) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Ettől még leírhatod a véleményed (főleg, ha eltér az enyémtől). ;)

...

(#1018) tween válasza istone (#1014) üzenetére

tween
(őstag)

Igaza van Viktornak, a Sony Ericsson ár-érték arányban jobb,de a sharp minőségíbb,a SE újabb technológia,van 3g mindegyikben(persze ha ez fontos számodra),SE-hez 256 mb memokarit kapsz,de a kijelzője meg sem közelíti a sharpét.
A másik külömbség,hogy két külön stílus,mivel a sharp kagyló,a SE táblafon,ez is fontos tényező,hogy neked melyik kell.

[Szerkesztve]

(#1019) istone válasza Viktor0610 (#1015) üzenetére

istone
(újonc)

Azt írtam, hogy ''van jó vagy rossz tapasztalata''.
Szóval érdekel a jó is.

Amúgy meg köszönöm az eddigi véleményeket.
Külsőre tetszik mind a kettő, mert bár különböző, de mindegyiknek van stílusa.

A kamera nem fontos, mert van fényképezőgépem erre a célra :)
A kijelző felbontása viszont a Sharpnak jobb, ami tv-nézésnél jól jön.

Alighanem kézbeveszem mindkettőt és utána döntök.
(Csak sajna a Vodánál nem engedik bekapcsolni, kipróbálni.)

:)

(#1020) Viktor0610 válasza istone (#1019) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Valóban írtad a jót is. :U

Amennyiben nem fontos a kamera, hadd billentsem a mérleget a Sharp javára. ;] Jobb kijelző, olcsóbb memóriakártya (bár a SE-hez jár egy 256-os), időtállóbb minőség.

...

(#1021) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sziasztok!

V3i-re szeretnék videókat feltenni (saját konvertálásút).
Az adott videót átkonvertáltam 3gp-re kis felbontásban, átküldöm a telefonra az meg azt irja ki, hogy sérült a fájl. :F
A gépen gond nélkül megy egy 3gp playerrel.
Mit ajánlotok, milyen konvertálóprogit és ha tudtok valami java video playert, ami mobilon megy és nem olyan válogatós, mint a gyári player, akkor azt is osszátok meg velem plz. :)

Előre is kösz.

(#1022) -KitKat-

-KitKat-
(újonc)

Szia hozzáértők!
Jómagam elégedett vagyok az MMS-képes Nokiámmal. A Mamám is megörökölt egy kártyás Nokia mobilt, de mert idős, gyengén lát, le szeretném cserélni a készülékét. Ki tud ajánlani olyat, amivel ''CSAK'' telefonálni akar, és jó nagyok, jól láthatók, könnyen kezelhetők rajta a billentyűk? (márkától függetlenül). Akár használt vétel is érdekel.
Köszi előre a segítséget!

-KitKat-

(#1023) Viktor0610 válasza -KitKat- (#1022) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Nokia 1112. Amennyiben MMS-ezni is szeretne, Nokia 2310, 2610, 6070. Amennyiben más márka is szóbajöhet: Samsung C130, X160 (nyitható, kicsivel nagyobb kijelző), C300 (szétcsúsztatható X160).

...

(#1024) AMD Power válasza Viktor0610 (#1023) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

2310 jó választás lehet. Abban van FM rádió is és tényleg olcsó.

(#1025) Yooha

Yooha
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Páromnak van egy Motorola V360v-je, de nem adtak hozzá semmilyen szinkronizáló programot. Honnan lehet ilyet letölteni? (adatkábel van, de ettől még nem látja a gép a telefont).

Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

(#1026) Yooha válasza -KitKat- (#1022) üzenetére

Yooha
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Van Motorola F3 néven egy CSAK telefon. Fekete/fhér kijelző, lehet vele telefonálni meg SMS-t írni. Részleteket nem tudok róla, majd a szakértők elmondják.

Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

(#1027) nemma válasza Yooha (#1026) üzenetére

nemma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Látszik, hogy a részleteket nem tudod, különben nem ajánlanád ;]
Szvsz kínszenvedés lehet használni azt a telefont, legfőképpen a kijelző miatt, legalábbis nekem teljesen átláthatatlan. Úgyhogy az idősebbeket meg akkor tényleg hagyjuk ki ebből...

(#1028) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem tudtok valami jó javas videolejátszót?

(#1029) Ricsirics

Ricsirics
(újonc)

Sziasztok!

Van egy SonyEricsson K750 kártyafüggetlen telóm és van benne egy 1GB-os memória kártyám. Láttam a neten hogy árulnak 4GB-os kártyát is. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ha vennék egy ilyet bírná e a teló, kompatibilis e vele? Úgy hallottam régebben, hogy max. 2GB amit elfogad, de ennél a kártyánál írták, hogy SonyEricsson telóba is jó. Mi az igazság? :F :F Válaszotokat előre is KÖSZÖNÖM!!

Üdv! ricsirics

(#1030) Viktor0610 válasza (Kolombusz) (#1028) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Sz.tem nincs ilyen.

...

(#1031) blueMerle válasza Ricsirics (#1029) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Én 1 gigás karit próbáltam azzal nem volt gond, viszont a 4Gb-os karit lehet hogy nem ismerné fel tökéletesen, rosszabb esetben egyáltalán nem.

(#1032) Rent

Rent
(senior tag)

hali mivel gyengebb ha egyaltalan gyengebb egy k750i mint egy w810i ?

(#1033) Viktor0610 válasza Rent (#1032) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Joy van benne, nem olyan fejlett a zenelejátszó-szoftvere, kevesebb tartozék jár hozzá (a részletekért olvasgasd a két készülék topikját), ennyi.

...

(#1034) Rent válasza Viktor0610 (#1033) üzenetére

Rent
(senior tag)

a szoftveret elvileg walkman os szoftra is kilehet cserelni nem?

(#1035) M3nt0R

M3nt0R
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Üdv!

Két kérdésem lenne. Az egyik, hogy vettem lassan egy éve használtan egy nokia 6680as telót, kifogástalan állapotban, 65e ftért. Most nézegetem az árakat és elképedve látom hogy ha marha nagy mázlim van akkor is max 40e ért fogok tudni megválni érte. Ez normális áresés vagy én vettem anno nagyon magas áron a telót?

Másik. Az említett Nokia telón ha headsettel zenét hallgatok és kiesik a foglalatból a set, akkor a hangfalon szól a zene, ami elég ciki buszon pl. Erre tudna vmi megoldást?

Előre is köszi!

(#1036) AMD Power válasza Rent (#1034) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Lehet de bukod a garit! Ez a szoftver ''csere'' ez most valami divat lett? :F

(#1037) M3nt0R válasza M3nt0R (#1035) üzenetére

M3nt0R
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Istenem, de jó lenne elolvasni a hozzászólást mielőtt elküldöm. Sorry a nyelvtani hibákért, de azthiszem ettől még érthetőek a kérdések :U

(#1038) Viktor0610 válasza M3nt0R (#1035) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Természetesen a mobilárak efféle esése természetes. Kijön egy újabb készülék, ezzel a ''régiek'' ára esik. ''Örülhetsz'', mert a Nokia készülékek tartják az árukat. Nézz meg egy Sharp v. SE készüléket, ott jóval nagyobb az árkülönbség -és nem azért, mert rosszabbak volnának a Nokiánál...

A Pop-port egyik hibája, h. a sok használattól lazább lesz a kapcsolat a headsettel. Erre sz.tem nincs megoldás...

...

(#1039) Chili7

Chili7
(őstag)

IMEI szám alapján szokta ellenőrizgetni a készülékeit a PGSM?
Céges előfizzel vett telefonomat eladhatom? A szerződés szerint azt hiszem, hogy nem.

(#1040) Oly válasza Chili7 (#1039) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Ha már lejárt a hűség... nyugodtan!
Az előtt is, csak legyen fizetve a havi számla...

(#1041) nemma válasza Chili7 (#1039) üzenetére

nemma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha megveszed, onnantól kezdve a te tulajdonod és azt csinálsz vele, amit akarsz, nem? :)

(#1042) Oly válasza Viktor0610 (#1038) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

A Pop-port egyik hibája, h. a sok használattól lazább lesz a kapcsolat a headsettel. Erre sz.tem nincs megoldás...

mindenre van megoldás! ;]
Szigszalag, befőttes gubi, stb... :C

(#1043) Angmar

Angmar
(tag)

Hello!

Tudnátok segíteni, hogy ehez hasonló [link] kártyaolvasot csak Memory stick pro duo kártyához készültet hol lehetne venni. (pixmania-nál van valami ilyesmi csak többe kerül a szállítás mint a kártyaolvasó)

(#1044) Viktor0610

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Angmar
Miért nem nézel valami sok az egyben olvasót? Az elterjedtebb, szélesebb körben is használható.

Oly:
''mindenre van megoldás!
Szigszalag, befőttes gubi, stb...''

Ez oké, de valljuk be, nem túl elegáns megoldás... ;]

nemma:
A szolgáltató nemfizetés esetén a kártyával együtt letilthatja a készüléket is.

Chili7:
A telefont eladhatod, de aztán a számláid fizesd rendesen! :))

...

(#1045) Chili7 válasza Oly (#1040) üzenetére

Chili7
(őstag)

Nem járt le, éppen most lett véve, új előfizú, csak éppen a telefon nem igen jött be. El kéne adjam, de főnököm aztmondja, hogy ellenőrzik x időnként, és le is tilthatják a telefont.

Nemma!
szerintem a szerződésben egész más van leírva.

Viktor!
az előfizetés maradna, vennék hozzá új telót.

[Szerkesztve]

(#1046) Angmar válasza Viktor0610 (#1044) üzenetére

Angmar
(tag)

Azoknál mind oldalról lehet berakni a kártyákat, és hülyén néz ki, hogy kikandikál belőle egy kártya [link] :( , meg hordozgatni is szeretném pendriveként.

[Szerkesztve]

(#1047) Rent válasza AMD Power (#1036) üzenetére

Rent
(senior tag)

miert buknam? szoft vissza es kesz.
azert mert walkman szoft jobb mint gyari k750 sztem :)

(#1048) evR

evR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

k750-re tennék zenét.. acc-be kovértálnám..
kérdés: milyen ingyenes progival tehetem ezt meg, illetve milyen beállításokkal végezzem a konvertálást ahhoz, hogy kb 192kbps, 44KHz, stereo minőségű mp3 színvonalát/minőségét elérjem.. ??

''...trend a lelke mindennek...''

(#1049) Viktor0610

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

evR:
A Super erre is szuperül megfelel.

Rent:
Valahol azt olvastam, h. nem nyom nélküliek az ilyen szoftvercserék (amiben lehet is valami), tehát a garancia visszavonhatatlanul elvész.
(Egyébként nem hiszem, h. megérné a ''jobb'' szoftver, meg a pár többletfunkvió a garancia eldobását. Persze, te tudod... :U )

...

(#1050) evR válasza Viktor0610 (#1049) üzenetére

evR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

és milyen beállításokkal próbálkozzak, h elérjem a fentebb megnevezett minőséget? mindeközben pedig ne legyen akkora mint az eredeti mp3...?

''...trend a lelke mindennek...''

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Azonnali (mobilos) kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.